Hiç böylesine çicek istememistim hayatimin hicbir doneminde yaş ilerledikce kadinlarda çicek sevdasi basliyor sanirim 😂çicek istiyorum hemde cok ama tohum alsin ben eker buyuturum onu dalindan koparilmis cicek getirmesin istemem
Ben sevgilim olsaydı onun en çok mutlu olacağı hediyeyi alırdım ama ben ondan hediye beklemezdim çünkü onun beni temiz bir kalple. sevmesi benim için en büyük hediye olurdu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Sevgilim yok hediye de istemem.
Hediye almayacağım için hayal kurmaya gerek yok
Hiç böylesine çicek istememistim hayatimin hicbir doneminde yaş ilerledikce kadinlarda çicek sevdasi basliyor sanirim 😂çicek istiyorum hemde cok ama tohum alsin ben eker buyuturum onu dalindan koparilmis cicek getirmesin istemem
Ama o kadar imkansiz ki Şu an sevdigim kisinin bana çicek almasi anlatilmaz yasanir yani o derece 😂
Çok takmam bana bir kitap hediye edilse yeterli
Sevgilimden yeni ayrıldım olsaydı baş başa film izleyip özel vakit geçirmek derdim.
şu an hoşlandığım bir kız var ondan divit tüy kalem alsam çok mutlu olurdummm
Benim ki bana yeni bi çanta alsa hoşuma gider. 😃
Sevgilimin sevdiği ihtiyaç duyduğu bir şey hoşuma gider
Gözün içini çok yakından çektirip çerçevelettiriyorlar ya ondan
Bir hediye almayacağım
Ben sevgilim olsaydı onun en çok mutlu olacağı hediyeyi alırdım ama ben ondan hediye beklemezdim çünkü onun beni temiz bir kalple. sevmesi benim için en büyük hediye olurdu
Ps 5 alacak kizla evlenirim
Yani sevgilim yok ama olsaydı bana gülsün isterdim en güzel hediye o çünkü
Sevgilim bana çeyrekli bileklik almış bence çok basit daha güzel birsey alabilirdi.
Kendisi zaten bir hediye
Kalem alın bana. Bir kaç tane de kitap. 📕
yanaktan bir öpücük
Ben olsam lolipop alırdım 🤣
Sevgilim yok ki dolayısıyla hediye alan da olmaz
Sevgilimin elleri
üff kik çıkardı bu günü
Hiç almamak mutlu eder
Sevgilide hediye de istemiyorum
Sürpriz patlayan kutular olyo ya ondna
takı olabilir ya da peluş şeyler
Alamayacağım maalesef