Özellikle evde boyamak istediğimiz rengi tutturmak için biraz riskli olabiliyor. Fakat kuaförde de aynı riskin olduğunu biliyoruz. Saçlarımızı boyatıyoruz, istediğimiz ton tutsa bile hoşumuza gitmeyebiliyor.
Yeni boyanmış saç tekrar boyanır mı?
Yeni boyanmış saç üzerine tekrar boya uygulamak saçların yıpranmasına yol açabilir. En azından 2-3 hafta beklemek gerekmektedir. Bu süre içerisinde saçlarınızı 2 günde bir yıkayarak rengin oturmasına yardımcı olabilirsiniz. Biliyorsunuz ki saçlar ilk boyandığı gibi kalmıyor, birkaç yıkama sonrasında renk tonlarında oynamalar olabiliyor. İlk boyandığı halini sevmeyip, yıkadıkça yerine oturan rengi çok sevme ihtimaliniz de bulunuyor :)
Saç boyandıktan kaç gün sonra tekrar boyanabilir?
Saçı tekrar boyama süresi
Saçı boyadıktan sonra tekrar ne zaman boyayabiliriz diyorsanız, 3 hafta beklemenizi öneririm. Uzun bir süre gibi gelse de saç sağlığınızı göz önünde bulundurduğunuzda saçlarınızın daha önemli olduğunun farkına varabilirsiniz. Çünkü üst üste saç boyamak saçların yıpranmasına yol açacaktır.
Boyanın üstüne boya tutar mı?
Boyanın tutup tutmayacağını saçın boyalı olması değil, boyanın hangi renk olduğu belirliyor. Koyu renklerin üzerine açık renkler tam olarak tutmuyor. Örneğin; kahverengi bir saçın üzerine platin saç boyası sürdüğünde saçlarınızda yeterli açılma meydana gelmez.
Koyu renklerde bile etkili Palette Deluxe Yoğun Renkler serisi!
Boyanın üstüne boya sürmek
12 renkten oluşan Palette Deluxe Yoğun renkler serisi koyu renklerde bile yüksek etki gösteriyor. İçeriğindeki değerli marula yağı sayesinde saçlarınızı nemlendiriyor, besliyor. Saç boyaları en fazla 1-2 tona kadar açık renk sonucu sağlayabilir. Palette Deluxe Yoğun Renkler koyu renkli saçlarda bile etkilidir, 2-3 tona kadar açık renk sonucu sağlar.
Saç kaç günde bir boyanır?
Saçlarınızı tekrar boyamak için uzmanların önerdiği zaman aralığı 8 haftadır. Ancak dip boyası için bir sınır yoktur. Saçlar boyandıktan sonra yaklaşık 1 ay içerisinde dipler çıkmaya başlıyor, bu durum saçlarında beyaz olanları daha çok rahatsız ediyor. Sadece dip boyası yaptırarak kontrol altına alabilirsiniz. En iyi beyaz kapatan saç boyası önerileri için:En iyi beyaz kapatan saç boyası hangisidir?
Saçlarımı açıcıyla açtım ama diplerine sürdüğüm için yanıyo sandım çabuk yıkadı. Önceki renk siyahtı ve açıcıdan sonra uçları sarı orda siyah uçları kızıl oldu üstüne boya yaptım açık kumral ve şu an berbat haldeyim tekrar açıcı kullansam ne olur... ya da boya bunlar için beklemlimiyim ama bu şekilde beklemem imkansız bir hafta veya üç gün yad hemen yarın yapsam ne olur? Acil cevap verirseniz sevinirim
Hiç bişey olmaz ben dört gün boyunca arka arkaya dört kere saçımı açmakla uğraşıp dört kere boyadım ikisi açıcıydı ikisi boyaydı ve saçıma bişey olmadı sadece biraz başım ağrıyor o kadar
Eğer açık değilsen kapalıysan 2 hafta beklemeni tavsiye ederim eğer açık bir bayansan kuaföre gidip saçını boyatmalısın sen yakabilirsin ayrıca saç dibindeki yanma boyanın saça etki ettiği anlama geliyor
@TomrisHan birsey sorucam kuaförde saçımı boyadım bal köpüğü +kumral renginde oldu ama duş aldıkça rengi açılıyor açık kahve rengine boyamak istiyorum ama tutar mı renk sizce
Bildigim kadariyla enazindan bir uc ay tabi kullandigin boya iyise tekrar boyamak icin ve yakmayi bence kesin yapma saclarinin uclari kirik kirik oluyor
ha bak o zaman farkli...bekle sakin boyama...kutu boyalarda cok gördüm, ilk yapinca siyah duruyor resmen, sonra yikadikca iyce kendine gelyior...sakin elleme simdi yine boyarsan pigment üstüne pigment katarsin ve iyce koyulasir.
ben saçımı bir buçuk ay önce evde boyatmistim ama saçım istediğim renk olmadı üstüne bir daha boyadım yine tutmadı aradan bir gün geçti kuaförde koyu bir tona boyadım şimdi saçımın renginden memnunum ama çok çabuk aktı altta şimdi tekrar boyasam şu anki rengine saçım yanar mı?
Saçlarınızın yanmaması için boya yahut açıcıya göz kararı bir yemek kaşığı kadar saçkremi ekleyin işlem sonrasıda nemlendirici krem ile saçlarınızı severmiş gibi nemlendirin duş sonrasıda saçları kuruttuktan sonra bu işlemi uygulayın çabuk toparlanıyor saç
Saçımı dün akşam ilk defa açtım ve turuncumsu sarımsı birşeu oldu daha sonrasında üzerine mor boya ile boyadım ama boya tutmadı saçımda açık renk almışım ben şimdi tekrardan saçımı boyamak durmundayım çünkü çingene gibi duruyorum boyarsam saçıma bir şey olur mu sadece boyucam açmıcam
Bugün kuaför saçımın uçlarına 2 kere dibine de bir kere açıcı sürdü sonra açık küllü sarı gitti tutmadı onun üstüne koyu kumral girdi saçım şu an çok iğrenç bir renkte saçıma bir kere daha koyu renk siyah ya da gece mavisi girsem saçım yanar mı? Ya da saçımı ne zaman boyamalıyım şu an ki rengine katlanamiyorum
O kadar ben ki bu anlattığın sacım simsiyahtı kuafore koyu kumral olsun önleri sarı dedim ve koyu kumral değil de tur turuncumsu bir renk yaptı nerden boyattım diye pişman oldum şimdide açık kahve boyatmak istiyorum
Ben sacımı kırmızıya boyattım 1-2 ay önce ve şu an pek hoşuma gitmiyor koyu lacivert tonlarında boyatsam saçlarım yanar veya dökülürmü lütfen cevap verin :/ Yarın almayı düşünüyorum ona göre vazgececgim
ben sacimi 1 ay önce siyaha boyamistim dilerim geldi ama uçlarda hala duruyor boya kırmızı yapmak istiyorum cok belirgin bir renk olmasina gerek yok sarap kizili olabilir mesela tutar mi sizce
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Geçenlerde saçımı boyadım 1 saat sonra tekrar boyadım.
Merhaba ben bi esmer olarak 1 gün önce saçımı kizila boyadım ve yaşımı aşırı büyük gösteriyor siyaha boyamayı düşünüyorum ama siyah aktiginda tekrar kizillik mi ortaya çıkar yoksa doğal sac rengim mi?
Ben bugün sacimi boyadim üstüne bi renk dha sursem yaparmı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçlarımı bugün kızıl yaptım fakat hiç hoşuma gitmedi , kendi saç rengim koyu kahve 3 hafta boyamak içın beklemelimiyim çok rahatsız oldum. Yarın direk boyamak istiyorum, açıcı felan kullanmadım ama