Bunu daha önce de duymuştum, az önce de yine bazı arkadaşların yorumlarında okudum. Sivilcelere çok iyi geliyormuş kurutuyormuş falan.. kullanan arkadaşlar var mı? nasıl sonuçlar aldınız?

Bunu daha önce de duymuştum, az önce de yine bazı arkadaşların yorumlarında okudum. Sivilcelere çok iyi geliyormuş kurutuyormuş falan.. kullanan arkadaşlar var mı? nasıl sonuçlar aldınız?

Selamlaar, cilt sorunlarından oldukça çekmiş biri olarak tabii ki Dove yüz sabunu kullananlar arasında ben de varım. 😅 Dove sabun faydalarını birlikte inceleyelim. 👇

Yıllardır sımsıkı bir cilde sahip olmanın çok iyi olduğunu duyarak birçok yanlış cilt bakımı malzemesi kullandım. Fakat bu tip ürünlerin gözeneklerimi doldurduğunu ve bu şekilde sivilceye sebep olduğunu gördüm. Bu nedenle gözeneklerimi tıkamadan, cildimi temizleyecek bir ürüne ihtiyacım vardı. Ben de bir arkadaşımın tavsiyesiyle Dove sabun kullananlar arasına katılmış olduum. Neden Dove sabun dediğinizi duyar gibiyim! 😅 Dove sabun yüze faydalarını sıralayalım;

Dove sabun kullananlardan biri olarak yorumlarımı da paylaşmak istiyorum.
Umarım yorumlarım sizin için de faydalı olur, Dove sabun kullananlar olursa yorum yazmayı unutmayın! 😎
dove sabunu ben ilk kez kullanmaya başlamıştım 3 ay önce tesadüfen aldım kullandım baya iyi hem sivilceleri kurutuyor hemde yüzdeki yağ oranını dengeliyor. şuana kadar beyaz değil yeşilini kullandım o daha etkili duyduğuma göre beyaz cildi pul pul ediyormuş
beyaz olanı benim yüzümün kuruyup pul pul olmasına sebep oluyor ama sarı olanı çok iyi geldi
sarı olanı ne yaptı peki sivilce için mi kullandın?
evet sivilce falan vardı düzelmişti baya çok işe yaramıştı
anladım bu sarı olandan alayım o zaman.. paketinde ne yazıyor acaba limonlu falan mı
kutusu bu
sağol arattım ama bulamamıştım :)
Arkadaslar gerçekten akşam yüzünüzü yikiyip hafif islaklik bırakın ve sabunu yüzünüzün her yerine sürün ama aksatmayın farkını gerçekten gorceksiniz ayricada duştan çıktıktan sonra 10 15 damla limona hafif su ilave edip pamukla yüzünüze sürün üstüne sabunu dediğim şekilde sürün ve farkı görün
Tesekkurler
yorumları okudum yeni almıştım 1-2 kullanım vazgeçtim peki önerisi olan var mı şimdi durumum şu sivilce hapı kullanıyom sivilce nerdeyse geçti ama doktor izler için bir krem verdi o kremi sürmek için de yüzümü temizlemem lazım önerisi olan ? zeytinyağlı sabun olur mu ya da direk ılık suyla yıkayıp geçiyim mi
Kardeşim doktor sürmeden önce yıka diye sana bir temizleyici bar ya da sprey yazar onu alsana
Cevap
15Cevap
Yüzü bebek gibi yapıyor. Yumuşacık oluyor yüzün tavsiye ederim. Birde artık yeni çıkan sabunlarda nemlendirici krem etkisi oluyor. Yani oldukça iyi ve kaliteli bir sabun bence dove sabun tavsiye ederim. Kuru bir cilde sahip isen bence tam senin için bir sabun bu. Bende kullanıyorum gerçekten oldukça etkili cilt için özellikle ya.
Salatalık ve yeşil özlü olan dove sabunlar bende mükemmel iş görüyor.
Ama bu çeşme suyunda yıkamıyorum, aritmetik olan çeşmeden yıkıyorum aksi halde kloroform kanser edici madde oluşuyor. Bu dove ile ilgili değil şampiyon ve tüm sabunlarda geçerli..
Evet şimdi kontrol ettim doğruymuş :))
Sabun cildin phi bozmaz doğru sabun kullanıldığı sürece ve sabun sivilce yapmak kurutmadigi sürece ayrıca sabun sade olması önerilir kokusuz veya hoş kokulu olması gerekir örn limon özlü salatalık özlü gibi son olarak leke sivilce problemi yaşayanlar günde 2kez (yağlı ciltler icin) sabah akşam 5dk sabunu yüzde bekletmek gerekir ardından ılık veya soğuk su ile bolca yıkamak gerekir, Yok ama esnasında sadece tek parmak ile yüzde dairesel hareketle sabunu yüzden arındırma hareketi yapmak sonrasında steril bir havlu ile kurulamak çok önemlidir
Yaklaşık 3 gün kullandım ve her kullandığım zaman 2 3 tane sivilce çıktı. Cilt tipim karma ama yağlı cilde daha yatkınım. Yüz için yararından çok zararı var kullanılmamalı. Onun dışında kokusu ve nemlendirici özelliği gayet güzel vücut için kullanılabilir. Ilk başta acaba cilt altındaki sivilceleri mi çıkarıyor diye düşündüm fakat bu çok düşük bi ihtimal çünkü yeni sivilce tedavisi gördüm ve yüzüm temizlenmisti. Şimdi tekrar çıktı sivilceler.
Söyleyen dalga geçmiş galiba seninle tam tersi sivilceye yatkın, yağlı bir cildin varsa kullanma. Neutrogena cilt bakım ürünlerini ve salyangoz kremi kullan özellikle salyangoz kremi iyi cildin yenilenmesi için...
valla burdakilerde söylüyor bak işte
bende gittim ama bu konu hakkında bişey demedi
kullanıyorum ama faydasını göremedim malesef bundan medet umdum bi an
denemedim. o kırışıklık için değil mi
Normal sabunlarin aksine cildi kurulmuyor ve kremli gibi bir his bırakıp nemlendiriyor. Çok hos dokusu var. Ve cildin yumuşacık oluyor. Kokusu da ayri bir güzel şahsen...
Bir kere dove sabun değil arkadaşlar. Sabun kostik ve yağ karışımıdır. Dove hafif yüzeysel temizliyicilerle harmanlanmış kaliteli bir temizleme barıdır. Kurutmaz. Çünkü krema gibidir. Sen köpürtürkeno, hem temizler, hem nemlendirir hem yumuşatır.
Ben bunun normal beyazını 3 gündür ( günde 3 öğün ) kullanıyorum sivilcelerimde gözle görülür fark var herhalde bir haftaya tamamen geçerler
Kaç saat yüzünde kalıyor
Bknz:Öncelikle cilt analizi yaptırmanız gerekiyor.Cilt tipinize uygun olan materyalleri kullanmanızda yarar var.
çok kullandım ama yararı olmadı bende bundan medet ummaya başladım
Herkese aynı etkiyi gösterceğini zannetmiyorum.Sabun sonuçta cilt temizliği için dermotologlar önermiyor.Bide sivilceler varsa cildinde uzak dur derim.Dermokozmetik ürünler kullan.
sivilceye bir faydasını hiç görmedim çok uzun zamandır hem banyoda hem el yıkamada kullanıyorum. güzel bir sabun cildi nemlendiriyor ama kurutma hayır
sivilce kısmısını bilemicem genetik bzde bende hic cıkmadı ama ben dusta kullanıyorum arada yumusatıyor nemlendiriyor yani dus jellerinden daha iyi tabi baratti ayrı <3
Sabunun kimyasal yapısı, hassas ciltlere zararlı. Benim dermatologum önermiyor, yüz temizleme solüsyonları öneriyor.
Yüze sabun mu sürülür? Temizlik jeli felan al sabun sürme yüzüne.
zaten jel kullanıyorum ama herkes iyi geliyor diyor
Bence kulaktan dolma bilgilerle yuzune hiç birsey surme. Bir dermatologa git ve cildin için en dogrusu ne ise onu kullan.
çok gittim işe yaramadı
hmm o zaman birsey diyemem...
bir ara kullanmıştım ama sivilce için degil...
yumuşatıyor ve kurutmuyor cildi..
Çok çok faydalı iddalı olmasın ama brnim yüzüme bak mesela
sabun kullanmıyorum onun yerıne losyon kullanmaktayım sabun cıldın phını bozuyor
çok güzel ve kaliteli bir sabun bizim manita banyoda hep onu kullanır..
cok ıyı gelıyo ama sıvılce cıkaıryo onerısı olan var mı ?
ben sivilce için kullanacaktım
nasıl sana sivilce mi yapıyor?
anladım..
Ben yeni kulalnmaya basladim. Suratimda hic sivilce cikmayan beni sivlceli ergen gibi yapti sinirim cok bozuk...
sivilceli surata yağ içerikli sabun sürmek bana mantıklı gelmiyor
yağlı değil ki kremli
bende medet umuyorum işte forumlarda çok iyi falan demişler
Nilera gliserinli sabunu almalısın. Kesinlikle sivilceyi kurutuyor
cilt tipine göre değişebilir ama benim vazgeçilmezim
nasıl yapıyor cildini
sabun cilde iyi gelmez diyenler dove sabun cild için yapılmıştır sabah yüzünüzü onla yıkayın die kullanın yüzük yağ oranını dengeliyor ama sivilceye iyi gelirmi bilmem
Cildi Tıkanıklaştırır cilt rahat bir nefes alamaz + savunmasız bırakır
en iyi çözüm yıkama jeli isterde en kaliteli en pağlı sabun olsun bişey farketmez hoşçakalın :) .
Ben salatalıklısını kulkandım çok iyi her sabah kalkınca yıkıyorum gece yatmadanda üşenmezsem.
Şu marketlerden aldığınız hiç bir sabun şampuan duş jeli nin hiç bir
faydası yok.
ben yıllardır onu kullanırım gerçekten çok yararını gördüm ama ciltten cilde farkedermi bilmiyorum
Vanilyalı olanından günde 2 kere kullanıyorum her cilde uygun sivilceleri kurutuyor pamuk gibi yapıyor.
Sivilcelere iyi gelen bir sabun varmış arkadaşım kullanmıştı adını unuttum ama eczanede vardır, yada cilt doktoruna bir danış.
Çok güzel hem 1 haftada cildini yumuşacık ve pürüssüz yapıyor hatta saha fazlası kullanmanı öneririm bende kullandım şimdide kuzenime alıcam
Ben de uzun zamandir kullanıyorum benimde cildime çok iyi geldi ben disi sari kutu olanı kullaniyorum cream oil çok memnunum tavsiye ederim 😊🙏
Uzun zamandır kullanıyorum cildime çok iyi geliyor tavsiye ederim.
Ben kullandım bence çok güzel yanı benim cildime çok iyi geldi ama her cilde nasıl olur bilemiyorum
Benim yüzümü berbat etmişti her cilde iyi gelmiyor
iyi falan gelmedi bana
Yumuşatıyor cildi güzelleştiriyor.
Sabunu asla cildini değdirme. Hele ki yüzüne.
Iyi geliyor çok güzel bir sabun tavsiye ediyorum.
Ben kulaniyorum cilim kabuk atıyor
Yağlı cilt tipi için uygun mu acaba?
@ecemaltindag26 uygundur :)
Katı sabun sonuçta bir faydası olmaz bence
Bence en güzel sabun eşek sütü sabunu 😊
Evet
tamamiyle kimyasal
Sabun iyidir😉😉
çok iyi geliyor
sivilceye mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?