Ayrıldık hediye almıştım sizce napmalıyım vermeli miyim yine de hediyeyi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Evet yine hayatın acı bir gerçeği ile karşılaştık ayrılık son dönemlerde ben de arkadaşım kaybettim ve kendi yaptığım hatalar yüzünden kaybettim bana defalarca şans vermesine rağmen kıymet vermesine rağmen onun vermiş olduğu kıymeti ve değeri bilemedim, çünkü ben hep kendimi anlatmaya çalıştım belki de onu gerçekten anlamak istemedim ben cilce davrandım kendi bencilliklerimin cezasını bir insanı kaybederek çektim.
Şimdi 14 Şubat öncesi sevgilinden ayrıldığını söylüyorsunuz aslında sevgililer günü herhangi bir önemli bir gün değildir sadece insanları belli alışla gelmiş o kapitalist sistemin insanlara uydurduğu bir günden ibaret olduğunu unutmayın, yani siz bir insana hediye almak istiyorsanız sevdiğinizi göstermek istiyorsanız bunun için 14 Şubat 'ı beklemenize gerek yoktur her durumda verebilirsiniz ama artık bu saatten sonra hayatınızdan çıkan insanlar için herhangi bir şey yapmayın mesela benim de bu arkadaşımın 13 Şubat 'ta doğum günü ya da 15 Şubat 'ta şimdi beni hayatından çıkardı sildi engelledi konuşmadı haklı fakat ben şimdi tutup onun doğum gününü kutlamak için tekrar mesaj atmayacağım çünkü hayatımdan çıkmış size hediyeyi verseniz ne ifade edecek ki bir şeyler koptuktan sonra eskisi gibi olacak mı?
Yani olan olmuş biten bitmiş bir de ayrılık sebebi önemli o yüzden bence aldığınız hediyeyi vermeyin zira ben çok hediye verdim bazen pişmanlıklarını yaşamıyor değilim o yüzden insanlara fazla anlam yüklemek kendi değerimizi düşürdüğünü çok defa gördüm.312 Yorumla- +1 yıl
Sen bencil değilsin kardeşim kadınlar bencil
- +1 yıl
Ama bu sefer öyle şeyler yaptım ki yani bir kadının benden uzaklaşması için her şeyi yaptım
- +1 yıl
@GeceMuhafızı Kafana takma kardeşim önüne bak benim de başıma defalarca geldi kadınlar hep karşı tarafı suçlar kendinde suç aramazlar
- +1 yıl
Gerçi sen de haklısın suçlu olabilirim hatalı olabilirim kaybetmek için belki her türlü pisliği yapmış olabilirim ama zaten bir insan gitmek isterse her türlü gidiyor
- +1 yıl
Onu iterek gitmesi için herşeyi yapıp, verdiği onca şansı hiçe sayıp onu bir kez bile anlamayarak kaybetmeyi göze aldığın birisine "gitmek isteyen her türlü gidiyor" diyemezsiniz ki...
- +1 yıl
Dediğim gibi ben hatasız değilim ancak benim burada anlatmak istediğim şey bende başka insanlarda kendi hatalarını görmüyor 😊
- +1 yıl
Bence de diyemezsin kardeşim sonuçta ikiniz anlaşamadınız olay bitmiştir büyütmemek gerek ve ben her zaman ilişkide saygı ve sevginin olması gerektiğini düşünenlerdenim. Insanlar maalesef önyargılı yaklaşıyor çoğu durumda.
- +1 yıl
Haklısınız ikiniz de doğru ben bunu hak ettim
- +1 yıl
En acısı da ne biliyor musunuz, onu kaybettikten sonra farkına varılan hatalar... Hiç bir hükmü olmayan
- +1 yıl
Kesinlikle öyle hani şimdi geri dönse hani sevgilim falan değil yanlış anlamayın arkadaşımdı geri dönse tekrardan barışıyorsak bir daha böyle bir hatalar yapar mıyım asla gerekirse ölürüm ama yapmam ama biliyorum artık dönmeyecek haklı da Kendi düşen ağlamaz
- +1 yıl
Geri dönsün varlığına alış….
Yine aynı hataları yapacaksın. Çünkü siz erkekler değişmezsiniz. İyi etmiş gitmiş tebrik ediyorum gideni. Ben giden kadınlardan yanayım. - +1 yıl
Ben zaten haksız demiyorum ki evet haklı 😊 ben hak ettim de diyorum
En İyi Cevaplar
Neden ayrıldığını gördü aciklamamissinki verse diyemem vermede belki sen hatalısin ayrilmanizda belkide çocukça aptalca bişey aldatmami tsrtismamami aptalca bi inatmi bunu bilmeden herkes verme demiş nekadar süredir berabersin nekadar emek verdiniz uyumunuz nasıl bunlar önemli şeyler bir kelimeyle bitmez detay vermem gerekiyor
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer sürekli ayrılıp barisiyorsaniz verebilirsin. Benim de eski sevgilimle öyle bir ilişkimiz vardı. 14 Şubat öncesi ayrıldığımız gün baba hediye kolye sipariş ettiğini gördüm. Ben de ona gittim bir hediye aldım, 14 Şubat 'ta değil ama bir kaç gün sonra barıştık ve hediyesini verdim. Onunkini de teslim almıştım kargodan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyüzük alıp teklif etmeden önce ayrılanlar varsa onlar da ayrılsalar bile sonuçta yüzük aldılar, teklifi etmeliler yine de. kadınlar erkeklerin peşini kolay kolay bırakmaz iletişime geçmek için bahane arar. seninki de o hesap. hediyeyi iade edip paranı almalısın, benim fikrim
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
87
Cevap
59Cevap
- Sevgililer Günü konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılvermeyin hayır
00 Yorumla Sikintili durumlar iyi ki duygularimi korelttim ve artik uzemiyorlar. Ben sahsen vermezdim ona deger verdigimi gostermemek ve kendini birsey zannetmemesi icin ve o hediyenin hicbir anlami yok artik cunku sevgili degilsiniz. Benzeri seyleri bende yasamadim degil. Ama insan belirli bir zamandan sonra akillaniyor ve ogreniyor. boş ver kendini kucuk dusurme bazen duygulari icimizde yasamamiz gerekiyor cunku seni asla anlayamiyorlar ve zaten iliskide bu yuzden bitiyor. Gercekten kirdiysa yol ver gitsin. Hakeden insanlara deger vermek gerekiyor.
10 YorumlaHayır tabii ki asla verme. Yenisine sakla bir şey olmaz. 😝
40 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılAyrılık varsa, hediye gereksiz. İnsan kendisine haksızlık yaparsa herkes o insana haksızlık yapmayı kendine hak görür.
00 Yorumla
+1 yılKimseyi dinlemeden içinden ne geliyorsa onu yapmalısın.
01 Yorumla
+1 yılAlınan hediye istenmez verilen alınmaz.. alınan hediyenin parasına kalındıysa.. almayacaksın havası olsun diyerekten para harçanmaz hediyeyi geri isteyenlerle ömür geçmez
00 Yorumla
+1 yılVerme, maksadı özel günleri para harcamadan geçirip geri dönenler çok geri dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır kaç tane hediye patladı elimde çoğu hiç romantik dusunemiyor maalesef
00 YorumlaHediyenin değerine göre değişir çok pahalı bir şey ise verilir değilse çöpe ya da başkasına verilebilir 'hatırlamamak için ' onun dışında saklayabilir kullanabilirsin de benceee
00 Yorumla
+1 yılverin gitsin bence.. karakterli olduğunuzu görsün... bende ayrılma aşamasındayım gibi bir durumdayım profilimde sorum var fikrinizi bekliyorum :(
04 Yorumla- +1 yıl
Aslan dolunayı var bitmesi gereken sağlam olmayan ilişkiler bu etkilerde biter kendinizi üzmeyin
- +1 yıl
Öyle mi dersiniz , soruma bakma fırsatınız oldu mu?
- +1 yıl
Fikirlerimi belirmeye çalıştım umarım yardımcı olur
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🏻🥺
+1 yılH
Tabiyki Hayir!
Kendinize yapmayin bunu20 Yorumla
+1 yılVer bence ya. Onu düşünüp almışsın neticede. Verme şansın var ise görüş ver hem belki barışırsınız
01 Yorumla- +1 yıl
Hediye boşa gider
Bence verme gerek yok benimle barışmak istiyor diye düşünür
10 Yorumla
+1 yılVerirsen sende o da beklentiye girer kafa karıştırmamak lazım
10 YorumlaMuhtemelen ona hediye alan senin gibi bir kac kisi daha var.. uzerinde dusunme bence uzulme.
10 Yorumla
+1 yılSaçmalama tabii ki de verme tekrar iade et hediyeyi
10 Yorumla
+1 yılSaf isen verirsin aklın varsa vermezsin bu kadar basit
10 Yorumla
+1 yılVer tabi insanlığını göster, neyi kaybettiğinin farkına varsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBabana ver, kardeşine ver, birine ver eski sevgiliye vermek saçma. Daha o sana vermeli.
10 YorumlaVerme boş ver babana ya da sevdgn akrabana ver boş ver
00 Yorumla
+1 yıl1999luysan verme onun yerine recep baloğluyla sevgili ol o da 1999lu
00 Yorumla
+1 yılhediyeye haketmeyen birine bırak hediyeyi bir saniyemi bile ayırıp boşa harcamam sal gitsin
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık ayrılmışsınız işte daha ne vereceksin ki hem eminim senden hediye almasın diye ayrılmıştır
00 Yorumla
+1 yılben alabilirim aslinda. kar kuresi olmadikca tabi.
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
@pisinsanlar hediye almak ister misin :(
Bence verme eğer ihanet etmiş ise çok pişman olursun zaten ayrılmışsınız hiç gerek yok
00 Yorumlaiçinden vermek geliyorsa ver. neden ayrıldınız önemli şimdi. aldatma yoksa git ver hediyesini.
00 Yorumla
+1 yılYoksa senin sevgilin 14subattan önce ayrılan 14 Şubat sonrası barışan cinslerden mi
00 Yorumla
+1 yılHediye senden gelince özeldir , önemliyse senin için !
00 Yorumla
+1 yılİç sesini dinle ve sanırım vermen iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılNe hediyesiysi sadece erkeklerin kullanabileceği hediye mi. Kötü sebeple mi ayrıldınız
00 Yorumla
+1 yılŞöyle düşün şu saatten sonra ha çöpe atmışsın ha ona vermişsin çöp daha iyi bence
00 Yorumla
+1 yılOrtada bir ilişki yoksa nediye verip g. tunu kaldiricaksinki
00 Yorumla
+1 yılVerme çöpe at daha iyi senden ayrılan birisine değer vermen senin değerini düşürür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15 subatta barisacaksiniz. Hediye almamak icin ayrilmis olabilir. Ama asla ayriyken hediye verme. Ben esime bosanma arefesi hediyeler almistim. Simdi yeni sevgili tavlamak icin giyiyor.
00 Yorumlakötü ayrılmadıysanız ver."ayrılmadan önce almıştım vermek istedim"de
00 YorumlaAklın kaldıysa vermelisin mucizeler seni bekliyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence neden ayrıldığınıza bağlı hala seviyorsanız birbirinizi ver bence ama büyük bir sebepten ya da onun hatası yüzünden ayrıldıysanız verme
10 Yorumla
+1 yılHayır tabiki, eğer tekrar barışmak istemiyorsan verme ki versen bile barismama ihtimalimiz var bunu da unutma ve bu ihtimallde böyle yaparak onun gözünde kötü bir izlenim yaratma ihtimalin olur bu durumda.
00 YorumlaDurum bizde de vahim, bende hediye almışdım, 3 gün önce kavga ettik, dumaramı silmiş, instagramdan takipden çıkarmış, whatsappdan yazıyorum okuyor, yanıt vermiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden ayrıldınız
- +1 yıl
sevgilim bana uzak bir kuzeniyle, ama çok uzak yani, yutub için film çekiceklerini, sonra insanlardan röpörtaj yapcaklarını, söyledi durduk yere. Benden izin vermedim tabi. Bana diyordu 50bin takipçisi var, para kazanıcaz falan . Bende anlatdığımda ki, kolay değil bu işler o kadar videoya falan 100-200 tl gelir ya gelmez dedim. Bana artırıcaz, izletdiricez falan diyip aşırı derecede ısrar ediyordu. Bende ilişkinin bu şekilde devam edemeyeceğini söylediğimde bana, hayır devam edicez, yanımda ol falan dedi. Bu çok ısrar edince durumu annesine söyledim. Bu arada annesi ve benim ailem ilişkimizin ne kadar ciddi oğduğunu ve eylülde nişan bile planladığımızı biliyorlar. Neyse, annesi bana, seni anlıyorum, bende izin vermemişdim ztn, onunla konuşucam dedi. Annesi artık nasıl azarladıysa, kız bana patladı. Numaramı telefonundan sildi, instagramdan takipden çıkardı. Whatsappdan o kadar yazmama rağmen okuyor ama yanıt vermiyor.
Soran+1 yılSacma bir yutup videosu için bunu yapması çocukça cidden. Sevgilim de bana güvenmiyor daha önce hayatında hep * kızlar olmus onlardan gorduklerını her kız yapar diye genellemiş beyninde o kdr kendimi anlatıyorum 6 aydır beraberiz ama hep onumze çıkıyor bu şey
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana hediye veren hiç olmadı. Bana gönder sevaba girersin.
10 Yorumla
+1 yılAslan dolunayı etkisi ilişkine vurmuş anlaşılan bitmesi gerekiyormuş bitmiş dolunay zamanlarında biten ilişkiler net biter hediyeyide verme kendin kullan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrilmissin artık sevgili değilsiniz sonuçta. Hediyeyi de sevgililer günü için almışsın. Bence verme
00 YorumlaVerme kanka çık dışarı rast gele birine ver ya da ateşe ver yansın gitsin ya da bana gönder 🙃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçmalama istersen 😂😂 senin niyetin barışmaksa bilemem tabi sjshsh
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle verme birde ayrılan tarafın kim olduğu çok önemli eğer ayrılan taraf karşı tarafsa kendine çok büyük saygısızlık etmiş olursun
00 Yorumla
+1 yılo kadar almışsın ver bari bişeyler dene barışmak istersen tatlı tatlı uğraş çabala yani belki bir ihtimal :)
00 Yorumla
+1 yılVer hediyeyi sana almıştım başkasına vermek uygun olmaz mutluluklar de neyi kaybettiğini görsün canım
00 Yorumla
+1 yılEğer büyük bir sebeplerden dolayı ayrılma olmamışssa ver elbette ki :)
10 Yorumla
+1 yılHediyeni verirsen ışık yakmış olursun, ışığı yakmak istiyorsan ver tabi :)
10 YorumlaEğer ilişkiniz sırasında ciddiyseniz ve uzun da surduyse ver ama diğer turlu gerek yok
00 Yorumlabence verme sonuçta bitti ama o mu ayrıldı sen mi ayrıldın
00 Yorumlaben olsam verir miydim diye düşünüyorum ve verirdim tabi sen iç sesini dinle
014 Yorumla- +1 yıl
maddi anlamda olduğunu düşünmüyorum sadece onun yapması biraz zahmetli benim gitmem zahmetli.
bir iliskiye adım atmak istiyoruz fakat
aramızda ki problemi çözmek için buluştuğumuzda babam bizi gördü tabi bir sey yapmadı bir sey de söylemedi kendisini de severler
ama karşı tarafın ne yapmak istediğini anlamıyorum daha önce bir çok kez yarı yolda bıraktım belkide tekrar aynı seyi yaparım diye bir adım atamıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır tabi ki.. Ayrıldıysanız hala benim aklımdasın izlenimi verirsin tabi bu izlenimi yaratmak istersen bilemem. Ama istemiyorsan vermemelisin iade edilen bir şeyse iade et gitsin.
00 YorumlaOna aldın sonuçta, başkasına mı vereceksin? Ver hatıra kalsın senden
00 Yorumlandden ayrıldiğınıza gore degisir bence
lutdem akruma bakar misinız benim icin cok onemli00 YorumlaHayır tâbii ki de verme artık ayrılmışsınız ve bunun hiç bir önemi yok.
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama tabiki de hayır. Mal mısın yeni sevgilisi ile senin hediyenle vakit geçirince görürsün.
00 Yorumla
+1 yılNe alaka?
ayrıldıysan koy bi köşede dursun elbet ilerde lazım olur.00 Yorumla
+1 yılbarışmak istiyosan aranızın düzeliceğini düşünüyorsan verebilirsin bence
00 Yorumla
+1 yılBirlikteliğin uzunluğuna ve nasıl ayrıldığınıza bağlı bence.
00 Yorumla- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sevgililer Günü > Sorular > 14 Şubat öncesi ayrıldık, hediye almıştım. Yine de vermeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler