#SelamGençlik ⭐🍀💛⭐ Ben direkt 13'ten 15'e geçeceğim,14'ü yok sayacağım, net.. Bu tarz kutlamaları olağanüstü sıkıcı ve banal buluyorum. Kendi kendime kutlama da kasmayacağım. Dünyanın en umursamaz yalnızı olarak aynen devam, net.. #BambaşkaBirAşk#TubaSueda ⭐🍀💛⭐
Tam olarak o kadar 👌🏼 😂😂Gereksiz harcanan paralar , gösteriş için yapılan şeyler, yalan fotoğraflar.. Nereden geldik, nerelere gidicez bakalım 🤓 (Burak Kut-Nereden Geldim Nerelere Gidicem) der noktayı koyarım 😂👌🏼
E tabi ki insan seni görünce burada bir mutlu oluyor 😊 hem senin sayende bir sürü bilgi edindik yazılarınla bize ışık tutuyorsun 💐umarım bu kararından vazgeçersin 🌷
@ankkizi gözlerim doldu be 😂 bakma bu emojiye havayı dağıtsın diye koydum ☺️ 🌷 Ne kadar da güzel düşüncelerin var çok teşekkür ederim düşüneceğim bu durumu
14 Şubat benim için sıradan bir gün. Annesini sadece anneler gününde hatırlayıp, o gün hediye alıp geriye kalan yılın 364 günü hatırlamayan bir evladı hayırlı evlat olarak yorumlar mısınız? İşte 14 Şubat ta bir gün hatırlanmakta böyle bir şey. Ben anneme her gün hediye alırım, istediğim her gün yanağından ya da elinden öperim, babama karşı da öyle. Bir sevgilim olsaydı her gün ona güzel sözler kurardım özel bir gün olmasına gerek yok.
Her Şubat olduğu gibi , bu şubatta yalnızım. Tabi, stroylere bakarsam azıcık kıskanırım 😂😂😂 ama bardağın dolu tarafını görmek gerek en azından kafam kulağım rahat olucak. Sevgiliye ne alsam beğenir mi beğenmez mi endişem olmayacak.😂
22 yıldır bekar giriyorum, bünye alıştı 😂😂 kendime hediye almadım, evde kalıp sokaktaki çiftlere bakıp keşke benim de olsa diyip kem gözle bakacağım 😂😂
Sıradan bir gün işte, yalnız olsam ne olmuş yani zaten olmayacağı için bir önemi yok. Saçma sapan storyler atmak ve hediye almakla uğraşmayı da saçma buluyorum. Kendime hediye mi? Tabiki de hediye almayacağım.
KS de mide bulandırana kadar sevgilime şu hediyeyi alsam basitmi kaçar yok bunu almış iğrenç ayrılsammı e ebenin nikahı birde sevgililer günü hediye önerisi benceleri cart curt şimdiden çekilmez oldu 😂😂
Neden çok ciddiye alıyorsunuz şu 14 şubatı geçen sene de aynı girdim, bu sene de. Değişen bişi olmadı. Muhtemelen seneye de olmayacak yani ne var bunda dkdkdkd
Ne sürprizi benim için sıradan bir gün ve genellikle 14 Şubat ile alakalı konuştuklarında benim verdiğim tepki "aaaa doğru sevgililer günüydü bugün" şeklinde oluyor. Ve bence gereksiz bir gün
Ben hep sap olduğum için geçen ki 14 Şubat 'ta kedime hediye almıştım. Bu 14 Şubat 'ta da kedim olmadığı için öğrenci evindeki ev sahibimizin köpeğine hediye almayı düşünüyorum. Çünkü o beni çok güzel sevdi. Ne zaman üzgün olsam o güldürdü. Dostum, arkadaşım, her şeyim oldu. O yüzden ona hediye almayı düşünüyorum.