Dün pskiyatri uzmanı her iki ilacı yazdı efexor ilk hafta 37,5 mg 2. Hafta 75 mg şeklinde. Risperdal ise 1 mg. Yalnız risperdal içtikten yarım saat sonra 16 saat uyumama sebep oldu daha önce kullanan arkadaşlar sizde durum nasıldı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok ilgilginç doktorum da bana ikisini bir yazdı. Efexor xr 75 mg kullanıyorum 1 yıldır. Uyku yapmıyor fakat uyuşuk ve mutsuzum. Risperdal 1 mg yazdı ilk üç gün sabah yarım akşam yarım iç dedi. Yarımı bile beni saatlerce uyuttu. Risperdalı 1 hafta kullanıp bıraktım. Sıra efexorda. Bunlardan önce rahat bir 15 sene lustral 100 mg kullandım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılRisperdal öyle fakat efexoru kullanmaktan kaçtım açıkçası çok ağır bir ilaç yan etkileri vs ürkütücü biraz.
010 Yorumla
Soran+1 yılYan etkileri azalıyor mu risperdalin?
Cevap sahibi+1 yılRisperdal aldığım zaman yatağa sürünerek gittiğimi hatırlıyorum ve bir kerede bayılma derecesine getirdi gücümü kesti biran ama efexor a göre yan etkisi daha az diyebilirim
Soran+1 yılEfexor da yan etki göremedim henüz 2. Gün
Cevap sahibi+1 yılBiraz kullanımda gösteriyor. Doktor yazmıştı ilacı aldım kullananların yorumlarına baktım ekşi sözlükten sonra yan etkileri kısmına baktım kullanmaktan vazgeçtim.
Soran+1 yılBenim bu ilaçlara ihtiyacım var mecbur kullanacağım
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur sen bilirsin tabi ama kendini çok yıpratırsın. Geçmiş olsun
Soran+1 yılTeşekkürler sizlere de
Cevap sahibi+1 yılBen epey oldu bırakalı kafamda bitirdim :)
Soran+1 yılEn kısa zamanda bende bitirmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılİnşAllah
efexor uyku yapmaz 1,5 sene kullandım aralıksız ve 150 mg idi sadece kasılırsın paso esnersin esnerken ağzın kapanmaz dişlerini gacırdatırsın ama meleğe dönüşür ve hiç bişe düşünemezsin :)
09 Yorumla
Soran+1 yılYasasın 😇😇
Soran+1 yılDüşünemeyecek olmaya sevindim ama bağımlılık yapacak olması kötü oldu
Soran+1 yılOkudum maalesef
Soran+1 yılKaç günde geliyor 😂
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
+1 yılrisperdal içtim saatler oldu yatamıyorum sebebini bilen var mi?
00 YorumlaRisperdal kullanıyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar süredir ve yan etkileri ne durumda?
Soran+1 yılUyumadan önce mi alıyorsunuz?
+1 yılEfexor daha fazla uyku yapar
06 Yorumla
Soran+1 yılEfexor uyku değil mallık yaptı
Soran+1 yılHenüz 2. Günüm yani eğer düşünemeyeceksem efsane ilaç
- +1 yıl
Ben venlafaksin etken maddesini çalışıyorum arkadaslar. Tibbi mümessilim her ilacin her insanda yaptigi etki ayni degil
- +1 yıl
Şimdi şöyle Az onceki arkadasimizin dedigi gibi daha cok halsizlik yapar ama buda uyku egilimi gosterir genelde
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne