Sevgililer Gününde Neler Yapabiliriz Diyenler Buraya!

Bildiğiniz üzere sevgililer gününe az bir zaman kaldı. Şu zamanlar da Covid yüzünden birçoğumuz evlere hapsolduk, ne sevdiklerimizi ne sevdiceklerimizi görür olduk. Tabi aynı şehirde yaşayan ve doğuştan şanslı olan üyeler için durum farklı.

Sevgililer Gününde Neler Yapabiliriz Diyenler Buraya!

Yan yana gelemiyoruz ama hediye almak da istiyorum diyorsanız size bunun için de fikirlerim var şekerlerim.Hazırsanız başlayalım :)

Kırmızı Şarap

Sevgililer Gününde Neler Yapabiliriz Diyenler Buraya!

Mesela kırmızı bir şarap ya da keyfinize uygun başka alkollü bir içki seçebilirsiniz. Ben alkol kullanmam diyorsanız da siz küçük minnoşlara sıcak çikolata öneriyorum bebeklerim.

Çiçekler

Sevgililer Gününde Neler Yapabiliriz Diyenler Buraya!

Eğer partneriniz kadın ise çiçek sepetinden birbirinden güzel çiçekleri biricik sevgilinize yollayabilirsiniz. Yalnız çiçek sepetinden başka hediyeler yollamanızı tavsiye etmem pek de kaliteli olmuyorlar.

Parfümler

Sevgililer Gününde Neler Yapabiliriz Diyenler Buraya!

Ama eğer biricik taneniz erkek ise güzel ve onun tenine yakışacak bir parfüm seçip doğrudan adresine yollayabilir yanında da romantik bir not yazabilirsiniz. Ben erkeklere alınabilecek en güzel ve anlamlı hediyenin parfüm olduğunu düşünüyorum.

Çift Saatleri

Sevgililer Gününde Neler Yapabiliriz Diyenler Buraya!

İkinizin de hoşuna gideceği bir saat çok tatlı olabilir. Her zaman yanında taşır ve taşıdıkça sizi hatırlatır. Sadece saat değil. Çiftler için birlikte takabilecekleri ya da giyebilecekleri bir sürü şeyler var. Benden söylemesi :)

Sürpriz Kutular

Sevgililer Gününde Neler Yapabiliriz Diyenler Buraya!

Ben birden fazla hediye yollamak istiyorum derseniz de birbirinden güzel hediye kutuları satan yerler var. Benim çok sevdiğim ve arada kendimi şımarttığım, bikutumutluluk adlı sitede çok güzel ve dopdolu hediye kutuları var ki bence bunlar gerçekten güzel bir hediye seçenekleri var oradan gönül rahatlığı ile sipariş yapabilirsiniz. Onun dışında kutuyu illa satın almak zorunda değilsiniz bunun yerine kendiniz de kendi zevkinize uyacak şekilde kutu alıp içini de istediğiniz gibi doldurabilirsiniz.

Vallahi siz minnoşlar için aklıma şimdilik bu kadarı geldi ama daha farklı sorularınız varsa ya da 'Venüs bana bunlar değil daha özel daha farklı şeyler lazım, biz şu durumdayız, ayrı şehirlerdeyiz, aynı şehirlerdeyiz ' deyip görüşlerde yazarsanız size özel fikirlerimi belirtmeye hazırım şekerler.

Sevgililer günümüz şimdiden kutlu olsun bebekler, kalbiniz sevgiyle, aşkla dolsun ❤

Sevgililer Gününde Neler Yapabiliriz Diyenler Buraya!
Cevapla