Sevene her gün 14 Şubat cümlesine katılıyor musunuz?

14 Şubat size göre ne anlam ifade ediyor?
Sevene hergun bayramdır
Evet sevene her gün 14 Şubat .
Cevap
6Cevap
He öyle tabi, sevmeyi kolay zanneden insanlar bunu söylüyor bence sevmek aşık olmak o kadar kolay bir şey değildir
Aşık olursan o insanı hep düşünürsün o insanı kalbinin içine alırsın hayaller kurarsın ama kız ne yapar beni reddeder bu ♿ halim yüzünden
Bu benim kaderim benim hayatım benim şansım reddedilmek yazılmış bir kere bu her zaman da böyle olacak
Evet katılıyorum tabi ki. çünkü ben sevgililer gününü gereksiz ve saçma buluyorum bu yüzdende kutlamıyorum genellikle.
Belki de zaten sevgilim olmadığı için böyle düşünüyor da olabilir. ama sevgilim olsaydı da bir şey değişmezdi düşüncelerim de çünkü sevgilim olsaydı benim için her gün 14 Şubat olurdu sevgilimi her gün sevmeye devam ederdim.
Yani sevgilim ile mutlu olmak ya da ona sürprizler hazırlamam için 14 Şubat gününe ihtiyacım yok zaten her gün sevgilimi severdim ve mutlu olurdum.
Katılıyorum çünkü çok saçma yaaa esnaf para kazansın diye hep Amerika’nın uydurduğu dandik günler bunlar 🙄 sırf millet para harcasın diye
Beni seven 14 Şubat için hiç özel bir şey yapmasına gerek yok çünkü bende yapmam… 15 şubatta yemeğe çıkarız millete inat 😂
bencede oylr romantik olan bunu her aninda hissettiriyor seven adam veya kadin her gune ozenli olur ozel oldugunu hissettirir
bie gune kitlemek sacma
Herkesin bir günde kutlama çabasına girmesi aşırı anlamsız geliyor ki zaten kendilerine özel sevgililer günü vardır. Biz kutlamayız.
Sevene her gün 14 şubattır. Çok anlamlı, çok manidar. Sevgili ile kutlanabilecek en özel bir gün. Romantik bir yemek, romantik bir gece.
Katılıyorum doğrusu budur zaten sevgililer günü aşkın sevginin olduğu her gündür
katılmıyorum zlocum 14 Şubat özel bir gün sonuçta
Yani katılınabilinir yeter sevgi olsun
Evet katılıyorum
Peki sevmeyene 14 Şubat nedir?
Katılıyorum
Hayır katılmıyorum
Fakir tesellisi 😂😂
Deliye her gün bayram :)
En İyi Cevap