Sevgililer Günü Sevgilim yok, bugün ne yapmalıyım? yanlizimcokyanliz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Benim sevgilim yok ama kalbim var Sevgilim yok, bugün ne yapmalıyım? Görüş Yaz 12 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AyşeAfraaFenomen Takip Et Master Yaş: 22 11 ay Kitap okuyabilirsin... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
wwwhayvanistancom Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 94% 11 ay Sevgilisizler günün kutlu olsun diyelim o zaman. 😁 Benim de yok. Ne olacak ki? Takma kafana. 😁😁😁 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MYnameİSwhat Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 97% 11 ay Kalp herkeste var ama herkesin sevgilisi yok ayrıca sevgisiyle kalp ne alaka. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör yanlizimcokyanliz 11 ay Bilmiyorum iç burkulmasıyla söyledim Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 100% 11 ay Mağazalarda giysi vitrinlerinde duran mankenlerle zaman geçir kanka Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
CenkAnt007 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 11 ay Kanka sen affetsen Allah affetmez🙃 inşallah bulursun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Bebeğimçokadisinn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eig 86% 11 ay Valla biz çay içiyoruz kanka Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay İçki iç sevgiliyi napcan boşuna masraf 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
NightHead855 Takip Et Xper 5 Yaş: 118 , eig 100% 11 ay Her zamanki yaptığın şeyleri. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Bylaunch Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eig 95% 11 ay Elizabeth Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Keditotişi Takip Et Xper 4 Yaş: 31 11 ay Bir gunluk sevgili lazim hepimize Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla 9 yorumu gör UZzuuuuunnn 11 ay Hazırım 1.96 esmer İzmir ara beni 😁 Yorumla Keditotişi 11 ay @UZzuuuuunnn kulağa bi cekici geldi skfkgk ama oyle islere giremem be reis Yorumla UZzuuuuunnn 11 ay Senin nickin daha cekici emin ol 😊Troll yazdım kusura bakma tv de alt yazı geçen mesajlar gibi oldu 😂😂 Yorumla Keditotişi 11 ay @UZzuuuuunnn yoo sorun degil rahatsiz olmadim ki 😄 olabilirdi de herkes bi arayista zaten Yorumla UZzuuuuunnn 11 ay Kimler değil ki doğru diyon bende arayış içindeyim belki kendimi söyleyemiyorum 😄 Yorumla Keditotişi 11 ay @UZzuuuuunnn bence hepimiz ariyoz belamizi skfkfk Yorumla UZzuuuuunnn 11 ay Ona ne şüphe :) saaadece nerden geleceğini bilmiyoruz bu belanın bu bir tık üzücü Yorumla Keditotişi 11 ay @UZzuuuuunnn suprizi kacar oyle ama🙂 Yorumla UZzuuuuunnn 11 ay Demi demi böyle laaagggk gelicek bir anda 😀 Yorumla
UZzuuuuunnn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 11 ay Kalp hayvanda da var Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör yanlizimcokyanliz 11 ay İçim burkuldu napim Yorumla UZzuuuuunnn 11 ay Bir film aç ya da bir kitap oku en kötü ışıkları kapa bir müzik aç sal kendini boşluğa Yorumla
hilal_ay88 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 11 ay Bilmem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Kitap okuyabilirsin...
Sevgilisizler günün kutlu olsun diyelim o zaman. 😁 Benim de yok. Ne olacak ki? Takma kafana. 😁😁😁
Kalp herkeste var ama herkesin sevgilisi yok ayrıca sevgisiyle kalp ne alaka.
Bilmiyorum iç burkulmasıyla söyledim
Mağazalarda giysi vitrinlerinde duran mankenlerle zaman geçir kanka
Kanka sen affetsen Allah affetmez🙃 inşallah bulursun
Valla biz çay içiyoruz kanka
İçki iç sevgiliyi napcan boşuna masraf 😂
Her zamanki yaptığın şeyleri.
Elizabeth
Bir gunluk sevgili lazim hepimize
Hazırım 1.96 esmer İzmir ara beni 😁
@UZzuuuuunnn kulağa bi cekici geldi skfkgk ama oyle islere giremem be reis
Senin nickin daha cekici emin ol 😊
Troll yazdım kusura bakma tv de alt yazı geçen mesajlar gibi oldu 😂😂
@UZzuuuuunnn yoo sorun degil rahatsiz olmadim ki 😄 olabilirdi de herkes bi arayista zaten
Kimler değil ki doğru diyon bende arayış içindeyim belki kendimi söyleyemiyorum 😄
@UZzuuuuunnn bence hepimiz ariyoz belamizi skfkfk
Ona ne şüphe :)
saaadece nerden geleceğini bilmiyoruz bu belanın bu bir tık üzücü
@UZzuuuuunnn suprizi kacar oyle ama🙂
Demi demi böyle laaagggk gelicek bir anda 😀
Kalp hayvanda da var
İçim burkuldu napim
Bir film aç ya da bir kitap oku en kötü ışıkları kapa bir müzik aç sal kendini boşluğa
Bilmem