Merhabalar Herkese ❤️🌸

Sevgiliniz bahanesiz olarak sizi ekse ayrılır mısınız?
Merhabalar Herkese ❤️🌸

Sevgiliniz bahanesiz olarak sizi ekse ayrılır mısınız?
Bahanesiz ekemez. Ekiyorsa elbette ayrılık olur. Sebebi olmadan sevgililer gününde görüşme imkanı olan ve bundan vazgeçen insan sevmiyordur zaten. Bu yüzden bu davranışı sergilemiş demektir. İşini kolaylaştıracak hamleler yapmak lazımdır devreye girmek gerekir o insan için 😅
İlla ki aynı gün kutlamak gerekmez. Hayatta her şey olabilir. Acil bir durum çıkabilir. O gün tüm gün çalışıyor da olabilir. Ertesi gün veya yakın bir gün hiç kutlanılmazsa. Ayrılık sebebi olabilir.
Orası öyle canım, bahanesiz demek istedim. Mesela diyor ki "ben bugün agalarla halı saha yapıcam"
Bahanesiz ise ayrılma sebebidir. Belki seçenek bir başkasıdır. Ben öyle anlıyorum.
Ya da önceliği başka şeydir maç gibi bilmem ne. Fakat zaafı sen değildir. Bu da iyi değil.
Hayır, sevgililer günü var tamam ama bu gün kutlanınca ne oluyor peki hiçbir şey normal geçirdiğimiz gün ile aynı zaten
Bu yüzden ekilsem bile sevgilimin başka bir planı var ise bu benim için ayrılık sebebi olmaz
Ayrılırım tabii gelmek istemiyordur hiçbir sebebi olmadan gelmeyen. En azından bir açıklaması olmalı hiçbir yoksa demek ki beni sevmiyordur benimle konuşmak istemiyordur. Bunun da dönüşü olmaz yani.
Cevap
11Cevap
Bence neden ekildiğine göre değişir yani bir işi olabilir ayda acil gitmesi gereken bir yer vardır bunu anlayış ile karşılayabilirim.
Ama bunun dışında soğuduğu içinde konuşmam gerekebilir yani durduk yere insan sevdiğini ekmez çünkü.
Beni ekmesin birlikte gidelim fidan ekelim, toprağa ağaç ekelim, birlikte ormanlar kuralım, insanlığa faydalı, bilinçli iki sevgili olalımmmm 😄😄
Ahjdw beni ekecek birine bundan sonra tavrım budur😂
İşte idealizmin kazandığı anlar 😄😄
Sevgilim olmadığı için böyle düşüncelere bile girmiyorum :D
Öncedn o kadar plan yapılıp sebesizce ekiyorsa elbette
Sevgililer gününde terk edilmişliğim var ya. Keşke sadece ekseydi 😂😂
İnsan bekler biraz😂
duruma göre tatlım
O gün beni ekmesi bana değer vermediği anlamına gelir. Bana değer vermeyen biriyle neden birlikte olmaya devam ediyim ki. Hemen ayrılırım👍
Olabilir hiç başıma gelmedi gelse o şahs-ı öldürebilirdim de 😂😂😂😂
İntikam alırız yenisine bakarız çünkü biz Galatasaraylıyız
Ya dorothy yinemi sen. Sorun için kesinlikle infaz imha edebilirsin
İlk beni elerler orada ajdjejd
kadınların aynı anda mesajlaştıkalrı 50 küüsür erkek var
bu çoğrafyada
bu üzülürüz niadaları çook saçma
Abartma benim 48 tane var😡
ay kıyamam
ne yapsak
Evet, bana göre de yeterli bir sebep
Ölüm kalım yok ise ayrılık sebebi.
Aman boşverin o günü sallayın
Ya bence bu aşkı bir 14 şubata bağlamamak gerek çünkü aşk Bir günden ibaret değildir
Belirli bi plan yapmissak o gün için sorun olur yani
Ayrılırdım olmayan sevgilimden
Olabilir geçerli nedeni yoksa
Hayırdır başkası mı var
Tabii ki de.
bahanesiz ekemez 🥊
Sıkıyorsa eksin😅
Kesinlikle ayrilik sebebi ekilmeye asla tahammulum yok
Bence evet
Ayrilirdim
Evet
Hayır değil