Hediye kim o kim Allah aşkına. bir geliyor bir gidiyor oynuyor benimle resmen kendisi. insanın duyguları ile oynamayı öğrensinler önce bunu öğrensinler bu en güzel hediye olur zaten bana. Adam dediğin bir kadının gururunu kırmayacak güvenini sarsmayacak onunla oynamayacak. En güzel hediye budur bence. önce merhamet vicdan sahibi olmayı bilsinler derim. ancak bu sonradan olan bir şey değil doğuştan gelir ama insanoğlu çiğ süt emmiş işte çok kolay bir kadının bir insanın duyguları ile oynamak...
Yani kısaca önce merhametli olsunlar vicdanlı olsunlar sözlerinin arkasında durmayı bilsinler. hediye işi kolaydır. güven vermeyi bilsinler insanların duygularını oyuncak bilmesinler...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Guru Yaş: 32 , eic 97%1 ay
Ben hediyemi fazlasıyla aldım okadar mücadelemin sonunda evlilik vardı evlilik degil amaç cezaevine tuzak hazırlamak yapratmak yaralamak delirtmek ve ihanet etmek anladım beni bu siteye atıcan ve rezil edicem beni sosyal medyanlarda bana iyilik yapıyormuş saol bana çok iyi ders oldu oturdum aşağa
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Master Yaş: 371 ay
Çook eski ömürlük çiftlerin "tek yastığı" süper olur bence ☺️☺️.
10 Yorumla m
Guru Yaş: 251 ayBir çiçek gelse yeter onu bile aldıramadım kendime şimdiye kadar. Tam bir öküz mıknatısıyım.
00 Yorumlas
Master Yaş: 261 ayRange Rover gelmese sevgili demem hahshs
00 Yorumla- Guru Yaş: 18 , eic 100%1 ay
Maddi değilde manevi değeri olan bir hediye çok güzel olur, not ceplik yanımda taşıyabileceğim herhangi minik bir şey falan.
20 Yorumla - Xper 7 Yaş: 25 , eic 98%1 ay
Çicek yeter ben sevgiden Baska bısey istemiyorum
10 Yorumla - Xper 5 Yaş: 24 , eic 77%1 ay
Gerçek temiz drüst bir sevgi verdiyse daha ne isterim ki?
10 Yorumla - Bilge Yaş: 23 , eic 99%1 ay
Kar küresi ya ne kadar çok isterdim kendi kendime alcam benimki sevgililer gününe karşı
10 Yorumla - Yoda Yaş: 26 , eic 99%1 ay
Sevdiğim kızın cüzdana koyulmalık vesikalık fotoğrafı
10 Yorumla - Master Yaş: 37 , eic 81%1 ay
Sevgilim olursa o benim aldığım en büyük hediyedir, ondan değerli bir şey olamaz.
10 Yorumla - Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%1 ay
İstediğim herşeyi kendim alıyorum. Sevgililer günü diye saçma bir gün icad edildi kedilerin Mart ayı insanların Şubat ayı işte
00 Yorumla Sadece sevdiğim yanımda olsun isterdim o zaten benim için bir hediye olurdu derdim ama sevgilim yok.😔
00 Yorumlayokmu şöyle babayiğit bi hatun şundan alsa bana 😂😂
00 Yorumla- Yoda Yaş: 34 , eic 98%1 ay
Canik firmasının yeni tabanca modeli olan rival s krom hediye kabul ederim 😂😂😂
00 Yorumla - Guru Yaş: 29 , eic 37%1 ay
Yusufçuk kolye. Aşk ve tutku sembolüymus. Şöyle boylu poslu esmer Karadeniz'li biri alsın 😅
01 Yorumla - Master Yaş: 47 , eic 100%1 ay
Sevgililer gününde hediyeleşmek bana çok anlamsız geliyor.
00 Yorumla - Guru Yaş: 34 , eic 98%1 ay
Hediyeye ne gerek var ama bi Harley davidson fatBoy’a yok demezdim.
00 Yorumla - Guru Yaş: 25 , eic 100%1 ay
Sevgilinin kendisi gelebilir mesela 😂 ses seda yok kendisinden sjsjsjjs
00 Yorumla Notebook olur, telefon olur, begendigim ayakkabilardan 3/5 tanesi olur olurda olur.
00 YorumlaAnlam ve önemi ne içeren hediyen önceden geldi bile 😅
00 YorumlaÖnce bir sevgili gelsin. Devamına bakarız aççbwbşwşbşe
00 Yorumla- Daha Fazla (64)
Detaylı bilgi
En İyi Cevap