İdrar yolunda enfeksiyon olabilir bu köpekler soğuk ortamın hayvanı sıcaklardan çabuk etkilenirler , bir darbe almış olabilir damarda bir çatlaklık oluşmuştur , çok düşük ihtimal ama olma ihtimali var su zehirlenmesi veya böbrek üstü bezlerinde çalışma bozukluğu olabilir buda idrarın kanlı gelmesine neden olabilir
Normal bunların hepsi öyle karnı acken bırakmaz peşini doyumca vın gelmez geri menfaatçi bunlar aslında türkiyene beslenmez bunlar soguk ta karda kışta olması gerek imkan olsa sibirya ya gönderirim gezdirirken bayanlar böyle seviyor cok tatlı felan deyip geliyo bugün bir kız geldi valla o köpegi seviyor bende onu sevesim geldi mağazanın vitrininden cıkmış sanki
Bir kelime konuşamadım bile kızın gözleri ömre bedeldi maviş maviş iri iri iki dakikada şair etti beni eve gelene kadar şiir düzdüm masmavi gözlerin benziyor okyanuslara denizler dalga dalga Şelaleler akar serin serin belki mahsun bir bakıştı bu medet umarsın bu sulardan seni bana getirsin diye
bu çok normal diycem ama bizimki dişi olduğundan kadınlar gibi regl olmuştu. 6 aylıkken şu an 8 aylık daha olmadı. veteriner normal dedi.. ama erkekse kesinlikle veterinere götürmen gerek
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Götürcemce araba gelene kadar bilenler varmıdır deddim benim arabaya bindiremem bizimkilerin alarjisi var kaşınıp dururlar
Yorum yapan kızın biride bunun aynısından görmüş yemek vermiş resminide yolladı sonra gitmiş uyudum o köpegi ben yakalamışım onuda eve getirmişim geldimki bizim köpegin alt tarafı patlamış dal dıssak ciğer böbrek kan reva olmuş heryer o halde bide tasmasını çıkarıp yeni köpeğe takıyorum dünden beri bişey yiyemedim
Terbiyesizlik etme adımdan ne oldugun belli gercekten rüya bu sordum söyledik canım gibi me anladın bilmiyorum ama hakaret etmek senin haddine degil şimdi lütfen yorum yazma terbiyesiz insanlara pardon insan dedim tahammülüm yok hayvanlar insanlardan iyi oldugu için onları seviyorum işte bende seni aklı başında diye konuşuyorum
Şu en son mesajımdan sonra kullanıcı adı ve yaşını fark ettim gercekten oraya manyak yazarken boluna degilmiş terbiyesiz senin yaşın kacta böyle ukala ukala saygısızca konuşma cüretinde bulunuyorsun cok sinirlendirdin beni defol lütfen ağır konuşmak istemiyorum
git yav manyakmısın nesin günah felan ne alaka yav sen başkasınamı yazıyorsun cidden ben seni merak etmiyorum burada derdim kız felan tavlamakta degil seni sanal görüyorum benim yazdıgım mesajda sana hakaret. İçeren bişey yok sana asılma ilgi cekme gibi bişey yok hem sen bana kücük gelirsin senle ugraşılmaz korkarım senin yaşındakilerden sen bile ne istedigini bilmessin şimdi şöyle yapalım bir birinize daha fazla hakaret etmeyelim beni bir insan bir kere kırarsa gözümde hiç degeri kalmaz çünkü ben kimseyi kırmam ilk sen yaptın bunu hoşuna gitmeyen bir konuysa cevap vermessin sana tavsiyem sevilmek istiyorsan mahsum ol havlayan köpek taşlanır mahsum yavru sevilir
Erkek köpekte ilginç ilk defa gördüm bügün baya yürüdük veterinerin önünden gectik eve geldim fark ettim çok yoruldum yarın götürüm artık huylandım bügün
4 saat gezdirdik öldük be sen çok duyarlısın 3 km yürüyelimmi duyarlı bayan sen cok duyarlısın sana verim hediyem olsun sen götür hadi parasınıda ben vereyim
Bana bak çakma sarı kendinde olan özellikleri başkalarına söyleme bencil bir davranış yırtık pırtık pantolon giymekle duygulu merhametli davranmakla olmuyor hayvanları severim cünkü onlar senin gibi insan görünümlü yaratıklardan daha iyiler oradan bulaşmaya çalışıyorsun farkındayım sen müneccim bokumu yedinde bana ruh hastası teşhisini koydun hem senin haddinemi düşmüş kimsin sen tanımadığınız insanlarla seviyeli olmanı tavsiye ederim sana şimdi defol lütfen seni be senin gibilerden uzak olmak erdemdir
Senin manitan seni bozunca kan mı damlıyor penisinden gizli kullanıcı olup saçmalamak zorundamısın boşuna bu kızlar erkeklere boş beleş demiyor olgunlaş biraz soytarılık para etmiyor
En İyi Cevaplar