Kız gibi hissediyorum, kurtulamıyorum?

Merhaba arkadaşlar, bu konuda daha önce çok yazı yazılmış, cevaplanmış; birçoğunu okudum ama ben de kendimden bahsetmek ve sizlerden yardım almak istiyorum. Ben 20 yaşındayım, erkeğim. (Üye olurken bile elim "kızım" diye işaretledi) Kendimi bildim bileli, yani 4-5 yaşımdan hep içimde bir kız olma isteği var. Kız kıyafetleri giymeyi çok seviyorum, erkek kıyafetlerinde rahatsız oluyorum. Bunu kimse de bilmiyor, evde yalnızken annemin eteklerini falan giyiyorum, günlük hayatta normal gibi yaşıyorum. Dışarıda sert bir erkek görüntüsü veriyorum, ama içimde hep duygusal, narin bir kız var. Kız arkadaslarimla konuşmayı çok seviyorum, erkek erkeğe muhabbetler çok sıkıcı geliyor. Sürekli kız olduğumu hayal ediyorum, rüyalarımda öyle görüyorum. Bu beni artık o kadar yoruyor ki... Çift yaşam sürüyorum resmen. En acısı da kimseye anlatamıyorum. Defalarca bu düşünceleri kafamdan atmaya çalıştım. Bir süre bıraktım da, başka şeyler yaptım, kafamı başka şeylere verdim. Ama olmuyor arkadaşlar, o kadar kötü bir şey ki bu... Normal bir erkek veya normal bir kız olmak için neler vermezdim. İki cinsiyette hayat yaşıyorum sanki. Bedenen erkek, ruhen kız... Bu konuda neler yapabilirim arkadaşlar? Çok bunaldığım zaman kız gibi giyiniyorum ve mutlu oluyorum, sonra kendime kızıp ağlıyorum. Dertleşmek, paylaşmak istiyorum artık birileriyle. Bana yardımcı olur musunuz? Teşekkürler
Kız gibi hissediyorum, kurtulamıyorum?