• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Yeme & İçme

Teff tohumu çayı kullananlar, yorumlar nasıl?

islimmesnnnn
islimmesnnnn Takip Et
Xper 3 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
teff tohumlu çay
teff tohumlu çay
Kullanan arkadaşlar varsa lütfen dürüst yorumlarınız ile beni bilgilendirir misiniz?
Teff tohumu çayı kullananlar, yorumlar nasıl?
Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Yorum Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Selamlar,
    Bir haftadır teff çayını kullanıyordum, buradaki yorumları okuyarak bir nevi kullandığım için bende yazmak istedim. 🙂
    Tokluk hissi yok, sadece yediğiniz yiyeceklerden tat alamıyorsunuz buda az yemenize yardımcı oluyor açık net. Yediğim yemeklerde hiçbir değişme olmadı, bayıla bayıla yediğim tatıyı amaçsızca yedim ve 3. gün yesem ne yemesem ne diye düşünerek yemedim..
    Su içiyorsunuz zaten zorundasınız sabah akşam tuvalettesiniz, böbrek ve bağırsaklarınız iflas etmemesi için suya abanıyorsunuz
    7. gün gerçekten çok kötü oldum, tuvaletten çıkamamak bir yana tansiyonum çok düştü. Herkes neyin var flan moduna geçti 7gün içinde de..
    Her şey güzel.. halsizlik yok diyenlere şok oldum yaşayınca. 3 arkadaş beraber başladık hepimiz birbirimizden kötü olduk.
    Şunu belirteyim ama kilo verdim.. cm olarak da inceldim. Zaten yediğiniz birkaç saat sonra tuvalette olduğu için kilo vermemeniz imkanısız olur.
    Sağlık açısından bana göre olmadığını düşündüm, kullanımı bırakıyorum.
    Ama hala anlamıyorum çok iyi süper vs diyen insanları.. böbrek ve bağırsakların iflası mümkün bir çay..
    Belki herkeste aynı etki olmuyordur, ben yaşadıklarımı kısaca yazmak istedim🙂
    Bağırsaklarımda sorun olursa müshil diye kullanırım.

5
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Olumlu sonuç alanlardan biri de benim. Gerçekten işe yarıyor ve güzel bir ürün ve faydalı
    daha fazla bilgi almak ve sipariş vermek isteyenler için de bırakıyorum bunu buraya :)

2
    2 Yorumla
    • Pelinmed
      Pelinmed
      +1 yıl

Nerden aldınız yardımcı olabilir misiniz? Sahte ürün almak istemiyorum

Yorumla
    • Sisilla
      Sisilla
      +1 yıl

Nerden aldınız acaba yardımcı olabilir misiniz?

Yorumla
  • Asrn1212
    Asrn1212 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Değerli hanımlar Türkiye distpritörü çok yakın arkadaşım. Bende inanmadım ilk aşamada bana 15 günlük paketten verdi 83 kilodan 15 gün sonra 77 ye düştüm. İştahı kapatiyor, su içme isteği veriyor. İstemesen bile içindeki hibiskusun mayhos tadı damağı kurutuyor mecbur içiyorsun. Ağır iş yapıyorum sürekli hareket halindeyim enerji ve dirençte düşüş olmadı şimdilik. Devam ediyorum şuanda tekrar sürüm istemeye utandığım için sipariş veriyorum bende. Eğer ki tartıda kilo vermeyip kiyafet bedeninde daralma olmuşsa vücut yağ yakıp kas yapıyor anlamına geliyor. Bu durum korkutmasın daha önce diyetisyenlerle yaptığım görüşmede vücuttan yağın yanmasına yardimci olan en önemli etken kas demislerdi.

1
    2 Yorumla
    • Pelinmed
      Pelinmed
      +1 yıl

Nereden aldınız acaba sahte ürün almak istemiyorum yardımcı olur musunuz?

Yorumla
    • Sisilla
      Sisilla
      +1 yıl

Nereden aldınız acaba yardımcı olabilir misiniz?

Yorumla
  • SibelErdem
    SibelErdem Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 78%
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 472 cevap paylaştı.

Şöyle ki zayıflattığını söylüyorlar ve tok tuttuğunu. Ben ikinci tertibe başladım. İlk ay vücuttan 3.5 kilo yağ gitti. Kiloda aşırı bir şey fark etmese bile kıyafetlerde bir beden fark etti. Ama gene yemene içmene dikkat etmen lazım. Sonuçta çayı içiyorum zayıflıyayım diye bir şey yok.

3
    6 Yorumla
    • Keshaa
      Keshaa

Siz 1 aydır kullanıyormusunuz ben zaten şu an 2 haftadır diyet yapıyorum fakat bunu destekleyici bişey olsun istedim çok etkili bir ürün diye sattılar bana

Yorumla
    • SibelErdem
      SibelErdem

Satan aktar bana da öyle söyledi alanlar çok memnun bana geri dönüşleri geliyor. Sizde memnun kalırsanız ya da kalmaz iseniz geri bildirimde bulunursanız sevinirim dedi. 3 setten sonra biraz ara vermek gerekiyormuş sonra gene devam. Yalnız bu sabah aç karnına içilmesi gerekiyor ama benim diyetisyenim kahvaltıdan yarım saat bir saat sonra falan iç çok baharatlı mideye zarar verebilir dedi.

Yorumla
    • Keshaa
      Keshaa

Peki sen kullandığın kadarıyla memnunmuşum faydasını görüyormusum

Yorumla
    • SibelErdem
      SibelErdem

Ben memnunum evet ama istikrarlı olmak ve düzenli kullanmak gerekiyor. Diyetle birlikte incelme oluyor yağda gidiyor.

Yorumla
    • SibelErdem
      SibelErdem

EİG için teşekkür ederim 😊

Yorumla
    • melekdeniz90
      melekdeniz90
      +1 yıl

ben bir kaç çeşit kullandım teff life slim ilk çıkan ve ünlülerin tanıttığı ama diğer markalarında uygun fiyatlara teff çayı var hangisini isterseniz burdan bir inceleyin derim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

47

Cevap

43

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Normal çaydan farkı ne ki gadasi

0
    0 Yorumla
  • deliihtiyar
    deliihtiyar Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 94%
    +1 yıl

Kahvaltıda omlet, menemen veya haşlanmış yumurta ile yapacağınız kahvaltı tokluk sürenizin daha uzun olmasını, kan şekerinin daha dengeli olmasını sağlar ve sizi güne hazır hale getirir. Ayrıca, hızlanmış bir metabolizma istiyorsanız yumurta vazgeçilmeziniz olmalıdır"
    "Et ve türevlerini her Gün bir öğün mutlaka tüketmeliyiz. Sadece sebze tüketerek kilo vermeyi hayal ediyorsanız bu hep hayaliniz olarak kalacaktır. Tabii ki önemli olan diğer önemli bir nokta ise, sürekli olarak et tüketmemektir. Süt ve ürünlerinde gün içerisinde iki Su bardağı süt veya iki kase yoğurta denk gelecek kadar kalsiyum almanız metabolizmanızın daha hızlı çalışmasına katkı sağlayacaktır. Özellikle bir öğünde kesinlikle bir protein kaynağı bulundurmalısınız. Yani sebze yediğiniz öğünlerde yanına yoğurt eklemeniz hem kan şekeri dengesi açısından hem kalsiyum alımı açısından hem de metabolizmanın hızlanması açısından önemlidir.

3
    0 Yorumla
  • Powerpafpuf
    Powerpafpuf Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 88%
    +1 yıl

90 adeti indirimli 200 liraya satılıyor normalde 30 tl karlı almışsınız. Eczacı tavsiyesiyle almadınız mı zaten? Güvenebilirsiniz o yüzden. Hem sağlık bakanlığı onayı da var. Metabolizmaya iyi gelen çoğu bitki ve maddenin karışımı olduğu için düzenli kullanımda ve uygun diyetle işe yarayacaktır

2
    0 Yorumla
  • Ateist_Türk
    Ateist_Türk Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 69%
    +1 yıl

Keşke almasaydın parana yazık. Bunun yerine sabah erken kalk. 1 bardak ılık (hafif sıcak) su içine 1-2 damla limon sık. İç onu her sabah. Ama miden hassas ise limon sıkma içine haberin olsun, çünkü olumsuz etkileyebilir. Bunu içtikten 1 saat sonra kahvaltı yap. Sürekli olarak yaparsan yağ yakar ve zayıflarsın. Gün içinde de en az 2 saat yürüyüş yapman lazım tabi.

1
    1 Yorumla
    • Adımbnakalsın
      Adımbnakalsın
      +1 yıl

Midem taş gibi mübarek çok sağlam 😀

Yorumla
  • ANK_ERK
    ANK_ERK Takip Et
    Yoda Yaş: 56
    +1 yıl

Ya lütfen böyle şeylere itibar etmeyin nolur inan sağlığınızdan paranızdan oluyorsunuz gerçek zayıflama kürü istiyorsan videoyu izle

https://www.youtube.com/watch?v=lvYaNc0dsig
    1
    11 Yorumla
    • pinklove123
      pinklove123

Izledim onu deniyecegim

Yorumla
    • ANK_ERK
      ANK_ERK

Kesinlikle yararını göreceksin kolay gelsin

Yorumla
    • nurok
      nurok

Bu işe yarıyor mu ki ne kadar süre denediniz

Yorumla
    • ANK_ERK
      ANK_ERK

@nurok evet yarıyor eşim ve arkadaşlar dostlar uygulayanlar hep olumlu sonuç aldı sürekli yapılabilir ama her ay bir bir hafta ara verilmeli sonra tekrar devam edilmeli

Yorumla
    • nurok
      nurok

Ben şunu anlamadım bu çayı günde 3 defa mi yapmamız gerekiyor? Anlatan bayan öyle bir şey dedi sanki.

Yorumla
    • ANK_ERK
      ANK_ERK

@nurok Günde üç defada olabilir iki defada olabilir önemli olan aç karnına almak önemli çalışma şartlarınıza göre ayarlayabilirsin

Yorumla
    • nurok
      nurok

Siz nasıl uyguladıniz tam olarak

Yorumla
    • ANK_ERK
      ANK_ERK

@nurok Tilya kürü nasıl yapılır?
      Tilya kürü doğal zayıflama ve yağ yakma yöntemleri arasında en etkili olanlardan biridir. Bunun yanı sıra hazırlığı ve kullanımı da oldukça kolaydır. Bu nedenle tercih sebebi olmuştur.

Tilya kürü için gerekli malzemeler
      *Ihlamur
      *Kuşburnu
      *Altın otu
      *Su

Tilya hazırlarken koyacağınız bu malzemelerin ölçülerini göz kararı belirleyebilirsiniz. Ancak yardımcı olması için

*1 tutam altın otu
      *1 Avuçtan biraz fazla kuşburnu
      *12-13 tane kuşburnu koyabilirsiniz.
      *Yarım litreden biraz fazla su

Bitki çayları zayıflatır mı?

Bitki çayları zayıflatır mı?
      Tilya kürü yapılışı
      Öncelikle suyu bir tencere içinde kaynatın. Kaynayan suyun içine kuşburnunu, ıhlamuru ve altın otunu ekleyin. Karıştırıp, yaklaşık 10 dakika kaynatın.
      Daha sonra bir sürahinin içine alarak soğumaya (ılık) bırakın. İçebileceğiniz kıvama geldikten sonra kullanabilirsiniz.

Tilya kürü nasıl kullanılır?
      Hazırlamış olduğunuz Tilya kürünü gün içinde 6 saat aralıklarla içebilirsiniz. Verdiğimiz ölçülerle yaptığınız Tilya kürü size hemen hemen bir gün yetecektir.
      Dilediğiniz vakitte içebileceğiniz tilya kürünü günün en hareketli geçirdiğiniz zamanlarında tüketirseniz daha etkili olacaktır.

Yorumla
    • nurok
      nurok

Tamamdır teşekkür ediyorum günde 1 lt yeterli o zaman

Yorumla
    • ANK_ERK
      ANK_ERK

@nurok Aynen kolay gelsin şifa olsun ayrıca onun hazır poşet çayıda var tercih senin ıhlamur çiçeği olsun özellikle kuşburnu özelliğini kaybetmemiş raf ömrünü doldurmuş olmaması lazım

Yorumla
    • ANK_ERK
      ANK_ERK

Buraya göz atabilir fikir edinebilirsin https://www.profsaracoglu.com/065-zayflma

Yorumla
  • batakliktakigül
    batakliktakigül Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 56%
    +1 yıl

170 mii 🤦🤦 aktarlarda en fazla 130 aynı ürün ben 3-4 gün içtim tanıdık tavsiyesiyle iştah kesiyomus tatlı isteğini azaltiyomus bunlar bende zaten yok yani ise yaramadı aldığım fiyata başkasına satmıştım, çok susatiyor vücuttaki toksinleri vs bu sayede atiyosun tadı muhteşem

0
    0 Yorumla
  • DiyetisyenFurkan
    DiyetisyenFurkan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 79%
    +1 yıl

İyi vallahi her istediğimizi yiyelim, içelim sonra ticari kaygılarla üretilen, bilimsel hiçbir kaynağı olmayan, sanatçıların para karşılığı "yalanlar söyleyerek (içtim zyıflatıyor, içtim tok tutuyor)" diyerek reklamlarını yaptığı bu çayı içelim, zayıflayalım. Olduuuu. O kadar kolaydı. Sağlığınızdan olmayın ve böyle şeylere prim vermeyin derim arkadaşlar.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Evet bende öyle düşünüyorum internette felan aldıktan sonra araştırdım reklamları varmış önceden görmedim.. bazı şeyler zayıflamaya yardımcı oluyo ama metobolizma hızlandırıyor bu da onlardan değil mi?

Yorumla
    • DiyetisyenFurkan
      DiyetisyenFurkan

Kesinlikle değil. Güvenmeyin bunlara. Bu tarz ürünler sebebiyle birçok insan ölüyor ve firmalar para ile bastırarak haber olmasını engelliyor bu ölümlerin. Tabiki karar sizin ama ben kesinlikle korkun derimm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Sizce napıyım o zman? diyetisyen adayımısınız? diyet yapıyorum. spor yürüyüş ip atlama felan ama 3 hafta oldu yağdan. Giden bişey yokmuş gibi hissediyorum tartılmadum daha

Yorumla
    • DiyetisyenFurkan
      DiyetisyenFurkan

Diyetisyenim ben. Mezun oldum çok şükür :)) Eğer gerçekten zayıflamak istiyorsanız tavsiyem diyetisyene başvurmanız. Bireysel yapılan yani kafamıza göre yaptığımız ya da beslenme ve diyetetik bölümünden mezun olmayan kişilerden aldığınız diyetler kas kaybına yol açabilir ve daha bir çok sağlık sorununa.. Bunlara dikkat edin. Sağlık kıymetli, işin ehline danışın derim :)

Yorumla
  • TaşPrenses
    TaşPrenses Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 44%
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Böyle çaylar bağırsakları çalıştırır. Vücuttan bol bol sıvı atılmasını sağlar. Sen de kilo verdim sanarsin. İceceksen de günde 3-4 lt su ile icmelisin. Çünkü vücuttan atılan suyu yerine koymalısın. Ama yağlardan falan yaktirmaz.

0
    2 Yorumla
    • pinklove123
      pinklove123

Gercekten mi bunu hic bilmiyordum

Yorumla
    • TaşPrenses
      TaşPrenses

E herhalde yani. Bir çay içerek yağ yakılmaz. Genel olarak beslenmeni degistirmelisin. Bu çayı içip yüksek karbonhidrat tüketmeye devam edersen kilo vermen mümkün değil. Karbonhidratı azaltıp spor yapmalısın.

Yorumla
  • ebruliiyenihesap
    ebruliiyenihesap Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

170 boyundayım ve cok kilo aldım 1 yılda 14 kilo :( diyetisyene gidiyordum zor kilo veriyordum troid hastasıyım metabolizma hızlandırdığını duyunca ürünü diyetisyenimin verdiği liste ile birlikte kulladım ve 1 ayda 8 kilo verdim çok memnunum herkese tavsiye ediyorum :) ek olarak vücuduma enerji sağladı sindirimim hızlandı :)

1
    3 Yorumla
    • ebruliiyenihesap
      ebruliiyenihesap

8 yanlış oldu telefondan kaynaklı hahahahha

Yorumla
    • cerenkoc558
      cerenkoc558

Hangi sayfadan almıştınız yardımcı olabilir misiniz

Yorumla
    • cerenkoc558
      cerenkoc558

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim :) Ben ulaşayım o halde kendilerine :)

Yorumla
  • Uzayfıratbozkir
    Uzayfıratbozkir Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 85%
    +1 yıl

Bir kardiyo programı hazırlasan kendine 1 ayda daha etkili olur arkadaşıma hazırladım program harfiyen yaptı dediğini 110 su 90 a düştü saha da düşüyor

0
    0 Yorumla
  • beril3521
    beril3521 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

3 ay önce kullanmaya başladım 1 aylık aldım içinde 30 adet var 1 ay içinde 7 kilo verdim 74 ten 67 ye düştüm çok memnun kaldım bende iştahı nerdeyse tamamen kesti ve kullanmaya başladıktan 2 hafa sonra pantolonlarım bol gelmeye başladı 2 ay ara verdim 2 gün önce yine sipariş verdim hedefim 60 kilo olmak ben KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUMM!

0
    2 Yorumla
    • Pelinmed
      Pelinmed
      +1 yıl

Nereden aldınız acaba?

Yorumla
    • Sisilla
      Sisilla
      +1 yıl

Nerden aldınız acaba yardımcı olabilir misiniz l?

Yorumla
  • kendinceyazabilen
    kendinceyazabilen Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 41%
    +1 yıl

bir ara bunun satışını yaptım
    Faydasını gören de vardı görmeyen de
    Metabolizmadan metabolizmaya değişir
    Zayıflamak için tek bir üründen medet ummak doğru değil

0
    0 Yorumla
  • BikırtikUşah
    BikırtikUşah Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Bırakın şu internetten zayıflama çayı almayı ben aktarim net söylüyorum internette satılan bu tür ürünler hep sıkıntılı oluyor Bu teff tohumda toplatilma kararı çıktı sibutraminli oluyor bunlar kendinize yazık etmeyin

0
    1 Yorumla
    • oksi32
      oksi32
      +1 yıl

ne zaman

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hic bir urun tek basina mucizevi bir sekilde zayiflatmaz bogazini tutmadikca zayiflaman mumkun degildir spor yaparsan da sahane olur ama hic birini yapmayip ic teff tohumunu ver kilolari diye bir sey yok keske olsa ama yok

1
    0 Yorumla
  • Blue-Dreams
    Blue-Dreams Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl

Son zamanlar görmeye başladım bende insanlara öneriliyor sattırılmaya çalışıyor ben pek güvenemedim. Yeşil çay 🍵 dan şaşmam.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cok duydum ama denemedim baya pahali ise yaramiyorsa diye emin olmadan kullanmak istemedim.. Diyet yapmaya basladim bir hafta once yemekten kismadan ve egzersiz yapmadan gitmiyor o kilolar maalesef 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

0
    5 Yorumla
    • Saygilii35
      Saygilii35

30 TL daha dün aldım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi

Nerden aldin ki resmi satis sitesinde 20gunluk 99 lira😳😳😳

Yorumla
    • Saygilii35
      Saygilii35

Baharatcilarda var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi

Bandrollu mu? Sahte olmasin sonra bobrekten olmayalim

Yorumla
    • Saygilii35
      Saygilii35

Yok bea sahte değil ben kullanıyorum 120 TL olanı kadar etkili değil ama buda kilo verdiriyor iştahı kapatiyo

Yorumla
  • Angelsilence
    Angelsilence Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 47%
    +1 yıl

kullanmıyorum ama bizim evde var
    Bazı kaynaklar zararlı olduğunu söylüyor, ne kadar doğru bilemiyorum.

0
    0 Yorumla
  • NihanMeva
    NihanMeva Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Merhaba ben kullandım besleyici ve tok tuttuğunu araştırmıştım. Açlık şekerimi düzenledi 4 kilo verdim 3 haftada, fiyat olarak uygun satan bir site de buldum oradan güvenerek alıyorum.

0
    1 Yorumla
    • Sisilla
      Sisilla
      +1 yıl

Merhaba nerden aldınız acaba bende almak istiyorum

Yorumla
  • anjian
    anjian Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 39%
    +1 yıl

kilo vermeye faydalı oluyormuş birçok ünlü de kullanmış bir yan etkisi var karnı ağrıtıp motoru çalıştırıyor.
    Bu arada sağlık bakanlığı yasakladı

0
    0 Yorumla
  • elevenjane
    elevenjane Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 44%
    +1 yıl

Sazan avı kullanmadım kullanmam da diyet spor yapma teff tohumu iç zayıfla yok öyle bir şey illa diyette takviye istiyosan yeşilçay ne güne duruyor

0
    0 Yorumla
  • fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Bilmediğin birşeyi bence kullanmayın. Çoğunlukla Allah korusun Karaciğer ve Böbrek yetmezliğine neden olabilir.

0
    1 Yorumla
    • fairtail
      fairtail

En iyi görüş seçiminiz için size çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sikindirik şeylere para vermeyin
    Ilık liminlu su iç bol bol
    Sık sık yürü
    Pis boğazini tut
    Daha etkili zayıflama olmaz
    İti köpeği zengin etmeyin saçma sapan şeyler alarak

1
    5 Yorumla
    • pinklove123
      pinklove123
      +1 yıl

Duzgun konusur musun? Ben burda fikir almak icin burdayim onlari da yapiyorum bu da yanin da ek takviye gibi bisey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gayet düzgün yazdım
      Almayin şu sacma sapan şeyleri
      Mucize yok bunlarda diyorum işte

Yorumla
    • pinklove123
      pinklove123
      +1 yıl

Ben de zaten mucize beklemiyorum sadece iser yarar mi diye soruyorum

Yorumla
    • TaşPrenses
      TaşPrenses
      +1 yıl

Pis boğazını tut 😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@TaşPrenses aynen çok net 😃

Yorumla
  • 7_Kocali_Hürmüz
    7_Kocali_Hürmüz Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 44%
    +1 yıl

adını bile duymadım , iç her sabah yeşil çayı rahat et

0
    0 Yorumla
  • Ginnungagup
    Ginnungagup Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

Böyle ürünlere pirim vermeyin boşuna paranı harcamışsın yazık

0
    0 Yorumla
  • selman_kingof
    selman_kingof Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 36%
    +1 yıl

O parayı bana versen sana Kahvaltı tabağı hazırlardım hergün 1 ayda 8 kg verirdin

0
    0 Yorumla
  • KaraKızCamdanBakıyor
    KaraKızCamdanBakıyor Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 32%
    +1 yıl

Metabolizmam zaten normalin üzerinde hızlı çalışıyor. Kullanmadim.

0
    0 Yorumla
  • avcikaan
    avcikaan Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 38%
    +1 yıl

Ekmeği kesip sporla beraber yağ yakıcı kullansaydın sen adına daha iyiydi bences

0
    0 Yorumla
  • sonsuz_guven
    sonsuz_guven Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Yanlis seylere kulak asmayalim iyi gelebilirde bilmiyorum ama yesil cay ve kahve varken bunlara ne gerek var hem maddi hem saglik yonunden

0
    0 Yorumla
  • birkelebeköldü
    birkelebeköldü Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 55%
    +1 yıl

Arkadaşım kullanmıştı
    düzenli bir diyet programıyla zayıflamıştı :)

0
    5 Yorumla
    • pinklove123
      pinklove123
      +1 yıl

Gercekten mi? Peki ne kadar zayifladi? Ek olarak yuruyus yapti mi?

Yorumla
    • birkelebeköldü
      birkelebeköldü
      +1 yıl

13-14 kilo verdi 2-3 aylık süreçte
      tabiki yürüyüş yaptı
      Az yağlı yemekler yedi ve ekmeği kesti, ara öğün meyve falan tüketti
      hem daha sağlıklı oldu hem de iyi geldi
      ama aktarlardan al alacaksan internete çok guvenme

Yorumla
    • pinklove123
      pinklove123
      +1 yıl

Peki insAllah darisi benim basima

Yorumla
    • birkelebeköldü
      birkelebeköldü
      +1 yıl

herşey gönlünce olsun :)

Yorumla
    • pinklove123
      pinklove123
      +1 yıl

Cok tesekkur ederim

Yorumla
  • hemde-çoook
    hemde-çoook Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 55%
    +1 yıl

eczaneden aldıkları halde sahte çıkmış, bence sakıncalı öyle şeyler

0
    2 Yorumla
    • Allektamovik
      Allektamovik

Nasıl sahte

Yorumla
    • hemde-çoook
      hemde-çoook

bilmiyorum kullnmadım haberlerde ya da insytagramda gördüm ya da okudum

Yorumla
  • Muhendisolanressam
    Muhendisolanressam Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 50%
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 435 cevap paylaştı.

İnanmayın şöyle şeylere sindirim sisteminizi alt üst ediyor.

0
    3 Yorumla
    • cerenkoc558
      cerenkoc558

Eczanelerde satışlar varmış.

Yorumla
    • Muhendisolanressam
      Muhendisolanressam

Dostum çaydan medet ummak yerine diyet ve spor ile halledebilirsin işini.
      Eczanede satılsa da sağlıklı değil pek fazla. Yeşil çay kadar masum değil yani.

Yorumla
    • ebruliiyenihesap
      ebruliiyenihesap

Çok güzel bir ürün diyetisyenimin kontrolü altında kullandım ve 1 ayda 6 kilo verdim :)

Yorumla
  • THATMAN
    THATMAN Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Arkadaşım kullanıyordu wc ye çıkmayı sağlayarak zayıflatıyor galiba

1
    0 Yorumla
  • bhrkskn
    bhrkskn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Kızlar ben bugün eczaneden aldım 50 tl içinde 45 adet var bon tea teff tohumu çayı diye geçiyor ıctim circir yapıyor biraz söylemesi benden antidepresan kullandigim için aşırı kilo aldım en azından denemekte fayda var zayıflarsam size bildireceğim

1
    0 Yorumla
  • smnhamza
    smnhamza Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Annem le ablam gil kullanı düz gün ve devamlı kullanırsan faydası var

0
    0 Yorumla
  • aijan1234
    aijan1234 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Ben yeni kullanmaya başladım iştah kapatmiyo obkadar sadece sabah hiç bişey yiyemiyorum ve öğlenden sonra yiyorum

0
    0 Yorumla
  • sude1010
    sude1010 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

bende kullanmaya başladım bir aylık bir set aldım nerdeyse yarıladım ürünü ama degişen bir gr bile olmadı... kilo vermeyi bırakın tokluk hissi alakasız... o kadar paralar vermeye degecek bir ürün değil

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yasaklandı o haberiniz yok sanırım. Güvenilir birşey değil

1
    0 Yorumla
  • soranadams
    soranadams Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Boyle mucize ürünlere inanmayın diyet yaptım 30 kilo verdim

0
    0 Yorumla
  • naz638
    naz638 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Biberiye otu başlı başına zaten zayıflamak için içilir ve bunların yanında yeşil kahve Funda da var senin için faydalı olucağını düşünüyorum

0
    1 Yorumla
    • pinklove123
      pinklove123
      +1 yıl

Cok tesekkur ederim insAllah

Yorumla
  • Tubika35
    Tubika35 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Yeni kullanmaya başladım yaklasık 1 haftadır. İştahım kesildi canım çikolata ıvır zıvır istemıyor. İlerleyen zaman da kılomu olcup tekrar yazıcam arkadslar nekadar faydalı gorucez.

0
    0 Yorumla
  • Memursağlık
    Memursağlık Takip Et
    Xper 4 Yaş: 52
    +1 yıl

İşe kesinlikle yarıyor para harcıyosun ekonomiye katkı zayiflarmisin tabiki hayır az ye spor yap al sana kesin çözüm:)

0
    0 Yorumla
  • oksi32
    oksi32 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

ben bugün kullanmaya başladım umarım bir zararı olmaz. 2 saat önce içtim ilk kez. acayip susatıyor. acaba sibutramin mi var diye düşündürdü

1
    1 Yorumla
    • xgokce16xx
      xgokce16xx
      +1 yıl

Hayir su icmek bobreklere iyi geliyor metabolizmayi hizlandiriyor

Yorumla
  • oksi32
    oksi32 Takip Et
    +1 yıl

ben bugün kullanmaya başladım umarım bir zararı olmaz. yazarım daha sonra. şimdilik 16.00 da içtim susatmaya başladı

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Ekledim seni kabul eder misn

Yorumla
    • oksi32
      oksi32
      +1 yıl

nasıl kabul ediliyor

Yorumla
  • oksi32
    oksi32 Takip Et
    +1 yıl

ben bugün kullanmaya başladım umarım bir zararı olmaz. yazarım daha sonra

0
    3 Yorumla
    • daisiriva
      daisiriva
      +1 yıl

Nasıl fayda etti mi?

Yorumla
    • Ozlemreoz
      Ozlemreoz
      +1 yıl

Faydasını gördünüz mü

Yorumla
    • edatinaztepe
      edatinaztepe
      +1 yıl

@Ozlemreoz ben kullandım metabolizmayı hızlandırıyor gerçekten eczanede de var aktarlarda da var orjinal olanı sahe grup tarafından üretileni burdan bakabilirsin

Yorumla
  • oksi32
    oksi32 Takip Et
    +1 yıl

ben bugün kullanmaya başladım umarım bir zararı olmaz. yazarım daha sonra

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Tabii. ben biraz ara verdim. bilmiyorum ondan mı midem bulanıyodu

Yorumla
  • cerenkoc558
    cerenkoc558 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Çok adını duyuyorum denemek istiyorum aslında bende

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bende ise yaraditini kilo verdirdigini duydum ama cok pahaliii

0
    0 Yorumla
  • BlueCrazyy
    BlueCrazyy Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 69%
    +1 yıl

Merak ettim ne amacla kullaniliyor?

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Zayiflama

Yorumla
    • BlueCrazyy
      BlueCrazyy

Diyet ve spor olmadan kalori alimini dusurmeden hic bir urunun mucizeler yaratacagini dusunmemek lazim 😊

Yorumla
  • tulayaskın
    tulayaskın Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25
    +1 yıl

Genelde sporu kullanıyorum tavsiyeederim

1
    0 Yorumla
  • Almilalya
    Almilalya Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

Daha blindik yöntemler kullan.

1
    1 Yorumla
    • Jeyson
      Jeyson

teşekkürler

Yorumla
  • Cosmopolitan_
    Cosmopolitan_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41 , eic 63%
    +1 yıl

Yeşil çaydan başkasını tavsiye etmem

0
    0 Yorumla
  • 7kişiliklihürmüz
    7kişiliklihürmüz Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 36%
    +1 yıl

Boşuna vermişsin para

0
    0 Yorumla
  • gülüsssss
    gülüsssss Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 65%
    +1 yıl

Zararlı diye duymuştum.

0
    0 Yorumla
  • -ORKO-
    -ORKO- Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 60%
    +1 yıl

İçmedim hiç, kim tavsiye etti neye iyi gelirmiş

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

Zayıflamaya

Yorumla
    • -ORKO-
      -ORKO-

İşe yaradı mı

Yorumla
  • şebnemo
    şebnemo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 45%
    +1 yıl

ben hiç kullanmadım

0
    0 Yorumla
  • UğurKoç_
    UğurKoç_ Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Zayiflamak icin bunu mu aldin

0
    0 Yorumla
  • FarukDede
    FarukDede Takip Et
    Xper 4 Yaş: 86
    +1 yıl

ben kullanmadım yeğen

0
    0 Yorumla
  • dreamliner61
    dreamliner61 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı.

hoş bir tadı olduğunu sanmıyorum.

0
    8 Yorumla
    • pinklove123
      pinklove123
      +1 yıl

Tadi guzel begendim ben

Yorumla
    • dreamliner61
      dreamliner61
      +1 yıl

hımmm.
      bazı çaylar garip oluyor ya ondan dedim.

Yorumla
    • pinklove123
      pinklove123
      +1 yıl

Evet bazilarinin tadi cok kotu oluyor

Yorumla
    • dreamliner61
      dreamliner61
      +1 yıl

:) kilo için sanırım başlığı yeni okudum. çayın ne kadar etkisi olur bilmiyorum.
      kahve tutkunuyum daha çok.

Yorumla
    • pinklove123
      pinklove123
      +1 yıl

Ben de oyleydim de elden bisey gelmeyince

Yorumla
    • dreamliner61
      dreamliner61
      +1 yıl

neden ki çaresiz bir şey yok.

Yorumla
    • pinklove123
      pinklove123
      +1 yıl

Benim kilom cok fazla oldugu icin dedim

Yorumla
    • dreamliner61
      dreamliner61
      +1 yıl

yazsana özel ne kadar ki?

Yorumla
  • çokhatunluadam
    çokhatunluadam Takip Et
    Guru Yaş: 109
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 332 cevap paylaştı.

Almışsın deneyeceksin artık.

1
    0 Yorumla
  • OguzCC
    OguzCC Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Yalan, hareket et. Az ye. Sade kahve iç.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Teff tohumu çayı kullananlar, yorumlar nasıl?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Detoksia çay kullanan? 9 cevap verildi
Çay her derde deva mıdır? 16 cevap verildi
Çay her derde deva mıdır? 9 cevap verildi
Biberiye çayı kullanan var mı? 7 cevap verildi
Karanfil çayı içenler burada mı, çayına karanfil ekleyip gerçekten faydasını hisseden var mı 😌? 21 cevap verildi
Çay hakkında ne düşünüyorsunuz? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İnsanların gözlerinin içine bakabilir misin?
  • El emeği iğne oyası sever misiniz?
  • Su ıslak mıdır, yoksa dokunduğu şeyleri mi ıslatır?
  • Aşka yürek mi gerek, maddiyat mı?
  • Bir oturuşta kaç adet hamburger yersiniz?
  • Herhangi bir hayvanın saldırısına uğradın mı?
  • Diş çürüğünüz var mı?
  • Orta çağdaki Dark mizah hakkında ki düşünceleriniz neler?
  • Şu an en çok kime güveniyorsun?
  • Yıkılan bir hayaliniz oldu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨