arkadaşlar bende vajinal mantar gini bişeyler çıktı doktorda bana krem verdi kaşıntı ve idrarda yanma mevcut şimdi kaşınan yer iç kısım afedersiniz iki yanağın ortasında bulunan yerler sadce oraya mı sürcem kremi yoksa tamamen mi süreyim yanaklarda dahil iğrençleştim kusra bakmayın
Cevabın nedir?
+1 yılvajinal mantar enfeksiyonlarında kremler çoğu zaman tek başına yeterli olmuyor malesef. daha öncesinde cinsel birliktelik yaşamış kadınlarda fitiller hızlı şekilde çözüyor problem. cinsel birliktelik hiç yaşamamış kadınlarda kremlere ek antibiyotik kullanımı gerekli olabiliyor. şikayetleriniz birkaç gün içerisinde geçmezse doktorunuza tekrar görünün. çekinmeden şikayetlerinizi açıkça dile getirin ve muayene olun. kadınlarda vajinal mantar enfeksiyonları oldukça sık görülüyor malesef. bunun birçok sebebi var. bağışıklığınızın düşük olması bu enfeksiyona tekrar bir zemin hazırlayabilir. basit bir önlem olarak iç çamaşırlarınızı yıkadıktan sonra ütüleyin. ayrıca soğan ve sarımsağın antibiyotik etkisinden de yararlanabilirsiniz. vajinal fitil kullanabiliyorsanız gyno-lomexin bu konuda etkili. geçmiş olsuun
06 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler kıymetli bilgileriniz için iki krem yazıldı bana birdr idrar yollarımla ilgili olabilir diye bir kullanımlık toz suya katımlık bu toz idrar yollarımı temizliyomuş onun dışında sadece 2 kremim var başka öneriniz var mı peki
- +1 yıl
kullandığınız ilaçları yazarsanız ona göre yorumlayabilirim
Soran+1 yılkremler travocort ve trosyd ilacıda hatırlamıyorum şu an başka ilacımda yok zaten o tozdan başka
- +1 yıl
tek doz antibiyotik kullanmışsınız muhtemelen. kremi daha etkin bir şekilde kullanın yani kaşınan tüm cilde ve vajenin yarım cm kadar içine de uygulayın. uygulamadan sonra mümkünse uzanın hatta beliniz daha yukarıda olacak şekilde uzanırsanız ilacın daha içeriye de yayılımı kolaylaşır. ayrıca bu dönemde iç çamaşırınızı günde en az 2 kere değiştirmenizi tavsiye ederim. fazlaca su ile temizlemeyin bu vajinanın doğal florasını değiştirir ve enfeksiyonu kolaylaştırır.
Soran+1 yılson bir sorum daha olacak bulaşıcımıdır yani ben tatir gidicem yarın yola çıkıcaz denize girebilir miyim ya da kaç gün sonra girebilirim
- +1 yıl
girebilirsiniz sakınca yok ama havuza girmemenizi kendi sağlığınız açısından öneririm
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaşınan yerlere sureceksin sadece kremin ismini sorabilir miyim birde
01 Yorumla
Soran+1 yıltravocort ve trosyd iki tane yazdı
+1 yılKasinan yere. sur senin oral yoldan ilacta alman lazim hap yani sporex olabilir ya da muadili
02 Yorumla
Soran+1 yılbir tanede ilacım var bir kullanımlık ama bir kaşınan yere diyolar bir heryere hangisini yapıcam?
- +1 yıl
Ilacini al kasinan yere ve yakin cevresine sur ilacin prosoektusunde yazar nasil uygulayacagin
+1 yılher yere sur yayilma ihtimaline karsin yakin zamanda cinsel birlktelik yasadiysan sebebi odur
01 Yorumla
Soran+1 yılyok yaşamadım ama teşekkürler anladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızarıklık belirtisi ve Kaşınma olan her yere pamuk ile sür, dış ve iç dudaklar dahil
00 Yorumla
+1 yılEczanede sorsaydın ya
02 Yorumla
Soran+1 yılerkekti soramadım detaylı
- +1 yıl
Burda da erkekler cevaplıyor zaten hepsi vajina sahibi oldugu için😂😂😂 her yere sürme belki bu seferde ilac yan etki eder
Her yere sür ne olur ne olmaz 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher yere sur kasinan kisma
10 YorumlaGeçmiş olsun tamamen sür. Ama önce güzelce yıka
00 Yorumla
+1 yılBepanten
00 YorumlaNasıl birşey
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi