Sadece Regl zamanında majezik kullanıyorum.
Arada bir mide ağrısı ve yanma oluyor majezigin etkisi olabilir mi?
Arada bir mide ağrısı ve yanma oluyor majezigin etkisi olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Majezik 100 mg midesi rahatsız olanların kesinlikle kullan ma ması gereki mideyi delebilir.
ADET SANCISI
Muz : İçerdiği yüksek oranda B6 vitamini sayesinde kadınların adet dönemi sancılarını büyük oranda azaltır.
Doğal bir Ağrı kesici gibidir.
Tarçın: Koli basilinin üremesini önler. Limon çayına balla birlikte eklenerek içildiğinde hem boğaz ağrılarına hem de adet dönemi sancılarına iyi gelir.
1. Havluyu ısıtarak alt karın bölgesine bırakın. Isıyla birlikte kasılma ve sancılar hafifleyecektir. Yine bu bölgeyi gün içinde sıcak tutun.
2. Alt karın bölgesine avuç içi ve parmak uçlarınızla dairesel hareketlerle masaj yapın
3. E vitamini, omega 3 yağ asidi, çinko ve kalsiyum gibi mineraller kasılmaları azaltarak sancıların hafiflemesine yardımcı olur.
4. Sıcak içeceklerden bitki çayları adet sancısına iyi gelir.
5. Maydanoz: Bir bardak suya biraz maydonoz koyup 5 dakika kaynatın. Soğuduktan sonra tüketin. Günde 2 bardak tüketebilirsiniz.
6. Papatya: Çay demliğine yarım poşet kurumuş papatya çayını dökün ve 15 dakika boyunca kaynatın. Limon ya da bal karıştırarak içebilirsiniz.
7. Tarçın: Bir çay kaşığı tarçını sıcak bir bardak su içine karıştırarak kaynatın. Soğuduktan sonra bal karıştırıp günde 2-3 bardak içebilirsiniz.
8. Sıcak su torbası, ısıtıcı yastıklar ya da duş alarak kaslarınızı gevşete bilirsiniz.
9. Alt karın bölgenize masaj yapmak şiddeti azaltabilir
Teşekkür ederim
EİG için teşekkür ederim.
Majezigin bir zararı yok ağrı kesici sadece ama diğer ağrı kesicilere göre 3 5 kat daha kuvvetli olduğu için uyuşturucu gibi bağımlılık yapma ihtimali var bana bunu doktor demişti bana parol yazıyordu bende majezik yazmasını istemiştim bana bunu demişti
Bende 6 senedir falan majezik kullanıyorum Mideme zarar verdiğini düşünüyorum
Olabilir ama bayağı fazla kullanmış sin bir doktora felan danisabilirsin ya da tanıdığın eczacı vardır sürekli ilaç aldığın oradakilere sor
Evet öyle yapmam gerekiyor tesekkur ederim
Önemli deyil
zararlı tabi içmemeye çalış ben ciddi anlamda dayanamıyorumm ama bünye alıştı bir iki seferde sanırım içmiyorum
Bende içmek istemiyorum ama 3 gün boyunca çok siddetli ağrım oluyor dayanamıyorum
kuzum biliyorum o acı yani fenaa ama benim hele hiç katlanılcak gibi değildi ama bilmiyorum olmuyo bayadır ağrı
Aynen çok ama çok kötü bir durum ya bide benim regl olmadan 2 gün önce ağrı başlıyor olduktan sonra da 3 gün ağrıyor yani 5 gün ağrı çekiyorum belime vuruyor ağlıyorum
doğal yollar dene canımm bak bir çay var bana önermişlerdi ama denedim tadı kötü ama şıp diye kesiyomuş hani inan ilaçdan daha faydalı bitkisel yani Allah korusun çocuğun falan olmaz
denemedim yazcaktım yanlış olmuş
Ne çayı acaba biliyormusun? Zaten 6 senedir kutu kutu majezik bitirdim mideme zarar verdiğimi düşünüyorum çok şiddetli mide ağrısı oluyor çünkü sigara yok alkol yok çikolata arada bir yerim neden yani anlamadım
yaa bebeğim cidden içme daha da kötü olmasın ismini bilmiyorum ama öğrenir yazarım yarın hatırlat mutlaka mesajda atabilirsin
Tamam canım çok sağol :)
Majezik ben de kullanıyorum öyle büyük bir sorun yaratmaz
Ben yaklaşık 6 senedir majezik kullanıyorum. Mide ağrısı ve yanma oluyor acaba etkisimi oldu diye düşündüm
Ben de yaklaşık 5 senedir kullanıyorum. 1 yıl kadar kestim Aspirin kullanmaya başladım aşırı derecede burun kanaması meydana geliyordu bende. Baya bir kaybettim. Sonra onu da bıraktım tekrar başladım Majeziğe 3 günde bir ortadan bölerek yaklaşık 50 mg içiyorum şu ana kadar sorunla karşılaşmadım. Ama sonra böbrek yetmezliği gibi hastalıklar meydana gelirse ölürüm vicdan azabından Noye içtim derim. Ama sana en büyük ve en önemli tavsiyem şudur ki Bir insan günde örneğin en az 2 ile 3 arası litre su içmesi gerekiyorsa sen 3 4 ya da 4 litre iç İnşallah bir şey olmayacak bize. 😊😊
Regl döneminde doktorların tsvsiye ettiği ilaç sanmam öyle olduğunu
Ponstan forte kullan iyi geliyo
Çok tesekkur ederim sağol
Ama sancı başlayınca içme ilacı hasta olacağını anladığın an direk iç çünkü sonradan etki ediyo
Tamamdır :) tekrardan teşekkür ederim
Rica ederim ☺
Midene zarar verir daha hafif agri kesicileri dene
Sürekli kullanma alıştırma kendini.
mide koruyucu kullan
degil bn kullandim
yan etkisi olabilir
adeti kesiyo
Adetim kesilmiyor
Etkisi
Etkili bir agrı kesici apranax ve majezik zararlı alıskanlıkta yaratabiliyor... Tavsiye etmem.. Hafif miğde ilacları kullanabilirsin.
Olabilir mide koruyucu bir ilaçla birlikte alırsanız sıkıntınız kalmaz
Evet majezik mide ağrısı olanlara zararlı sen bağırsakta çözülen ağrı kesilerden kullanman lazım oda novalgin parol falan
Değil ama sürekli bağımlı gibi kullanmak evet.
Mide düşmanı
Kullanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar