Göz altı morlukları için cildiye mi yoksa göz doktoruna mı gitmeliyim?göz altı morlukları için hangi doktor?
Göz altı morlukları için cildiye mi yoksa göz doktoruna mı gitmeliyim?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende de vardı. Bütün herşeyime bakıldı kan değerlerim,göz,vitaminler,hormonlar,böbrek baktırmışken akciğer göğüs herşeyime baştan aşağı baktırdım yani. Dolaşım bozukluğu çıktı bir başka hiç bir şey çıkmadı. Genetikte değil ailede kimsede yok. Dermatoloğa gittim derin hem çok ince hem çok beyaz hemde dolaşım bozukluğu var dedi. Krem verdi bir tane kullandım %80 renk açıldı ama ne fayda o kadar beyaz ki tenim hala belli oluyor ama eskisi gibi değil çok şükür. Hala kullandığım krem ve yağlar var. Bol bol su tüketmeni öneririm ve göz altına masaj yapmanı. Pc'ye fazla bakma bakarsan da ekran ışığını azaltarak kullan. Sigara,alkol kullanma,uykunu düzenli hale getir.
Cildiye.. Ama çözüm yok, aşırı bilgisayar ve uyku düzensizlğiyse bunları telafi edeceksin yok değilse böbreklerde sorun varsa zaten geçmiyo.. hepsi değil genetikse o hiç geçmiyo..
3
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
kimiside dahiliye diyo kimisi göz doktoru diyo sende cildiye diyosun rezil olmasak bari
yok zaten tam hatırlamıyorum ben gitmiştimde bir kan tahlili yapıyolar bişey yok diyolar :) her türlü sana kardeş o morluklar.. ama benim ki gibi uyku ve pc dense sorun az kullanınca diner morluklar
aynen mevzu anlaşıldı eskiden bende sen gibi bu şekildeydim hatta bazen hala öyleyim :) atamadım o alışkanlığı gözlerimi mahfeden bu oldu işte.. biraz uzak durmaya çalış ki ben şimdi günde 2-3 saat kullanıyorum pc çok canım sıkkın değilse.. seçim içinde teşekkür ederim
En İyi Cevaplar