Az önce bununla ilgili bir video izledim. Açıkçası hoşuma da gitti. 10 yıl kullanılabiliyormuş. Fiyatına baktım 150 TL. Kullananınız var mı? Hangi markayı önerirsiniz? Ya da fikirleriniz neler?
Merhaba, adet kabını senelerden beri kullanıyorum çok memnunum ve hatta bu konuda Youtubeda bir çok videom var. Bakteri veya maya enf. sistit, ciddi tahriş, endometriozis, kaşıntı, yanma, adet sancısı gibi vajinal sorun ve problemlere bire bir. HERKESE İÇTENLİKLE TAVSİYE EDİYORUM!! Pedin sorumlu olduğu koku nem tahriş gibi sorunlar 0 ve hareketin kısıtlanmıyor, benim için en önemlisi yüzebiliyorsun... Yazın adet geciktirici veya adet olcam amanın derdi yok. 12 saatte bir temizleniyor yani ped ve tampondan daha uzun. Kanalıma bakmak isterseniz Youtube da Meryem Levan olarak geçiyor yorum olarak soru da sorabilirsiniz!
merhaba arkadaslar, ben isvecte yasiyorum ve adetliyken hasir husur pedlerden kullaniyordum. Dedim yeter, birsuru arastirma yaptim sonra ögretmenlerime sordum. Öncelikle ilk sorunum kizlik zariydi. Hocaya bunu sordugumda o bir efsane dedi ve nee dedim? O da kizlik zari diye bisey yok dedi eger olsaydi bakireyken adet kani gelemezdi dedi. Hakket dedim. Sonra kizlik zarinin ne oldugu arastirdim. Kizlik zari kadar hayatimda bu kadar sacma bir sey görmedim. Eger birisi sizinle iliskiye girdikten sonra kan akip akmadigina bakiyorsa , hemen ondan uzaklasin. Bunlar eskide kaldi, kadinlari cahil birakiyorlardi. Kadinlarin bas cikaramayacagi hic bir sey yok cunku bizkadiniz. Ve asil konumuza dönelim, sonunda adet kabi kullandim ve artik rahatim , yuzebiliyorum, ve mutluyum.
Sağlıkçı olarak nesiniz acaba? Bunu her kadın kullanabilir. Silikon ve boyutu da ufak. Üstelik ürünün sitesinde de belirtiliyor. Ürünün 2 boyutu var. Bakireler küçük olanını kullanıyor. Bir kadın olarak kendi vücuduma ne olur ne olmaz ayırt edebilirim tabi.
Bakireler kullanabilir. Ürünle ilişkiye girmiyoruz, "zara" zarar verse bile bakireliği bozmuyor. Aşırı spor yapan ve ilişkiye girmemiş bir kadının da zarı hasar görebilir bu ilişkiye girdi mi demek? Hyr tabii ki
Yani tamam saglikcisiniz buna bir şey demiyorum. Sadece halk arasındaki bakireliği bozuyor cümlesi bana değişik geliyor ilişkiye girmiyoruz onunla sonuçta. Hasar veriyor denmesi bence daha doğru
ben doğum kontrol şeyleri gibi içinde kalıyor sanmıştım
ama adet kanı pis kan olduğu için tampon bile kullanımı tehlikeli diye biliyorum. kısırlıktan idrar yolları enfeksiyonlarına rahim kanserinden mantar ve çeşitli enfeksiyonlara kadar sebep açmakta. tüm kadın hastalıkları uzmanları orkid örmekte
En İyi Cevaplar