Deterjan alerjisi nasıl geçer?
Çamaşır suyuna elimi sürdüm, birden kızarmaya başladı.İnternetten araştırdım deterjan alerjisi diyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba, görsele bakınca alerjinin ağır hali yani deterjan deriyi yakmış gibi duruyor. Ağır şekilde deterjan alerjisi olmuş gibi duruyor. Dikkat etmezseniz bu gibi durumlar ağır yanık ve yaralara sebep olabilir.

Deterjan alerjisi olmuş bölge için ne yapılabilir? :

Bu gibi durumlarda genelde doktora gidip alerjik reaksiyon yaratan kimyasal madde tespit edilir, sonrası için önlem olur.

Bebekler için yapılan deterjanları kullanabilirsin alerjin varsa. Buna da bir şey yapmana gerek yok. Sadece mikrop kapmamak için tendurdiyotla temizle ve sar. Deterjandan uzak dur, dediğim hassas ciltler için olan deterjandan al.
Deterjan değil aslında camaşır suyu
Ama internette deterjan alerjisi olarak geciyor
Çamaşır suyu kullanma o zaman bundan sonra ama bu alerji de olmayabilir. Sadecr cildin hassas olabilir.
Yok alerjiymis
Normalde bu kadar zarar vermiyormus
Kendi kendine teşhis koyamazsin. Camasir suyu aşındırıcı bir madde ve senin de cildin hassas olabilir.
Kendi kendime teşhis koymadim ki
Internette bütun belirtileri yazıyor
İnternet koydu yani teşhisi. 😂 %100 emin olman garip, binlerce buna benzer vaka görmüş bir doktor teşhis koyabilir. Hem de gerekli tedavilerin uygulanabilmesi için sadece doktorlar teşhis koyabilir. Bunun tartışmasını bile yapamayız. İyi günler.
Iyi de ben bunu kaç tane siteden araştırdırm
Hem internette boşa yazmıyo ki uamanların görüşü o
Yinede sağol
Bende de var seninki gibi aşırı değil ama. Geçmez ama kremle etkiyi azaltabilirler. Ben temizlik yapmadan once eldiven takıyorum cildime değmesin diye. Ama benim hafif kaşıntım ve kizarikligim oluyor. Yeniden gecmis olsun sana
Sağol
Ney çekmez orasını anlayamadım
Çekmez demedim ki? Acaba geçmez mi yazmaya çalıştın? malesef alerjiler geçmez etkisini azaltabilirsin
Pardon Geçmez yazacaktım
Alerji gecmez dogru
Ama kizarıklık gecer mi
Kızarıklık geçer. Sen yarın ilk is doktara git ama
Tamam
Tesekkur ederim
Ne demek
Yarın sağlık ocağına gitmeni tavsiye ederim bende de nokta şeklinde oluyor ama hiç bu kadar büyük olmadı bir daha o ürünlerini kullanırken eldiven giymelisin
Eldiven yoktu evde kullanamadim
Üstelik koydeyim
Köylerde de belli günlerde doktor geliyor diye biliyorum o zaman görün temizlik eldiveni olmazsa bile ameliyat eldivenlerinden al eczanede bol bol var
Peki çok teşekkür ederim
Cevap
4Cevap
Senin kesinlikli bebekler için üretilen deterjanları kullanman gerekiyor gadası. Eğer ki elin çamaşır suyu değdikten sonra bu hale geldiyse, çamaşır suyundan uzak dur.
Agır deterjanlar kullanmaktan kaçının çamaşır suyu tuz ruhu domestos vb deterjanlar eldivensiz kullanıldığında cilde zarar verir. Antihistaminik kremler kullanın ve dikkat edin geçer
Bana da olur...
Nemlendirici krem sürüyorum geçiyor bir haftaya kadar...
Çok geçmiş olsun...
Sagol
Krem yok
Baska bisey olmaz mi
Yanık kremi gibi birşey de olabilir...
O da yok valla
Ciddi misin ellerin çok kötü olmuş hastaneye git...
Hastane cok uzak koydeyim
Ozon yağı sürsen yaraya iyi gelir alerji kremin yok mu?
Ellerini bol suyla yıka
Alerji kremi yok
Bol bol suyla yıkadım zaten
Şey saçma gelebir ama ellerine yoğurt sür belki iyi gelir ya da limon benimde alerjim oluyor bende ya limon ya da yoğurt sürüyorum...
Tamam denerim sağol
Sende sağol geçmiş olsun...
Doktora gitt çok kötğ olmuş
Sagol
Koydeyim ama
Yok ki
Ne arasin bizde
Zeytinyağ sür.
Ise yararmi ki
Pek onu i bir deneyim o zaman
alerji geçmez dostum :D
😂😂😂
Alerji gecmeyecek zaten yara gecmesi lazım
Yanik kremi sür geçmiş olsun
Sağol
Krem yok ama
Normal bir kremde mi yok
Yok
Ekmek alacak para bile yok
Google amcaya baktım da pek bir şey yazilmiyordu bir kaç gün bunun acısını cekeceksin Allah yardimcin olsun
Bende aradım bulamadım
Sağol
Rica
Ov kotü olmu ya
Aynen
Krem sür bro
Ne kremi
Tamam sagol
Bu ne
Yara ne olacak
😂😂
Sabun kullanılarak geçebilir.