Merhabalar Herkese ❤️

Malum 14 Şubat yaklaşıyor! Sizce sadece sevgililer mi bu özel günü kutlayabilir? Bazı evli çiftler "biz sevgili miyiz sanki" diyerek kutlamıyorlar.
Merhabalar Herkese ❤️

Malum 14 Şubat yaklaşıyor! Sizce sadece sevgililer mi bu özel günü kutlayabilir? Bazı evli çiftler "biz sevgili miyiz sanki" diyerek kutlamıyorlar.
Evet kutlayabilirler tabi ki yani evli olması veya sevgili olması ayda flört olması bence fark etmiyor, eğer bir kişi bu tarz günlere önem veriyorsa ya da değer veriyorsa ve anlamlı buluyorsa kutlayabilir tabi ki, herkesin kişisel tercihidir. yani evli olanlarda sevgililer gibi kutlayabilir aynı şekilde yıl dönümü de kutlayabilirler. ben evli olsaydım kutlardım tabi ki, yani benim için önemli olan sevgilim ile mutlu bir gün geçirmek olurdu bu yüzden çok umursamazdım yani hangi gün olduğu önemli olmazdı benim için.
Nasıl kutlayabilirler mi asıl kutlamazsak bize bela. Var ya benim eşim kafamı ütüler kutlamazsam. Çiçek ister yemek ister gezdirmek ister doyurmak ister de ister de ister. Sevgili fenomenim evlendik diye sen öldük mü zannediyorsun. Üstümüze biraz da bitki toprağı dök bari 😄
Ahahahshw yok yahu kimisi öyle diyor ya😂
Kimisi olanları karısı rahat bırakanlar. Bizimki başımızın etini yiyor 🤣
Eig için teşekkür ederim sevgili fenomenim 🌹
Bu günü gerekli veya anlamlı bulan herkes kutlayabiliyor.. Bana göre saçmalık ve görgüsüzlük. O kadar gösteriş hediyeler, planlar abartı geliyor.. Yıl 365 gün yahu başka günlerde göster sevgini başka günler minik hediyelerle yap sürprizini asıl o zaman anlamlı olur. Bütün dünya bu çılgınlığa kapılmış gözüne sokarken değil sıradan bir günde sen işte sevdiğini mutlu etmeyi.. diye düşünüyorum
şeytan diyor ki onunla ilgili en ufak ayrıntıyı bile kutla. ömründe kaç kere aşık olcan evlencen ama ekonomimiz diyor ki nau nau
İlk bakışma tarihimiz ajfjwjs
Cevap
11Cevap
Bazı insanlar o kadar vıcık vıcık ki. 14 Şubat değil. Ta ilk tanışma gününü falan kutluyorlar.
Nerden hatırlıyorlarsa artık 😂
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Herkesle cemaat halinde aynı gece sevgilimle sevgilicilik oynamaktan hazzetmem. Ben adamı bulayım o güne denk getirmeden kutlama yaparız biz, bizimki muhalif bi şey olur 😄.⭐
#tubasueda 🍀🍀
Neden olmasın? Sonuçta iki tarafta birbirini seviyor. İki aşıktan bahsediliyorsa kutlamalılar. Ama sevgililer günün çıkış sebebine bakarsak kutlamamak daha insancıl olur ¢
Tercihe kalmış bir şey sevgililerin de kutlama zorunluluğu yok ama evli olanlarında kendi çapında bir kutlama yapmaları güzel olur
Kutlar tabi. Evlendiyseler birbirlerini her anlamda tamamlıyor olmalılar o yüzden sevgililer gününü kutlamak da sevdaya dahil olur :D
Evet kutlar evli çiftler ömürlük sevgilidir..
Koca öküz değilse kutlanır ama dikkat çekerim ÖKÜZ 🐂DEĞİLSE
Elbette kutlayabilirler. Sevgililer günü aşka dair. Karı koca olunca bile o günü özlerler.
İsterse kutlar ama ben hic bir sekilde kutlamam
Evimde birtane öküz var evliyiz der hemde saçma bulan bir eşim var hatırlamak için eşime hediye almak için neden 14şubat bekleyin diyen biri
Elbette kutlarlar. Sevgilindir de aynı zamanda eşin. Kutlamayan ağır odun ya da cimri
Evlenince sevgililik bitmediğine göre
Kimisi biz sevgili değiliz ki diyor ne odun insanlar var ajdjwjd
Niye evlenince 14 subat olmuyor mu 😃
Kimisi "biz evliyiz sevgili değiliz" diyor😂
Yok be onlar ask i bilmeyenler
Evliler sevgili dini tatlım
Severek eğlenmeyenler mi var yoksa
Tabiki kutlayabilir
Tercih meselesi isteyen herkes kutlayabilir
Kutlayabilirler
Kutlayabilir
Kutlayabilir bence