Sevgililer Günü'nde aşk iyi ki var dedirten, Eros'un oklarıyla kalbinden vurulmuş gelmiş geçmiş en iyi dizi çifti hangisi❤️?

Bekarların depresyona, çiftlerin romantizme doyduğu gün olan Sevgililer Günü'ne hazır mıyız? 😍
Hepsinin aşk hikayesi birbirinden özel, dizide yaşadıkları aşkla gençlere ilham olmayı asla bırakmayan, örnek çift dedirten bu şahane dizi çiftlerimiz arasından Yılın Sembol Dizi Çifti'ni seçiyoruz. 🎉
Sevgililer Günü'nde aşk iyi ki var dedirten, romantizmin dibine vurmuş, kalbimizde kelebekler uçuşturan, ben de böyle aşk istiyorum dedirten, gelmiş geçmiş en iyi dizi çiftlerimizden hangisi Sembol Çift olmalı? ❤️
Yani şu kalın kaşlı arkadaşın olayı nedir bi türlü anlayamadım. Neden bu kadar talep görüyor ki. Dizinin hikayesi de çok feci ama dikkat çekiyor demek ki.
Güzel dizi ya heleki bir ağa var onun şivesi falan insanlarin acayip dikatini cekiyor
Açıkçası dizi-mizi pek vaktim olmuyor, olunca da meslek gereği yabancı dil gerilemesin, artı şive kapalım diye yabancı dizilere abanıyoruz... Birini seçtim gitti. Yani hiç bir fikrim yok 😇🙃😁
Yıllar öncesine gidip Gökhan Alkan ve öykü karayel diyorum kalp atışı.
Aslında bende böyle düşüyorum çok yakıştırıyordum
Her cumartesi akşamı severek izlediğim kardeşlerim dizisinde oynayan
Su Burcu Yazgı Coşkun & Onur Seyit Yaran
Aytaç ve Cemre..
Gelmis geçmiş en iyi çift değiller belki, ama ben bu çifti seçiyorum.
Onun dışında Can Ve Demet olurdu
Yargı yok ama. Ilcey görmek isterdim bu listede.
Maraz ali & İdil, Polat & Elif, Kertenkele & Zehra, Yaman & Mira ikilileri varken bunlar ne
Demet Özdemir & Can Yaman diyorum. Bence tatlı bir uyumları var.
Afra saraç oğlu Mert ramazan..
Alp navruz ve İrem helvacı oğlu
Handr ve kerem
Hiç birisi bana ilham olmadi
Afrayla Mert
Hiçbiri
Cemre Aytaç
saka dıme bu? Yalı capkınındakı herıf kac defa aldattı ya hahaha
@ksSosyal dızılerle hıc aran yoksa bana danısabılırsın kanka...
burada ankete koyacak bırsuru cıft var... sırf popı dıye sacma kısılerı koymasaydınız keske.. mısal sana bır kac dizi cıftı yazayım
karasevda - nihan ve kemal
Gelsin hayat bildiği gibi - songül ve sadi
gönül dağı - Dilek ve Taner
bunlar sadece sımdılık aklıma gelenler...
Kesinlikle Su 💧💦 Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran çifti birbirlerine çok yakışıyorlar, aralarında müthiş bir ahenk, kimya var.
Su Burcu Yazgı Coşkun, üç ismi var, Yazgı diyorlar kendisine lakin bence Su ismi daha müsemma kendisine, Su gibi de bir ömrü olsun inşallah, Su
Su gibi kız zaten maşallah 🤍
Ya lütfen kendine neden ulaştırmıyorsun?
Bu kadar mı zor bu konu da biraz anlayışlı davranmaz mısın?
Yapma böyle ne olur ya.
Lütfen ön yargıyı bırak. Konuşmama izin ver.
Sonra ne yaparsan yap ne düşünürsen düşün.
Lütfen ulaşmamı sağla.
Tek isteğim bu ya. Lütfen.
Merak ediyorum hemde delice.
Bunca çabama rağmen tek kelime etmiyorsan ben sana bir şey demiyorum. Hiç bir şeyi umursamadan yazıyorum üstelik. Lütfen yapma.
Görmezden gelmeyi bırak rica ediyorum.
Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'ın Canlandırdıkları; Asiye Eren ve Doruk Atakul çiftinin aşkları o kadar masum ve imkansız ki, Asiye'nin Anne ve Babasının ölümünden Doruk'un babası, abisinin ölümündense doruğu kız kardeşi Melisa sorumlu. Melisa'nın olayı tamamen kötü kaderdi, Anne ve babasını ölümü ise Akif'in suçu. Asiye ve Doruk'un o masum, saf, temiz ve güzel olan aşklarını imkansızlığı o kadar acı bir durum ki, o imkansız aşk bence bir o kadar da eşsiz ve üzücü. Umarım onların masum aşkları kazanır...
Su Burcu Yazgı Coşkun & Onur Seyit Yaran bence. bu çifti iyi buluyorum ben. ama diğer dizi çiftlerini bilmiyorum yani izlemedim. zaten sevgililer gününü sevmiyorum bana kutlanması çok saçma gelen günlerden birisi.
Ama aşka iyi var dedirten şey dizi çiftleri değil aşık olduğum kadın olur <3
Bence aşk dizi çiftleri sevgiyi hiç iyi yansıtmıyorlar. Hep bir kıskançlık hep bir güvensizlik. Hep yersiz şeylere yer veriyorlar aşk dizilerinde. Sevgide güven, yerinde kıskançlık, hoş görü, sabır ve kavga anında susma olur. İşte öyle bir çiftin birbirlerini sevdiğini söyleyebiliriz. Bu dizi medeni sevgi değil.
Türk dizisi hiç izlemiyorum.. Hepsi güzel görünüyor ama dizideki hallerini, aşklarını görmeden yorum yapmak zor gerçekten. Ben kendi bildiğim yerden gideyim.
Gossip Girl. Chuck-Blair diyorum ☺️
Bunlar mı? En iyi çift güldürmeyin beni 😅 şimdiki ünlüler vasat çöp maalesef dizinin konusu aşk ama aldatma cinsellik dönüyor en çok gerçek çift Kadir inanır ve Türkan Şoray dir 💕😊
En İyi Cevap