Karın bölgesinde göbegimin orda kirmizi bir sivilce gibi bisey olustu ama hafif sis gibi. Internette buna benzer resimler var cilt kanseri diyor cok korkuyorum 😢😢Cilt kanseri belirtisi mi?
Daha neler 😀 Yaw her olan seye kanser başlangıcı dersen psikolojik olarak oldurusun kendini. Sen benim vücudu görsen bunu gömün ölmüş dersin :) kanser öyle kolay kolay olunmaz ama sen böyle devam edersen Allah korusun edersin kendini :( he bu arada doktor bilir :)
sivilce, mantar enf, bakteriyel enf, zedelenme gibi ihtimaller çok daha yüksek. kanser olmasıyla şuanda kapınızın çalınıp birinin size 100000 dolar vermesi aynı ihtimale sahip. Bişi yok yani internete inanma güzelim :)
arkadaşlar ya benım cenemde kahverengı ben gıbı bırsey olusut dokunduugm zaman hanı sıvılceye dokunursunya oyle hıs gleıyor ve bu aralar sırtım agrımaya baslaıd sence nedır
Çıplak gözle anlamak imkansızdır boş yere evham yapıp kendini strese sokma. Alerji olmuşsun belliki. Ama soru işareti kalmaması için gidip kan tahlili yapıp uzman bir hekime görünmende fayda var
En İyi Cevaplar