Bir erkek olarak regl ağrısını, sancısını bilmiyorum doğal olarak. Ama arkadaşım ısrarla regl sancısı diş ağrısının 100 katı en az diyor. Bence abartıyor :D diş ağrısı kadar kötü bir şey yaşamadım ben. Bu arada şu an yaşıyorum bu ağrıyı konuda oradan açıldı. :/
Size göre hangisi daha şiddetli? Özellikle pembik arkadaşlardan dürüst cevaplar bekliyorum. Eminim aranızda şiddetli diş ağrısı yaşayıp karşılaştıracak durumda olanlar vardır. :D
Regl agrisi herkeste ayni siddette olmaz ben agridan bayilip defalarca hastanelik olmus insanlar taniyorum.. Bana gelince dis agrisi da neymis sen hic kulak agrisi cektin mi diye sorayim once😂😂😂 hepsi farkli farkli seyler o an hangi aciyi cekiyosan en buyuk aci o gelir sana bu herkes icin boyledir😉 haa regl agrisinin on yuz milyon bin kati var o da dogum sancisi sunnetmis bilmem neymis solda sifir yani😁😁😁
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Diş ağrısı genel olarak herkeste aynj etki ama regl sancısı kişiden kişiye farklılık gösterir. Ufacık ağrısı olan da, hastaneye kaldırılmak mecburiyetinde olan da var. Benimki çok şiddetli, iki gün üst üste uyuyamadığımı da bilirim ağrıdan baygınlık geçirip hastaneye kaldırıldığımı da. Diş ağrısındna bayılmadım hiç ama regl ağrısından bayıldım. Gerisini sen düşün artık.
Kızlar regl abartiyor. kiz kardeşim de regl oluyor. biraz karnını tutuyor o kadar 1 2 saate de geçiyor. ama dış ağrısı off. dis agrimdan dolayı kendime yumruk atmisligim var.
Ağrısını abartmamış olmamam için kafamın kopmasını mı gerekiyor anlamıyorum. Diş ağrısını da, kırık ağrısını da, bıçak yarasını da, regl ağrısını da iyi bilirim. Bıçak yarasını regl ağrısına tercih ederim o derece dayanılmaz benimki. Regl ağrısı yüzünden defalarca hastaneye kaldırıldım, sence abartıyor muyum?
Ayrıca dediğim gibi her kız böyle değil. Birine sorarsın çok ağrır der, diğeri az ağrır der. Kişiden kişiye değişir. Ama benimki çok şiddetli oluyor, nazik olmakla bir ilgisi yok.
Regli sancılarını çok dinledim ve çözümleri olan ve sancı hafifletici yöntemleri var ama diş ağrısını birebir yaşadım en son kafamı duvara vuruyordum 😔
Özel Günler & Hijyen konusunda 331 cevap paylaştı.
2015 kasim'dan beri dis teli tedavisi goruyorum ve o donemden beri dislerimden dolayi yasadigim agriyi hayatimin hicbir doneminde yasamadim. Adet sancisi onun yaninda bir hic kaliyor ama adet sancisini cok siddetli yasayan kadinlar da var ben o konuda şanslıyım
Regl konusunda çok şanslıyım hiç ağrım olmaz (sakın nazar değdirmeyin :D) . Dişten biraz çektim 2 gün diş ağrısından uyuyamadığımı biliyorum kanal tedavisi yapılacaktı ve dişim hava alıyordu anlayacağın bütün sinirlerim zonkluyordu.
Sizi bir de regl olmuşken görseydik keşke. Hayır bir grip olsa kanser olmuş gibi davranan erkekler regl sancısını nasıl bu kadar küçümseyebiliyorlar aklım almıyor 😄
diş ağrıyınca doktora görünürsün, tedavi eder. fakat regl/adet sancısının tedavisi yok. bazı kızlarda ağrı kesiciler azaltır acıyı. ama kendimden biliyorum, 2-3 tane ağrı kesici içsen de ağrısı geçmeyen kızlar da var. bu yüzden regl sancısı daha kötü diyorum.
İki sancıyı da çektim ama regl ağrısı berbat birşey. Sırf ağrı yüzünden bir kaç kez hastanelik olduğumu bilirim. Bir yakınım vardı kız her regl gününde ağrıdan bayılırdı. Regl dönemi öyle kolay değil açıkçası. Bir yandan ağrı bir yandan mide bulantısı. O ağrıyla kustuğum zamanlar da az değil hani.
En İyi Cevaplar