Kan grubu Rh negatif olan insanların uzaylı olabileceğine dair yeni bir iddia ortaya atıldı. Rh Negatif kan grubunda olan insanlarin ozelliklerine;
-Bazılarının kuyruk sokumu kemikleri uzundur, hatta kuyruk denecek kadar belirgindir. Türkiye’de de bu kuyrukla doğan insanlardan az da olsa vardır. -İnsanlarin %86’sı Rh pozitif kanlıdır ve maymundan gelme evrim teorisine uygun olarak maymun genleri taşımaktadır. İnsanların %14’ünü oluşturan Rh negatif kanlılar ise maymun geni taşımıyor.
-Vücut ısıları ve kan basınçları diğer insanlara göre düşüktür. -IQ leri yüksektir, genelde analitik beyinlilerdir. -Virüslere karşı dirençleri çok daha yüksektir, genelde çoğu Hepatit B gibi virüslere doğal bağışıklıdır. -Bazılarının psişik güçleri vardır.
-Uzaylılar tarafından kaçırıldığını söyleyenlerin çoğu Rh negatif kanlılardır. -Bazıları gelecekle ilgili rüyalar görürler. -Kendilerini normal insanlardan farkli hissederler.
Negatif kana sahip olanlar için ortaya atılan iddialar oldukça şaşırtıcı. Bir teoriye göre negatif kan sahipleri bu dünyadan olmayabilir.. Kanınız negatif mi yoksa pozitif mi?
Bunu duymuştum da, ne kadar doğru bilmiyorum. O zaman ben dünyalıyım :) Mustafa Topaloğlu'na sor bir, negatif imiş, pozitif mi :D? Bence bu teori yanlış. Çünkü kaeseş olan insanlardan birisi negatif olabiliyorken, diğer pozitif olabiliyor. Bu durumda negatif kan taşıyan kardeşi olan pşzitif kan taşıyan kişiler de uzaylı insan melezi oluyor.
Seni gidi seni aşırmışsın :D Fakat ben bu teoriyi direk bilimle ilgilenen birisinden duymuştum :) Bu durumda negatif kan taşıyan kardeşe sahip olan pozitif kan taşıyıcılarının da insan uzaylı melezi olması gerekir. Bu durum bu teoriyi çürütüyor.
Maymun geni taşımıyor değiller, maymun da değil zaten, maymunlarla birlikte primat denilen ana ağacın bir başka dalıdır insan evrimine giden yol.
Rh - kan grubu demek, kanlarında ilk kez rhesus maymunlarında keşfedilen ve adına rh denilen faktörü barındırmıyor olmaları demektir. Çalakalem anca bu kadar düzeldi.
En İyi Cevaplar