Kizlar yardim edin bakireyim neden boyle oluyo...kizlar cvb yazsin lutfen yeniyim burda
Cevabın nedir?
Kızlar yazsın demişsin ama kusuruma bakma bizim ülkedeki kızlar kendi vajinalarını tanıyamayacak cehalette olduğu için emin ol erkekler daha doğru ya da doğruya yakın cevap verecektir. Bir kere vajinal akıntılar başta mantar olmak üzere vajinit gibi rahatsızlıklarla ortaya çıkar. Her vajinadan akan akıntı hastalık habercisi değildir. Yaşınız kaç ve vajinanınız ne kadar tanıyorsunuz bilemiyorum ama vajina kendi kendini temizlemek ve bakterilere karşı korumak için devamlı olarak yumurta akına benzer bir sıvı salgılar. Zevk suyundan fark yoktur. Bu sıvı başta şeffaf, kurudukça beyaza döner. Bu sıvı özellikle ayakta dururken yer çekiminin etkisiyle vajinadan dışarı akar ve külotta kuruduğunda beyaz hal alır. Bunu ayırt edebiliyorsanız o zaman gelen sıvı muhtemelen mantardan kaynaklı olma olasılığı çok yüksek. Akıntıyla birlikte vajina ve çevresinde kaşıntı, idrar yaparken yanma, akıntı süt ya da beyaz peynir kesiği şeklinde olur. Eğer sizdeki tanımlar buna uyuyor ise en kısa sürede bir jinekoloğa başvurun. Şimdiden geçmiş olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Eminim oyle degildir..bioloji derslerde bu anlatiliyor bence her kiz bunu bilmesi lazim ama bence erkeklerde en az kizlar gibi
+1 yılbeyaz ve şefffaf sa sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. genellikle iki adet dönemi arasında görülebiliyor bu tür akıntılar. iyi günler dilerim :)
00 Yorumla
şeffaftan beyaza kadar akıntı olması normal..korkacak birşey yok..asıl korkulacak şey akıntının kokulu ve renkli ( yeşilimsi sarı, sarı ya da kahverengi) olmasıdır..iltihaba ve hastalığa işaret eder
11 Yorumla
Soran+1 yılOzelden yazarmisin ekledim
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkezde olur o bakirelikle falan alakası yok
26 Yorumla
Soran+1 yılHim.sende oluyomu
Cevap sahibi+1 yılevet ama fazla degil fazla olursa bir sorun var demektir veya rengi degişikse
Soran+1 yılMumkunse ozelden konusabilirmiyiz
Cevap sahibi+1 yıltabi
Soran+1 yılGizliden cikacam ekleyin beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
+1 yılHeyecanlaninca olur o beyaz akinti adet doneminden once olur yani olacagin habercisidir ya da bir hastalik iliskiden sonra ama bisey yapmadigna gore hic bir problem yok
11 Yorumla
Soran+1 yılEkledim seni kabul edermisin
link biraz araştırıp okursan anlarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsabıkkkkkkkkkkkk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri