https://youtu.be/UQ_CW0VKHLA Vee beklenen gün geldi çattı. 14 Şubat sevgililer gününe an itibariyle girmiş bulunmaktayız. Bitsin de artık kurtulalım.😀 Şaka bir yana günün anlam ve önemi için buradan sevgiline söylemek istediğin bir şey var mı? Gel anılarımız olsun ♥️ Gibi mesela... Eğer buradaysa etikette edersin belki😀
Şimdi diyorsun ki mutlaka bu kız bana niye yine bir şeyler gönderdi neyi hasta acaba yine diyorsundur hani acaba ben de ne buldu da bu kadar değer verdi bu kadar sevdi diyorsundur eminim yani çünkü bunları diyeceksin aşırı derecede sorgulayıcı bir insan olduğunu biliyorum çünkü herhangi bir sebebim yoktu benim seni sevmek için benim için diğer erkeklerden çok farklıydı çok hemde ben senin arkadaşlarını sevdim niyetini sevdim akıllı olmanı zeki olmanı sevdim diğer erkekler gibi belli şeylere düşkün olmamanı sevdim çok farklı geldin bana o kadar çok şey yazabilirim ki buraya ama eminim sen okuyacaksın fazla uzun olursa tiksinirsin sıkılırsın biliyorum o yüzden sana kısa ve öz tek bir şey diyeceğim hayatım geri kalanını seninle yaşayıp seninle görmek en sonunda seninle ölmek isterdim seni seviyorum adam iyi ki varsın ♥️
Kırılmasın, incinmesin, dert değmesin dallarına Rüzgâr üşütmesin, zor olmasın sabahlarına Sakın ağlamasın bir kendini bilmeyene Bağlamasın gönlünü, gitsin bir hak edene Ona söyle, kan damlıyor gönlümden Yine söyle, emin değilim kendimden N'olur söyle, çok özledim, sor "Neden?" Sevmek yetmiyor bazen Yine söyle, emin değilim kendimden N'olur söyle, çok özledim, sor "Neden?" Sevmek yetmiyor bazen Kırılmasın, incinmesin, dert değmesin dallarına Rüzgâr üşütmesin, zor olmasın sabahlarına Sakın ağlamasın bir kendini bilmeyene Bağlamasın gönlünü, gitsin bir hak edene Ona söyle, kan damlıyor gönlümden Yine söyle, emin değilim kendimden N'olur söyle, çok özledim, sor "Neden?" Sevmek yetmiyor bazen Ona söyle, (kan damlıyor gönlümden) (Yine söyle, emin değilim kendimden) N'olur söyle, çok özledim, sor "Neden?" (Sevmek yetmiyor bazen) Ona söyle, kan damlıyor gönlümden Yine söyle, emin değilim kendimden N'olur söyle, çok özledim, sor "Neden?" Sevmek yetmiyor bazen Sevmek yetmiyor bazen Söyle
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sevgili henüz hayatımda olmayan kadın Biliyorum henüz hayatımda değilsin belkide hiç olmayacaksın kim bilir, bazen gerçekten seni çok istiyorum insan bazen sadece sevmek sevilmek istiyor ama olmayınca olmuyor işte, ama artık çokta dert etmiyorum yokluğunu, yalan konuşmamak gerekirse belki bazı geceler sensiz o kadar kolay geçmiyor olabilir ama artık alıştım dediğim gibi arada bir hüzünlendirmiyor değilsin beni, şunu bilmeni isterimki belki henüz yanımda değilsin ama sen en zor günlerimde kendimi yapayalnız hissettiğim her anımda hep yanımda oldun, hep belki birgün sana kavuşum düşüncesi ile seni hissetmeye çalıştım, kim bilir belki bir gün kavuşuruz, kendine iyi bak var olmayarak yanımda ruhumda var olmuş en güzel kadın.
şu an ne yanımdasın ne yanındayım uzaksın bana mesafeler varya arada sence var mı aslında elinin sıcaklığı bile hissetmedin belki o sıcaklığı özledim gözlerine olan mesafem aynaya baktigin kadardı aslında sesinse bir karış uzakta sadece dokunmak sarılmak kaldı ateşin sicakligi hissedersin dokumazsin ya işte öyle bir durum bu elimi uzaktikca ısınıyor ellerim dokunamiyorum saçlarına saclarini yikadigin şampuanı aldım saçlarım sen konsun diye kullandığın diş macunu markasıyla dişlerimi fircaliyorum dudaklarımda kalan tadı sen öpmüş gibi olsun diye neden hangi şampuan kullanıyorsun hangi iş macunu kullandığını sorduğumda söylemek istemiyordun ya işte bu yüzden sana hasret ve özlemden bekliyorum o günün geldiğinde sen olacaksın diye askla sevgiyle
Sevgilim yok, ama bu sözü bırakmak geldi içimden. ''İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar ise kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni: Eşyaların sevilmeleri ve insanların kullanılmasıdır.'' /Cemil Meriç
Yüregim hep boşluk vardi. 35 oldum bosa yaşadım. bir kadın eli tutmamak zordu. Fakir isen bir sifir geridesin. artik yoruldum. kadindan kaçıyorum. kadın bu kadar kıymetli bedenini. merak ediyorum ve kadonlasmak icin erkeerle yattim artik hayat bana gulmez. bitmiş durumdayim