Sevgili kiralama şirketi olsaydı “14 Şubat” için sevgili kiralar mıydınız? 🤷♀️😃 çözüm sonuçta, yalnız geçirmek istemeyenler için, güzel olabilir miydi?
The wedding date gibi the Valentine's Day date 😅
Sevgili kiralama şirketi olsaydı “14 Şubat” için sevgili kiralar mıydınız?
Ksjsj daha yeni böyle bişi düşündümde yok ya bir günlük diyede olsa başkasıyla kendimi düşünemiyorum bile kaldı ki bir günlüğüne sevgili olcam🤣🤦♀️ zaten istesem şu anda tam 9,5 aday var buçuk kim diye soracak olursan jcjcjc o biraz fazla büyük kart artık erkekliği bitmek üzre o yüzden yarım saydım🤣🤦♀️ gönül isterdi ki kalbimizdeki ile girelim ama yok zaten onun hayatında biri var bence 🙂allah mutlu etsin sevgililer gününe yaklaşırkende buraya girmicem zaten
eski sevgilinizi getirin, yenisini verelim. eskisini peşinata sayalım, kira öder gibi 18 taksitte sevgiliniz olsun.
+75 tl aylık ödemeyle bir büyük boyunu (+15 cm) ister misiniz?
güzel ablacım bunların yabancı dil bilen, yüksek maaşlıları da gelecek, ama yok ben illa 14 şubata sevgiliyle gireceğim diyorsan elimizde bu modeller var. isterseniz vereyim ama size gelmez. bir çarşıyı gezin gelin biz 30 senedir hep Mahmutpaşadayız.
Allah sizi inandırsın (siz tek başınıza inanamazsınız, Allah da size yardım etsin manasında) bana bu erkeklerin gelişi 150 USD. araya tabiki çer çöpünü de karıştırmışlar, yolda korona olan, zayi olanları da attık mı benim maliyetim 250 USD ablacım. ver elini 300 usd o da senin gül hatırın için.
Aslında böyle bir romantik komedi filmi yapılsa Hollywood'da sevgilisinden ayrılmış ya da sevgilisi olmayan bir kadın bunun gibi bir şirketten bir günlüğüne sevgili kiralasa o kişiye de ilerleyen zamanlarda aşık olsa böyle bir senaryo yazılsa harika olurdu bence ama ben bir günlük için böyle kiralık sevgili istemezdim 😊
Sevgili kiralama 1500₺ (gecelik) Sevgiliye hediye almak 200 ve yukarısı ₺ Sevgiliyle yemek (alkollü mekan) en az 1000₺ Sevgiliyle bungalov otel tek gecelik full paket 1000₺
Gerçek sevgilim olsa tamam da kiralık olana değmez bu masraf
tamam ama başka komik şeylerde var. şimdi aşkın kirlagi mi olur. Allah için 😌tabi senin sevgilin var kafa rahattır. soruna cevap veriyorum para verip başına 1 günlükte olsa sevgili belası bulaştırmam. bazı kızlar 1 kere görüştüğü adama olan aşklarından yerlerde sürünüyor böyle bir şey olsa yanarlar