Sevgililer Günü Bir erkek sevgilisi olmadığı halde neden bir kızın Sevgililer Günü'nü kutlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Soru yukarıda arkadaşlar. Bu kişi sevgilim değil. Ama görüşüyoruz.‘Sevgililer günün kutlu olsun yavrum’ dedi... Güncellemeler+1 yıl Neden bitanecik cevap varrr? Bir erkek sevgilisi olmadığı halde neden bir kızın Sevgililer Günü'nü kutlar? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hayall-et Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Sevgili olmak istiyordur 😊😊😊 0 28 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin? Yorumla hayall-et +1 yıl yavrum dediğine göre sadece sevgili olmak istemiyor. direk seni istiyor Yorumla Soran +1 yıl Yasca kucugum ondan baya Yorumla hayall-et +1 yıl ne kadar fark var arada? Yorumla Soran +1 yıl 6 yaş Yorumla hayall-et +1 yıl Çok değil. Sen de istiyor musun onu? Yorumla Soran +1 yıl Birşeyler yaşıyoruz zaten Yorumla hayall-et +1 yıl Konu hiç cinsellik oldu mu? Yorumla Soran +1 yıl Birşeyler yaşıyoruz zaten dedim ya? Pazartesi buluşacağız viski falan içeceğiz. Sonrası malum. Yorumla hayall-et +1 yıl kendini vereceksin yani ona :) Yorumla Soran +1 yıl Sevisiyoruz sadece. Yorumla hayall-et +1 yıl ne kadar. soyunuyormusunuz? Yorumla Soran +1 yıl Heralde Yorumla hayall-et +1 yıl hala bakire misin? Yorumla Soran +1 yıl Bu sizi ilgilendirmez Yorumla hayall-et +1 yıl kızdığına göre değilsin veya varsa da kaybetmeye hazırsın :) Yorumla Soran +1 yıl Kızmıyorum. Zar parçası sizi ilgilendirmiyor sadece Yorumla hayall-et +1 yıl zar parçası dediğine göre haklıyım :). çok önemli değilse ver gitsin.:) Yorumla Soran +1 yıl Vermek nedir ya? Ahlaksız bir tabir. Yorumla hayall-et +1 yıl sen nasıl bir tabir kullanıyorsun acaba? Yorumla Soran +1 yıl İlişkiye girmek Yorumla hayall-et +1 yıl onunla ilişkiye girmeyi çok mu istiyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Napcan Yorumla hayall-et +1 yıl bir şey yapmayacağım. yapacak olan yapacak zaten :)) Yorumla Soran +1 yıl 😅😅😅😅 Yorumla hayall-et +1 yıl hoşuna gitti bakıyorum :) Yorumla Soran +1 yıl Komik geldi Yorumla hayall-et +1 yıl gecen nasıl geçti :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevgili olma hayalleri
Sevgili olmak istiyordur 😊😊😊
Emin misin?
yavrum dediğine göre sadece sevgili olmak istemiyor. direk seni istiyor
Yasca kucugum ondan baya
ne kadar fark var arada?
6 yaş
Çok değil. Sen de istiyor musun onu?
Birşeyler yaşıyoruz zaten
Konu hiç cinsellik oldu mu?
Birşeyler yaşıyoruz zaten dedim ya? Pazartesi buluşacağız viski falan içeceğiz. Sonrası malum.
kendini vereceksin yani ona :)
Sevisiyoruz sadece.
ne kadar. soyunuyormusunuz?
Heralde
hala bakire misin?
Bu sizi ilgilendirmez
kızdığına göre değilsin veya varsa da kaybetmeye hazırsın :)
Kızmıyorum. Zar parçası sizi ilgilendirmiyor sadece
zar parçası dediğine göre haklıyım :). çok önemli değilse ver gitsin.:)
Vermek nedir ya? Ahlaksız bir tabir.
sen nasıl bir tabir kullanıyorsun acaba?
İlişkiye girmek
onunla ilişkiye girmeyi çok mu istiyorsun?
Napcan
bir şey yapmayacağım. yapacak olan yapacak zaten :))
😅😅😅😅
hoşuna gitti bakıyorum :)
Komik geldi
gecen nasıl geçti :)
Sevdiği için.