Kocamla dün akşam bunu tartıştık bana artık sevgili değiliz falan dedi, ben de nasıl değiliz asıl sevgili biziz dedim. Evliler sevgili değil midir? Evliler günü mü var bu nasıl kafa ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKomik bir paylaşım. Düşüncesiz bir erkek. Vasat bir ilişki. Ne bileyim evli olsam eşimin bana bunu söylemesini beklemem. Çiçeklerle donatırım onu. Eski sevgilim de bilirdi sürekli çiçekler gönderirdim. Göstermenin medeni hali olmaz. Severken göstermek lazım.
283 Yorumla- +1 yıl
Eig olmalıydın kardeşim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle erkeklerin hiç kafası çalışmıyor ya da tam bir odun. Sonuçta özel bir gün ve kadınlar böyle şeylere önem verirler, mutlu oldukları kadar sizi de mutlu ederler. Bunun geri dönüşü de size olumlu olacak sonuçta. Bir çiçek alıp götürmek bu kadar zor olmamalı. Buket alamıyorsanız paranız yoksa bir dal Gül alın bunu da mı yapamazsınız🤦♀️
70 Yorumla
+1 yıl🤣😂 yani bunun tartışma olmak garip saçma bir şey için tartışmaya gerek yok ben sevgililer gününü sevmiyen bir insanım saçma sapan senenin bir günü aklına gelmesi vs bana sacma
Ayrıca sizin için de gereksiz şekilde tartismaniza gerek yok çiçek alabilir ama yıl dönümü diye bir şey var onu kutlarsınız yani36 Yorumla- +1 yıl
Bence bütün özel günler saçma
- +1 yıl
Ayenn öyle katılıyorum 👏 sadece bir güne özel kılınmak gereksiz
- +1 yıl
Aynen hay sen çok yaşa
- +1 yıl
Hepberaber güzellikler içinde yaşayalım 🙏🤗
- +1 yıl
Amin 🙏
- +1 yıl
İnşallah diyelim hoş gerçi biraz kendimizi bulamayıp hava atmak gerçeklerden uzak ve tamamen bencil kavram dışı yaşamaya alıştığımız için bir umuttur tabiki herkes birbirine yabancı ve itici sonuç sıfır
Evliler de sevgilidir ama 14 Şubat gibi saçma sapan bir günde çiçek alınmasına gerek de yok. Zaten çiçekler dalında güzel. Başka bir hediye olabilir.
818 Yorumla- +1 yıl
Niye sacma sapanmış
- +1 yıl
Her gün mü hediye aliyorsun
- +1 yıl
Madem her gün sevgililer gunuyse evet her gün almalısın
- +1 yıl
Hediye almamak icin kivirana bak hele
- +1 yıl
Hayir yani ne bu düşmanlık al o çiçeği olsun bitsin ne bu ayak diretme ne bu ideolojik savaş haline getirmek kutlayiver oksun bitsib cok mu zor
- +1 yıl
Hayir neden bu düşmanlık onu anlamiyorum
- +1 yıl
Neden illa14 şubatta degil. Özel bir gün sonucta o gün ayri bir özel
- +1 yıl
Özel bir gün gayet bu kabul görmüş bir sey sen inkar etmeyi seciyorsun sdece
- +1 yıl
Inkar edenler var ama bu gerçeği degistirmiyor dusmanlik yapmak anlamsız
- +1 yıl
15 subatta alicagina 14te al o gün özel sonucta
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
127Cevap
+1 yılYıllardır süren klasik tartışmanın icerisine bir çiftimiz daha katıldı. Evliler sevgili degil midir? ☺️
Şaka bi yana, özel günlerde birşeyler yapmak ya da birşeyler beklemek, bizi esas yaşamdan uzaklaştırıyor. Aslında en güzel anlar, spontane ve herhangi bir nedene gerek olmadan yaşanan zamanlardır. Doğum günü, evlilik yıl dönümü, sevgililer günü, tanışma yıl dönümü , ilk öpüşme, ilk elleşme vs vs derken kalıplara sığdırmaya çalışıyoruz hayatı. İçinden geldiği zaman asıl değer kazanır gelen bir tek gül de, alınan hediyelerde.
Kısacası birileri beklemekten, birileri de bu tip şeyleri yapmak için illa özel birgün ya da neden aramaktan vazgeçip, her günü özel olarak düşünürse, işte o zaman evliliğin/ sevgililigin tadı çıkar.10 YorumlaYok bitir direk evliliği boşa gitmesin vaktiniz hem kendine hem ona bir iyilik yap klasik herkes aynı ilişkiyi yaşamak zorunda mı kapitalist sistemin oyunu seçilmiş 14şubat diye herkes illa hediye alacak diye bişi yok ben olsam Bi ciğer veya kebap da ısmarlansa hediye olarak kabul ederim sadece bir gün hediye etmedim diye darıalcaksa da kusura bakmasın ama ben tutup hediye de almasın demiyorum arada bir elinde fırsat oldukça hediye alabilir rastgele ama illa o gün olacak diye saçmalamanın manası yok
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler böyle bir kafada oluyor. Evlenince sevgilim denmesini bile istemeyen erkekler var. Seni anlamayana anlatma kendini. Sırf seni mutlu etmek için almalı çiçek, yaa bahçeden bile koparır istese, hoş bu mevsimde pek çiçek göremeyiz dalında ama ne olursa olsun bir adet gül olmak çok mu zor?
20 YorumlaBakın ablacım bu bir hak meselesi değil, siz evlenmişsiniz. Bu tür aktiviteler sevgililik ya da flört dönemlerinde evliliğe giden yolu süslemek için yapılır. Oldukça çocukça sayılacak ve genç yaşta heves edilecek şeyler bunlar, evli insanların tartışma konusu olmak için çokk yetersiz.
10 Yorumlasevgililer günü :hediye+çiçek
evlilik yıldönümü:hediye+çiçek
doğum günü:hediye+çiçek
anneler günü:hediye+çiçek
tanışma yıldönümü:hediye+çiçek
nışanlanma yıldönümü:hediye çiçek
çoçuk doğur :çiçek+hediye
çocuğun doğum gününde:anneyede hediye
babayada bi bok yok10 Yorumla
+1 yılCok ayip etmis. Kesinlikle en kotusunden bir tane gül alabilirdi. Üstelik evli olsanizda yinede birbirinize karsi arada anne baba , abi kardes ya da abla kardes hatta sevgili olacaksiniz. Ben sahsen sevgilimle öyleyim hic bir sorunumuzda yok. Senin esin ya seni sevmiyor ya da asiri cimri ve bu da bahanesi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılArkadas ozellikle de sevgili gununde istemen de ayri bir mesele, zaten kari koca olmussunuz her zaman istedigi zaman alabilir ki illa sevgili gunu beklemesine gerek yok ama almamasi boyle seyler yapmamasi sevmemesi cimri olmasi ayri bi konu tabi, ya da sizin surekli bir seyler istemeniz koca parasi yemeyi fazlasiyla sevmeniz de ayri mesele ama bilmiyom tabi nasil insanlarsiniz, yoksa boyle bir sey artik aranizda halledin iste...
00 Yorumla
+1 yılEvlilik yıldönümü var.
Adam doğum günü mü kutlasın, evlilik yıldönümünü mü, yoksa sevgililer günü mü?
Sevgililer günü benim için özel bir gün değil. 14 Şubat diye çiçek alacak hediyeler boğacak diğer günler de burnundan fitil fitil getirecek.
Erkeklere biz kendi ağzımız ile bana hediye al dersek ne anlamı olur?30 Yorumla
+1 yılAdam içinden geliyorsa alır gelmiyorsa almaz. Kimseye bana hediye alsın diye baskı yapmadım. Adam seviyorsa değer veriyorsa gerisini boş ver. Aptal saptal şeyler yüzünden kavga çıkarmaya ne kadar meraklısınız ya.
10 YorumlaKökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan Sevgililer Günü, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda “Aziz Valentin Günü” (İngilizce: St. Araştırın.
10 Yorumla
+1 yılKeske böyle düşünmeseymiş. Çiçek almak için sürprizler yapmak için bahaneler bulurdum oysaki.. birbirini seven iki kalp için mutluluğa ömür biçmek bence çok gereksiz... 4 gün sonra neyse 40 sene sonra o olmalı Aşkın lezzeti...
00 YorumlaSevgililer günü, imzasız seksi savunan papazın öldürüldüğü gündür yavrum.
Sadece evlilik karşıtları bu günü kutlar, evli karının ne işi olur sevgililer günüyle, hasta mısın sen..10 Yorumla
+1 yılBu tamamen insanın içinden gelen bir şey. Annem babam 26-27 senelik evli babam her sevgililer gününde çiçek alır. Sen benim her şeyimsin der sevgilim eşim dostum arkadaşım karım her şeyim. Dediğim gibi içinden gelmeli böyle durumlarda tartışmanız bir işe yaramaz tartıştınız diye alırsa hediye memnun mu olacaksnz aman boşverin
10 YorumlaVar. Yeni evli çiftler arasında çiçeğin lafı mı olurmuş. İnce düşünceli bir eşin olsaydı sen istediğin için değil, kendi içinden geldiği için alır getirirdi sana.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi şöyle ki eşinin düşüncesi saçma bence her ne kadar da bende bu saçma gününü sevmesemde siz daha evlisiniz diye sevgililer gününü kutlayamazsınız diye bir düşünce yok ki bence yani bence bu düşünce yanlış
28 Yorumla- +1 yıl
Vajinani yalarım senin @lisaelsaanamelisakim
Cevap sahibi+1 yılO yorumu sil sinir etme beni ok
- +1 yıl
Hangi yorum
- +1 yıl
Özelden mesaj attım cevap ver unutma
Cevap sahibi+1 yılboş ver
- +1 yıl
Boş ver dene Melisa seni seviyorum
Cevap sahibi+1 yılHmmm
- +1 yıl
KS den Mesaj attım cevap ver lütfen ya
Senin beklentilerin eşin ile farklı.
Belki o sevmiyordur öyle günleri
Başka günlere önem veriyordur.20 YorumlaHaklısın ama eşini güzellikle bu duruma ikna edebilirsin sevineceğini bilmesini sağlayabilirsin tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır ata sözü hakikaten doğrudur
00 Yorumla
+1 yılYa bana sevgililer günü sacma geliyor yani zoraki sevgi sozcükleri hediyeler olacaksa hic olmasin zaten ben mesela hediye almak istesem her zaman alirim ve onu mutlu ederim sevginin günü olmaz. Ama yinede bir cicek ile seni mutlu edebilirdi zaten her zaman hediye alan insan sevgililer gununde de alirdi cimrilige gerek yok. ❤
00 Yorumla
+1 yılVar tabi ki.
Her şeyi artık istemeye hakkınız var : )
Bir çicek için üzülmeyin.
Ben göndereyim, eşiniz utansın...
Hayat çok kısa, o denli kırmaya değmez birbirinizi...00 Yorumla14 Şubat ta 1 adet gül 30 tl den başlayan fiyatlarla satılacak.
16 temmuzda demet fiyatı 30 olacak. Bu saçma para harcama gününde hediye alması çok mu lazım? başka günde alsa olmuyor mu?00 YorumlaCicegi kendin istedigin bi iliskiden sana ne hayir gelir
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok. Sen 365 gün beraber geçiriceğin biriyleysin. yanlızca 14 şubata sevmesini istiyosan o ayrı ama bu gün tavşan tavşan yapan iç çamaşırı gibi sevgili değiştiren insanlar için belrlenmiş bir gün. tamamen ticari kaygılarla.
00 Yorumla
+1 yılcicek almayi sevmiyorum cikolta yda baska bir hediye daha makbul bnce cicek yenmiyor kocan ayip etmis bosamalisin
00 Yorumla
+1 yılDurumu varsa aklındaysa alması sizin için mutluluktur almamışsada dünyanın sonu değil önemli olan sizin bir birinizle mutlu olmanız
00 YorumlaBence karı kocanın sevgililer gününü kutlaması saçma sevgililer kutlar o günü sizin evlilik yıl dönümünüz var, onu kesinlikle kutlamalı
00 YorumlaInsan sevdiğine heleki karısına çicek alır yaa üstelik istemişsin de. napacan onu da öyle kabul edecen artık
00 Yorumla
+1 yılYahu yüklenmeyin adamlara bu kadar...
Geçim derdi var, patronlar yükleniyor. Salın kocalarınızı biraz :)00 YorumlaTabii ki var evlendiniz diye sevmiyor musunuz birbirnizi, adı üstünde sevgililer günü birbirini sevenlerin günü
00 Yorumla
+1 yılbacım ,
tapunu almıssın . o sevgililer gunu ergenlere .
otur evinde , adama masraf cıkarma , çiçekleride koparmayın00 Yorumla
+1 yılHakkın var ben olsam eşimi 14 şubatta efsane bir yerde yemeğe götürürdüm hatta şehir dışına çıkar sevgili gibi takılırdım. Millet kıymet bilmiyor.
00 YorumlaSevgililer gününün abartıldığını düşünüyorum usulden olmuş gidiyor her şeyin bir günü var nasıl olsa...
00 Yorumla
+1 yılYok artık, altı üstü bir çiçek yahu. Çok saçma düşünmüş eşiniz. Hatta sevgililer günü dahi olması gerekmiyor çiçek için..
00 YorumlaSenin istemeden onun alması lazım aslında o bir inceliktir senin istemene gerek yok onun düşünmesi lazım 😊
00 Yorumla
+1 yılDetaya bakmadan soru başlığına göre cevap veriyorum.. İlla ki sevgililer günü olmasıne gerek yok ablacım normal bir günde de hakkın var
00 Yorumla
+1 yılHemen alınma, sana sürpriz yapacaktır şimdiden tamam diyerek ha tamam kocam alacak havasına seni sokmak istemiyordur
00 YorumlaKutlanıp kutlanmaması ayrı konu. Ama hediye diye çiçek beklenmesi ya da alınması kadar canım bir şey yok.
00 YorumlaBu güne özel istemek her zaman istemen doğru fakat ekonomik de düşünmek lazım artık sevgi eyvallah ta eşlerini özel günler hediyeleri için zorlamayı
00 YorumlaKocan bu konuda haksız.
Sipariş üzerine alınan hediyenin ne anlamı var ki,
Boşuna tartışmışsın, kendisi akil edip alması gerek.00 Yorumla
+1 yılEvli olunca eşe sevgililer günü hediyesi alınmazmı siz değerli kadına eşin harbi odunmuş kadınlar çiçektir sizde öylesiniz🌹
010 Yorumla- +1 yıl
Hanfendi eşiniz hediye falan almak istemiyor demekki taze evliyim demişin kaç aylık daha
- +1 yıl
Takip edersen konuşabiliriz istersen
- +1 yıl
@büyüdegel kadın evliyim diyorsa sizi ilgilendiren konu nedir ne yok artık
- +1 yıl
@büyüdegel evli kadınla konuşacam konuşurumda nolduki sizlik bişey var mı sizdemi evlisiniz
- +1 yıl
@büyüdegel neden pislik oluyum karaktersizlik başkalarından bana konmadı öyle bir insan değilim evli insanla neden konuşayım o kadarda değil
- +1 yıl
@büyüdegel siz herşeye inanıyomusunuz
bu en büyük hakkınız hanımefendi bir bayana çiçek vermek her zaman onurdur
10 YorumlaHediye istenmez beklenir bu kadar çok önem veriyorsan sen al her şeyi karşı taraftan beklemeyin
11 Yorumla
+1 yılBence en güzel çiçeklerle gelecek sana. Şimdilik numara yapıyor 🙂
10 Yorumla
+1 yılOooo tek derdin bu olsn beee kardesm bende Ağustosta evlendm ama şmdi boşanma aşamasndym
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar ama sende al bunun kadını erkeği olmaması lazım. niye erkek hep alıyor. kadında alsın bizide mutlu edin. 😃hakkımız yokmu. hem Hediyelesmek sevaptır😃
10 Yorumla
+1 yılBacım yiyebileceğiniz bişey isteseydin bari çiçek bu devirde lüks
10 YorumlaOnu bunu bilmem de hediye istenmez icinden gelir alir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgi dolu ilgili bir eş tüm çiçeklere bedel. Öyle seven sakınan bir eşten aklıma çiçek almış almamış gelmez bile her gün çiçek gibi davranıyorsa bana kucaklarım kalbinden.
10 Yorumlaaferim böyle saçma şelerle darla adamı sonrada adam başka karılara gidince otur ağlarsın nie böyle oldu die adamı rahat bırak saçma sapan triplerle bunaltmayın la
00 Yorumla
+1 yılNabacan çiçeyi solup gidecek
öfff derde bak 🙄😕00 Yorumla
+1 yılEn güzel çiçek elinde tutup sahip olduğun kişidir bunun değerini kaybedildigindemi anlıycaksınız
00 YorumlaSadece sevgililer günü değil bence her zaman hakkınız var
00 YorumlaHemen öfkelenmeyin belki kafasında bir süpriz vardır bu yüzden sizi kızdırmaya çalışmıştır
00 Yorumla
+1 yılSevgililer günü bana göre boş sevgisini bütün gün bütün sene göstermesi lazım
00 Yorumla
+1 yılTorku’dan yılbaşı paketi iste kalp kutuya koysun böyle sadece çiçek olmaz
00 Yorumla
+1 yılÇiçek çikolata şampanya ve sabaha kadar seks istemelisin
00 YorumlaO almıyor ise sen ona al.
İnsanların burnundan getirmeyin...
Günler torbaya girmiyor.00 Yorumla
+1 yılEvlenince sevgili olayı bitiyor ama size hergün sevgililer günü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstemeye değilde beklemeye hakkın var. Ama bunu özellikle o güne sartlamak ta ayrı bı konu. Mutluluk duymayı bı sözde bir bakışta bir davranışta bulamayıp çiçekle göstermelik mutluluğu rüyanda bulursun artik
00 Yorumla
+1 yıladam sana tazecik pırasa getirse de yemek yapsan yaaa kocana
00 YorumlaBi bitmedi çiçek sevdaniz, seni almış çiçek olarak daha napsinn
00 Yorumla- Devamını Gör (137)
Devamını Gör(182)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sevgililer Günü > Sorular > Taze evliyim, Sevgililer Günü'nde çiçek istemeye hakkım yok mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler