:) 2.kez deldirdim de...kulak deldirdikten kaç gün sonra küpe çıkarılır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kulak Deldirdikten Sonra Küpe Değişimi Nasıl Yapılır?

Kulak Deldirdikten Sonra Küpe Değişimi Kulak deldirdikten sonra doğru bakım uygulamak, hem sağlık hem de görünüm açısından çok önemlidir. Kulağınızı deldirdikten sonra düzenli ve uygun bakım yapmak, yeni küpelerinizden daha memnun kalmanızı sağlayacaktır. İstatistiklere göre, enfeksiyonların oluşma nedeni genellikle yanlış veya yetersiz bakım sonrası ortaya çıkmaktadır. Bu nedenle de kulak deldirdikten sonra küpe değişimini ve bakımını doğru bir şekilde yapmalısınız.
İlk Kez Takılan Küpe Nasıl Çıkarılır?
İlk kez takılan küpeyi çıkarmaya hijyen ile başlamalısınız. Bunun için ellerinizi sabun ve su ile yıkadıktan sonra el dezenfektanı uygulamalısınız. Dezenfektanı uyguladıktan sonra iyice ovalamalı ve ellerinizin kurumasını beklemelisiniz.
Küpelerinizi, kulak deldirme işlemi sırasında size söylenen süre sonunda çıkarmalısınız. Eğer bununla ilgili bir bilgi verilmedi ise genellikle bu süre altı haftadır. Bu nedenle de ilk kez takılan küpenizi bu sürenin sonunda çıkarmalısınız. Özellikle erken çıkarmamaya dikkat etmelisiniz, çünkü daha erken çıkarırsanız kulak delikleriniz kapanabilir veya bu bölgede enfeksiyon oluşabilir.
Ardından kulaklarınızı temizlemelisiniz. Kulağınızdaki kir ve ölü deri birikimini temizlemek için, bir miktar pamuğu alıp alkole veya temizleme solüsyonuna batırın ve sonra küpenin etrafını nazikçe silin. Pamuğun küpenize takılacağından endişe ediyorsanız, pamuklu çubuk da kullanabilirsiniz. Küpeleri çıkarmak için hazır olana kadar her gün bu şekilde temizlik yapmanız önerilir. Bu, kulak deliğinizin temiz ve sağlıklı kalması açısından önemlidir.
Temizleme işleminin ardından küpeyi çıkarabilirsiniz. İlk kez takılan küpenizi çıkarmak için iki elinizi de kullanmalısınız. Küpenizi çıkarırken, küpenin ön kısmını işaret ve baş parmaklarınızla tutun ve arka kısmını da yine iki parmağınızla kavrayın. Küpenin arka kısmını sıkıca tutarak dışarı doğru çekin, böylece küpeniz düşmeyecektir.
Küpenizi çıkarmak için, parmaklarınızla hafif hareketlerle küpeyi oynatın ve küpeyi hafifçe ileri geri hareket ettirerek yerinden çıkmasını sağlayabilirsiniz. Ancak küpeyi çıkarmak için döndürme veya bükme hareketleri yapmaktan kaçınmalısınız. Bu hareketler, kulağınızın iyileşmiş bölgesine zarar verebilir. Ayrıca küpelere sürekli dokunmak veya oynamak da enfeksiyona yol açabilir. Bu nedenle küpenize dokunmaktan kaçınarak enfeksiyon riskini en aza indirmelisiniz.
Küpenin arka kısmını çıkardıktan sonra, asla parmağınızı arkadan öne doğru bastırmamalısınız. Bunun yerine, küpenin ön kısmını sıkıca tutarak yavaşça çıkarmalısınız.Kulak Deldirdikten Sonra Küpe Ne Zaman Değişir?

Kulak Deldirdikten Sonra Küpe Ne Zaman Değişir? Kulak delme işlemi sonrasında, herhangi bir enfeksiyon ve iltihaplanma yoksa, iyileşme sürecinden sonra en az 6 hafta boyunca küpeler çıkarılmamalıdır. 6 haftanın sonunda ise küpeleri çıkarılabilir ve farklı küpeyle değişim yapılabilir. Bu sayede enfeksiyon riskini en aza indirilmiş ve bu bölgeyi sağlıklı olmasını sağlamış olursunuz.
Kulak Deliği Ne Kadar Sürede İyileşir?
Kulak delme işleminden sonra iyileşme süresi genellikle 6 haftadır. Eğer kulak delme işlemi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildiyse yani enfeksiyon veya alerji gibi bir durum yoksa, iyileşme dönemi olan 6-8 hafta boyunca küpe çıkartılmamalıdır. İyileşme süreci tamamlandıktan sonra da kulağa temas edebilecek unsurlardan kaçınılmalıdır. Bu sayede enfeksiyon riskini en aza indirmiş olursunuz.
Yeni Delinen Kulağın İyileşme Sürecinin Hızlanması için Neler Yapabilirsiniz?

Yeni Delinen Kulağın İyileşme Süreci Yeni delinen kulağın enfeksiyon riskini önlemek ve iyileşme süresinin hızlandırmak için yapabileceğiniz bazı yöntemler bulunuyor. Yeni delinen kulağın iyileşme sürecinin hızlandıracak bu yöntemleri şu şekilde sıralayabiliriz.
- Delinen bölgeye ya da küpelerinize dokunmadan önce ellerinizi mutlaka temiz tutmalısınız.
- Kıkırdak bölgesi için 5 ay boyunca kısa arkalı küpeler kullanmalısınız. Bu nedenle de kanca tasarımlı küpeler önerilmemektedir. Ayrıca, küpe tercihiniz hipoalerjenik cerrahi çelik, titanyum veya altın olmalıdır.
- Yeni deliği temizlemek için 1 çay bardağı ılık suya 1 çay kaşığı tuzu ekleyerek, tuzlu bir çözelti hazırlayabilirsiniz. Temiz bir pamuk yardımıyla tuzlu suyu delinmiş olan bölgenin ön ve arka kısmını silerek temizleyebilirsiniz. Bu işlemi günde birkaç kez yapabilirsiniz.
- Delinen bölgeyi temizlemek için kullanabileceğiniz bir diğer yöntem ise alkoldür. Alkole batırılmış bir pamuğu günde iki kez delinmiş olan bölgeyi silmek için kullanarak, mikropları uzak tutabilir ve kabuklanmayı önleyebilirsiniz.
Kulaklarınızı temizlerken küpeyi sağa ve sola doğru çevirerek deliğin daralmasını engelleyebilirsiniz. - Kulağınızı deldirdikten 6 hafta sonrasında küpe değişimi yapabilirsiniz.
Yeni delinen kulağın iyileşme sürecini hızlandırmak için gün içinde küpenize dokunmamaya özen göstermelisiniz.
Kulak deliminin ilk haftaları iyileşme süreci olduğu için büyük küpeler tercih edilmemelidir. - Kulak deliğinin iyileşme süreci boyunca temiz ve kuru tutulması gerekir.
- Kulağınızı yeni deldirdiyseniz, ilk haftalarda havuzda yüzmekten kaçınmalısınız.
- Kullanacağınız küpe hiç kullanılmamış olsa bile öncesinde mutlaka temizlemelisiniz.
- Eğer kulak delme işlemi sonrasında yaralanma, şişlik, kızarıklık veya deliklerden sarımsı bir sıvı sızması gibi belirtiler meydana gelirse ve bu belirtiler kısa sürede iyileşmez ise bir dermatoloğa görünmeniz gerekebilir. Bunun nedeni ise belirtilerin enfeksiyondan kaynaklı olabilmesidir.
Küpe Taktıktan Sonra Banyo Yapılır mı?
Kulak deldirdikten sonra banyo yapmak önerilmez, ancak 24 saat sonra dikkatli bir şekilde banyo yapılabilir. Bir gün sonra banyo yapmak, enfeksiyon riskini azaltır. Ancak, banyo sonrasında kulak deliği asla ıslak bırakılmamalıdır. Kualk deliği kuru ve temiz olduğunda iyileşme süreci daha hızlı olacaktır. Duştan çıkarken havlunun küpeye takılmamasına dikkat edilmelidir.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhabaa, her kulağını deldirmek isteyen ve deldirenin aklındaki o soruyu güzelce araştırıp geldim. 🌸
Söylemeden geçmek istemediğim bir şey var! Kulak deldirdiğiniz ortamın hijyenik olmasına dikkat edin. İlk takılan küpenin de gümüş ya da altın olması çok önemli.
Kulak Deldirdikten Kaç Gün Sonra Yeni Küpe Takılır?
Kulak deldirdikten sonra yeni küpe ne zaman takılır sorusuyla başlamak lazım. İşlem sonunda takılan gümüş veya altın küpenizi yaklaşık 6-8 hafta çıkarmamak gerekiyor. Yaklaşık 6 hafta sonunda bir sıkıntı yaşamadığınız takdirde delinen kulağa yeni bir küpe takabilirsiniz. Kıkırdak delimi yapıldıysa 12 hafta boyunca küpenin kulakta kalması gerekir.
Yeni Delinen Kulak Ne Zaman İyileşir?
Kulağınızı deldirdikten sonra az miktarda şişme veya kırmızılık delme işleminden hemen sonra oluşabilir. Bu normal bir süreçtir ve 48 saat içerisinde geçecektir. Şayet beklenmeyen bir şekilde acı ve kızarıklık devam ediyorsa lütfen en yakın sağlık kuruluşuna veya hekiminize danışın. Küpenin yaklaşık 6 hafta içinde çıkarılması ya da kulağın enfeksiyon kapması durumunda oluşan sıkıntıların iyileşmesi için de günde 2 kez düzenli olarak temizlenmeli, krem sürülmeli ve küpenin yapışmasını engellemek için küpe nazikçe döndürülmelidir. Bu işlemler yapıldığı takdirde yeni delinen kulağın iyileşme süreci kısalacaktır.
Yeni Delinen Kulağın Hızlı İyileşmesi için Ne Sürülür?
Korkulu rüyamız yani enfeksiyon, alerji vb. durumlarda delinen kulağı çok fazla ellememek ve dikkatli davranmak gerekiyor. Delinen çevreye güzelce temizlendikten sonra antibiyotik ya da ispirto içeren kremler sürülebilir. Delinen çevre bu kremler sürüldükten sonra enfeksiyon kapma riskini ortadan kaldıracaktır. Kremi sürerken pamuk ya da kulak çöpü kullanabilirsiniz. Enfeksiyonun türüne göre kremler ile birlikte kısa sürede kulağınız iyileşecektir.
Kulak Deldirdikten Sonra Küpe Değiştirme Nasıl Yapılır?
Kulak deldirdikten sonra küpe değiştirirken bunlara dikkat!
Kulağınız delindikten sonra enfeksiyonel bir sıkıntı yaşadıysanız kullanacağınız küpelerde çok dikkatli olmanız gerekir. Kesinlike uzun süre ucuzluk küpeler kullanmayın.
Küpeyi değiştirmeden önce ellerinizi iyice yıkayın, hijyen çoook önemlii! Küpeyi çıkarmadan önce delik içinde hafifçe döndürmelisin. Takacağın küpeyi alkol veya kolonya ile silmeli, uzun vadede gece yatarken deliğin havalanması için küpelerinizi çıkarmalısın.
110 Yorumla
En iyisi 1 ay beklemek. Ben 1 hafta sonra çıkarmıştım yara olmuştu, sonra kabuk bağladı. E kabuk olunca küpeyi takamıyorsun ve delik kapanıyor. Sen 1 ay kadar bekle.
81 Yorumla- +1 yıl
Ben 1 ay 1 hafta bekledim yinede kabuk bağladı ve küpeyi takamıyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılküpe değiştirmek içinse en az 4-5 gün. küpe takmayacaksan en az 1 ay beklemen gerek
143 Yorumla- +1 yıl
Ben dün deldirdim iki gün sonra başka küpe ile değiştirsem dezenfekte edip herhangi bir iltihaplanma olur mu?
- +1 yıl
Ben ilk deldirdiğimde ikinci günden çekmek zorunda kaldım sonra kapandı üstüne tekrardan iki gün önce deldirdim hala ilaçlı küpe kulağımda 2,3 gün sonra başka küpeye geçsem bir sıkıntı olur mu küpenin yapışması veya kanama gibi
- +1 yıl
Ben küpe değiştirdim, halka küpe taktım ve sol kulağımda ufak bir yara var, çeviremiyorum küpeyi iki kulağımda da, alıştırma küpesi canımı yakıyor, halka küpeyle devam etsem sorun olur mu?
+1 yılAğzına sağlık 1 hafta 10 gün kalsın hergün çevir döndür küpeyi...ama eğer dinlenmek için çıkartırsan 1 gübü geçirme kapanıyor en azından 1-2 ay böyle devam et bende şunu sorayım kulağınız hiç kan topladı mı cevabı olan yazsın 1 ay oldu ama nedense arada kan topluyor hafif iltihap oluyor
72 Yorumla- +1 yıl
Daha önce benim oldu. Sahte alerjin vardır dediler. Sonra bu yuzden bı sure gümüş kullandım bir ay kadar ondan sonra sahte taktım.. geçti bir daha hiç olmadı
- +1 yıl
@Anonimdenhallice güzel.
+1 yılen az 1 hafta kalması lazım kulakta ama ben 3.günden çıkarmıştım özel sebeplerden dolayı :D
22 Yorumla- +1 yıl
iz kaldı mı ya da kalmadıysa ne kadar sürede geçti
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
17Cevap
+1 yılKulak deldirmenin ardından küpenin çıkarılması için ideal süre, kulak deliğinin tamamen iyileşmesine bağlıdır. Kulak deliğinin iyileşmesi, kişiden kişiye ve kulak deliği yerine göre değişebilir. Genellikle kulak deliği piercingi sonrası küpenin en az 4-6 hafta boyunca kulakta kalması önerilir, çünkü bu süre zarfında delik iyileşir ve enfeksiyon riski azalır. Ancak, bazı durumlarda iyileşme süresi daha uzun olabilir. Bu nedenle, küpeyi çıkarmadan önce kulak deliğinizin iyileştiğinden emin olmanız önemlidir. Kulak deliğinizin durumunu değerlendirmek için bir doktora danışmanız da faydalı olabilir
21 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten kaç yaşındasınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kulak deliyorum kuyumcuda...
Sana önerim 1 hafta mümkünse 10 gün tabi beklemen.
bepanten pulus kullanman.
En önemlisi asla ellerini yıkamadan kulağına dokunmaman. Düzenli çarşafını değiştirmen kılfını vs. ve sağ-sola bir haftalığına da olsa yatmaman.
Bu işin sırrı şudur: Steril paketle küpe takılması...
Kulak deldiren kişinin ellerini devamlı temzi tutması ve kulağına min. şekilde dokunması.
Enfeksiyonların %90 deldirenlerin hijyene yeterince dikkat etmiyor oluşu.
50 YorumlaDelik küpeleri normal küpelere oranla az biraz kalındır. 1 hafta bekle, sık sık sağa sola çevir ki kulağına yapışmasın. Sakın çıkarma. 1 hafta sonra istediğin küpeyi takabilirsin. İlk başlarda taktığın küpeler kulağına ağır gelebilir, daha sonra alışırsın. 1 haftadan önce çıkarırsan yeni küpeni takmakta problem yaşayabilirsin.
54 Yorumla
+1 yılBu kişiden kişiye değişir.
Bunun sebepi de cildin hassasiyetine bağli.
Delim işlemi yapildi ise bol bol kupeyi ileri-geri hareket ettir ve krem kullan.
Gecmis olsun (:
Not:Acele etme sakin kupe degisimi icin.Tamamen iyi olmasini bekle deligin.42 Yorumla- +1 yıl
bir şey soracağım ben kulağıma 2 tane kıkırdak deldirdim ve şu an kulağım baya şiş ne yapmam gerekiyor
Merhabalar kulağı deldirdiğin bölgeye göre değişir ama en az bir ay delinirken takılan takıyı çıkarmamanı öneririm. Enfeksiyona açık bir halde oluyor o nedenle iki günde bir Terramycin sür küpeyi çıkarmadan etrafına önden ve arkadan ufacık sürerek masaj yap bir iki ay sonra sıkıntısız bi şekilde istediğin takıyla değiştirebilir hale geleceksin.
20 Yorumlaben 2cu 3cu delik yaptirrken eve gittim kupeyi cikardim ip taktim dugumledim bir guzel krem surdum hergun dondurdum krem surdum falan 1haftaya tam olarak iyilesti .kupe kalirsa yara gibi olur ,kulagin siser aksam uyuyamazsin yoksa
52 Yorumla- +1 yıl
@zeyn33 benim de en az 4 5 kere kulağımı deldirdim her seferinde bu sefer cikarmiycam acıya dayanicam diyerek ama 4 5 de de olmadı intihap dan kulağıma dokunulmuyordu yanağıma kadar şişiyor du bu sefer kulağımı deldirdim gibi o küpe leri çıkarıp altın taktım 1 saat olmasına rağmen içi intihap dolmuştu kremle ovup altın taktim 1 haftadır iyi kulagim
Sahteye alerjim varsa5gun kalsın benim sahteye alerjim var şişlik yara oldu ilk başta canın acir ama kanını sil ve krem sur sonra gerçek küpe tak yarası geçene kadar temizle bol bol gecer yarası zamanla
Sahteye alerjim yoksa 1hafta kalsın yeter arada oynat sonra çıkart00 YorumlaEn az 15 gün sonra çikartabilirsin en az 15 gün dursun arada küpeleri çevir eğer hala kulağınızda kabuk varsa 30 gün kullanabilirsiniz sonra çıkartmanız gerekir bende taktırdım 20 gün falan oldu daha kabuk olduğu için cikartmadim 10 güne kadar çıkartıcam bu arada nereyi kulağınızın neresini deldirdiyseniz oraya bağli mesela kıkırdaksa en az 1 ay kullanın 6 aya kadar kullanabilirsiniz 1. 2. veya 3. delikse ilk başta anlattığım gibi kullanabilirsiniz?
30 Yorumla
+1 yılBen ikinci deliği deldikten 3 gün sonra zorla çıkardım altın küpe takacaktım başım döndü bayıldım sonra kulağım kanamaya başladı şişlik oldu kulağımda küpeyi zorla taktım altın küpeyide takamadım 🤦♀️4 gün geçti ama hergün kan çıkıyor ve kan donuyor benim tavsiyem 3 4 hafta bekleyin ve her gün krem sürüp çevirin "ama kuzenim benim gibi 3 gün sonra çıkardı kanadı ama sonra bişey olmadı istediği küpeyi takıyor"
00 Yorumla
+1 yılarkadaslar öncelikle kulagımızı deldirdigimiz gün yaglayın ve mesaj uygulayın 2. ve 3 gün uygulayın 4. gün cıkarın halka ve sallanan kupe takmamak sartıyla istediginiz küpeyi takın ama takmadan önce krem ile küpenin ucunu kremleyin ve takın kuyumcu küpenızın kulpu agrıya yol acıyor normal kulp takarsanız cıkarmasıda kolaylasır.
00 Yorumla
+1 yılKulağımı deldirdiğim gün küpeyi çıkarttım krem sürmek için çok pişman oldum iltihaplandı ve şişti kulağıma dokunamadım bile bir hafta oluyor daha çıkarmadım sürekli krem sürüyorum şu an da iyi oluyor şişiklik neredeyse yok gibi size tavsiyem hiç çıkartmayın 2-3 hafta dursun ben korkudan bir ay daha çıkarmam😂😐
21 Yorumla
+1 yılyıllar önce eczanede deldirmiştim adam bana 7 gün sonra istediğin küpeyi takabilirisn dedi ve çıkardım çıkarmaz olsaydım aylarca acısını çektim bence baya uzun süre kalmalı
10 Yorumlanerden deldirdiğine bağlı olarak değişir. kıkırdaksa en az 1 ayı var ama yumuşak kısımlardansa 1 2 hafta yeterlidir
10 Yorumla1 haftadan sonra çıkarabilirsin. Ama dikkat et daha sonra küpeyi takarken yara oluyor ve canın fazlasıyla acıyor
06 YorumlaYani kac gün
Birakiyim ve bayagida zor cikmisti benim arkadaki halka yuzunden bilemedim simdi kinam olcak 1 ay kaldi yarin deldircemdeAynen 2 veya 3 hafta kalsin ama gecen deldirdimde cikaramadim kuafor cikarmisti neyapim
Dimi en iyisi oraya gidiyim yardimci olurlar
- +1 yıl
dönsene bana bi
+1 yılbence bir hafta kalsın iltihap falan olma ihtmali çok yüksek çünkü
00 YorumlaEn az 1 hafta bekle ve mutlaka kolonya , alkol falan sür ki mikrop kapmasin ve küpe yapismasin :)
00 Yorumla1 hafta cıkmaması gerekiyordu sanırım her gün de çeviriyoduk küpeyi
00 Yorumla1 hafta bekle. Sonrasında sık sık değiştirirsen yara yapabilir ama.
00 Yorumla
+1 yıl1-2 gün derler ama 1 hafta bekle sen. 1 hafta sonra takarken biraz sızlar.
00 Yorumla
+1 yıl1 hafta sonra ama küpeyi sürekli çevir kulağındayken yapışmasın ve daha rahat çıksın.
00 YorumlaVücut yapısına bağlı sanırım ben 2 ay hiç çıkarmadım sonra artık olmuştur diyip 1 hafta sanırım fazlada da olabilirim çıkardım hoop kapanmış :) ama kardeşim 3 hafta tuttu halla kullanıyor :)
00 YorumlaTragusumu deldirdim ilk 3 gün krem sürmedim 2 gün oldu sürmeye başlayalı ileri geri yapıyorum yapışmasın diye ama canım biraz acıyor deldireli 5 gün oldu kaç gün sonra istediğim küpeyi takabilirim?
00 YorumlaBende delirdim ve 1 ay kulağında kalması lazım herkes 1 hafta diyip saçmalamış araştırma yapsan bile görürsün ne kadar tutman gerektiğini krem sür etrafında döndür küpeyi yeterli
20 Yorumla
+1 yılKıkırdak deldirdiyse 1ay dursun kulak memesinde 3 günden sonra değişir
10 Yorumla2 yaşımda delmişler benimkini, 2. deliği de düşünüyorum ben.
03 Yorumla- +1 yıl
@ccueschen hayır bende deldirdim 2. deliği ama benimkinde herhangi bir acı vs. deldirdiğim günden beri olmadı üstüne de yatabiliyorum
- +1 yıl
İlk delininirken sanki birisi cimciriyormuş gibi ama daha sonra geçiyor ben pazartesi deldirdim Çarşamba çıkardım ama küpe takmaz isen kapanır benim hiç bir sorun olmadı küpe taktiğim için
+1 yılYa sey sorucam 2 gun once kikirdakdan kulagimi deldirdimde kupeyi degistirmek istiyom ya degistirsem bi sey olmaz dimi?
00 YorumlaBenim sana. tavsiyem 2 ay kadar çıkarma deldirdikyen 1hafta sonra önün aralkaligini çıkar plastik tak ozaman küpe yapışmaz arada zeytin yağı sür
10 Yorumla
+1 yıl1 ay yeterli fakat 1. haftada çıkartırsan yeniden küpe takman gerekir ve takarken canın acıyabilir. Ben de şahsen 1ay bekledim iyi yani
40 Yorumlavalla bilmiyom annem bilmem demişti bugün deldirdim bende
00 Yorumla
+1 yılgenelde 1 hafta diyorlar ama sağlıklı iyileşmesi için 10 gün falan bekle
00 Yorumla
+1 yılHiçbir zaman çıkartamıyorsun, o küpe orada sonsuza dek kalıyor
00 YorumlaArkadaslar 1 hafta sinra kulagimin deligini cikarsim simdi yara olur mu sizce altin kupe taktim.
00 Yorumla
+1 yılDün kulağımı deldirdim 20 saat falan sonra çıkardım 1 2 saat böyle kalsa sorun olur mu?
00 Yorumla
+1 yıl1 hafta kadar sonra çıkarabilirsin.
20 Yorumla
+1 yılEn az 2 hafta iyileşmesini bekle
00 Yorumla
+1 yılTakılır demek istedin herhalde
00 YorumlaModa & Stil konusunda 813 cevap paylaştı. 6 hafta dan sonra tak
11 YorumlaBen 1 hafta sonra takmıştım
00 Yorumla
+1 yılben 1 ay çıkarmamıstım garanti olsun diye .. :)
00 Yorumla1 hafta diye hatırlıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDelirdin sandım 😁yanlış okumuşum
00 Yorumla
+1 yılen az 2 gün geçsin ondan sonra takarsın
00 Yorumla1 hafta, zaten delen yerin soylemesi gerek
10 Yorumlapeki sence bir erkeğe küpe yakışırmı ?
01 Yorumla
+1 yılnolcak bu kulakların hali hep delik deşik :)
00 Yorumla
+1 yılEn az 2 ay bekle cok acir Şu an
00 Yorumla
+1 yılCikarma bence tamamen iyilesmeden kapaniyo cunku
00 YorumlaEn az 2-3 hafta bekle bence
00 Yorumla
+1 yılBen bir hafta sonra çıkardım hiçbir şey olmadı
00 Yorumla1 haftada iyileşiyor zaten 2. haftada değiştir
00 Yorumla20 gün filan ama ben 1 ay çıkarmadım
00 Yorumlaİyileşmesi size bağlı
00 Yorumla1 hafta sonra diye biliyorum ben
00 Yorumla1 haftaya değiştirdim
00 YorumlaBen 1 hafta sonra değiştim.
00 Yorumla
+1 yılŞişliği geçince.
00 Yorumla4 gün sonra çkar yeni küpe tak takmazsan kapanır
00 Yorumla
+1 yıl1-2 gün oynaşma
01 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar bende deldirdim çok can yanıtı sizde altın kupa veya gümüş kupe takabiliemiyim 1 hafta geçti tam 9 inci gün bugün çok canımuanıyodu ama kupeyi cikrip kol ya dursun çok çok az yandı sonra elimle o aldım arka ve önüne cevap verirmisiniz acilllll
Sen hiç çıkarma boşver.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana izin verdim hemen çıkarabilirsin
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?