Sevgililer Günü Sevgililer günü için hediye seçiminizi yaptınız mı? aykutPlus Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Şu an sevgilim yok ama olsa şık bir kolye alırdım herhalde. Sevgililer günü için hediye seçiminizi yaptınız mı? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sevgililer Günü konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevgilim yok 1 1 Yorumla aykutPlus +1 yıl Olur kardeşim.
Kömüüür Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Seçmedim çünkü sevgilim yok 😅 0 1 Yorumla aykutPlus +1 yıl Olunca seçersin artık. Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sevgilim olunca düşünürüm 😁 0 1 Yorumla aykutPlus +1 yıl O zaman da aceleye geliyor. Yorumla
Guvenlikhanim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Gömlek ve saat 0 1 Yorumla aykutPlus +1 yıl Saat konusunda hemfikirim. Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl sevgilim yok rahatım 0 2 Yorumla aykutPlus +1 yıl Kafa rahat diyorsun. Yorumla Meryyc +1 yıl aynen öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevgilim yok
Olur kardeşim.
Seçmedim çünkü sevgilim yok 😅
Olunca seçersin artık.
Sevgiliyi bulduk hediyesi kaldı
Olsaydı parfüm alırdım
Çok tatlıymış görseldeki
Sevgilim olunca düşünürüm 😁
O zaman da aceleye geliyor.