Eğitim & Kariyer Öğrenci Muayene İzlem Bildirim Formu nedir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar üstteki formu istediler okul için. ve sanırım alttaki resimdeki testler yapılacak.16 yaş için bu yapılacak testlerde sağlık ocağı aile hekimine gidilmesi gerekiyormuş. Ne gibi testler yapılır sigara anlaşılır mı? Güncellemeler+1 yıl 19 yaş olacak kusura bakmayın yanlış olmus. Öğrenci Muayene İzlem Bildirim Formu nedir? Cevapla Nedir Soruları Resim Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Tuğbahawk Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Sadece boy, kilo ve tansiyona bakılıyor onun dışında hastalığın var mı gibi sorular soruluyor. Sigara içildiği belli olmaz. 0 0 Yorumla
Berkkekek Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Ben bunu babama (aile hekimi değil acil tıp doktoru) ona yazdırdım sorun olmaz inş 0 1 Yorumla mehlikausul +1 yıl bisi dicem sorun oldu muu Yorumla
Sahmeraninaskeri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl 16 yas mi? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 16 mi olmus kusura bakmayin 19 olacak klavyeyile aram biraz kotudur Yorumla Sahmeraninaskeri +1 yıl Ama yukarda yas araligin 25-29 diyor Yorumla Soran +1 yıl benim yaşım 26 kardesim 19 onun için diyorum Yorumla Soran +1 yıl yine yanlıs yazdım benim yaşım 28 kardesimin yası 19 onun için kusura bakmayin Yorumla Sahmeraninaskeri +1 yıl Önemli değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sadece boy, kilo ve tansiyona bakılıyor onun dışında hastalığın var mı gibi sorular soruluyor. Sigara içildiği belli olmaz.
Ben bunu babama (aile hekimi değil acil tıp doktoru) ona yazdırdım sorun olmaz inş
bisi dicem sorun oldu muu
16 yas mi?
16 mi olmus kusura bakmayin 19 olacak klavyeyile aram biraz kotudur
Ama yukarda yas araligin 25-29 diyor
benim yaşım 26 kardesim 19 onun için diyorum
yine yanlıs yazdım benim yaşım 28 kardesimin yası 19 onun için kusura bakmayin
Önemli değil