• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Diğer

Extacy kullananlar tedavi olmadan bırakanlar var mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Alkol artık onları tatmin etmiyor mu extacy neler yaşatır etkileti nasıldir

Düşüşler nedir ?

Neler yasatır düşüşler?
Extacy kullananlar tedavi olmadan bırakanlar var mı?
Nedir Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• yavoo
    yavoo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 40%
    +1 yıl

Extacy turkiyede orjinali bulunmayan ana maddesi mdp2p olan sentezlenmis hali mdma olan sentetik kurutulmus baski gormus eritilebilen burundan agizdan ve damardan alinabilen bagimlilik orani 2 nci derece olan uyusturucu maddedir. turkiyede uretilen atolyelerde eroin ve captagon artiklarinin 220 derecede kaynatilip buhar elektrotlari ile aktiflestirilen cakma haplar ise şu an turkiye piyasalarinda extacy (elit kesim tarafindan kullanilir ) fakir fukarinin ise hap seker ciz bomm patpat gibi sifreli isimleri bulunur. Ureticilerinin verdigi isimler ise mor elmas el bombasi pembe ruya Mitsubishi gulen adam superman ( en sevdigim ) portakal vs vs. Surekli icicilerde patlama suresi 30 ya da 45 dakika. Ilk kez kullananlarda 2 saat ve ya daha fazla. patlama aninda ise her yer titrer. Kulaginiza kulaklik takip kablosuna bakarsaniz kablonun her yerde amansizca hic durmadan bir yerden bir yere gittigini gorebilirsiniz. Muzik dinliyorsaniz ki tercihim tiesto maxcimal crazy dir. Kendinizi tiesto konserinde gibi hissederseniz. Kosmak gulmek surekli konusmak istersiniz. sekere gore dususlerin sureleri farkli olur. Birden ayilabilirsiniz ki genelde boyle olur. inanilmaz susarsiniz ama su icemezsiniz. Yiyemezsiniz. Bagimlilik ise soyle. Eger bunu kullanabilecek musaitliginiz yuksekse surekli kullanmak istersiniz. Ama atiyorum insaat gibi bir mesleginiz varsa (ben insaatciyim) zor is oldugu icin ve ertesi gun etkisi diye bide tiribi oldugu icin surekli kullanimini zaten yapamazsiniz. Yaparsaniz ne calisabilirsiniz nede baska bir sey.. tavsiyem kullanmayin. hah bide eger atiyosaniz arada bi. Tek basiniza atmayin. Cunku yaptiginiz hic bir seyden pismanlik duymazsiniz. Buda bu hapin pisligi... tek ba si ni za A -T-M-A-Y-I-N. yaninizda mutlaka sizi idare edebilecek ayik bir adam olsun. Sevgilerle... kimseye nasip olmasin insallah :(

14
    10 Yorumla
    • kaygılı_06
      kaygılı_06
      +1 yıl

ben 1 sene falan ara ara kullandım şimdi bıraktım 3 ay kadar falan oldu piskolojisi çok kötü çoğu insan bunu anlayıp benle dalga geçiyormuş gibi hissediyorum ne yapmalıyım? :(

Yorumla
    • yavoo
      yavoo
      +1 yıl

@kaygılı_06 kardesim valla hic sikintu yapma ben kurtuldum hhem de bonzaiden haptan lsdden. Allah devletimize zeval vermesin. Poliside hastaneyide basimizdan eksik etmesin. Senin yapacagin ne biliyor musun aga. Maydanoz alacan canin mi cekti sekeri. Dogra bas agzina yutmadan cugne cigne cigne artik biyle paramparca olsun o maydonoz. Yarim bardak suyu agzina doldur maydonozuda suyuda yut. 5 saat tuvalete gitmeyeceksin. Goreceksin bak nasil rahatliyorsun

Yorumla
    • yavoo
      yavoo
      +1 yıl

Zate yavas sekerin pisliği atolir vucuttan. Kafamdan atamiyorum diyosan bak bu kardesim 8 adet atiyodu hemde en kral exi atiyodum. ne yaptim biliyon mu. Hemen randevu aldim icmicem dedim hastaneye gittim hasta mahremiyeti diye bir sy var kimse bj sey diyemez etket olmazsin. Anlat doktora (psikiyatr) valla hide billahide kurtuluyorsun. Baska biseye bulasma hani e r o i n falan hic bir sey olmaz.

Yorumla
    • yavoo
      yavoo
      +1 yıl

@kaygılı_06 ozur dilerom dilerim soruyu yanlis anladim. Sen birakmissin. Aga sen ne yapiyon ya. Ne psikolojisi yat kalk dua et bitirmissin iste daha ne istiyorsun sadece destek alcaksin. Bu kadar rahhatta beee salak yap bosver. kafan rahat olsun benim canim kardesim hic kimse sen den degerli degol. Baskalarinida * et. Sok sopayi 😁😂😃

Yorumla
    • koparıyor
      koparıyor
      +1 yıl

@kaygılı_06 S. a kardeş bu hapı nerden buldun yani torbacı falan nerelerde oluyor en çok merak ettıgım sey cevreme falan baktıgımda hiç öyle insan görmüyorum yani nerelerde bulabilirim İSTANBUL/KASIMPAŞA da oturuyorum yani beyoğlunda nerede bulabilirim torbacıları

Yorumla
    • AlicanKnaT
      AlicanKnaT
      +1 yıl

@koparıyor bakkaladan ekmek alır gibi alamazsin tokatlarlar kullanan insan bulucaksın

Yorumla
    • Akıncan065
      Akıncan065
      +1 yıl

@kaygılı_06 sa kardeşiim

Yorumla
    • Gt12345
      Gt12345
      +1 yıl

bir şey sorucam ben de şeker çok seviyorum en son sevgilimle 3 tane yuttuk hepsi farklıydı kafa düşmeden mari çektik kapak daha öncede içtik ama bir şey olmamıştı bu sefer brnim vücutta morluklar oldu sevgilim bana Allah mi yasatiyor dedi sonra zaten ölçen niye saçını boyarsin dedi sabah sen bana böyle böyle dedin diyorum hayır diyor o kafada öyle zannettin sen ben sana öyle şeyler demedim 5. Boyut o diyor.

Yorumla
    • Erdal--2727
      Erdal--2727
      +1 yıl

@kaygılı_06

Yorumla
    • Erdal--2727
      Erdal--2727
      +1 yıl

Piskiyatriye git kardeşim bol bol cedrina rixper selectra yazdır derim ben 3 ay aralıksız kullandım kendi kendime bıraktım senin bu halinden faydalanmak isteyen köpek ler olacaktır para kaptırma onlara devlet has olur özel olur bir piskiyatriya görün

Yorumla

En İyi Cevaplar

• firarii
    firarii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 53%
    +1 yıl

iyi bişey olsa eczanelerde satılırdı.Faydalı bişey olsa doktorlar önerirdi.uyarıcı etkisi var.Alkollü iken nasıl rahatça konuşup içini dökebiliyorsan onun gibi aynı.Yani 6-7 tane bira içeceğine 1 tane extacy aşağı yukarı aynı değere geliyor.Ne oluyor 6 tane içmion ufak bir hap atıon.Kan basıncın yükselio kalp atışın serileşiyor.O haptan sonra duş veya banyoya girilmesi sakıncalı derdi hocamız.Duştan %50 yaşama şansın oluyormuş.

6
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Duş muhabbetini bir yerde okumuştum

Yorumla
    • firarii
      firarii
      +1 yıl

1 haftadan fazla süreçte kanında temizlenmiyormuş.Yani bugün kullansan 1 hafta sonraki kan tahlilinde belli oluyormuş

Yorumla
    • Alperkck
      Alperkck
      +1 yıl

şeker kafası alkolle uzaktan yakından alakası yoktur bilip bilmeden yanlış yorumlar yapmayın

Yorumla
    • fero1986
      fero1986
      +1 yıl

Duş muhabbeti ne ya terliyosun mecburen duş alcan

Yorumla
    • JUMONGG
      JUMONGG
      +1 yıl

Kanka senin hocan çok yanlış yazdıgından kendin tespit yapabilirsin işedikten sonra soguk duş bire bir

Yorumla
    • Erdal--2727
      Erdal--2727
      +1 yıl

@Alperkck

Yorumla
    • GrandeurOfLife
      GrandeurOfLife
      1 yıl

Avustralyada Eczanede satılıyor. Doktor reçetesiyle.

Yorumla
    • Ggdddds
      Ggdddds
      1 yıl

@Alperkck niye seker kafası nasıl

Yorumla
  • revsenguney
    revsenguney Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Bende 16 yaşındayım 14 yaşından beri uyuşturucu kullanıyorum sigaradan önce bonzaiye başladım sonra devamı geldi ot kubar felan herneyse allaha şükür bir anda kurtuldum onlara bağımlı olmadım ayda yılda 1 içiyodum sonra ortam değiştirdik tabi genciz ergeniz insan yeni birileriyle tanışmak istiyo lanet olası semtt bağcılarrr tabii. d
    Geçen sene extacy yani şekeri çok merak ediyodum girdiğim bir ortamda erkek arkadaşıma yalvara yakara şeker al dedim oda kıyamadı aldı attım işte 1 değil 5 değil artık bokunu çıkarttık her gün atmaya başladık felan derken oohooo ailemiz öğrendi çematem denen akıl hastanesine yatırmaya kalktılar zorla ilaç içirdiler hiç fayda etmedi eğer senin içinde bırakmaya yönelik istek yoksa asla bırakamazsın çematemi bir anda bıraktım tedavi olduğum zamanlarda şeker atıyodum iyice müptezel olduk dedim artık kendime gelmeliyim nolcak yani bu yolun sonu nereye gidicek irademe hakim olmaya çalıştım işte herşey iradeyle başlar biter eğerki şeker veya başka bir madde kullanıyosanız sakın ola çematemde tedavi görmeyin onların verdiği ilaçlar isteği arttırıyo ayrıca ilaca bağımlı yapıyo sakın benden büyüklerde var küçüklerde yani orda tedavi olmayın 2 3 sigara içiyosanız 5 10 tane için o isteği götürür zaten yoksunluk krizi en fazla yarım saat sürer sonra hayatına devam edersin canın çektimi git yemek ye zaten maddeyi bıraktığın zaman biraz değişiklik olcak hayatında kilon toparlancak ailenle aran düzelicek kişiden kişiye değişir ortamınıda değiştirirsin ben bu yaşta böyle şeyler yaşamamalıydım bu illeti yapanında satanında allah belasını versin 12 yaşındaki çocuklar bile artık kullanıyor ülkenin haline bak yazık üzülüyorum vallahi Allah hepimizi bu lanetten korusun irademiz sağlam olsun inşallah saygılar sevgiler iyi günler...

19
    4 Yorumla
    • erkansardagi
      erkansardagi
      +1 yıl

bende kullandım ama bana yaptırdığı bazı hareketlerden dolayı tiksindim psikolojik olarak çünkü insanı bazen canım canım hareketlere yöneltiyor amatemin anasnıı skim çok güzel söylemişsin o ilaçları 1 sene kullan aptal eder insanı zekasına hayran kaldığım birisi ben aptal oldum diyor o ilaçlar yüzünden diyor ve forumlara bakın kendini bilenler kullanmayın der o ilaçları helede o uyku ilacı insanı mal eder iq 50 oluyor resmen

Yorumla
    • Gt12345
      Gt12345
      +1 yıl

@erkansardagi bir şey sorucam ben de şeker çok seviyorum en son sevgilimle 3 tane yuttuk hepsi farklıydı kafa düşmeden mari çektik kapak daha öncede içtik ama bir şey olmamıştı bu sefer brnim vücutta morluklar oldu sevgilim bana Allah mi yasatiyor dedi sonra zaten ölçen niye saçını boyarsin dedi sabah sen bana böyle böyle dedin diyorum hayır diyor o kafada öyle zannettin sen ben sana öyle şeyler demedim 5. Boyut o diyor.

Yorumla
    • Erdal--2727
      Erdal--2727
      +1 yıl

@erkansardagi

Yorumla
    • Ggdddds
      Ggdddds
      1 yıl

Erkek arkadasna vermişindir sen o kafayla

Yorumla
  • Crndrk
    Crndrk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Ben 1 yıldır 2 ay boyunca 2-3 hafta aralıklarla atan biriydim. O kafa hiç bitmesin istedim süreki yaşamak istedim hatta zirveden sonra düşüşe geçerken1 tane daha içiyordum o kafanın bitmesini istemediğim için, nasıl o kafadayken düşüşe geçmek istemezsen o kafanın güzelliğine vurulursan extacy kullandıktan sonra da aynı şekilde canın isteyecek. Sahte cennet, mutluluğu 2-3 saat sürüyor ama hayatını tehtid ediyor. Bünyeden bünyeye farklılıklar vardır tek kullanımda ölen bir çok insan vardır bunu da unutma. Halisülasyon görüp kendini öldürenler de görülmüştür. En basitinden 2 tane yuttuğumda gördüğüm halisi söyleyebilirim sana. O an beynimi kaçıracak gibiyfim arkadaşlarımın yüzü değişiyor etraf yemyeşil oluyor kapılardan kapının altından dumanlar yılanlar geliyor elime bıçağı alıp kendimi öldürmek istedim onları görmek istemediğim için demem o ki , eğer çok ama çok denemek istiyorsan ve dinlemiyorsan en azından tavsiyelere uy derim. 1 taneden fazla içme ve düşüşlerinde bol yoğurt veya ahududu suyu iç seni kısa bir zaman sonra eski haline getirir fazla düşüşü yaşamazsın ve düşüşü olucağını bil ona göre davran içinde bulunduğun depresif halini kabullen şu an düşüşü yaşıyorum sakin ol geçicek de kendine. EN önemli tavsiyem asla ve asla güvenmediğin arkadaşlarınla içme. Halis görünce veya zirvede başka birşey yaparsan seni tutmazlarsa engel olmazlarsa 1 hap hayatını mahvedebilir. Benden bu kadar son olarak tabii ki asla içmemeni öneriyorum

9
    9 Yorumla
    • fero1986
      fero1986
      +1 yıl

ben bağımlısı değilim 5 yıldır 3 ayda bir atarım. ama halusilasyon yapanıyla karşılaşmadım. Allahtan bünyem sağlam , bu meretten sonra bide cigara yaktın mı mis. :)

Yorumla
    • Nes1wa
      Nes1wa
      +1 yıl

@fero1986 üstadım bana özelden mesaj atarmısin bir sualim olacak size

Yorumla
    • erkansardagi
      erkansardagi
      +1 yıl

valla aga sen de çok canlı şeker yutmuşsun belli eski şekerlerin 8 saat kafası vardı millet ağlıyodu Allaha dua ediyodu kafasından kurtulmak için bazıları ise o kafadan çıkmamak için 5 6 tane atıyordu Allah kimseyi düşürmesin çok illet bişey ben neler yapıyordum insanı pişman ettirecek çok yapar aklına geldikçe kahrolursun ben nasıl böyle bişey yaptım diye çok kötü. uyuşturucuların uyarıcıların hepsi kötü doğal olanı güzel onuda bu devirde bulamazsınız ben bıraktım tedavi kullanmadım yardımda almadım şu an içsem de başlamam benim için geçti bişeyleri deneyip bağımlı olmak kralını da içsem bidaha aramam tiksiniyorum korkuyorum artık eakileri yaşamaktan yaşamaktan bir insnaın kendine yapabileceği en büyük kötülüklerden birisidir bu tarz şeyler kullanmak kafasını anlatıp özendirmek istemiyorum şunu anlatayım iskeletini ağzından çıkarıp yanına koyuyolar ben öldüm dersin korkudan kafayı yiyebilirsin uzak durun

Yorumla
    • Gt12345
      Gt12345
      +1 yıl

bir şey sorucam ben de şeker çok seviyorum en son sevgilimle 3 tane yuttuk hepsi farklıydı kafa düşmeden mari çektik kapak daha öncede içtik ama bir şey olmamıştı bu sefer brnim vücutta morluklar oldu sevgilim bana Allah mi yasatiyor dedi sonra zaten ölçen niye saçını boyarsin dedi sabah sen bana böyle böyle dedin diyorum hayır diyor o kafada öyle zannettin sen ben sana öyle şeyler demedim 5. Boyut o diyor.

Yorumla
    • erkansardagi
      erkansardagi
      +1 yıl

@Gt12345 senin kafa baya gitmiş o yüzden öyle hissetmişsin bende bazı şeyleri farklı anlıyorum

Yorumla
    • erkansardagi
      erkansardagi
      +1 yıl

5. boyut felan yok sadece farklı anlıyosun

Yorumla
    • Mysteryyyyyigggg
      Mysteryyyyyigggg
      +1 yıl

Bende deli gibi halisülasyon gördüm 2 hap, patlama anında 1 gram sigara ve kötü videolar izledim, 3 ay geçti, hala karanlıktan korkuyorum, etrafımda hep biri var zannediyorum, uykuyla uyanıklık arasında olmayan şeyler görüyorum, ve sürekli çok daha önceden halis görmeden attığım exlerin güzellemesini yaparken buluyorum kendimi, halis gördüğüm gece hayatımda karanlık bir sayfa, atlatabildiysen lütfen yardımcı ol.

Yorumla
    • Kırmızı_ruya
      Kırmızı_ruya
      1 yıl

@Nes1wa bana dm atar mısın benimde bir sorum olacak

Yorumla
    • Sevdanaz34
      Sevdanaz34
      1 yıl

@Nes1wa naz sevda 847@gmail. com bana yazarmısın

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

21

Cevap

• bakmasenbenbuyum
    bakmasenbenbuyum Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Bazı arkadaşların yorumunu okuyunca tamamen uydurma kulaktan duyma şeyler hissettim ama ben size extacy atın diye extacy'ı övmeyeceğim öncelikle şu düşüş mevzusuna gelelim zaten ex'i arada bir atanlar kendini belli ediyor ki eğer İlacı'ı biliyorsanız temiz bir mdma isei düşüşü olmayacağına eminiz ama ki gidelim biraz daha ucuzunu alalım burada ki daha ucuza veriyormuş diye başka kapıya giderseniz zaten öyle bir durumda bunun türkiye'de üretilmiş extacy olduğunu anlamak çok zor değil hadi ki düşüş'ün de intahar eden veya başka bir olay yaşayan hiç bir tanıdığım yok. İlacın düşüşü kötüyse ve tahmin edilebiliyor ise zaten ex atmadım denemek istiyorum diyen insan Ot'da içiyordur kötü ilacın düşüşünden korkuyorsanız'da düşüşünü hissettiğiniz zaman banyonuzu yaptıktan sonra veya yapamıyorsanız da düşüşünde yapıştırın bir tane üç'lü rahat bir uyku çekin.
    Ve şunu da ekleyeyim ki atmanızı tavsiye etmiyorum eğer hiç içmediysenizyin bir kere attıktan sonra extacy'ın size yaşattıklarını sevmemeniz imkansız ilk atıştan sonrasıda tamamen insan iradesine göre bir şey tanıdığım 2-3 ay'da bir atan insanlar var ve hepsi işinde gücünde sıkıntısı olmayan insanlar ve İlacınızı aldıktan sonra kişi başı 4-5 kahve almanızı öneririm iyi gelir birde yanınıza bir tane 1litre veya 1.5litre su alın bir'de şunu ekleyeyim eğer 1'den fazla atacaksanız 2'den sonra büyük ihtimal halis göreceksiniz görmemeniz gereken bir şey görüyorsanız da bunu sizde kabullenmeniz lazım misal: kalabalıksanız niye hepiniz gözlük taktınız diyip geçin kenara birde ilk defa atıyorsanız ki kimse önermez hapı attıktan 30-40 dakika sonra bir kusma isteğiniz gelir eğer bulunduğunuz ortamdan memnun değilseniz ve attıktan sonra pişman olduysanız kusarak hapın tamamen olmasa'da vucüdünüzdan kusarak çıkartabilirsiniz. eğer ki mideniz bulanmadıysa korkmayın çok büyük bir patlama yaşamayacaksınız zaten ve İlacın iyi olduğunu anlamak içinde dilinize koyduğunuzda acı bir tat bırakıyorsa büyük ihtimalle şu an çatır çutur patlıyorsunuz :)
    Ukrayna'da öğrenci olduğum dönemlerde MDMA kullanıp araştırmıştım etkilerini. MDMA ise düşüşünde yatıp uyursunuz :)

8
    2 Yorumla
    • sdadsasd
      sdadsasd
      +1 yıl

üst üste 2 tane atarsak kalp krizi vs riskleri oluşur mu

Yorumla
    • Deybiii
      Deybiii
      +1 yıl

@sdadsasd valla kardeşim 3 atnı gördüm yanımdaydı azımı dahi açamıyordum çünkü beni ben olark görmüyordu öldürede bilirdi ama aşırı derecede kötüydü kafasından çıkmak istiyorfu açayıp derecede terliyordu öyle böyle değil ki ona bakıp üzülüyordum o gün ful yanındaydım sakız çiğniyordu ağzın etini çiğniyordu çok su içip sürekli müzik dinliyordu ama beni tanmıyordu ve valvaeıyorfu bu kafadan çıkmak için nefes dahi almakta zorlanıyordu sonra 1 hafta kadar kendine gelemedi yemek yiyemiyordu ağzını açamıyordu bünyeye bağlı bende iki tane atım üstünede alkol işe gitim sabahında kafası halla vardı gıdada çalışıyordum et pişiriyorum etler oynuyordu çok kötüydü yemek yedim boğazımda kalıyordu boğluyordum kimseye beli etmemk için çok normal davrandım ama berbatı o derce söyliyim önermiyorum şuanda canım çok istiyor bulamıyorum hiçbiyerde ( İstanbul Bahçelievler)

Yorumla
  • kursatgurbuz
    kursatgurbuz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 85%
    +1 yıl

Bazi arkadaslar lutfen bilmeden boyle yorumlar yapmasinlar ve 2 dksini ayirip bunu iyi okusunlar. Konuyu "ben nadir kullandim bana bisey olmadi" diyenlere getiricem (bu durumdaki bir dunya insan tanidim) ama oncelikle; ben bunu eskiden cok kullandim, Şu an psikiyatriden engelli raporumda mevcut. ve yasadigim iskenceleri bir ben bilirim. Ex aşiri derecede seratonin ve oxsitosin salgilatir.(seratonin mutluluk verir, oxitosin olumsuz dusuncelerden kurtulmanizi saglar) ve ex beyine seratoni hediye etmez, tuketir. bunuda beyni, seratonin sistemini ciddi derecede bozarak yapar "1 taneyi aşmazsan sorun olmaz" diyenlere hitaben; tm sende depresiflik olmadi ama muhtemelen bundan daha tehlikeli olan psikotik bir bozukluk oldu.(bir psikotik/psikoz bu semptomlari kabul etmez. psikoterapiste gitse bile insanlar/durumlar hakkinda inandigi yanlis dusunceleri terapiste bile ikna etmeye calisir) yani boyle diyen bir suru arkadasimi iyi gozlemledim. boyle cok nadir yilda 2-3 kez takilan takilan en mulayim arkadasimin bile kimsenin kafaya takmayacagi, gulup gececegi bir konu yuzunden silah alip 2 kisiyi vurmak istedigine sahit oldum.
    yani yarin oburgun siz"bacim benden gizliyor ama su adamin su hareketleri, konusmasi vs den dolayi, bacim benden gizliyor ama benim bacima tecavuz etti deyip supheye girip oldururseniz hic sasirmam. Tabikide herkes icin bu denk ornek degil, duz mantik bakmayin. illa oldurmek degil, baska bir dunya sey sayarim. Ve 1 kere kullanip daha denemeyen insan sayisi %5 tir. kafasina esince kullanabiliyolar bir sure daha yani. Hadi bir kere kullanip biraksan bile seneler sonrada belki oyle bir patlak verirki bu bozukluk, aklin sasar.. hem sen hem ailen hemde baska insanlar ceker cezasini.. ve suanki bilim, tıp, daha dogrusu farmakolojik bilgi ile bu zarari vermeden etki eden bir hap yoktur. Vucudu bosver kalici zihinsel rahatsizlik yapiyor, bu nörokimyasal bir olaydir. O yuzden zararin neresinden donersen kardir. Ve insanlari buna ozendirmeyin.

9
    4 Yorumla
    • kursatgurbuz
      kursatgurbuz
      +1 yıl

Bu arada birakman icin en etkili yontem;
      mantikli insanlar edinmek, sabretmek, kendini gelistirmek. Sıkıldıkca ac interneti aklina ne gelirse arastir. bu bilimsel konular olur, sosyal konular olur, beyin yakan filmler izlemek olur, kitap okumak olur.

Yorumla
    • kursatgurbuz
      kursatgurbuz
      +1 yıl

Bir judo, juijitsi, mma gibi dovus sporlar cok iyi gelir diye dusunuyorum. Boks'da olabilir ama bunlari "anama kufur eden adami patates edeyim" diyerek adam dovmek icin ogrenme. Hem psikolojin icin hemde mecbur kaldiginda, yani sana veya sevdiklerine fiziksel bir saldiri soz konusu oldugunda korumak icin ogren.

Yorumla
    • Erdal--2727
      Erdal--2727
      +1 yıl

Kardeşim bende exstazia ve captogon ot alkol bağımlısıyım hicbiri bu exs gibi değildi cinlerle uğraşıp sallama çekip saldiriyordum. Su an benim piskolojik tedavim devam ediyor yüzde yirmi engel verdiler bana maaş vermiyorlar sen nasıl aldın ilaçları kullanmazsam dengemi bile saglayamiyorum yürüyüşte zorlanıyorum sanki herkes bunun farkında gibi aklımı usuttum kısacası kahrını ailem çekiyor.

Yorumla
    • Ggdddds
      Ggdddds
      1 yıl

Kjjhj

Yorumla
  • Vlkncsgn
    Vlkncsgn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Yil 2012 askerden yeni gelmisim oncesinde sadece ot icmistim yillarca sonrasinda icememz oldum ictgimde kalp krizi geciriyor gibi oluyordum neyse ortamlari biraktim isime gucume odaklandim gayet guzel gidiyordu hayat ,, taki ot arkadaslarim ex deneyip beni ikna edene kadar ,, ilk hapim mavi hayalet hic unutmuycam inanlmaz bir gece yasamistik sonrasinda bende degim 500 sen de 1000 hap yutmusumdur 6-7 sene icinde ellerimin ters dondugu bile oldu bazi haplar vardir mdma barindirmaz mesela pma koyorlar denk gelirseniz vay halinize ölmek için dua edersiniz hayatinizi * ,, mdma nin (extacy) bana verdgi tek şey özgüven oldu, arkadaslar 5-6 yildir icmiyorum inanin hicte canim istemiyor tedavide almadim ,, son zamanlarda keyfte vermiyordu ancak 4-5 tane atip bayliyorduk halis goruyorduk ,, allh yaşatmasin kimseye ama kotu seyler yaşatti inanin denemeye degmez,, ben iradeliyim dien en baba adam bile ortamini buldun yillarca icer en kotu ihtimal 10 tane garanti hayar hayati boyunca siz siz olun 1 kere bile denemeyin ,, vucutunuzdaki butun hastaliklari azdirir kisacasi hayatinzii * brolar

3
    0 Yorumla
  • Trhna
    Trhna Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Bağımlılıktan kasıt sigara gibi olmayınca sağdan soldan istemek gibiyse bu şekilde olmuyo. Paran varsa piyasada bulabilirsen içersin paran yoksa kalırsın.

Attığında zirvedeyken çoğu nesneye odaklanır ona dokunmak istersin parlak şeylere fazla rağbet olur. Bu meret sıcağı çok sever ortam sıcak olsun diye yanına soba veya ufo koyarsan onlara dokunmaya çalışırsın.

Halisülasyon olayına gelince muhtemelen herkese göre farklılık gösterir. Mesela ben arabayla gezerken (direksiyonda bilinci yerinde biri var.) Kaldırımda sarı bitane varil onun önünde de demir bariyer vardı (ertesi gün sabah farkettim) ben onu iş makinası sanmıştım. Dedim lan kepçeyi yolun içine niye çekmişler çarpma ona yanından geç falan 😂

Bu şekilde hareketlerin var bu anlattıklarım özendirme değil. Bende böyle halisülasyon oldu. Bak birisi de demiş kapının altından yılanlar geliyodu.

Yapmaman daha hayırlı tek seferle ölen var kimisi zehirlenerek kimisi intihar ederek sende nasıl etki edeceğini sen dahil kimse bilemez.

2
    0 Yorumla
  • Teratom
    Teratom Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Extacy yıllardır hayatımda ve öyle bir bağ kurmuşum ki onu atıp çok rahat işe gidebiliyorum hemde kafam yüksekken bile işlerimi aksatmıyorum ve inanılmaz konforlu. Ancak onu haftada 2 ve daha fazla kullanırsan etkisi azalıyor ve medikale dönüyor. Bir sıkıntısı daha var ki hiç bulaşma özellikle düşüşlerinde karşı cinse istek inanılmaz artıyor ereksiyon düşmüyor ve saatlerce boşalmadan çok yüksek zevk noktalarında geziyorsun. Şimdi burada sorun ne diyeceksin sorun şu ki ben artık extacy olmadan ne seksten nede mastürbasyondan pekte keyif almıyorum

6
    1 Yorumla
    • Sevdanaz34
      Sevdanaz34
      1 yıl

Nazsevda847 @gmail
      . Com banada dm atarmısın

Yorumla
  • Benkimimkiyahu
    Benkimimkiyahu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Bu yorumu okuyorsan iyi dinle herşey bir yarımla başladı en son artık gecede 4 taneye kadar çıktı özel günlerde doğum günlerinde yapıyoruz ne halisler yastıktaki kuşlarmı yürümüyor arkadaşlarımı başka birimi görmüyorum neler neler Kafasıda biri sana 5 tane porshe alsa bide güzel bir exs atsan attıgın exs seni daha çok mutlu eder bu bir gerçek serotinin mutluluk hormonu çıkıp çıkabilcegi en üst seviyeye çıkıyor bunun üstü yok hayatında hiç exs kullanmamış insanlar bu mutllugu tatmıcaklar ama tatmasınlar zaten bedel ödetiyor bu ekstazi adama ben ayda yılda bintane atarım deme bende dedim kardeş şekerin kafası bütün dünya senin şekerin düşüşü ise ocak ayında sokakta kalmışın ailen yok hiç. Bişey yok piskolojinin ya mutlu olamıyorsunuz denemeyin içiceksenizde ASLA 2yi AŞMAYIN kilit nokta herzman içtiğin dozdur bide arkadaşlar tiplerimiz iğrenç oluyor deymez bırakalı ben 3 gün oldu karşıma pembe süperman çıkmazsa birdaha asla yutmam ndndk şaka maka içmeyin ANANIZI SİKER!

3
    2 Yorumla
    • Gizlikızzzzzz1
      Gizlikızzzzzz1
      +1 yıl

Düşüşü nasıl kötü oluyor yA bende hiç olmuyor ilginç ekstazi yi mutlu olmak iÇin kullandığınız iÇin etkisi geçince kötü oluyorsunuz halbu ki bi amaç doğrultusunda kullansanız böyle kötü olmaz mesela eğlenme gece club için kullanabilirsiniz bunun dışında dertlerinizden kurtulmak iÇin kullanıyorsanız tabi ki kötü etkilenip bağımlı olursunuz. Ben kullanıyorum ama bağımlı olmuyorum hiç Ben iştah kapatıyor diye kullanıyorum zayıflamak iÇin yani fiziğe kiloya çok takıntım var anoreksiya yani mesela ben bazen zoraki hap kullanıyorum canım çektiği için Veya bağımlı olduğum iÇin değil zayıflamak iştahımı kapatsın diye kullanıyorum bağımlı değilim benden size tavsiye dertlerinizden kurtulmak iÇin ailevi sorunlarınız varsa Veya depresyondaysanız falan filan bunlar için kullanacaksanız veya kullanıyorsanız kullanmayın boşuna daha kötü olursunuz. DERTLERİNDEN SIKINTILARINDAN KURTULMAK İÇİN EKSTAZİ KULLANANLAR BAĞIMLI OLUR.

Yorumla
    • Bilmemkihaytguze
      Bilmemkihaytguze
      +1 yıl

İnsta hesabin var mi

Yorumla
  • kaygılı_06
    kaygılı_06 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Sakın kardeşim şimdiye kadar denemediysen hiç heveslenme kişiliğe göre değişir herşeyini kaybedebilirsin. Normal hayatında sadece ex le mutlu olursun düşüş anında ne verseler içersin eroine falan alıştırırlar kurtulamazsın hayatın biter en güzeli alkol

7
    1 Yorumla
    • Akıncan065
      Akıncan065
      +1 yıl

Sa

Yorumla
  • burcuu3434
    burcuu3434 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Lan merak etmeyin şu pisliği iğrenç bişey hayatınızı mahfedersinjz bakın yapmayın ilk attığınızda çok mutlu olcaksiniz ama kanmayin çünkü o makyaj yapan bir şeytan inanmayın ona psikolojimi bzdu benim hayatımı karartti duygularım kayboldu bakın ailenizi bile taniyamiycaksinjz uzaklaştırıyor inanmayın o mutlu etmiyor sizi tam tersi sizi o sırada mahfediypr siz mutlu sanin kendinizi kandırin anca şekerin gerçek yüzünü gprdugunuzde tvbe etceksjniz eminim baslamayin yapmayın yapmayınnnnnn

6
    2 Yorumla
    • Benkimimkiyahu
      Benkimimkiyahu
      +1 yıl

Kardeş çok haklısın bu şekerin gerçek yüzünü 2 gündür yaşıyorum hyatım sikildi sakın bulaşmayın !

Yorumla
    • GrandeurOfLife
      GrandeurOfLife
      1 yıl

@Benkimimkiyahu Çakma olduğundandır hap.

MDMA değildir

Yorumla
  • JUMONGG
    JUMONGG Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Arkadaslar size önemli bir bilgi vereyim haplanınca halisülasyon gördüğümüzü sanıyoruz degisik varlıklar kedi köpek bazen kendimiz bazende tanımadıgımız tuhaf bir insan aksine gördüklerimizin hepsi cin bu konuda boş muhabbet yapmayın herşey anlattığım gibidir ister inan ister inanma gerçek bu

8
    1 Yorumla
    • Haqan34
      Haqan34
      +1 yıl

Birader sen cin görmüyorsun düpedüz müptezelsin

Yorumla
  • MilliyetçiS0SYALİST
    MilliyetçiS0SYALİST Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Arkadaşım kullanıyordu.

Normalde bağımlılık yapmıyor. Ama bağımlılık yapması için içine eroin karıştıranlar varmış.

2
    5 Yorumla
    • IHATE
      IHATE
      +1 yıl

haftada 2-3 alırsan ex'i olursun..eroin olayını bilmem

Yorumla
    • MilliyetçiS0SYALİST
      MilliyetçiS0SYALİST
      +1 yıl

MDMA normalda bağımlılık yapmıyor. Bunu diyen ben değilim :) DEA

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet iciciler isyanda alayi eroinli diyorlar..

Yorumla
    • Firatkmr1993
      Firatkmr1993
      +1 yıl

Kardes ben 3 yil extacy kullandim bagimliligi yok die die milleti kullaniyorlar brn 7 ay amatemde tedavi gordum kim diyorsa bagimliligi yok ben onun anasini seveyim kullanmayin madde her turlusu bagimlilik yapiyor ve omrunun sonuna kadar sana evlat kaliyor kendiniz icin yasayin hayat cok kisa

Yorumla
    • mmillioglu
      mmillioglu
      +1 yıl

@IHATE ben 1 yılı aşkın cuma cumartesi her hafta gecede 3 4 atıyorum ilk verdiği hazzı vermiyor bağımlılık olayına gelince bağımlılık iradeye bağlı bundan 7 yıl öncede baya kullandım 7 yıl ara verdim şimdi 1 yıldır haftada 6 flan atıyorum ama ilk içtiğim duygu his adrenalin yok hiç kendimi öldürme hissim olmadı ama iyi bişey mi tabikide hayır uzun süre tekrar ara vericem çünkü bir anlamı yok benim işime tek yaradığı nokta yatak 🛏 ta saatlerce sevişebiliyorum bana bağlı

Yorumla
  • Bıkmışşbirisiii
    Bıkmışşbirisiii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

İlk. kez kullandım beni hep intihara sürükledi 1 hafta üst üste attım 3 er tane bir hafta olacak bırakalı korku veriyor herseyden korkar oldum sanki biri benim arkamda kötü rüyalar görmeye başladım odamdaki kediden bile korkar oldum odamda yatiramiyorum birsey olacakmış gibi hissediyorum Allah kimseyi düşürmesin böyle duruma alkol bile korkumu kesmiyor o hale geldim

2
    2 Yorumla
    • Mysteryyyyyigggg
      Mysteryyyyyigggg
      +1 yıl

Bende bu konuda yanlızım sanıyordum, atlatabildin mi.

Yorumla
    • Ggdddds
      Ggdddds
      1 yıl

@Mysteryyyyyigggg niye içiyon mal mısın

Yorumla
  • Krank21
    Krank21 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Yıllardır depresyon hastası olduğum için ne zaman içsem bana iyi geliyordu şöyle bende bir patlama çatlama olmuyordu sadece kendime getiriyordu bende buna hayret ediyordum tabi ki sonra araştırınca depresyonda olan birinin seratonini azalır bu hap coşturduğu için iyi geliyordu bunun gibi etkileri vardı bende az olan kimyasalları yükselttiği için beni normal yapıyordu tabi ki zararlı bağımlılık yapıyor uzak durulmasi gereken bir şey

2
    0 Yorumla
  • Mylifeb
    Mylifeb Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Alkol tatmin etmiyor gerçekten etmiyor allah belasını versin bu meletin bir daha dünyaya gelsem arkadaşlarımı seçerdim ve kimseye güvenmezdim yemin ediyorum berbat , bişey allah kimseyi düşürmesin askerde bir mahlukat başlamama sebep oldu ondan sonra bir fiil aklımdan çıkmıyor sürekli canım istiyor (ayda 1 kez) bırakamıyorum ne yapsam ne etsem olmuyor sürekli bir hareketli müzik duysam aklıma geliyor tavsiyem hiç başlama bulaşma. Bağımlısı olmassın diyendende uzak dur.

1
    2 Yorumla
    • Gizlikızzzzzz1
      Gizlikızzzzzz1
      +1 yıl

Seni hayatta mutlu eden bişey yok o yüzden aklına ekstazi geliyor

Yorumla
    • Sevdanaz34
      Sevdanaz34
      1 yıl

Bırakabildinizmi

Yorumla
  • Sakin34ufff
    Sakin34ufff Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Ben 3 ay önce falan bu maddeyi kullandım universte okuyorum ve sadece 1 kere yaptım bunu arkadaşların aklına uyarak. bunu yaptıktan 1 hafta sonra panik atak oldum ve devam ediyo ilaç kullanıyorum doktorlarada söyleyemiyorum bunu kendimi değişik hissediyorum eskiden sevinçle yaptığım şeylerden keyif almiyorum. danisabilcegim biri varsa yardım edebilirmi

1
    1 Yorumla
    • erkansardagi
      erkansardagi
      +1 yıl

kanka korkma siciline bişey işlemez kendin söylediğin için peşine düşmezler.

Yorumla
  • lusyen
    lusyen Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Extacy bağımlılık yapmıyor. İnsan iradesine bağlı eğer çok zayıf bir kişiliksen çok istersin. 3 saat zirve 1 saatte düşüş yaşarsın düşüşlerde üşürsün kendine gelmeye başlarsın.

7
    7 Yorumla
    • Sss26es
      Sss26es
      +1 yıl

3 senedir kullanıyorum bağımlılık yapmıyo dediğiniz kimyalsal kullanıldığında etkisi içerisindeyken beyinde ki seratonin yani mutluluk hormonunu tavan yapıyor uzun süre kuanımda beyninizdeki etkileşimler hasar gördüğü için hırmon kendini salgılayamıyor hiç bir zaman eskisi gibi olamıyorsunuz sadece ex içtiğinizde mutlusunuz iyi exe denk gelmemişsiniz ki 3 saat diyorsunuz 7 saat aralıksız kafa yaşadığı biliyorum bir ex te ki 7 tane atmışlığım var 1 saat arayla arkadaşlar hiç merak etmeyin kafası ne kadar güzel olursa olsun gerçekten kimyalsal 1,2 kullanımdan sonra zararlarını anlarsınız kimyalsal olduğunu

Yorumla
    • Edaaslan35
      Edaaslan35
      +1 yıl

Izmirde extacy nerde bulabilirim

Yorumla
    • Cemall35
      Cemall35
      +1 yıl

@Edaaslan35 izmirde extacy her yerde olmayan yer yok sadece ortamına 1 kere girmen yeterli gerisi çorap söküğü gibi gelişecektir ama bu illete allah düşmanımı bile düşürmesin ha bide 1 kere denerim başka içmem gibi bişey yok yanımda çok fazla kişi ilk defa başladı esrar içip bune ya içilmez diyen çok gördüm ama bu merette görmedim zaten bütün uyuşturuculardan daha fazla bağımlılık riski var en az 3 5 ay kullanırsın zaten ilk 3 ay nasıl diyim flört dönemi gibi laylaylom vücut alıştıkca miktar artcak süre azalcak psikoloji zaten altüst bırakcağı etkiler çok fazla keşke hiç tanışmasaydım ailem okul herşeyle ilişkim yerle bir oldu uyuşturucu kullanmayan arkadaşım yok uyuşturucusuz yaptığım bir aktivite yok yani hayatını bok ediyo en kötüsüde sen bunu biraz geç fark ediyorsun

Yorumla
    • Veysile
      Veysile
      +1 yıl

@Edaaslan35 tenekelik kurucay

Yorumla
    • erkansardagi
      erkansardagi
      +1 yıl

abi bağımlılığı nedir biliyormusunuz bir kişi onun kafasını çok severse bağımlılık yapar onun dışında fiziksel bağımlılık boş içen harbi yrra yer

Yorumla
    • erkansardagi
      erkansardagi
      +1 yıl

@Sss26es gerçek ex yutmuşsun ama çok eskisin belli şu an öylelerini bulamazsın bulmada Allah kurtarmış zaten seni

Yorumla
    • Murat3558
      Murat3558
      +1 yıl

@Edaaslan35 bana yaz özelden söyleyim istersen beraber alırız. Ben ayda yılda bir kullanıyorum bulmada sıkıntı yaşamıyorum.

Yorumla
  • flyingfish
    flyingfish Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

ben denedim 10-15 defa hiç bagımlılık hissi yasamadım aramıyorum

2
    6 Yorumla
    • Gizlikızzzzzz1
      Gizlikızzzzzz1
      +1 yıl

Aynen öyle valla bende de olmuyor bağımlılık zayıflamak iÇin kullanıyorum çoğu zaman canım çektiği için değil 😂😂😹 bence ekstaZiye bağımlı olmak kişiye göre değişiyor genelde hAyatta hiç bişeyle mutlu olamayan insanlar bağumlı oluyor o da psikolojik iradeyle alakalı mesela ben bu hapı kullanmadan da mutluyum bağımlı değilim sadece zayıflarsam çok daha mutlu olacağım ama cidden bağımlı olmadın ben bazen zoraki kullanıyorum iştahımı kapatıyor diye yAni canım hapı çektiği için değil

Yorumla
    • erkansardagi
      erkansardagi
      +1 yıl

@Gizlikızzzzzz1 manyaksın ya

Yorumla
    • elif06128
      elif06128
      +1 yıl

@Gizlikızzzzzz1 nerden bulurum

Yorumla
    • Veysiiiii
      Veysiiiii
      +1 yıl

@elif06128 Instagram gel lütfen ; @veysel058

Yorumla
    • Murat3558
      Murat3558
      +1 yıl

@Gizlikızzzzzz1 Aynen bende senin gibi kullanıyorum ayda yılda keyfi sadece

Yorumla
    • Murat3558
      Murat3558
      +1 yıl

@elif06128 özelden yaz İzmir'de isen beraber alırız heryerde var tenekeli ve kuruçay mahallesi

Yorumla
  • erkansardagi
    erkansardagi Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

milletin hayatını sktiğini herkesin uzun uzun anlatışıyla anlıyosunuzdur bende anlatacağım bişeyler.

0
    0 Yorumla
  • derinson
    derinson Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

gucluyse karekteri kolay olmasada bırakır ama zordur

düşüşünde üşütür

durmadan ne olacak şimdi diye dusunursun

çünki kafa acılmaya baslamıstır

1
    1 Yorumla
    • 01düş
      01düş
      +1 yıl

Arkadaşlar ben ekstayc ariyom g. Antepdeyim nasil bulabilirim bir yardim edin

Yorumla
  • busrakaragumruk
    busrakaragumruk Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

Ben ex kullaniyordum kisiye bagli bagimlilik Ben tüp mide amilyhati oldum ex atsam acaba bisey olurmu yarim yarim çeyrek vs ne dersiniz

0
    3 Yorumla
    • Logan1
      Logan1
      +1 yıl

kullan hic bisey olmax

Yorumla
    • fero1986
      fero1986
      +1 yıl

Ameliyat olmuşsun tertemizsin boşver daha bulaşma

Yorumla
    • erkansardagi
      erkansardagi
      +1 yıl

üstteki salağı boş ver içme bak cidden içme hayatın mahvolur git viski iç tekila iç ama exe bulaşma mahvetme kendini

Yorumla
  • Ekstazitezgahı
    Ekstazitezgahı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

@ekstazisevenlerdernegi buram buram ex kokusu

0
    1 Yorumla
    • Ayayışık
      Ayayışık
      +1 yıl

Nerden bulabiliriz

Yorumla
  • Bilmemkihaytguze
    Bilmemkihaytguze Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Nerden aliyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • Ahmert50
    Ahmert50 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

Nasıl bırakılır bilmem de kafası çok iyi

1
    5 Yorumla
    • Edaaslan35
      Edaaslan35
      +1 yıl

Bisey soracam ben extacy arıyorum ama izmirde yeniyim nerede bulabilirim bilmiyorum

Yorumla
    • Pisiyoks
      Pisiyoks
      +1 yıl

@Edaaslan35 numaranı yaz. Hallederiz

Yorumla
    • Ayayışık
      Ayayışık
      +1 yıl

@Pisiyoks banada bulabilirmisin

Yorumla
    • Sevdanaz34
      Sevdanaz34
      1 yıl

Bana yazın fikir vereyim

Yorumla
    • Ggdddds
      Ggdddds
      1 yıl

@Edaaslan35 niye içip sonra birine mi vercen kendını

Yorumla
  • JunkieStyLe-
    JunkieStyLe- Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Var

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Arıyomusun hic

Yorumla
    • Ahmert50
      Ahmert50
      +1 yıl

Özelden görüşelim kardeş

Yorumla
    • 01düş
      01düş
      +1 yıl

Nasil iletişim kurabilirim peki

Yorumla
    • 01düş
      01düş
      +1 yıl

Banada özel den ulaş kardeş neolur

Yorumla
    • 01düş
      01düş
      +1 yıl

Bende aryiyorum kardeş bulamiyorum

Yorumla
    • Sevdanaz34
      Sevdanaz34
      1 yıl

@Ahmert50 banada yazarmısın

Yorumla
  • Erdal--2727
    Erdal--2727 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

,,...

0
    0 Yorumla
  • Veysile
    Veysile Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Çok tehlikeli zehir

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Extacy kullananlar tedavi olmadan bırakanlar var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Citol ( antidepresan) kullanıp bırakanlar bir bakabilir mi? 6 cevap verildi
Ekstasi kullananlar nasıl etkileniyor bunu bırakmanın yolu yok mu? 5 cevap verildi
Antıdepresan Kullanımı Sürecinde Bas Dönmesi ve Elektrıklenme Yaşayan Var mı? 1 cevap verildi
Sivilce hapı kullanan veya kullanmaya devam eden var mı? 6 cevap verildi
Psikiyatrik ilaçları bıraktıktan sonra nolur? 5 cevap verildi
Uzun süre madde kullanan biri bırakabilir mi? 30 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kimler bugün sabahlayacak, neler yapıyorsunuz?
  • Yazık olan neydi, geçen yıllar mı yoksa heba ettiğimiz gençliğimiz mi?
  • Kibar erkek var mıdır?
  • Tehdit ediliyorum ne yapmam lazım?
  • Bu zamana kadar kaç tane sevgilin oldu?
  • Sizin için çıkıp gelenle, dönüp dolaşıp gelen bir olur mu hiç?
  • Türk kültüründe kırmızı kuşağın çok güzel bir anlamı varken, neden bir yalanın peşinden giderek kendi kültürünüzden nefret ettiniz?
  • Takıntılı tarafınız var mı?
  • Nöğğrünüz millet off ya sıcak Su torbami bulamıyorum hiç iyi değilim ben karnım ağrıyoorr siz nasılsınız?
  • Topuklu ayakkabı en çok kaç numara ayaklara yakışır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨