Alkol artık onları tatmin etmiyor mu extacy neler yaşatır etkileti nasıldir
Düşüşler nedir ?
Neler yasatır düşüşler?
Düşüşler nedir ?
Neler yasatır düşüşler?
Extacy turkiyede orjinali bulunmayan ana maddesi mdp2p olan sentezlenmis hali mdma olan sentetik kurutulmus baski gormus eritilebilen burundan agizdan ve damardan alinabilen bagimlilik orani 2 nci derece olan uyusturucu maddedir. turkiyede uretilen atolyelerde eroin ve captagon artiklarinin 220 derecede kaynatilip buhar elektrotlari ile aktiflestirilen cakma haplar ise şu an turkiye piyasalarinda extacy (elit kesim tarafindan kullanilir ) fakir fukarinin ise hap seker ciz bomm patpat gibi sifreli isimleri bulunur. Ureticilerinin verdigi isimler ise mor elmas el bombasi pembe ruya Mitsubishi gulen adam superman ( en sevdigim ) portakal vs vs. Surekli icicilerde patlama suresi 30 ya da 45 dakika. Ilk kez kullananlarda 2 saat ve ya daha fazla. patlama aninda ise her yer titrer. Kulaginiza kulaklik takip kablosuna bakarsaniz kablonun her yerde amansizca hic durmadan bir yerden bir yere gittigini gorebilirsiniz. Muzik dinliyorsaniz ki tercihim tiesto maxcimal crazy dir. Kendinizi tiesto konserinde gibi hissederseniz. Kosmak gulmek surekli konusmak istersiniz. sekere gore dususlerin sureleri farkli olur. Birden ayilabilirsiniz ki genelde boyle olur. inanilmaz susarsiniz ama su icemezsiniz. Yiyemezsiniz. Bagimlilik ise soyle. Eger bunu kullanabilecek musaitliginiz yuksekse surekli kullanmak istersiniz. Ama atiyorum insaat gibi bir mesleginiz varsa (ben insaatciyim) zor is oldugu icin ve ertesi gun etkisi diye bide tiribi oldugu icin surekli kullanimini zaten yapamazsiniz. Yaparsaniz ne calisabilirsiniz nede baska bir sey.. tavsiyem kullanmayin. hah bide eger atiyosaniz arada bi. Tek basiniza atmayin. Cunku yaptiginiz hic bir seyden pismanlik duymazsiniz. Buda bu hapin pisligi... tek ba si ni za A -T-M-A-Y-I-N. yaninizda mutlaka sizi idare edebilecek ayik bir adam olsun. Sevgilerle... kimseye nasip olmasin insallah :(
ben 1 sene falan ara ara kullandım şimdi bıraktım 3 ay kadar falan oldu piskolojisi çok kötü çoğu insan bunu anlayıp benle dalga geçiyormuş gibi hissediyorum ne yapmalıyım? :(
@kaygılı_06 kardesim valla hic sikintu yapma ben kurtuldum hhem de bonzaiden haptan lsdden. Allah devletimize zeval vermesin. Poliside hastaneyide basimizdan eksik etmesin. Senin yapacagin ne biliyor musun aga. Maydanoz alacan canin mi cekti sekeri. Dogra bas agzina yutmadan cugne cigne cigne artik biyle paramparca olsun o maydonoz. Yarim bardak suyu agzina doldur maydonozuda suyuda yut. 5 saat tuvalete gitmeyeceksin. Goreceksin bak nasil rahatliyorsun
Zate yavas sekerin pisliği atolir vucuttan. Kafamdan atamiyorum diyosan bak bu kardesim 8 adet atiyodu hemde en kral exi atiyodum. ne yaptim biliyon mu. Hemen randevu aldim icmicem dedim hastaneye gittim hasta mahremiyeti diye bir sy var kimse bj sey diyemez etket olmazsin. Anlat doktora (psikiyatr) valla hide billahide kurtuluyorsun. Baska biseye bulasma hani e r o i n falan hic bir sey olmaz.
@kaygılı_06 ozur dilerom dilerim soruyu yanlis anladim. Sen birakmissin. Aga sen ne yapiyon ya. Ne psikolojisi yat kalk dua et bitirmissin iste daha ne istiyorsun sadece destek alcaksin. Bu kadar rahhatta beee salak yap bosver. kafan rahat olsun benim canim kardesim hic kimse sen den degerli degol. Baskalarinida * et. Sok sopayi 😁😂😃
@kaygılı_06 S. a kardeş bu hapı nerden buldun yani torbacı falan nerelerde oluyor en çok merak ettıgım sey cevreme falan baktıgımda hiç öyle insan görmüyorum yani nerelerde bulabilirim İSTANBUL/KASIMPAŞA da oturuyorum yani beyoğlunda nerede bulabilirim torbacıları
@koparıyor bakkaladan ekmek alır gibi alamazsin tokatlarlar kullanan insan bulucaksın
@kaygılı_06 sa kardeşiim
bir şey sorucam ben de şeker çok seviyorum en son sevgilimle 3 tane yuttuk hepsi farklıydı kafa düşmeden mari çektik kapak daha öncede içtik ama bir şey olmamıştı bu sefer brnim vücutta morluklar oldu sevgilim bana Allah mi yasatiyor dedi sonra zaten ölçen niye saçını boyarsin dedi sabah sen bana böyle böyle dedin diyorum hayır diyor o kafada öyle zannettin sen ben sana öyle şeyler demedim 5. Boyut o diyor.
Piskiyatriye git kardeşim bol bol cedrina rixper selectra yazdır derim ben 3 ay aralıksız kullandım kendi kendime bıraktım senin bu halinden faydalanmak isteyen köpek ler olacaktır para kaptırma onlara devlet has olur özel olur bir piskiyatriya görün
iyi bişey olsa eczanelerde satılırdı.Faydalı bişey olsa doktorlar önerirdi.uyarıcı etkisi var.Alkollü iken nasıl rahatça konuşup içini dökebiliyorsan onun gibi aynı.Yani 6-7 tane bira içeceğine 1 tane extacy aşağı yukarı aynı değere geliyor.Ne oluyor 6 tane içmion ufak bir hap atıon.Kan basıncın yükselio kalp atışın serileşiyor.O haptan sonra duş veya banyoya girilmesi sakıncalı derdi hocamız.Duştan %50 yaşama şansın oluyormuş.
Duş muhabbetini bir yerde okumuştum
Avustralyada Eczanede satılıyor. Doktor reçetesiyle.
Bende 16 yaşındayım 14 yaşından beri uyuşturucu kullanıyorum sigaradan önce bonzaiye başladım sonra devamı geldi ot kubar felan herneyse allaha şükür bir anda kurtuldum onlara bağımlı olmadım ayda yılda 1 içiyodum sonra ortam değiştirdik tabi genciz ergeniz insan yeni birileriyle tanışmak istiyo lanet olası semtt bağcılarrr tabii. d
Geçen sene extacy yani şekeri çok merak ediyodum girdiğim bir ortamda erkek arkadaşıma yalvara yakara şeker al dedim oda kıyamadı aldı attım işte 1 değil 5 değil artık bokunu çıkarttık her gün atmaya başladık felan derken oohooo ailemiz öğrendi çematem denen akıl hastanesine yatırmaya kalktılar zorla ilaç içirdiler hiç fayda etmedi eğer senin içinde bırakmaya yönelik istek yoksa asla bırakamazsın çematemi bir anda bıraktım tedavi olduğum zamanlarda şeker atıyodum iyice müptezel olduk dedim artık kendime gelmeliyim nolcak yani bu yolun sonu nereye gidicek irademe hakim olmaya çalıştım işte herşey iradeyle başlar biter eğerki şeker veya başka bir madde kullanıyosanız sakın ola çematemde tedavi görmeyin onların verdiği ilaçlar isteği arttırıyo ayrıca ilaca bağımlı yapıyo sakın benden büyüklerde var küçüklerde yani orda tedavi olmayın 2 3 sigara içiyosanız 5 10 tane için o isteği götürür zaten yoksunluk krizi en fazla yarım saat sürer sonra hayatına devam edersin canın çektimi git yemek ye zaten maddeyi bıraktığın zaman biraz değişiklik olcak hayatında kilon toparlancak ailenle aran düzelicek kişiden kişiye değişir ortamınıda değiştirirsin ben bu yaşta böyle şeyler yaşamamalıydım bu illeti yapanında satanında allah belasını versin 12 yaşındaki çocuklar bile artık kullanıyor ülkenin haline bak yazık üzülüyorum vallahi Allah hepimizi bu lanetten korusun irademiz sağlam olsun inşallah saygılar sevgiler iyi günler...
bende kullandım ama bana yaptırdığı bazı hareketlerden dolayı tiksindim psikolojik olarak çünkü insanı bazen canım canım hareketlere yöneltiyor amatemin anasnıı skim çok güzel söylemişsin o ilaçları 1 sene kullan aptal eder insanı zekasına hayran kaldığım birisi ben aptal oldum diyor o ilaçlar yüzünden diyor ve forumlara bakın kendini bilenler kullanmayın der o ilaçları helede o uyku ilacı insanı mal eder iq 50 oluyor resmen
@erkansardagi bir şey sorucam ben de şeker çok seviyorum en son sevgilimle 3 tane yuttuk hepsi farklıydı kafa düşmeden mari çektik kapak daha öncede içtik ama bir şey olmamıştı bu sefer brnim vücutta morluklar oldu sevgilim bana Allah mi yasatiyor dedi sonra zaten ölçen niye saçını boyarsin dedi sabah sen bana böyle böyle dedin diyorum hayır diyor o kafada öyle zannettin sen ben sana öyle şeyler demedim 5. Boyut o diyor.
@erkansardagi
Ben 1 yıldır 2 ay boyunca 2-3 hafta aralıklarla atan biriydim. O kafa hiç bitmesin istedim süreki yaşamak istedim hatta zirveden sonra düşüşe geçerken1 tane daha içiyordum o kafanın bitmesini istemediğim için, nasıl o kafadayken düşüşe geçmek istemezsen o kafanın güzelliğine vurulursan extacy kullandıktan sonra da aynı şekilde canın isteyecek. Sahte cennet, mutluluğu 2-3 saat sürüyor ama hayatını tehtid ediyor. Bünyeden bünyeye farklılıklar vardır tek kullanımda ölen bir çok insan vardır bunu da unutma. Halisülasyon görüp kendini öldürenler de görülmüştür. En basitinden 2 tane yuttuğumda gördüğüm halisi söyleyebilirim sana. O an beynimi kaçıracak gibiyfim arkadaşlarımın yüzü değişiyor etraf yemyeşil oluyor kapılardan kapının altından dumanlar yılanlar geliyor elime bıçağı alıp kendimi öldürmek istedim onları görmek istemediğim için demem o ki , eğer çok ama çok denemek istiyorsan ve dinlemiyorsan en azından tavsiyelere uy derim. 1 taneden fazla içme ve düşüşlerinde bol yoğurt veya ahududu suyu iç seni kısa bir zaman sonra eski haline getirir fazla düşüşü yaşamazsın ve düşüşü olucağını bil ona göre davran içinde bulunduğun depresif halini kabullen şu an düşüşü yaşıyorum sakin ol geçicek de kendine. EN önemli tavsiyem asla ve asla güvenmediğin arkadaşlarınla içme. Halis görünce veya zirvede başka birşey yaparsan seni tutmazlarsa engel olmazlarsa 1 hap hayatını mahvedebilir. Benden bu kadar son olarak tabii ki asla içmemeni öneriyorum
valla aga sen de çok canlı şeker yutmuşsun belli eski şekerlerin 8 saat kafası vardı millet ağlıyodu Allaha dua ediyodu kafasından kurtulmak için bazıları ise o kafadan çıkmamak için 5 6 tane atıyordu Allah kimseyi düşürmesin çok illet bişey ben neler yapıyordum insanı pişman ettirecek çok yapar aklına geldikçe kahrolursun ben nasıl böyle bişey yaptım diye çok kötü. uyuşturucuların uyarıcıların hepsi kötü doğal olanı güzel onuda bu devirde bulamazsınız ben bıraktım tedavi kullanmadım yardımda almadım şu an içsem de başlamam benim için geçti bişeyleri deneyip bağımlı olmak kralını da içsem bidaha aramam tiksiniyorum korkuyorum artık eakileri yaşamaktan yaşamaktan bir insnaın kendine yapabileceği en büyük kötülüklerden birisidir bu tarz şeyler kullanmak kafasını anlatıp özendirmek istemiyorum şunu anlatayım iskeletini ağzından çıkarıp yanına koyuyolar ben öldüm dersin korkudan kafayı yiyebilirsin uzak durun
bir şey sorucam ben de şeker çok seviyorum en son sevgilimle 3 tane yuttuk hepsi farklıydı kafa düşmeden mari çektik kapak daha öncede içtik ama bir şey olmamıştı bu sefer brnim vücutta morluklar oldu sevgilim bana Allah mi yasatiyor dedi sonra zaten ölçen niye saçını boyarsin dedi sabah sen bana böyle böyle dedin diyorum hayır diyor o kafada öyle zannettin sen ben sana öyle şeyler demedim 5. Boyut o diyor.
5. boyut felan yok sadece farklı anlıyosun
Bende deli gibi halisülasyon gördüm 2 hap, patlama anında 1 gram sigara ve kötü videolar izledim, 3 ay geçti, hala karanlıktan korkuyorum, etrafımda hep biri var zannediyorum, uykuyla uyanıklık arasında olmayan şeyler görüyorum, ve sürekli çok daha önceden halis görmeden attığım exlerin güzellemesini yaparken buluyorum kendimi, halis gördüğüm gece hayatımda karanlık bir sayfa, atlatabildiysen lütfen yardımcı ol.
Cevap
21Cevap
Bazı arkadaşların yorumunu okuyunca tamamen uydurma kulaktan duyma şeyler hissettim ama ben size extacy atın diye extacy'ı övmeyeceğim öncelikle şu düşüş mevzusuna gelelim zaten ex'i arada bir atanlar kendini belli ediyor ki eğer İlacı'ı biliyorsanız temiz bir mdma isei düşüşü olmayacağına eminiz ama ki gidelim biraz daha ucuzunu alalım burada ki daha ucuza veriyormuş diye başka kapıya giderseniz zaten öyle bir durumda bunun türkiye'de üretilmiş extacy olduğunu anlamak çok zor değil hadi ki düşüş'ün de intahar eden veya başka bir olay yaşayan hiç bir tanıdığım yok. İlacın düşüşü kötüyse ve tahmin edilebiliyor ise zaten ex atmadım denemek istiyorum diyen insan Ot'da içiyordur kötü ilacın düşüşünden korkuyorsanız'da düşüşünü hissettiğiniz zaman banyonuzu yaptıktan sonra veya yapamıyorsanız da düşüşünde yapıştırın bir tane üç'lü rahat bir uyku çekin.
Ve şunu da ekleyeyim ki atmanızı tavsiye etmiyorum eğer hiç içmediysenizyin bir kere attıktan sonra extacy'ın size yaşattıklarını sevmemeniz imkansız ilk atıştan sonrasıda tamamen insan iradesine göre bir şey tanıdığım 2-3 ay'da bir atan insanlar var ve hepsi işinde gücünde sıkıntısı olmayan insanlar ve İlacınızı aldıktan sonra kişi başı 4-5 kahve almanızı öneririm iyi gelir birde yanınıza bir tane 1litre veya 1.5litre su alın bir'de şunu ekleyeyim eğer 1'den fazla atacaksanız 2'den sonra büyük ihtimal halis göreceksiniz görmemeniz gereken bir şey görüyorsanız da bunu sizde kabullenmeniz lazım misal: kalabalıksanız niye hepiniz gözlük taktınız diyip geçin kenara birde ilk defa atıyorsanız ki kimse önermez hapı attıktan 30-40 dakika sonra bir kusma isteğiniz gelir eğer bulunduğunuz ortamdan memnun değilseniz ve attıktan sonra pişman olduysanız kusarak hapın tamamen olmasa'da vucüdünüzdan kusarak çıkartabilirsiniz. eğer ki mideniz bulanmadıysa korkmayın çok büyük bir patlama yaşamayacaksınız zaten ve İlacın iyi olduğunu anlamak içinde dilinize koyduğunuzda acı bir tat bırakıyorsa büyük ihtimalle şu an çatır çutur patlıyorsunuz :)
Ukrayna'da öğrenci olduğum dönemlerde MDMA kullanıp araştırmıştım etkilerini. MDMA ise düşüşünde yatıp uyursunuz :)
@sdadsasd valla kardeşim 3 atnı gördüm yanımdaydı azımı dahi açamıyordum çünkü beni ben olark görmüyordu öldürede bilirdi ama aşırı derecede kötüydü kafasından çıkmak istiyorfu açayıp derecede terliyordu öyle böyle değil ki ona bakıp üzülüyordum o gün ful yanındaydım sakız çiğniyordu ağzın etini çiğniyordu çok su içip sürekli müzik dinliyordu ama beni tanmıyordu ve valvaeıyorfu bu kafadan çıkmak için nefes dahi almakta zorlanıyordu sonra 1 hafta kadar kendine gelemedi yemek yiyemiyordu ağzını açamıyordu bünyeye bağlı bende iki tane atım üstünede alkol işe gitim sabahında kafası halla vardı gıdada çalışıyordum et pişiriyorum etler oynuyordu çok kötüydü yemek yedim boğazımda kalıyordu boğluyordum kimseye beli etmemk için çok normal davrandım ama berbatı o derce söyliyim önermiyorum şuanda canım çok istiyor bulamıyorum hiçbiyerde ( İstanbul Bahçelievler)
Bazi arkadaslar lutfen bilmeden boyle yorumlar yapmasinlar ve 2 dksini ayirip bunu iyi okusunlar. Konuyu "ben nadir kullandim bana bisey olmadi" diyenlere getiricem (bu durumdaki bir dunya insan tanidim) ama oncelikle; ben bunu eskiden cok kullandim, Şu an psikiyatriden engelli raporumda mevcut. ve yasadigim iskenceleri bir ben bilirim. Ex aşiri derecede seratonin ve oxsitosin salgilatir.(seratonin mutluluk verir, oxitosin olumsuz dusuncelerden kurtulmanizi saglar) ve ex beyine seratoni hediye etmez, tuketir. bunuda beyni, seratonin sistemini ciddi derecede bozarak yapar "1 taneyi aşmazsan sorun olmaz" diyenlere hitaben; tm sende depresiflik olmadi ama muhtemelen bundan daha tehlikeli olan psikotik bir bozukluk oldu.(bir psikotik/psikoz bu semptomlari kabul etmez. psikoterapiste gitse bile insanlar/durumlar hakkinda inandigi yanlis dusunceleri terapiste bile ikna etmeye calisir) yani boyle diyen bir suru arkadasimi iyi gozlemledim. boyle cok nadir yilda 2-3 kez takilan takilan en mulayim arkadasimin bile kimsenin kafaya takmayacagi, gulup gececegi bir konu yuzunden silah alip 2 kisiyi vurmak istedigine sahit oldum.
yani yarin oburgun siz"bacim benden gizliyor ama su adamin su hareketleri, konusmasi vs den dolayi, bacim benden gizliyor ama benim bacima tecavuz etti deyip supheye girip oldururseniz hic sasirmam. Tabikide herkes icin bu denk ornek degil, duz mantik bakmayin. illa oldurmek degil, baska bir dunya sey sayarim. Ve 1 kere kullanip daha denemeyen insan sayisi %5 tir. kafasina esince kullanabiliyolar bir sure daha yani. Hadi bir kere kullanip biraksan bile seneler sonrada belki oyle bir patlak verirki bu bozukluk, aklin sasar.. hem sen hem ailen hemde baska insanlar ceker cezasini.. ve suanki bilim, tıp, daha dogrusu farmakolojik bilgi ile bu zarari vermeden etki eden bir hap yoktur. Vucudu bosver kalici zihinsel rahatsizlik yapiyor, bu nörokimyasal bir olaydir. O yuzden zararin neresinden donersen kardir. Ve insanlari buna ozendirmeyin.
Bu arada birakman icin en etkili yontem;
mantikli insanlar edinmek, sabretmek, kendini gelistirmek. Sıkıldıkca ac interneti aklina ne gelirse arastir. bu bilimsel konular olur, sosyal konular olur, beyin yakan filmler izlemek olur, kitap okumak olur.
Bir judo, juijitsi, mma gibi dovus sporlar cok iyi gelir diye dusunuyorum. Boks'da olabilir ama bunlari "anama kufur eden adami patates edeyim" diyerek adam dovmek icin ogrenme. Hem psikolojin icin hemde mecbur kaldiginda, yani sana veya sevdiklerine fiziksel bir saldiri soz konusu oldugunda korumak icin ogren.
Kardeşim bende exstazia ve captogon ot alkol bağımlısıyım hicbiri bu exs gibi değildi cinlerle uğraşıp sallama çekip saldiriyordum. Su an benim piskolojik tedavim devam ediyor yüzde yirmi engel verdiler bana maaş vermiyorlar sen nasıl aldın ilaçları kullanmazsam dengemi bile saglayamiyorum yürüyüşte zorlanıyorum sanki herkes bunun farkında gibi aklımı usuttum kısacası kahrını ailem çekiyor.
Yil 2012 askerden yeni gelmisim oncesinde sadece ot icmistim yillarca sonrasinda icememz oldum ictgimde kalp krizi geciriyor gibi oluyordum neyse ortamlari biraktim isime gucume odaklandim gayet guzel gidiyordu hayat ,, taki ot arkadaslarim ex deneyip beni ikna edene kadar ,, ilk hapim mavi hayalet hic unutmuycam inanlmaz bir gece yasamistik sonrasinda bende degim 500 sen de 1000 hap yutmusumdur 6-7 sene icinde ellerimin ters dondugu bile oldu bazi haplar vardir mdma barindirmaz mesela pma koyorlar denk gelirseniz vay halinize ölmek için dua edersiniz hayatinizi * ,, mdma nin (extacy) bana verdgi tek şey özgüven oldu, arkadaslar 5-6 yildir icmiyorum inanin hicte canim istemiyor tedavide almadim ,, son zamanlarda keyfte vermiyordu ancak 4-5 tane atip bayliyorduk halis goruyorduk ,, allh yaşatmasin kimseye ama kotu seyler yaşatti inanin denemeye degmez,, ben iradeliyim dien en baba adam bile ortamini buldun yillarca icer en kotu ihtimal 10 tane garanti hayar hayati boyunca siz siz olun 1 kere bile denemeyin ,, vucutunuzdaki butun hastaliklari azdirir kisacasi hayatinzii * brolar
Bağımlılıktan kasıt sigara gibi olmayınca sağdan soldan istemek gibiyse bu şekilde olmuyo. Paran varsa piyasada bulabilirsen içersin paran yoksa kalırsın.
Attığında zirvedeyken çoğu nesneye odaklanır ona dokunmak istersin parlak şeylere fazla rağbet olur. Bu meret sıcağı çok sever ortam sıcak olsun diye yanına soba veya ufo koyarsan onlara dokunmaya çalışırsın.
Halisülasyon olayına gelince muhtemelen herkese göre farklılık gösterir. Mesela ben arabayla gezerken (direksiyonda bilinci yerinde biri var.) Kaldırımda sarı bitane varil onun önünde de demir bariyer vardı (ertesi gün sabah farkettim) ben onu iş makinası sanmıştım. Dedim lan kepçeyi yolun içine niye çekmişler çarpma ona yanından geç falan 😂
Bu şekilde hareketlerin var bu anlattıklarım özendirme değil. Bende böyle halisülasyon oldu. Bak birisi de demiş kapının altından yılanlar geliyodu.
Yapmaman daha hayırlı tek seferle ölen var kimisi zehirlenerek kimisi intihar ederek sende nasıl etki edeceğini sen dahil kimse bilemez.
Extacy yıllardır hayatımda ve öyle bir bağ kurmuşum ki onu atıp çok rahat işe gidebiliyorum hemde kafam yüksekken bile işlerimi aksatmıyorum ve inanılmaz konforlu. Ancak onu haftada 2 ve daha fazla kullanırsan etkisi azalıyor ve medikale dönüyor. Bir sıkıntısı daha var ki hiç bulaşma özellikle düşüşlerinde karşı cinse istek inanılmaz artıyor ereksiyon düşmüyor ve saatlerce boşalmadan çok yüksek zevk noktalarında geziyorsun. Şimdi burada sorun ne diyeceksin sorun şu ki ben artık extacy olmadan ne seksten nede mastürbasyondan pekte keyif almıyorum
Bu yorumu okuyorsan iyi dinle herşey bir yarımla başladı en son artık gecede 4 taneye kadar çıktı özel günlerde doğum günlerinde yapıyoruz ne halisler yastıktaki kuşlarmı yürümüyor arkadaşlarımı başka birimi görmüyorum neler neler Kafasıda biri sana 5 tane porshe alsa bide güzel bir exs atsan attıgın exs seni daha çok mutlu eder bu bir gerçek serotinin mutluluk hormonu çıkıp çıkabilcegi en üst seviyeye çıkıyor bunun üstü yok hayatında hiç exs kullanmamış insanlar bu mutllugu tatmıcaklar ama tatmasınlar zaten bedel ödetiyor bu ekstazi adama ben ayda yılda bintane atarım deme bende dedim kardeş şekerin kafası bütün dünya senin şekerin düşüşü ise ocak ayında sokakta kalmışın ailen yok hiç. Bişey yok piskolojinin ya mutlu olamıyorsunuz denemeyin içiceksenizde ASLA 2yi AŞMAYIN kilit nokta herzman içtiğin dozdur bide arkadaşlar tiplerimiz iğrenç oluyor deymez bırakalı ben 3 gün oldu karşıma pembe süperman çıkmazsa birdaha asla yutmam ndndk şaka maka içmeyin ANANIZI SİKER!
Düşüşü nasıl kötü oluyor yA bende hiç olmuyor ilginç ekstazi yi mutlu olmak iÇin kullandığınız iÇin etkisi geçince kötü oluyorsunuz halbu ki bi amaç doğrultusunda kullansanız böyle kötü olmaz mesela eğlenme gece club için kullanabilirsiniz bunun dışında dertlerinizden kurtulmak iÇin kullanıyorsanız tabi ki kötü etkilenip bağımlı olursunuz. Ben kullanıyorum ama bağımlı olmuyorum hiç Ben iştah kapatıyor diye kullanıyorum zayıflamak iÇin yani fiziğe kiloya çok takıntım var anoreksiya yani mesela ben bazen zoraki hap kullanıyorum canım çektiği için Veya bağımlı olduğum iÇin değil zayıflamak iştahımı kapatsın diye kullanıyorum bağımlı değilim benden size tavsiye dertlerinizden kurtulmak iÇin ailevi sorunlarınız varsa Veya depresyondaysanız falan filan bunlar için kullanacaksanız veya kullanıyorsanız kullanmayın boşuna daha kötü olursunuz. DERTLERİNDEN SIKINTILARINDAN KURTULMAK İÇİN EKSTAZİ KULLANANLAR BAĞIMLI OLUR.
İnsta hesabin var mi
Sakın kardeşim şimdiye kadar denemediysen hiç heveslenme kişiliğe göre değişir herşeyini kaybedebilirsin. Normal hayatında sadece ex le mutlu olursun düşüş anında ne verseler içersin eroine falan alıştırırlar kurtulamazsın hayatın biter en güzeli alkol
Sa
Lan merak etmeyin şu pisliği iğrenç bişey hayatınızı mahfedersinjz bakın yapmayın ilk attığınızda çok mutlu olcaksiniz ama kanmayin çünkü o makyaj yapan bir şeytan inanmayın ona psikolojimi bzdu benim hayatımı karartti duygularım kayboldu bakın ailenizi bile taniyamiycaksinjz uzaklaştırıyor inanmayın o mutlu etmiyor sizi tam tersi sizi o sırada mahfediypr siz mutlu sanin kendinizi kandırin anca şekerin gerçek yüzünü gprdugunuzde tvbe etceksjniz eminim baslamayin yapmayın yapmayınnnnnn
Kardeş çok haklısın bu şekerin gerçek yüzünü 2 gündür yaşıyorum hyatım sikildi sakın bulaşmayın !
@Benkimimkiyahu Çakma olduğundandır hap.
MDMA değildir
Arkadaslar size önemli bir bilgi vereyim haplanınca halisülasyon gördüğümüzü sanıyoruz degisik varlıklar kedi köpek bazen kendimiz bazende tanımadıgımız tuhaf bir insan aksine gördüklerimizin hepsi cin bu konuda boş muhabbet yapmayın herşey anlattığım gibidir ister inan ister inanma gerçek bu
Arkadaşım kullanıyordu.
Normalde bağımlılık yapmıyor. Ama bağımlılık yapması için içine eroin karıştıranlar varmış.
MDMA normalda bağımlılık yapmıyor. Bunu diyen ben değilim :) DEA
Evet iciciler isyanda alayi eroinli diyorlar..
Kardes ben 3 yil extacy kullandim bagimliligi yok die die milleti kullaniyorlar brn 7 ay amatemde tedavi gordum kim diyorsa bagimliligi yok ben onun anasini seveyim kullanmayin madde her turlusu bagimlilik yapiyor ve omrunun sonuna kadar sana evlat kaliyor kendiniz icin yasayin hayat cok kisa
@IHATE ben 1 yılı aşkın cuma cumartesi her hafta gecede 3 4 atıyorum ilk verdiği hazzı vermiyor bağımlılık olayına gelince bağımlılık iradeye bağlı bundan 7 yıl öncede baya kullandım 7 yıl ara verdim şimdi 1 yıldır haftada 6 flan atıyorum ama ilk içtiğim duygu his adrenalin yok hiç kendimi öldürme hissim olmadı ama iyi bişey mi tabikide hayır uzun süre tekrar ara vericem çünkü bir anlamı yok benim işime tek yaradığı nokta yatak 🛏 ta saatlerce sevişebiliyorum bana bağlı
İlk. kez kullandım beni hep intihara sürükledi 1 hafta üst üste attım 3 er tane bir hafta olacak bırakalı korku veriyor herseyden korkar oldum sanki biri benim arkamda kötü rüyalar görmeye başladım odamdaki kediden bile korkar oldum odamda yatiramiyorum birsey olacakmış gibi hissediyorum Allah kimseyi düşürmesin böyle duruma alkol bile korkumu kesmiyor o hale geldim
Bende bu konuda yanlızım sanıyordum, atlatabildin mi.
@Mysteryyyyyigggg niye içiyon mal mısın
Yıllardır depresyon hastası olduğum için ne zaman içsem bana iyi geliyordu şöyle bende bir patlama çatlama olmuyordu sadece kendime getiriyordu bende buna hayret ediyordum tabi ki sonra araştırınca depresyonda olan birinin seratonini azalır bu hap coşturduğu için iyi geliyordu bunun gibi etkileri vardı bende az olan kimyasalları yükselttiği için beni normal yapıyordu tabi ki zararlı bağımlılık yapıyor uzak durulmasi gereken bir şey
Alkol tatmin etmiyor gerçekten etmiyor allah belasını versin bu meletin bir daha dünyaya gelsem arkadaşlarımı seçerdim ve kimseye güvenmezdim yemin ediyorum berbat , bişey allah kimseyi düşürmesin askerde bir mahlukat başlamama sebep oldu ondan sonra bir fiil aklımdan çıkmıyor sürekli canım istiyor (ayda 1 kez) bırakamıyorum ne yapsam ne etsem olmuyor sürekli bir hareketli müzik duysam aklıma geliyor tavsiyem hiç başlama bulaşma. Bağımlısı olmassın diyendende uzak dur.
Seni hayatta mutlu eden bişey yok o yüzden aklına ekstazi geliyor
Bırakabildinizmi
Ben 3 ay önce falan bu maddeyi kullandım universte okuyorum ve sadece 1 kere yaptım bunu arkadaşların aklına uyarak. bunu yaptıktan 1 hafta sonra panik atak oldum ve devam ediyo ilaç kullanıyorum doktorlarada söyleyemiyorum bunu kendimi değişik hissediyorum eskiden sevinçle yaptığım şeylerden keyif almiyorum. danisabilcegim biri varsa yardım edebilirmi
kanka korkma siciline bişey işlemez kendin söylediğin için peşine düşmezler.
Extacy bağımlılık yapmıyor. İnsan iradesine bağlı eğer çok zayıf bir kişiliksen çok istersin. 3 saat zirve 1 saatte düşüş yaşarsın düşüşlerde üşürsün kendine gelmeye başlarsın.
3 senedir kullanıyorum bağımlılık yapmıyo dediğiniz kimyalsal kullanıldığında etkisi içerisindeyken beyinde ki seratonin yani mutluluk hormonunu tavan yapıyor uzun süre kuanımda beyninizdeki etkileşimler hasar gördüğü için hırmon kendini salgılayamıyor hiç bir zaman eskisi gibi olamıyorsunuz sadece ex içtiğinizde mutlusunuz iyi exe denk gelmemişsiniz ki 3 saat diyorsunuz 7 saat aralıksız kafa yaşadığı biliyorum bir ex te ki 7 tane atmışlığım var 1 saat arayla arkadaşlar hiç merak etmeyin kafası ne kadar güzel olursa olsun gerçekten kimyalsal 1,2 kullanımdan sonra zararlarını anlarsınız kimyalsal olduğunu
Izmirde extacy nerde bulabilirim
@Edaaslan35 izmirde extacy her yerde olmayan yer yok sadece ortamına 1 kere girmen yeterli gerisi çorap söküğü gibi gelişecektir ama bu illete allah düşmanımı bile düşürmesin ha bide 1 kere denerim başka içmem gibi bişey yok yanımda çok fazla kişi ilk defa başladı esrar içip bune ya içilmez diyen çok gördüm ama bu merette görmedim zaten bütün uyuşturuculardan daha fazla bağımlılık riski var en az 3 5 ay kullanırsın zaten ilk 3 ay nasıl diyim flört dönemi gibi laylaylom vücut alıştıkca miktar artcak süre azalcak psikoloji zaten altüst bırakcağı etkiler çok fazla keşke hiç tanışmasaydım ailem okul herşeyle ilişkim yerle bir oldu uyuşturucu kullanmayan arkadaşım yok uyuşturucusuz yaptığım bir aktivite yok yani hayatını bok ediyo en kötüsüde sen bunu biraz geç fark ediyorsun
@Edaaslan35 tenekelik kurucay
abi bağımlılığı nedir biliyormusunuz bir kişi onun kafasını çok severse bağımlılık yapar onun dışında fiziksel bağımlılık boş içen harbi yrra yer
@Edaaslan35 bana yaz özelden söyleyim istersen beraber alırız. Ben ayda yılda bir kullanıyorum bulmada sıkıntı yaşamıyorum.
ben denedim 10-15 defa hiç bagımlılık hissi yasamadım aramıyorum
Aynen öyle valla bende de olmuyor bağımlılık zayıflamak iÇin kullanıyorum çoğu zaman canım çektiği için değil 😂😂😹 bence ekstaZiye bağımlı olmak kişiye göre değişiyor genelde hAyatta hiç bişeyle mutlu olamayan insanlar bağumlı oluyor o da psikolojik iradeyle alakalı mesela ben bu hapı kullanmadan da mutluyum bağımlı değilim sadece zayıflarsam çok daha mutlu olacağım ama cidden bağımlı olmadın ben bazen zoraki kullanıyorum iştahımı kapatıyor diye yAni canım hapı çektiği için değil
@Gizlikızzzzzz1 manyaksın ya
@Gizlikızzzzzz1 nerden bulurum
@elif06128 Instagram gel lütfen ; @veysel058
@Gizlikızzzzzz1 Aynen bende senin gibi kullanıyorum ayda yılda keyfi sadece
@elif06128 özelden yaz İzmir'de isen beraber alırız heryerde var tenekeli ve kuruçay mahallesi
milletin hayatını sktiğini herkesin uzun uzun anlatışıyla anlıyosunuzdur bende anlatacağım bişeyler.
gucluyse karekteri kolay olmasada bırakır ama zordur
düşüşünde üşütür
durmadan ne olacak şimdi diye dusunursun
çünki kafa acılmaya baslamıstır
Ben ex kullaniyordum kisiye bagli bagimlilik Ben tüp mide amilyhati oldum ex atsam acaba bisey olurmu yarim yarim çeyrek vs ne dersiniz
üstteki salağı boş ver içme bak cidden içme hayatın mahvolur git viski iç tekila iç ama exe bulaşma mahvetme kendini
@ekstazisevenlerdernegi buram buram ex kokusu
Nerden aliyorsunuz
Nasıl bırakılır bilmem de kafası çok iyi
Bisey soracam ben extacy arıyorum ama izmirde yeniyim nerede bulabilirim bilmiyorum
@Edaaslan35 numaranı yaz. Hallederiz
Bana yazın fikir vereyim
@Edaaslan35 niye içip sonra birine mi vercen kendını
Var
Arıyomusun hic
@Ahmert50 banada yazarmısın
,,...
Çok tehlikeli zehir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar