İlişkiye falan girmedim onu söyleyeyim de baştan. Ağrı falan yok , elimle kontrol ettim kitle falan da gelmedi ellerime ( Allah korusun )
Neden olabilir başka? Çarpmadım da
Neden olabilir başka? Çarpmadım da
Geçmiş olsun. Adet gününüz yaklaştı ise ondan olabilir.
Adet kanamasından bir veya iki hafta öncesinde başlayan şiş, ağır ve dolgun hissettiren sıvı tutulması, adet kanamanızın başlamasıyla birlikte sona erer. Çoğu kadın için bu, ayda bir yaşanan önemsiz bir sıkıntı iken, bazı kadınlar için günlük hayatını etkileyecek kadar ciddi bir durumdur. Neyse ki bu dönemde giyeceğiniz geniş pantolonların yanında başka seçenekleriniz de vardır. Genişleyen belinizi rahatlatacak yaşam tarzındaki değişiklikler ve ilaçlar buna yardımcı olacaklardır. Adet kanaması gören kadınların %85 inde, adet dönemi öncesinde yaşanan 200 şikâyetten en az bir tanesi vardır. Sıvı tutulmasına bağlı olarak gelişen karın şişliği de bunlardan birisidir. Diğerleri ise halsizlik, memelerde hassasiyet, sivilce, baş ağrısı, bazı yiyeceklere karşı iştah artışı, hassasiyet ve ağlama nöbetleri şeklindedir.
EİG için teşekkür ederim.
Cevap
5Cevap
Soğuktan olur mu bilemedim ki
Ne zaman dan beri var
Regln ne zaman?
Kansızlık falan mı var
Libido
Libido zevkli olunca yükselen şey değil mi
@18likchıvas evet öyle ve göğüs morarmasıyla alakası yok. libido artınca göğüs ucu dikleşir sadece
Aynen bir kız demişti libidom yükseldi diyince internetten bakmıştım ordab biliyorum.
yaş kaç
Adetten olabilirmi?
En İyi Cevaplar