Spordan cikiyorsunuz veya spor yaparken karsilasiyorsunuz, veya beraber spor salonunda hatun ile karsilasiyorsunuz, ve ter kokusu aliyorsunuz hatundan, hatun hakkinda ne dusunursunuz, evet o hatun benim...
Cevabın nedir?
Spor zaten ter atmak için yapılır. Önemli olan terli terli ne kadar süre gezindiğinizdir. Kadın erkek farketmez hafif bir ter kokusu insanları çok da fazla rahatsız etmez (hatta iki cins içinde afrodizyak etki yaratır). Lakin süre uzamaya başlayınca koku giderek ağırlaşır ve itici bir hal alır. Bir diğer konu da şu ki hemen hemen bütün spor salonlarında duş vardır. Duşun altında kalacağınız 2 dakika bile ter kokmanızı engeller. Yapılacak en büyük yanlış ise bu kokuyu parfüm-deodorant ile absorbe etmeye çalışmaktır. Maalesef kadınlar bu hatayı çok fazla yaparlar. Özellikle de regl dönemlerinde ped-iç çamaşırı değiştirip sık sık temizlenmek yerine bir şişe parfümü üstlerine boca ederler. Öyle olunca kokmadıklarını zannederler. Lakin o kötü koku kaybolmadığı gibi parfümle birleşince daha da ağır bir hal alır.
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim bu guzel yorumun icin
En İyi Cevaplar
+1 yılspordan çıktıgımda ise kadını yargılarım duşu olmuyan spor salonu yok neden yıkanmıyo pasaklı diye :) spor salonundaysa zaten oranın dogal kokusu terdir vucut zaten belli bir noktadan alısır oranın parfüm koktugunu falanmı dusunuyorsun:))
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
+1 yılSpor yapinca insanlar terler. Bazilari bazilarindan daha
Eger kotu bir hijyenin varsa, onun da kotu bir faydasi olur.
Tukettigin besinler de cok onemli (sagliksiz olan seyler: kizartmalar mesela) ve baharatli, sarimsakli yemekler daha da artirir ter kokusunu.
Sebze tuketmek ise bunu engeller :) !
Fit olmak, terlememek, veya terlemek ama terin kokusu olamayacaginin anlamina gelmez ! :)01 Yorumla
Soran+1 yıloke tskkurler yorumun ilginc, ter ile yemek arasini kuranlara cok sasiriyorum
+1 yılbaharatlı koku yapıcak şeyler pek tüketmezsen terin kotu kokmaz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhm tskkurler yorumun icin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
+1 yılHatun veya Ademoğlu farketmiyor..
Yüz kişiden 99'u herhalde "aaa ne güzel!" demez bu durumda. Kalan % 1'lik dilim ise ya koku alma duyusu iptal tiplerdir veya "nefes alsın yeter" tayfası :))011 Yorumla
Soran+1 yılaman o nefes alsin yeter kismina denk gelmek istemiyorum...
- +1 yıl
Onların size "denk gelme" riski de önemli bir risk ama..
Sonra spor salonundan o halde kaçarken daha fazla terleme ihtimali filan :)
Soran+1 yıldogru en iyisi daha fazla pis kokmam ve o ter kokusuna katlanabilen insan gercek insan olabilir yani beni her halimle sevebilen, yani illaki nefes aldigim icin degilde gercek ask yasiyabilen insan, sacmaladim iyice :)
- +1 yıl
Bence de (azıcık) sadist cümleler bunlar..
Sizin mantığınızla insanların en çok sevmesi gereken canlıların kokarcalar olması gerekiyor..
Sahi sever misiniz kokarcaları? :)
Soran+1 yılGoogle den baktim kokarca ...cok tatli ve sevimliler :)
- +1 yıl
Sosyetik bayan olmak çok zor birşey olmalı ya!
Kokarca diyorum, goog'dan baktım, çok sevimliler, agucuk cevabı geliyor.. :)
Sizce adının kokarca olma nedeni ne olabilir? :)
Bu arada büyük ihtimal teriniz uf oldu, şifayı kaptınız.. Bi dahaki sorunuzda da "gripal enfeksiyon olan hatunlar hakkında"ki fikirlerimizi sorma ihtimali büyük :)
Soran+1 yılkoktugu icin tabiki kokarca diyorlar :)
olabilir gripal enfeksiyon sorusunu biraz kis alaylarina dogru kullanmayi dusunuyorum belkide fena fikir degilmis :)- +1 yıl
Kokarca konusunu da sular seller gibi öğrendiğimize göre bugünkü dersimiz bitmiştir.
Bir dahaki soruda görüşmek üzere iyi akşamlar Alican'lar :)
Soran+1 yıliyi aksamlar, tskkurler sorumu renklendirdigin icin ;)
- +1 yıl
Rica ederim
Daha "yurdum ortalaması" sorularda görüşelim :)
Soran+1 yılolur gorusmek uzere umarim :)
Spor yaparken karşılaşırsak ben bu göbekle sahunadan çıkmış gibi olacağım için..
Benim kokumdan sanırım karşı tarafın kokusu ya hiç duyulmaz.. ya da bahar kokusu gibi kalır jhcgca05 Yorumla
Soran+1 yılahahah ^^ bahar kokusu yani baharatli hos bir koku seninkisinin yaninda ^^
Soran+1 yıl:) haklisin inanirim ^^ bosver arabayi ter kokun ile baris :) spora da arabayla gidilmez ki ama :)
Soran+1 yıl:) seninkisi kolay yoldan diyelim :) döneri haftada bir kere ye falan indirsen iyi olur aslinda :) sporu da haftada bir kere yapiyorum dersin tamam o zaman ortada hicbir sorun gormuyorum ^^
Spora gitmeden önce duşunuzu alıp koltukaktonıza ter önleyici deodorant sıkarsanız, spor esnasında sarf ettiğiniz eforla oluşan terin kokusu minimuma inecektir, bu da son derece normal karşılanır.
03 Yorumla
Soran+1 yıltskkurler
Soran+1 yılsag olun
spor yapan hatun fit hatundur, ter kokması önemli değil , hep öyle kalacak değil ya. kaldı ki efordan dolayı oluşan terle , gün boyu katlanarak artan ter daha bakteriyel ve kötü koku.ikisini birbirine karıştırmasın soruyu soran hatun kişi :)
01 Yorumla
Soran+1 yıltskkur ederim bu guzel yorumun icin
Terin vücudu soğutması için ter attığını anlardım ve ah nerede o eski kadınlar demezdim... :D
01 Yorumla
Soran+1 yıloke..
kadın güzelse çok sıkıntı olmaz, değilse hiç sıkıntı olmaz zaten :)
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam :)
O ter kokusu sevgilide olursa ben kemeri açmadan hallederim işimi açıkcası.
016 Yorumla
Soran+1 yılnasiil yani
Soran+1 yılsen bayagi bayagi seviyeyle ugrasiyorsun bakiyorum da sorularda :) cok ta risk almiyorsun ama :)
Soran+1 yılsurekli uyelik degistiriyorsan tabiki bir turlu guru olamazsin
Soran+1 yılbenim birkac xper e ihtiyacim var 8 e gelmek icin, banlamasinlar aman...
Soran+1 yılcok sükür, ben hepinizi cok seviyorum <33 beni banliyamazsiniz ^^
Soran+1 yıl:D olabilir sanirim öyle bir hal alacak artik ^^ zorunlu dans partneri olursak kokumu cekmek zorunda kalacaklar :D
Soran+1 yılbir erkekten gelse mesela ter kokusu beni de rahatsiz etmez
Soran+1 yılhyr yapamam bunu :)
+1 yılNormaldir kız spordan çıkıyor sonuç da koksun mis mis :))
016 Yorumla
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
sigara içiyorsa terlemesin :)
Soran+1 yılicmiyor
- +1 yıl
kaç da buluşuyoruz :))
Soran+1 yıl:) sanirim birbirimizden cok uzagiz :)
- +1 yıl
sanırım az çok biliyorsun beni :)
Soran+1 yılben Belcika dan :)
- +1 yıl
Abauww :))) ilk uçağa atla :)
Soran+1 yıldaha yeni geldim Turkiyeden :))) hemen geri dönmeyi düsünmüyorum Türkiye ye :)
- +1 yıl
bir yanlışlık olmuş genelde çok olur burada :)))
Soran+1 yılnasil yani :)
- +1 yıl
boş ver geldiğinde bir selam ver Türkiyenin taç mahalini gör :))
Soran+1 yılacikcasi bir fikrim var dogru bu dedigin hakkinda, ama biz zihinsel iletisimin gucune guvenelim en iyisi, sen beni anladin bende seni
- +1 yıl
Benim zihnim o kadar iyi çalışmıyor :)) Allah yolunu açık etsin işin gücün rast gelsin iyi geceler kusura bakma vaktini aldım
Soran+1 yılsorun yok, soruma cevap verdigin icin tskkur ederim, iyi aksamlar
- +1 yıl
rica ederim hayırlı geceler
+1 yıldogal bişi bence ama oranında bir dus kabini olmalı :)
01 Yorumla
Soran+1 yıltskkurler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen kendinimi anlatıyorsun:)))bir daha yapma boyle dus al oyle çık:)
01 Yorumla
Soran+1 yılhayir bu once dus fikrine uyamam ben ama :( cok useniyorum
Hayatım spor o yüzden alıştım rahatsız olmuyorum açıkçası
02 Yorumla
Soran+1 yılokey :)
alışığız efendim:D
sarfedilen efordan sonra gelen ter kokusu candır :D01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendine biraz baksan kokmazsın zaten. bide yazmıssın nasıl bişeysin ya
02 Yorumla
Soran+1 yılbakimla alakali bir durum degil :)
Cevap sahibi+1 yılbakımla alakalı bir durum. sen spora gitmeden banyonu yapıp roll-on unu sürersen duştan cıkınca duşunu yaparsan kokmazsın. tabi sen üşeniyomuşsun, üşeniyosan sporda yapma
Gizli Üye(36-45)+1 yılolabilir spor salonudur. ertesi gün bir kafede kahve içelim , orada kahve kokmuyorsa sorun yoktur.
01 Yorumla
Soran+1 yılhahah :D
O hatunun karşısındaki erkek güzel mi kokuyor sanki..
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin da ben spor salonu dedim oylesine yani cunku ben dogal ortamdayim genelde salon disi, ben size fikir olsun diye spor salonu dedim :)
Soran+1 yılah tamam
+1 yılRexonayla duş ferahlığnda lala lala la la la la
02 Yorumla
Soran+1 yılhayir onlarda aluminium var
- +1 yıl
Uu
Bir şey düşünmem gayet normal
01 Yorumla
Soran+1 yıltskkurler
çok fazla rahatsz etmez burnum koku alamıyo :D
01 Yorumla
+1 yılKendine hatun demeye devam ederse itici olur
05 Yorumla
Soran+1 yılne desin peki :)
- +1 yıl
Bayan,sportwomen veya archim
Soran+1 yılI m not so sporty, but I try to keep fit, and when I don't expect it I may have some undesirable smells ..
- +1 yıl
Tarzanca anlat daha iyi anlarım..seni anlamakta zorluk çekiyom archim..ayrıca ter kokuyon ya duş al
No Problem (Gözüm felan dönmedi)
019 Yorumla
Soran+1 yılyorumun biraz gec kaldi gibi :)
Soran+1 yılneyse tskkurler yorum icin :)
Soran+1 yılne yani ne bilim ben yorumunu bile anlamadim yani, yani demek istemistirim ki ben bu soruyu taa ne zaman sordum sen ne zaman cevapliyorsun yani ustune kac soru sordum ben yaa :) yani hicte guncel degilsin :)
Soran+1 yılhmm tamam :) yinede yorumun icin tskkur ederim :)
Soran+1 yıliste bu sitenin ozelligi de bu dedigin herseyin sorumlulugunu ustlenmelisin, geri donus yok :)
Soran+1 yıl:) boylesi daha eglenceli :D
Soran+1 yıl:) duygusala bagladin :)
Soran+1 yılha evet yok ben bu yuzden salona yazilmam gitmem yani sirf o abone yapildigi icin gitmem yani oyle bir tavir sergileyebiliyorum bende
Soran+1 yılben gelecek sene bilmiyorum napacam artik, dil kurslarina yazilacam sanirim bos zamanlarimda dans kursu falan dusunuyorum olursa birde bakalim ne nasip olursa artik bir bakacaz
Soran+1 yılbos zamanim olur tabi neyse detaya girmeyelim :D
+1 yılter kokan hatun gitsin atlet giysin ...
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir :)
+1 yılfizyolojik bişey alla alla ne düşünecez...
03 Yorumla
Soran+1 yıltskkur ederim :)
- +1 yıl
rica ederim, buna sorun edebilecek insanı takma sakın, içinde koca bir öküz vardır :D
Soran+1 yıl:) tamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılyerim ben seni :P ne spor yapıon fıstk
08 Yorumla
Soran+1 yılsimdilik bisiklet, gelecek sene de dans kursuna gitmek istiyorum nasip olursa, salonlari sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım dans ruhun gidasıdır. Yarışlara felan katılıyomusn
Soran+1 yılhyr ben tamamen kendi kendime yapiyorum, dans icin ama evet bir gruba katilmak istiyorum, o da yarisma seviyesinde falan da olmaz, amac eglenerek vucudu gelistirmek, zaten eglenceli olmasaydi spor yapmazdim yani
Cevap sahibi+1 yılTahmin ettim bu tarz şeyler hayatında seni motive ediyor anlaşılan. Dans olursa başarılar kazanmanızı dilerim iyi akşamlar madam
Soran+1 yılMerci Monsieur :)
Cevap sahibi+1 yılSportif ve kültürlüyüm diyorsun :)
Soran+1 yılkültürlü bir ortamda buyudugum kesin orasi oyle, spor konusunda kendimi zorlamaya tesvik ediyorum yani, ön plana benim kültürümü koyabilirsin :)
Cevap sahibi+1 yılPeki koyuyorum
+1 yılLeşşşşş hiç sevmem
03 Yorumla
Soran+1 yılkim beni rahatsiz ediyor bakim
- +1 yıl
deodrant sık duş alamıyorsanda
Soran+1 yıltskkurler :)
sexyyyyyyy
05 Yorumla
Soran+1 yıl:) ^^
Soran+1 yılbayiliyorsun herhalde :)
Soran+1 yılen guzeli :)
+1 yılOoov çok seksi,derim
01 Yorumla
iyyyyyyy igrenc
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin ama erkeklerin fikrini merak ettim acikcasi benim terimi bir bayanin tepki vermesi umrumda degil, erkeklerde sorun cikarmiyorsa iyi yani
o an düşünemem :)
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Spordan sonra ter kokan haunlar hakkindaki fikrinizi alalim ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım