Kalp stikerlerin altında sevgiliyle yapılacak görevler var. Mesela, birlikte hayvan besleyin, ilk buluştuğunuz yere gidin ve s. Bence eğlenceli ola bilir. Sizce?

Kalp stikerlerin altında sevgiliyle yapılacak görevler var. Mesela, birlikte hayvan besleyin, ilk buluştuğunuz yere gidin ve s. Bence eğlenceli ola bilir. Sizce?
Azerbaycanca'da yapılacak sözü kullanılmazken niye böyle ağız yamultucu cümle yazmışlar🤦♀️
Tabloya gelince, güzel fikir. Aklınıza bir şey gelmeyince oradan kopya çekebileceksiniz.
Bilmem valla🤦🏻♀️
Farklı bir aktivite olabilir ama bence bu tür aktiviteleri sadece ÖZEL olarak düşünülen günlerde değil de kendinize ayırdığınız rastgele bir günde olması daha romantik ve şirin.
Ola bilir, evet🥰
Cevap
7Cevap
Alınabilir
Cebini zorlamıyorsa alabilirsin ama sıkıntıya girerim diyorsan gerek yok bence, sonuçta 1 gün sevgililer günü.
80tl
Sevene hergün 14 Şubat bence bunlar gereksiz şeyler
Alınabilir bence hem eğlenceli hem de güzel hatta bu görevleri yaparken fotoğraf çekip hatıra olarakta saklanabilirr
SEVGİLİSİ OLMAYANLARA KİM SAHİP ÇIKACAK , NEDEN SEVGİLİSİZLER FORUMU AÇIP , SEVGİLİSİZLERİ KAVUŞTURMUYOR KİMSE 🥺
Hediye olarak değilde normalde alınabilirrr
Alınır kardeş 🥰 yakışır
Hiç benlik değil. Alan arkadaşlara başarılar. 🐸
Hasbinallah skskksksksks ya bizim insanımız normal değil cidden
Neye esaslanarak söyledin ki bunu?
Olur ama önce sevgili lazım 🤣
😂
Bu kadar da olmaz yaa fjjfjdjd
Nedenmiş?
İstemezsen yapma yani bu kadar görev içinden illa istediyi olucak
Alınır da ne gibi görevler var
Hayvan besleyin, ilk buluştuğunuz yere gidin, mum ışığında pizza yeyin, bir birinizi taklit edin falan
Güzelmiş
bilmem
Olabilir tabi
Bana uygun değil
Gereksiz buluyorum
cringe
Evet alınır
Çok farklıymış:)
Cok hoş olur
Cok guzel❤️
Merhaba cano kanki olalim mi
Ola bilir istiyorsan yaza bilirsin bana💐