14 Şubat gereksiz bir gün mü?

Arkadaşlar herkese merhaba size bir konuda fikir danışmak istiyorum. Erkek arkadaşımla birbirimize 14 Şubat için hediye almaya karar verdik kendisi ihtiyacı olan şeyi söyledi ve fiyat olarak da uygundu baya bende aldım. Benden de neye ihtiyacım olduğunu sordu ve ona link atmamı söyledi. Başta bu fikir iyi gibi geldi ama maddi olarak ne durumda bilmediğim için kabana ihtiyacım var ve fiyatları oldukça pahalı beğenip bir link atamadım ona. Bugünde telefonda konuşurken ben hediye seçemedim siyah bir kaban alabilirsin ya da bütçene göre sweatshirt tarzı bir şeyler alınabilir dedim. Detay sordu nasıl bir şey istiyorsun gibi bu muhabbetler beni baydığı için neyse linki atarım sana görürsem dedim o da bu konu çok uzadı dedi sıkılmıştı baya benim kararsızlığımdan Alt tarafı bir hediye almasa bile olur ama uzadıkça uzadı bu konu 2 yıldır sevgilisiyim kendisi alacak bir şey bulamıyor mu? Bende kararsız kaldım istediğim şeyin linkini atsam dert atmasam dert, soruyor hep bende cevap veremiyorum bu ay yeni çalışmaya başladı onu düşünüyorum biraz ve kendisi akıl etsin seveceğim bir seyleri bulup alsın istiyorum. Ne saçma günler bunlar ya ben çok hevesliydim normalde ama erkek arkadaşımın bu bıkmış tavrı beni çok rahatsız etti hiç almasa daha iyi yani hediyeyi. Ne düşünüyorsunuz bu 14 Şubat hakkında biz yıllardır hediye alırız birbirimize özel bir gün sonuçta.
14 Şubat gereksiz bir gün mü?