Kedim doğurdu bir kaç hafta emzirdi sonra yavruları öldü. memeleri anne olduğu için şişti hep süt doldu ama emecek yavru yok ortada. geçer mi kalır mı böyle? Çok dolu olduğu için olduğu yere yığılıyor arada canı acıdığı için miyavlıyor.

onun yeri burası değil veteriner hayvana daha fazla acı çektirmede götür yazık baksınalr bir çözümünü bulurlar burda fikirlerede güvenme herkes veterenir değil birşey söylerler hep
Bir tane kedim sadece basit bir üşütmesi vardı veterinere götürdük iğne vurdu hayvan bir gün felçli kaldı sonra öldü. bir tane veteriner var o da herkesin hayvanını öldürüyor.
sizin oralarda hiçmi sağlam veteriner yok yahu
Varsa yakınında hayvan barınağı na götür orada yazık minnacık kedicikler var anneleri terketmiş onları emzirsin iyi gelir ona da !
Canım ya
Cevap
11Cevap
dışarı sal veya yavru kedi bul onuda yapamazsan veterinere götür bir
Yazık ya kıyamam başka yavru bul emsin ya da veterineri ara sor
Bir tane kedim sadece basit bir üşütmesi vardı veterinere götürdük iğne vurdu hayvan bir gün felçli kaldı sonra öldü. bir tane veteriner var o da herkesin hayvanını öldürüyor.
meme yazdın ya soruyu belki binlerce kişi tıkladı :D ama sonuç kedi çıktı geçmiş olsun geçer
anasız yavru bulursan ancak hayvanı rahatlatır veya becerebilirsen sağmayı dene.
Libido düşmanı
Hain kostok
Veterinere götür kediyi :/
Bir veterinere danışın bu konuda.
Dişi kedi almam bu sebeple. Veterinere götür
veterinere götür bence
Veterinere götür ihmal etme
Veterinere götür hayvan doktorumuyuz
Veterinermi kalmadı memlekette başka yere götür
Gecer bur yaveu kedi getir onun yanına
Kötü olmuş kedişe geçmiş olsun
Erkek kedi bul memelerini emsin
yavruları nasıl öldü
gecer zamanla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar