h tt p://surhastanesi.com/hekim/uzm-dr-vildan-gur-gemici/
Cildiyeci Vildan Gemiciyi tanıyan var mı ?
h tt p://surhastanesi.com/hekim/uzm-dr-vildan-gur-gemici/
Anadolu Hastanesi'nin 23.30'da hasta alacağını söylemesine rağmen, 23.40'ta hastaneyi arayıp diğer hastanedeki hastalarının bitmemesi sebebiyle 00.30 gibi çıkacağını söyleyen bir doktor. Herkes parasını verip, randevu sistemi olmayan ve para için 3 hastanede çalışıp gece yarılarına kadar hasta bekleten birine gitmek isterse bilemiyorum. Ancak doktorluktan anladığı bu herhalde hanımefendinin. Ben asla beklemedim bu özensiz tavrı görünce. Ayrıca 00.30 diyor ama o saatte de gelmez deniyordu eski hastaları tarafından, ben paramı iade alıp çıktım. Gitmek isteyenler doktorun bu harika 3 hastane kombinini ve olmayan randevu sistemini de göze alsınlar.
Katılıyorum size evet çok iyi bir doktor olabilir. Bende bir süre bekleyip evime döndüm Onun gibileri yoktur diyemem illaki vardir ama gercekten bu randevu sistemi denilen yani paramla rezil oluyorum sisteminini bir kaldırmalı 2 hastanede bak hastalarına ama makul saatlerde bak. paramla rezil olmama hiç gerek yok türkiyede prf doc uzm cildiyecimi tükendi.
yok ilk senden duydum
yok ya tanımaman normal aslında ama merak ettim
kim tanıt :)
bilmiyorum ben de tam
bilince bildir
güncellemeyi gordun mu ?:(
evet sağ ol baktım
Kendisi asistanının yüzü sivilceli diye onu işten çıkaran , gözünü para bürümüş, düşüncesiz ya ilaç kullanırsın ya da isten çıkarsın diyerek zoraki bir tavır takınan, insanların ekmek paralarıyla böyle saçma bir sebep yüzünden oynayan bir... Doktor bile demek istemiyorum doktor olmuş ama insan olamamış şahsiyet dir.
Hayatımda bir çok doktor gördüm onun gibi hastasıyla bu kadar ilgileneni görmedim. Her hastasıyla farklı ilgi alaka ile ilgileniyor benim cilt doktorum olur kendisi ve çook severim eksik olmasın Türkiye'nin onun gibi doktorlara çok ihtiyacı var çok...
Merhaba bende tedaviye başladım ve çok pahalıya mâl oluyor siz bu süreçte ne kadar bir tutar harcadınız?
Cevap
9Cevap
Türkiyede mikrofonu eline alan santcı bitkiyi karıştıran diyetisyen :) sağlıkcı doktor oluyor arkadaş :)
cerrahpasaymıs ama
iyi canım arada kaynaya bilir ya da yanıla biliriz ya sende :)
Arkadaşlar önemli olan ne kadar beklediğimiz falan değil önemli olan netice, eşim şeker hastası ve geçmeyen ard arda açılan ayak yaralarından önce Allahın şifası sonra vildan hanımın tedavisiyle kurtulduk. Mükemmel bir doktor , başta ne alaka dedirten farklı tedavi tekniği ya da çok sıra beklemek canınızı sıkabilir ama sabrederseniz sonuç hep mükemmel plastik cerrahlar eşimin parmaklarını kesecekti bizi nerelerden döndürdü hamd olsun egzama gibi zor hastalıkları bile tedavi edebiliyor gidip gitmemek size kalmış beni kapıda karşılayan sıra bekletmeyen ama fayda görmeyeceğim bir doktora gitmektense gece sabaha kadar sıra beklerim...
Çok fazla hastası olduğu doğrudur. Kendisine 2 sene önce gittim sivilce tedavisi için. Gerçekten hayatımda tanıdığım en disiplinli ve en iyi doktor. Muayen ve tedavi olmak biraz güç olsa da alacağınız sonuca değer. Yüzümdeki sivilceler için uyguladığı kendine özel tedavinin yararını gördüm ve yüzüm şu an tertemiz. Burda bahsedilen kimse parasıyla rezil olmamalı tabirine katılmıyorum. Sonuçta sağlık bu ve siz tedavi için gidiyorsunuz. E bazı zorluklara da göz yumulmalı bence. Zaten kendisi de hep sorun çıkaran hastalarına “kimseyi zorla tedavi etmiyorum isterseniz danışmadan paranızı alıp gidebilirsiniz burda herkes bekliyor “ der. Ayrıca muayene odasının önünde de kocaman bekleme süresi en az 2 saattir yazıyor. Göze alan güzelce tedavisini oluyor.
rezalet bir muayene yöntemi 50 kişiyi aynı odaya doldurup muayene etti yıllardır sivilce sorunu çekiyorum vereceği bir roaccutane türevi ilaç ama vermedi gece 3 ile sabah 7 arasında gelip tüm vücüdumdaki sivilceleri şırınga ile çekeceğini söyledi bende bir sağlıkçıyım ama bu yapacağı yöntem yara iyileşme fizyolojisine ters sivicelerim uç vermiyor ve vücüdumda yüzlerce var ve iğne boyutundan daha ufak bu şekilde tedavi olmaz bunu kozmetik boyutu vardır yüzün dolaşımını arttırıp sivilce altında biriken sıvıyı kana karıştırırsınız bana ozaman roaktan verseydi şimdiye iyişelmiştimher cildiyecide oldugu gibi bu kadından da elim boş döndüm hakkımı helal etmiyorum
Bende bir sağlıkçıyım. açıkçası tanıdıklarım vasıtası ile gittim farklı konular için gittiler. Ben sivilce için gittim iğne ile sivilceleri sıkıp akne trend başlamak istedi ama ben iğneli işlemi tek seans yaptırdıktan sonra bu işlemi istemeyip direkt tedaviye başlanmasını istedim. Benimle hastasının başında tartışıp ya bunu yaptır ya da gelme dedi. Ayrıca sağlıkçı olup olmadığımı sorgulayan bir hekim. Zaten beklemek ve alanın dağınık/ kirliliğini hiç saymıyorum bile. İstediği tutarlar yaptığı işlem için çok gereksiz ve fazla. Açıkçası sivilce için gidecekseniz ve temizlikle ilgili sorunlarınız varsa kesinlikle gitmeyin.
Çaresizce gidersiniz tedavi olmak için gecenin 2 sinde asker muayenesine girmiş insanlar gibi sıraya girip saat 4'e kadar. 2 dakikalık şöyle bir bakar ve 2 gün sonra X hastaneye geleceksin "başka bir yer" asistanım anlatacak der. ve asistan hemen 2. muayene için 300 lira daha vereceksiniz geldiğiniz de der ve ne yapacağını yalandan bir anlatır. Giderseniz 2. hastaneye tedavi olmak için gelen insanlara bakın konuştukları cümleler ortalama bir insanın çok altında oldugunu göreceksiniz ne işim var benim burada bir de tam 300 lira mı vereceğim dediğiniz yer olacaktır. Şu doktora bir kaç soru sorayım bakalım ne dicek belki yanılıyordum diye sorarsanız "tedavi nedir ne yapacaksınız" gibi. Sana tedavi mi anlatmak zorundamıyım hem bilsen napcaksın gibi bir cevap alabilirsiniz ki etrafındaki 3 kuruş para kazanmaya çalışan çalışanlarını zaten hakaret eden biri sürekli şahit oluyorsunuz ağlayıp çıkanlar filan. Yani paranızı iyi yiyecek biri. İyi para yer siz de izlersiniz Sayın Vildan Hanımı.
bende sivilce için gittim yıllardır gitmediğim kalmadı bu kadında bişey yapamadı iğrenç bir randevu sistemiyle çalışıyor tedavi edebilse ona da gidilir bana sivilce için dediği şey yüzündeki ve sırtındaki sivilceleri şırınga ile çekicem dedi ve gece 3 ile sabah 7 arasında yapıcam dedi verdiğim paraya üzülüyorum giderseniz paranıza yazık olucak
Katılıyorum size evet çok iyi bir doktor olabilir. Bende bir süre bekleyip evime döndüm Onun gibileri yoktur diyemem illaki vardir ama gercekten bu randevu sistemi denilen yani paramla rezil oluyorum sisteminini bir kaldırmalı 2 hastanede bak hastalarına ama makul saatlerde bak. paramla rezil olmama hiç gerek yok türkiyede prf doc uzm cildiyecimi tükendi.
Vildan hanım mükkemel bir doktor, tedavileri harika, bende saç kıran olmuş, sakalımda ve 3 uygulamadan sonra hemen iyileşti. Evet randevu için sorunlar var ama onunla ilgili degil belki çalıştıgı hastanelerde, fakat türk topluma çok iyi yardımcı oluyor diye düşünüyorum. memnun kalacaksınız tedaviler konusunda, zaten en önemlisi de bu degil mı?
Ben o doktoru tanıyorum çok iyi bir doktor tavsiye ederim. bende aşırı saç dökülmesi vardı o kadına gittim ve gayet iyi sonuç aldım. Şimdi saçlarım dökülmeyi bırak kalınlaştı bile. Hemde çok ilgileniyo tedavi süresince.
5 yıl önce akne tedavisi içim gittiğim doktordur. Bir daha asla sivilcem çıkmadı, cildimi kusma yapmadan temizledi. Randevu sistemiyle çalışmasa da türkiyedeki en iyi cilt doktorlarından biri Vildan hoca.
Vildan çok iyi bir doktor tedavileri de süper evet yüzün randevularda kırmızı oluyor ama doğru tedavi uyguluyor be çok memnunum biraz tuzlu ama sonuç mükemmel.
@Aycaakgun oldukça pahalı ama değer
Evet tanıyorum kendisi tek kelime ile muhteşem bir doktor yüzümü 7 ay içinde muhteşem bir hale getirdi
tedavinin sonucundan memnun kaldınız mı? Ben de gitmeye başladım ama tedavi şekli epey değişik geldi bana diğer cildiyecilere nazaran...
ayır kim o doktor galiba
evet ama bilmiyorum gittim bir muanesine yüzüm kıpkırmızı dondum cok kot gorunuyor bana tedavi uygulayacakmıs ama sonra da roactune da verecek
hayır onu bırak sadece mezun oldugu yer dogru mudur dedim
bana da ama güvenmek istiyorum
ya oyle ama basladım bir kere
onu bilmem ama keseci hüsam dayıyı tanıyorum :))
ne güzel :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar