Sevgililer Günü Sevgililer gününde manitaya ne alacaksınız? AŞK-IVUSLAAAAT Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Olsaydı şayet battaniye örecektim tuttuğu takımın renginde 🦁 Sevgililer gününde manitaya ne alacaksınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sevgililer Günü konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevgilim ya da manitam olmadı hiç bir zaman. bu yüzden de hediye almayı düşünmüyorum maalesef benim için hep yalnız geçti 14 Şubat günleri 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Sevgilisi olmayan ben sevgilisi olan kişilerin yorumlarını okuyorumdur :/ 1 0 Yorumla
SymrnaCity Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Her sene olduğu gibi kendisine kaktüs hediye edeceğim. Canım ben. Çok sever kaktüsü. 1 0 Yorumla
Cicekcicek05 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Sevgilim yok kendime hediye alacağım canım kendim😂 1 2 Yorumla AŞK-IVUSLAAAAT +1 yıl Ne alcan kiz Yorumla Cicekcicek05 +1 yıl Hiç düşünmedim kitap alabilirim, ya da elbise Yorumla
Kaan_001 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Oyle bigune inanmiyorum herhangi birgun supriz yapmak daha iyi 1 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Ne şansız adamlar battaniyeden oldu. Örmek istersen kanka bana ör bir tane hediye 😅 0 2 Yorumla AŞK-IVUSLAAAAT +1 yıl Ohoo daha nelerden oluyo ama şanssızlık değil bence adalet var hak etmeyen alamiyor. Sana öremem vaktim ve emeğim değerli seversem örerim Yorumla Zindanadasi +1 yıl Umarım birgün. Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Erkekler bir şeyi hak etmez aşkım boş ver bana ör hakfkkskssöös 0 12 Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Götüm Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl @Furkaniv411 ironiye hakaretle cevap vermekte ancak bu sitede olurdu tebrikler beyefendi bir adet battaniye kazandınız hakfkkdsk Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Pardonnss ya farketmedim ama yaparım öyle şeyler arada şey etme kdkdkdk Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl @Furkaniv411 bir göz hekiminden randevu alın en kısa zamanda sevgiler💐💐 Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Valla yarın gidicem zaten randevu almıştım ya düşündüğünüz için teşekkürler kdkdkkds Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl @Furkaniv411 rica ederim ne demek Yorumla AŞK-IVUSLAAAAT +1 yıl Etmiyorlar 🥺🥴 Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Gördün dimi aşkım hemen hakaret bunlar hiçbir şeyi hak etmiyorlar hajdsjsjsjs Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Ya götüm nasıl bir hakaret olabilir sizin benim götüm olabilmeniz için kırk fırın ekmek yemeniz lazım öyle demeyin Yorumla AŞK-IVUSLAAAAT +1 yıl Aynen ya öyleler mesaj atmış bende dötüm yazdim aldim intikamını jdjddj Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Tenkyuuubhsjdjsjs Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Herkes ekmeğinde be napalım Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl İc guzellige onem veren biri oldugum icin ic camasir olabilir hediye olarak 0 0 Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Olsaydı, ona yakışıklı bir siyahi erkekle başbaşa geçirecekleri bir otel odası ayarlardım... 0 0 Yorumla
nutellalıpasta95 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Manitam yok ühü ühüüü 1 1 Yorumla AŞK-IVUSLAAAAT +1 yıl Kafalar rahat
ficbeicj Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Olsaydı giysi alabilirdim kazak t-shirt gibi şeyler Atkı şal olurdu Parfüm traş köpüğü, duş jeli , gibi setli bisey de alabilirdim.Almıştım hatta bu setten ama ayrılmıstık veremedim bende abime vermistim. 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Uçak bileti alırdım birlikte tatil yapmak için 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Şimdi olsa bile yetişmez seneye olur 1 0 Yorumla
sensizdeolurnesandin Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Atkı , kazak türü gibi bir şey düşünüyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ev kiraladım 3 7 Yorumla beyazgull08 +1 yıl Hadi bee ciddimisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye yalan borcum mu var? Yorumla beyazgull08 +1 yıl Yok tabi Yorumla kartalyuksek1996 +1 yıl Ohh sabaha kadar gerdek pompa... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak işine dayı Yorumla kartalyuksek1996 +1 yıl Ben tek yaşıyorum ama maalesef manit yok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eee bana ne senden Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl haklısın 0 4 Yorumla AŞK-IVUSLAAAAT +1 yıl Zjxjx ne konuda Yorumla _Thanos_ +1 yıl her konuda Yorumla AŞK-IVUSLAAAAT +1 yıl Hahaah teşekkürler Yorumla _Thanos_ +1 yıl rica canım :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sevgilim ya da manitam olmadı hiç bir zaman. bu yüzden de hediye almayı düşünmüyorum maalesef benim için hep yalnız geçti 14 Şubat günleri
Sevgilisi olmayan ben sevgilisi olan kişilerin yorumlarını okuyorumdur :/
Sevgilim yok kendime hediye alacağım canım kendim😂
Ne alcan kiz
Hiç düşünmedim kitap alabilirim, ya da elbise
Oyle bigune inanmiyorum herhangi birgun supriz yapmak daha iyi
Ne şansız adamlar battaniyeden oldu. Örmek istersen kanka bana ör bir tane hediye 😅
Ohoo daha nelerden oluyo ama şanssızlık değil bence adalet var hak etmeyen alamiyor. Sana öremem vaktim ve emeğim değerli seversem örerim
Umarım birgün.
Erkekler bir şeyi hak etmez aşkım boş ver bana ör hakfkkskssöös
Götüm
@Furkaniv411 ironiye hakaretle cevap vermekte ancak bu sitede olurdu tebrikler beyefendi bir adet battaniye kazandınız hakfkkdsk
Pardonnss ya farketmedim ama yaparım öyle şeyler arada şey etme kdkdkdk
@Furkaniv411 bir göz hekiminden randevu alın en kısa zamanda sevgiler💐💐
Valla yarın gidicem zaten randevu almıştım ya düşündüğünüz için teşekkürler kdkdkkds
@Furkaniv411 rica ederim ne demek
Etmiyorlar 🥺🥴
Gördün dimi aşkım hemen hakaret bunlar hiçbir şeyi hak etmiyorlar hajdsjsjsjs
Ya götüm nasıl bir hakaret olabilir sizin benim götüm olabilmeniz için kırk fırın ekmek yemeniz lazım öyle demeyin
Aynen ya öyleler mesaj atmış bende dötüm yazdim aldim intikamını jdjddj
Tenkyuuubhsjdjsjs
Herkes ekmeğinde be napalım
İc guzellige onem veren biri oldugum icin ic camasir olabilir hediye olarak
Olsaydı, ona yakışıklı bir siyahi erkekle başbaşa geçirecekleri bir otel odası ayarlardım...
Manitam yok ühü ühüüü
Kafalar rahat
Olsaydı giysi alabilirdim kazak t-shirt gibi şeyler
Atkı şal olurdu
Parfüm traş köpüğü, duş jeli , gibi setli bisey de alabilirdim.
Almıştım hatta bu setten ama ayrılmıstık veremedim bende abime vermistim.
Kendime don alcam 🥲🥲 asddjdk
Uçak bileti alırdım birlikte tatil yapmak için
Tatile gıdecegız
Şimdi olsa bile yetişmez seneye olur
Atkı , kazak türü gibi bir şey düşünüyorum
Bir şey almayacağım
Olsa da olmasa da sırf o güne özel hediye almam
bir şey haketmiyor. O bana alacak
Hiçbir şey.
Manitam mı var hjhj
Yokki
Manit yok 🤧
Sevgilim yok
Ev kiraladım
Hadi bee ciddimisin
Niye yalan borcum mu var?
Yok tabi
Ohh sabaha kadar gerdek pompa...
Bak işine dayı
Ben tek yaşıyorum ama maalesef manit yok.
Eee bana ne senden
Manitam yok.
hiçbir şey
manita yok yook
Yok ki alalım
haklısın
Zjxjx ne konuda
her konuda
Hahaah teşekkürler
rica canım :D
iPhone 14 promax
parfüm bargellodan