Kapitalizm size 14 şubatta para harcamanın için her türlü hileyi yapar ama sevgili baskısı farklı bir konu Sevgilinin baskısına rağmen bu tuzağa düşmem diyenlerden misin? Tebrikler
14 şubatta sevgilin istiyor diye kapitalizmin gazına geliyor musun?
Sevgilim yok maalesef. ama sevgilim olsaydı ben kutlardım sadece.
Yani aşırı gaza gelip full hediye almazdım ya da hediye beklemezdim benim için sevgilimin sevgisi en güzel hediye sayılır zaten. yani bir insan sevgililer gününü kutlamak zorunda değil bence. bazıları zorundaymış gibi kendini buna kapatıyor yani şartlandırıyor ve belki de ihtiyacı olmadığı halde ürünler alıyor. bu tamamen bir reklam projesidir. bence daha basit bir gün olup bu şekilde kutlanmalı diye düşünüyorum ama herkesin kendi kararı tabi ki
Meslek gereği her Sene istemese dahi imalar sebebi ile ya 14 Şubat 'a bir iki Gün öncesi ya da son dakika o Gün gelip biz tarafından önerilen, seçilen, paketlenen Hediyeler aliş verisinde Bulunan Müşteriler ile karşılaşıyorum ve sonra ödeme harici hiçbir katkıda bulunmadiklari Hediyeler Hediyeyi alan Kişi tarafından Çevreye "düşünüldüm" diye sunuluyor - yaklaşık 11 senedir bu Meslekteyim, beraber çalıştığım Kişilerin bugünü önemsediğini hiç görmedim çalışırken gördüklerimiz bizi fazlası ile soğuttu. 😅
Sevgili ya da eşler her yıl 14 Şubat 'ta görmedikleri bir şehre gitmeli ve gezip güzel anılar biriktirmeli. Hediye olayı bana çok sıradan ve yapay geliyor