Geçmiş olsun. Çıbana benziyor. Çıban ciltte oluşan kırmızı renkli şişliklerdir. Genellikle zayıf bağışıklık sistemi, kötü beslenme, hijyenik koşullar ya da diyabet durumunda ortaya çıkar. Bunun dışında bir bakteri türü de çıbana neden olabilmektedir. Tedavi edilmez ise vücudun diğer alanlarında da oluşabilir ya da etkilenen alan genişleyebilir.
Doğal çözüm önerileri
1. Domates: Domates ezilerek hamur haline getirilir. Ardından etkilenen bölgelere uygulanır. Bir süre bekletilir. Bu en yaygın olarak kullanılan çözümlerden biridir. 2. Kudret narı: Kudret narı etkili ve güçlü anti mikrobiyal özellikleri ile dolaşım sistemi için etkili bir temizleyicidir. – 3 ya da 4 kudret narı ile taze meyve suyu hazırlanabilir. Bu meyve suyuna bir tatlı kaşığı limon suyu da eklenebilir. Ardından bu karışım etkilenen alanlara uygulanır. 3. Çay ağacı yağı: Çay ağacı yağı da çıban tedavisinde kullanılan etkili çözümlerden biridir. – Az miktarda çay ağacı yağı her gece düzenli olarak etkilenen alana uygulanabilir. 4. Sirke: Bir bez sirke ile ıslatıldıktan sonra alana uygulanır. Ardından üzeri bandaj ile kapatılır. Bu şekilde birkaç gün bekletilmesi gerekir. 5. Sarımsak suyu: Sarımsak suyu da çıban tedavisinde yaygın olarak kullanılan çözümlerden biridir. Birkaç sarımsak ezilerek etkilenen alana uygulanabilir. Düzenli uygulandığında bakterilerin ölmesine yardımcı olur. 6. Soğan suyu: Soğan da sarımsak benzeri bir besindir. Etkilenen alan bir dilim soğan ile ovulabilir. 7. Zerdeçal: Zerdeçal, şifa özellikleri ile bilinir. – Az miktarda zerdeçal kökü tozu ile biraz süt kaymağı karıştırılır. Ardından etkilenen alana uygulanır. – Düzenli olarak her gün bir bardak sıcak süte yarım çay kaşığı zerdeçal tozu eklenerek tüketilebilir. 8. Maydanoz: Maydanoz yaprakları suda kaynatılır ve süzülür. Ardından bu karışım etkilenen alanlara uygulanır ve üzeri bir bandaj ile kapatılır.
Ya bu bende de olmuştu benim ki küçük küçük du bazıları biraz büyüktü vajina da olmuştu benim sıktıgımda içinden minik bir et parçası çıkıyordu sonra geçti mi kendim mi hepsini sıktım bilmiyorum ama tekrar olmadı
Siğil bir tane olur senin kinin yanında farkındaysan iki tane de küçük var bende ne olduğu nu bilmiyorum ama hala korkuyorum niye oldu diye cinsel yaşamın var mıydı yakın zamanda
kanser filan değil, korkma. muhtemelen iltihaplı sivilce. sinirden stresten filan çıkıyor. patlatma kısmına katılıyorum. doktora gidersen krem filan verir heralde.
En İyi Cevaplar