Sevgililer Günü Sevgilime 14 Şubat hediyesi aldım güzel mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Tuba yazisini yanına istemiştim altına yazmışlar yazıyı küçültüp kötü mü duruyor Tuba ❤️ Bilal mi yazdirsaydim keşke Güncellemeler+1 yıl Şarjlı cakmak aldım Sevgilime 14 Şubat hediyesi aldım güzel mi? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Sevdiğin adamın zehirlenmesine dolaylı yoldan neden sebep oluyorsun? Belki de bu çakmakla yakmak için daha da sigaraya heveslenecek. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl şu an zaten günde 1 paket içiyor ben bu hediyeyi vermesemde içecek sonuçta Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu her yerde var, senin sözün değil, sana özgü bir özlü söz olsaydı daha güzel olabilirdi. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla
alğsa Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok tatlı bir hediye olurmuş qmq daha güzel şeylerde yazulabilirdi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yazilabilirdi tabi de böyle yazdırmak geldi içimden Yorumla alğsa +1 yıl Bu biraz cilveye kaçmış onun yerine şu olabilirdi bu aldıgın hediye varya seni sevgisinden dağların bile sığdıramadıgı sevgidir sevgilin gelecekteki eşin tugba Yorumla
Galatalibey Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Aynen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne aynen Galatalibey +1 yıl Ekleme yap
AkrepKral_22Cm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl baska sevgılı bul 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl bılmem oyle ıcımden geldı Yorumla
Oğuzz61 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Çok klişe gibi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin benim çok hoşuma gitmişti Yorumla Oğuzz61 +1 yıl Daha anlamlı bir sey tercih edebilirdin Yorumla
ProtoKurd1990 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Vay be çok tatlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla ProtoKurd1990 +1 yıl Rica ed. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevdiğin adamın zehirlenmesine dolaylı yoldan neden sebep oluyorsun? Belki de bu çakmakla yakmak için daha da sigaraya heveslenecek.
şu an zaten günde 1 paket içiyor ben bu hediyeyi vermesemde içecek sonuçta
Bu her yerde var, senin sözün değil, sana özgü bir özlü söz olsaydı daha güzel olabilirdi.
Doğru
Çok tatlı bir hediye olurmuş qmq daha güzel şeylerde yazulabilirdi
Yazilabilirdi tabi de böyle yazdırmak geldi içimden
Bu biraz cilveye kaçmış onun yerine şu olabilirdi bu aldıgın hediye varya seni sevgisinden dağların bile sığdıramadıgı sevgidir sevgilin gelecekteki eşin tugba
Aynen
Ne aynen
Ekleme yap
baska sevgılı bul
Neden
bılmem oyle ıcımden geldı
Güzel
cok iyii
Çok klişe gibi
Ciddi misin benim çok hoşuma gitmişti
Daha anlamlı bir sey tercih edebilirdin
Vay be çok tatlı