Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSelamlar,
Bir haftadır teff çayını kullanıyordum, buradaki yorumları okuyarak bir nevi kullandığım için bende yazmak istedim. 🙂
Tokluk hissi yok, sadece yediğiniz yiyeceklerden tat alamıyorsunuz buda az yemenize yardımcı oluyor açık net. Yediğim yemeklerde hiçbir değişme olmadı, bayıla bayıla yediğim tatıyı amaçsızca yedim ve 3. gün yesem ne yemesem ne diye düşünerek yemedim..
Su içiyorsunuz zaten zorundasınız sabah akşam tuvalettesiniz, böbrek ve bağırsaklarınız iflas etmemesi için suya abanıyorsunuz
7. gün gerçekten çok kötü oldum, tuvaletten çıkamamak bir yana tansiyonum çok düştü. Herkes neyin var flan moduna geçti 7gün içinde de..
Her şey güzel.. halsizlik yok diyenlere şok oldum yaşayınca. 3 arkadaş beraber başladık hepimiz birbirimizden kötü olduk.
Şunu belirteyim ama kilo verdim.. cm olarak da inceldim. Zaten yediğiniz birkaç saat sonra tuvalette olduğu için kilo vermemeniz imkanısız olur.
Sağlık açısından bana göre olmadığını düşündüm, kullanımı bırakıyorum.
Ama hala anlamıyorum çok iyi süper vs diyen insanları.. böbrek ve bağırsakların iflası mümkün bir çay..
Belki herkeste aynı etki olmuyordur, ben yaşadıklarımı kısaca yazmak istedim🙂
Bağırsaklarımda sorun olursa müshil diye kullanırım.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlumlu sonuç alanlardan biri de benim. Gerçekten işe yarıyor ve güzel bir ürün ve faydalı
daha fazla bilgi almak ve sipariş vermek isteyenler için de bırakıyorum bunu buraya :)22 Yorumla
Değerli hanımlar Türkiye distpritörü çok yakın arkadaşım. Bende inanmadım ilk aşamada bana 15 günlük paketten verdi 83 kilodan 15 gün sonra 77 ye düştüm. İştahı kapatiyor, su içme isteği veriyor. İstemesen bile içindeki hibiskusun mayhos tadı damağı kurutuyor mecbur içiyorsun. Ağır iş yapıyorum sürekli hareket halindeyim enerji ve dirençte düşüş olmadı şimdilik. Devam ediyorum şuanda tekrar sürüm istemeye utandığım için sipariş veriyorum bende. Eğer ki tartıda kilo vermeyip kiyafet bedeninde daralma olmuşsa vücut yağ yakıp kas yapıyor anlamına geliyor. Bu durum korkutmasın daha önce diyetisyenlerle yaptığım görüşmede vücuttan yağın yanmasına yardimci olan en önemli etken kas demislerdi.
12 Yorumla
- Yeme & İçme konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle ki zayıflattığını söylüyorlar ve tok tuttuğunu. Ben ikinci tertibe başladım. İlk ay vücuttan 3.5 kilo yağ gitti. Kiloda aşırı bir şey fark etmese bile kıyafetlerde bir beden fark etti. Ama gene yemene içmene dikkat etmen lazım. Sonuçta çayı içiyorum zayıflıyayım diye bir şey yok.
36 YorumlaSatan aktar bana da öyle söyledi alanlar çok memnun bana geri dönüşleri geliyor. Sizde memnun kalırsanız ya da kalmaz iseniz geri bildirimde bulunursanız sevinirim dedi. 3 setten sonra biraz ara vermek gerekiyormuş sonra gene devam. Yalnız bu sabah aç karnına içilmesi gerekiyor ama benim diyetisyenim kahvaltıdan yarım saat bir saat sonra falan iç çok baharatlı mideye zarar verebilir dedi.
Ben memnunum evet ama istikrarlı olmak ve düzenli kullanmak gerekiyor. Diyetle birlikte incelme oluyor yağda gidiyor.
EİG için teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
ben bir kaç çeşit kullandım teff life slim ilk çıkan ve ünlülerin tanıttığı ama diğer markalarında uygun fiyatlara teff çayı var hangisini isterseniz burdan bir inceleyin derim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
43Cevap
- Yeme & İçme konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal çaydan farkı ne ki gadasi
00 Yorumla
+1 yılKahvaltıda omlet, menemen veya haşlanmış yumurta ile yapacağınız kahvaltı tokluk sürenizin daha uzun olmasını, kan şekerinin daha dengeli olmasını sağlar ve sizi güne hazır hale getirir. Ayrıca, hızlanmış bir metabolizma istiyorsanız yumurta vazgeçilmeziniz olmalıdır"
"Et ve türevlerini her Gün bir öğün mutlaka tüketmeliyiz. Sadece sebze tüketerek kilo vermeyi hayal ediyorsanız bu hep hayaliniz olarak kalacaktır. Tabii ki önemli olan diğer önemli bir nokta ise, sürekli olarak et tüketmemektir. Süt ve ürünlerinde gün içerisinde iki Su bardağı süt veya iki kase yoğurta denk gelecek kadar kalsiyum almanız metabolizmanızın daha hızlı çalışmasına katkı sağlayacaktır. Özellikle bir öğünde kesinlikle bir protein kaynağı bulundurmalısınız. Yani sebze yediğiniz öğünlerde yanına yoğurt eklemeniz hem kan şekeri dengesi açısından hem kalsiyum alımı açısından hem de metabolizmanın hızlanması açısından önemlidir.30 Yorumla
+1 yıl90 adeti indirimli 200 liraya satılıyor normalde 30 tl karlı almışsınız. Eczacı tavsiyesiyle almadınız mı zaten? Güvenebilirsiniz o yüzden. Hem sağlık bakanlığı onayı da var. Metabolizmaya iyi gelen çoğu bitki ve maddenin karışımı olduğu için düzenli kullanımda ve uygun diyetle işe yarayacaktır
20 Yorumla
+1 yılKeşke almasaydın parana yazık. Bunun yerine sabah erken kalk. 1 bardak ılık (hafif sıcak) su içine 1-2 damla limon sık. İç onu her sabah. Ama miden hassas ise limon sıkma içine haberin olsun, çünkü olumsuz etkileyebilir. Bunu içtikten 1 saat sonra kahvaltı yap. Sürekli olarak yaparsan yağ yakar ve zayıflarsın. Gün içinde de en az 2 saat yürüyüş yapman lazım tabi.
11 Yorumla- +1 yıl
Midem taş gibi mübarek çok sağlam 😀
Ya lütfen böyle şeylere itibar etmeyin nolur inan sağlığınızdan paranızdan oluyorsunuz gerçek zayıflama kürü istiyorsan videoyu izle
https://www.youtube.com/watch?v=lvYaNc0dsig111 YorumlaIzledim onu deniyecegim
@nurok Tilya kürü nasıl yapılır?
Tilya kürü doğal zayıflama ve yağ yakma yöntemleri arasında en etkili olanlardan biridir. Bunun yanı sıra hazırlığı ve kullanımı da oldukça kolaydır. Bu nedenle tercih sebebi olmuştur.
Tilya kürü için gerekli malzemeler
*Ihlamur
*Kuşburnu
*Altın otu
*Su
Tilya hazırlarken koyacağınız bu malzemelerin ölçülerini göz kararı belirleyebilirsiniz. Ancak yardımcı olması için
*1 tutam altın otu
*1 Avuçtan biraz fazla kuşburnu
*12-13 tane kuşburnu koyabilirsiniz.
*Yarım litreden biraz fazla su
Bitki çayları zayıflatır mı?
Bitki çayları zayıflatır mı?
Tilya kürü yapılışı
Öncelikle suyu bir tencere içinde kaynatın. Kaynayan suyun içine kuşburnunu, ıhlamuru ve altın otunu ekleyin. Karıştırıp, yaklaşık 10 dakika kaynatın.
Daha sonra bir sürahinin içine alarak soğumaya (ılık) bırakın. İçebileceğiniz kıvama geldikten sonra kullanabilirsiniz.
Tilya kürü nasıl kullanılır?
Hazırlamış olduğunuz Tilya kürünü gün içinde 6 saat aralıklarla içebilirsiniz. Verdiğimiz ölçülerle yaptığınız Tilya kürü size hemen hemen bir gün yetecektir.
Dilediğiniz vakitte içebileceğiniz tilya kürünü günün en hareketli geçirdiğiniz zamanlarında tüketirseniz daha etkili olacaktır.Buraya göz atabilir fikir edinebilirsin https://www.profsaracoglu.com/065-zayflma
+1 yıl170 mii 🤦🤦 aktarlarda en fazla 130 aynı ürün ben 3-4 gün içtim tanıdık tavsiyesiyle iştah kesiyomus tatlı isteğini azaltiyomus bunlar bende zaten yok yani ise yaramadı aldığım fiyata başkasına satmıştım, çok susatiyor vücuttaki toksinleri vs bu sayede atiyosun tadı muhteşem
00 Yorumla
+1 yılİyi vallahi her istediğimizi yiyelim, içelim sonra ticari kaygılarla üretilen, bilimsel hiçbir kaynağı olmayan, sanatçıların para karşılığı "yalanlar söyleyerek (içtim zyıflatıyor, içtim tok tutuyor)" diyerek reklamlarını yaptığı bu çayı içelim, zayıflayalım. Olduuuu. O kadar kolaydı. Sağlığınızdan olmayın ve böyle şeylere prim vermeyin derim arkadaşlar.
04 Yorumla
Gizli SoranEvet bende öyle düşünüyorum internette felan aldıktan sonra araştırdım reklamları varmış önceden görmedim.. bazı şeyler zayıflamaya yardımcı oluyo ama metobolizma hızlandırıyor bu da onlardan değil mi?
Kesinlikle değil. Güvenmeyin bunlara. Bu tarz ürünler sebebiyle birçok insan ölüyor ve firmalar para ile bastırarak haber olmasını engelliyor bu ölümlerin. Tabiki karar sizin ama ben kesinlikle korkun derimm
Gizli SoranSizce napıyım o zman? diyetisyen adayımısınız? diyet yapıyorum. spor yürüyüş ip atlama felan ama 3 hafta oldu yağdan. Giden bişey yokmuş gibi hissediyorum tartılmadum daha
Diyetisyenim ben. Mezun oldum çok şükür :)) Eğer gerçekten zayıflamak istiyorsanız tavsiyem diyetisyene başvurmanız. Bireysel yapılan yani kafamıza göre yaptığımız ya da beslenme ve diyetetik bölümünden mezun olmayan kişilerden aldığınız diyetler kas kaybına yol açabilir ve daha bir çok sağlık sorununa.. Bunlara dikkat edin. Sağlık kıymetli, işin ehline danışın derim :)
- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle çaylar bağırsakları çalıştırır. Vücuttan bol bol sıvı atılmasını sağlar. Sen de kilo verdim sanarsin. İceceksen de günde 3-4 lt su ile icmelisin. Çünkü vücuttan atılan suyu yerine koymalısın. Ama yağlardan falan yaktirmaz.
02 YorumlaGercekten mi bunu hic bilmiyordum
E herhalde yani. Bir çay içerek yağ yakılmaz. Genel olarak beslenmeni degistirmelisin. Bu çayı içip yüksek karbonhidrat tüketmeye devam edersen kilo vermen mümkün değil. Karbonhidratı azaltıp spor yapmalısın.
+1 yıl170 boyundayım ve cok kilo aldım 1 yılda 14 kilo :( diyetisyene gidiyordum zor kilo veriyordum troid hastasıyım metabolizma hızlandırdığını duyunca ürünü diyetisyenimin verdiği liste ile birlikte kulladım ve 1 ayda 8 kilo verdim çok memnunum herkese tavsiye ediyorum :) ek olarak vücuduma enerji sağladı sindirimim hızlandı :)
13 Yorumla8 yanlış oldu telefondan kaynaklı hahahahha
Hangi sayfadan almıştınız yardımcı olabilir misiniz
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim :) Ben ulaşayım o halde kendilerine :)
+1 yılBir kardiyo programı hazırlasan kendine 1 ayda daha etkili olur arkadaşıma hazırladım program harfiyen yaptı dediğini 110 su 90 a düştü saha da düşüyor
00 Yorumla3 ay önce kullanmaya başladım 1 aylık aldım içinde 30 adet var 1 ay içinde 7 kilo verdim 74 ten 67 ye düştüm çok memnun kaldım bende iştahı nerdeyse tamamen kesti ve kullanmaya başladıktan 2 hafa sonra pantolonlarım bol gelmeye başladı 2 ay ara verdim 2 gün önce yine sipariş verdim hedefim 60 kilo olmak ben KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUMM!
02 Yorumla
+1 yılbir ara bunun satışını yaptım
Faydasını gören de vardı görmeyen de
Metabolizmadan metabolizmaya değişir
Zayıflamak için tek bir üründen medet ummak doğru değil00 Yorumla
+1 yılBırakın şu internetten zayıflama çayı almayı ben aktarim net söylüyorum internette satılan bu tür ürünler hep sıkıntılı oluyor Bu teff tohumda toplatilma kararı çıktı sibutraminli oluyor bunlar kendinize yazık etmeyin
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic bir urun tek basina mucizevi bir sekilde zayiflatmaz bogazini tutmadikca zayiflaman mumkun degildir spor yaparsan da sahane olur ama hic birini yapmayip ic teff tohumunu ver kilolari diye bir sey yok keske olsa ama yok
10 Yorumla
+1 yılSon zamanlar görmeye başladım bende insanlara öneriliyor sattırılmaya çalışıyor ben pek güvenemedim. Yeşil çay 🍵 dan şaşmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok duydum ama denemedim baya pahali ise yaramiyorsa diye emin olmadan kullanmak istemedim.. Diyet yapmaya basladim bir hafta once yemekten kismadan ve egzersiz yapmadan gitmiyor o kilolar maalesef 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
05 Yorumla30 TL daha dün aldım
Cevap sahibiNerden aldin ki resmi satis sitesinde 20gunluk 99 lira😳😳😳
Baharatcilarda var
Cevap sahibiBandrollu mu? Sahte olmasin sonra bobrekten olmayalim
Yok bea sahte değil ben kullanıyorum 120 TL olanı kadar etkili değil ama buda kilo verdiriyor iştahı kapatiyo
+1 yılkullanmıyorum ama bizim evde var
Bazı kaynaklar zararlı olduğunu söylüyor, ne kadar doğru bilemiyorum.00 YorumlaMerhaba ben kullandım besleyici ve tok tuttuğunu araştırmıştım. Açlık şekerimi düzenledi 4 kilo verdim 3 haftada, fiyat olarak uygun satan bir site de buldum oradan güvenerek alıyorum.
01 Yorumlakilo vermeye faydalı oluyormuş birçok ünlü de kullanmış bir yan etkisi var karnı ağrıtıp motoru çalıştırıyor.
Bu arada sağlık bakanlığı yasakladı00 Yorumla
+1 yılSazan avı kullanmadım kullanmam da diyet spor yapma teff tohumu iç zayıfla yok öyle bir şey illa diyette takviye istiyosan yeşilçay ne güne duruyor
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bilmediğin birşeyi bence kullanmayın. Çoğunlukla Allah korusun Karaciğer ve Böbrek yetmezliğine neden olabilir.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSikindirik şeylere para vermeyin
Ilık liminlu su iç bol bol
Sık sık yürü
Pis boğazini tut
Daha etkili zayıflama olmaz
İti köpeği zengin etmeyin saçma sapan şeyler alarak15 Yorumla- +1 yıl
Duzgun konusur musun? Ben burda fikir almak icin burdayim onlari da yapiyorum bu da yanin da ek takviye gibi bisey
Cevap sahibi+1 yılGayet düzgün yazdım
Almayin şu sacma sapan şeyleri
Mucize yok bunlarda diyorum işte- +1 yıl
Ben de zaten mucize beklemiyorum sadece iser yarar mi diye soruyorum
- +1 yıl
Pis boğazını tut 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@TaşPrenses aynen çok net 😃
+1 yıladını bile duymadım , iç her sabah yeşil çayı rahat et
00 Yorumla
+1 yılBöyle ürünlere pirim vermeyin boşuna paranı harcamışsın yazık
00 Yorumla
+1 yılO parayı bana versen sana Kahvaltı tabağı hazırlardım hergün 1 ayda 8 kg verirdin
00 Yorumla
+1 yılMetabolizmam zaten normalin üzerinde hızlı çalışıyor. Kullanmadim.
00 YorumlaEkmeği kesip sporla beraber yağ yakıcı kullansaydın sen adına daha iyiydi bences
00 Yorumla
+1 yılYanlis seylere kulak asmayalim iyi gelebilirde bilmiyorum ama yesil cay ve kahve varken bunlara ne gerek var hem maddi hem saglik yonunden
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım kullanmıştı
düzenli bir diyet programıyla zayıflamıştı :)05 Yorumla- +1 yıl
Gercekten mi? Peki ne kadar zayifladi? Ek olarak yuruyus yapti mi?
- +1 yıl
13-14 kilo verdi 2-3 aylık süreçte
tabiki yürüyüş yaptı
Az yağlı yemekler yedi ve ekmeği kesti, ara öğün meyve falan tüketti
hem daha sağlıklı oldu hem de iyi geldi
ama aktarlardan al alacaksan internete çok guvenme - +1 yıl
Peki insAllah darisi benim basima
- +1 yıl
herşey gönlünce olsun :)
- +1 yıl
Cok tesekkur ederim
+1 yıleczaneden aldıkları halde sahte çıkmış, bence sakıncalı öyle şeyler
02 YorumlaNasıl sahte
bilmiyorum kullnmadım haberlerde ya da insytagramda gördüm ya da okudum
- Yeme & İçme konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılİnanmayın şöyle şeylere sindirim sisteminizi alt üst ediyor.
03 YorumlaEczanelerde satışlar varmış.
Dostum çaydan medet ummak yerine diyet ve spor ile halledebilirsin işini.
Eczanede satılsa da sağlıklı değil pek fazla. Yeşil çay kadar masum değil yani.Çok güzel bir ürün diyetisyenimin kontrolü altında kullandım ve 1 ayda 6 kilo verdim :)
Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Arkadaşım kullanıyordu wc ye çıkmayı sağlayarak zayıflatıyor galiba
10 YorumlaKızlar ben bugün eczaneden aldım 50 tl içinde 45 adet var bon tea teff tohumu çayı diye geçiyor ıctim circir yapıyor biraz söylemesi benden antidepresan kullandigim için aşırı kilo aldım en azından denemekte fayda var zayıflarsam size bildireceğim
10 YorumlaAnnem le ablam gil kullanı düz gün ve devamlı kullanırsan faydası var
00 YorumlaBen yeni kullanmaya başladım iştah kapatmiyo obkadar sadece sabah hiç bişey yiyemiyorum ve öğlenden sonra yiyorum
00 Yorumlabende kullanmaya başladım bir aylık bir set aldım nerdeyse yarıladım ürünü ama degişen bir gr bile olmadı... kilo vermeyi bırakın tokluk hissi alakasız... o kadar paralar vermeye degecek bir ürün değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYasaklandı o haberiniz yok sanırım. Güvenilir birşey değil
10 Yorumla
+1 yılBoyle mucize ürünlere inanmayın diyet yaptım 30 kilo verdim
00 YorumlaBiberiye otu başlı başına zaten zayıflamak için içilir ve bunların yanında yeşil kahve Funda da var senin için faydalı olucağını düşünüyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Cok tesekkur ederim insAllah
Yeni kullanmaya başladım yaklasık 1 haftadır. İştahım kesildi canım çikolata ıvır zıvır istemıyor. İlerleyen zaman da kılomu olcup tekrar yazıcam arkadslar nekadar faydalı gorucez.
00 Yorumla
+1 yılİşe kesinlikle yarıyor para harcıyosun ekonomiye katkı zayiflarmisin tabiki hayır az ye spor yap al sana kesin çözüm:)
00 Yorumlaben bugün kullanmaya başladım umarım bir zararı olmaz. 2 saat önce içtim ilk kez. acayip susatıyor. acaba sibutramin mi var diye düşündürdü
11 Yorumla- +1 yıl
Hayir su icmek bobreklere iyi geliyor metabolizmayi hizlandiriyor
ben bugün kullanmaya başladım umarım bir zararı olmaz. yazarım daha sonra. şimdilik 16.00 da içtim susatmaya başladı
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEkledim seni kabul eder misn
ben bugün kullanmaya başladım umarım bir zararı olmaz. yazarım daha sonra
03 Yorumla- +1 yıl
@Ozlemreoz ben kullandım metabolizmayı hızlandırıyor gerçekten eczanede de var aktarlarda da var orjinal olanı sahe grup tarafından üretileni burdan bakabilirsin
ben bugün kullanmaya başladım umarım bir zararı olmaz. yazarım daha sonra
01 Yorumla
Gizli SoranTabii. ben biraz ara verdim. bilmiyorum ondan mı midem bulanıyodu
+1 yılÇok adını duyuyorum denemek istiyorum aslında bende
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende ise yaraditini kilo verdirdigini duydum ama cok pahaliii
00 Yorumla
+1 yılMerak ettim ne amacla kullaniliyor?
12 Yorumla
Gizli SoranZayiflama
Diyet ve spor olmadan kalori alimini dusurmeden hic bir urunun mucizeler yaratacagini dusunmemek lazim 😊
+1 yılGenelde sporu kullanıyorum tavsiyeederim
10 YorumlaDaha blindik yöntemler kullan.
11 Yorumla
+1 yılYeşil çaydan başkasını tavsiye etmem
00 Yorumla
+1 yılBoşuna vermişsin para
00 YorumlaZararlı diye duymuştum.
00 Yorumlaİçmedim hiç, kim tavsiye etti neye iyi gelirmiş
02 Yorumla
Gizli SoranZayıflamaya
ben hiç kullanmadım
00 YorumlaZayiflamak icin bunu mu aldin
00 Yorumlaben kullanmadım yeğen
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhoş bir tadı olduğunu sanmıyorum.
08 Yorumla- +1 yıl
Tadi guzel begendim ben
- +1 yıl
hımmm.
bazı çaylar garip oluyor ya ondan dedim. - +1 yıl
Evet bazilarinin tadi cok kotu oluyor
- +1 yıl
:) kilo için sanırım başlığı yeni okudum. çayın ne kadar etkisi olur bilmiyorum.
kahve tutkunuyum daha çok. - +1 yıl
Ben de oyleydim de elden bisey gelmeyince
- +1 yıl
neden ki çaresiz bir şey yok.
- +1 yıl
Benim kilom cok fazla oldugu icin dedim
- +1 yıl
yazsana özel ne kadar ki?
- Yeme & İçme konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılAlmışsın deneyeceksin artık.
10 Yorumla Yalan, hareket et. Az ye. Sade kahve iç.
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem