Bu konuda bir fikriniz var mi?
Serum reglimi 3 hafta geciktirdi.
Serum regli keser/geciktirir mi?
Serum reglimi 3 hafta geciktirdi.
Serum regli keser/geciktirir mi?
serum sadece sudur
içinde biraz tuz vardır
regl ile ilgisi yoktur
tedavi etmez
hastalığı geçirmez
hastanelerin acilini serum için rahatsız etmemeliyiz
Sağlıkçıyım serumun çeşidine göre yapabilir mesela mannitol pıhtılaşmayı artırır adetin gecikmesine katkı yapar. İçine başka şeylerde katılmış olabilir.
Ya midem bulaniyodu o gun ve tansiyonum dusmustu ona gore icine bisiyler ilave edildi ama sormadim
Bende hastanede stajyerim ama kimi seyleri bende bilmiyorum haliyle sorayim dedim
Tamam.
Merhaba ben iki ay once kasık fıtığı ameliyatı oldum iki ay düzenli regl gordum ama bu ay gormedim ameliyattaki ilaçlardan kaynaklı olmus olabilir mi ya da ameliyattan 1 hafta sonra dideral ilaç kullanmaya başladım ama dozunu ve günlerini ayarlayamadım Şu an da ilacı kestim ondan kaynaklı da olabilir mi
@Ebrudjjsjsjs ikisi de olabilir ameliyatı genel anestezi ile olduysan yani uyuttularsa merkezi sinir sistemi ve hormonlar değişime uğrar, spinal anesteziyse o da hafiften etkiler, dideral zaten merkezi sinir sisteme blok koyucu bir ilaç aritmi ilacı ama başka amaçla da kullanılıyor. Bol su iç, yoğurt, arada turşu ye, anestezi tam atılsın.
Serumun reglle ne alakasi? regl yumurtaliklar prosesidir serum zeherlenme ve ya cok kan kayp etmede kullanilir guzelim.
Sanmıyorum
Gecikme sebeplerinde iilaclar da yaziyordu
Benim serume mide bulantisi agri kesici va vs bisiyler eklediler ondan
Ertelemez ama kesebilir bence bende sürekli hap alanlardanim bir tane değil de iki tane aldığımda iki ya da üç gün falan oluyorum ama erteledigini hiç görmedim en azından bende olmadı
stresten gecikir serum geciktirmez
Olabilir... halsizlik icinmi ictin... sonucta ilac yapar... o ay icmissindir falan ... fecikme yapar... bunyende zayifsa yenik duser
Ay içinde hastalanmıştın sen ondan dolayı gecikmiş olabilir
Olablr
Serumsuzda adet geçikebilir yogun strestesin sanırım,1 2 güne sokulur rahat ol
Antibiyotik varsa olabilir yoksa kesinlikle başka bir sebep tendir...
3 hafta mı? sanmam ya. Serumun yan etkilerini bir doktora danışmanda fayda var.
Başka bir sıkıntı olmasın? Doktora git bence
Baska ne ollacak ya
Bilmiyorum ki doktor değilim :P sen git bir görün kötü bişey olmasın da
bazı bünyelerde geçikme yapar
Hayır bir etkisi olmaz kız ayool
Olabilir
Alakası yok bence
Geciktirir evet
Doktora git
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar