ilk nokta olarak başladı 1.5 yıldır penismde vitiligo var bir türlü geçmiyo protopic krem kullandım geçmedi bilgisi olan var mı?
Cevabın nedir?
Benimde anlımda var ya protopic etki ediyoda düzenli kullanmak gerek
03 Yorumla
Soran+1 yılprotopic yüzde ve kıl olan bölgelerde baya bir etkili ama peniste fayda etmiyor
Soran+1 yılbiliyorum uzun süre kullandım kıl olan bölge ve yüzde çok iyi protopic
Gizli Üye(25-29)+1 yılone la
11 Yorumla
Soran+1 yılleke hastalığı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılaa cok degisik dalmacyali kopek penisi gibi
115 Yorumla
Soran+1 yılyok o kadar değil zaten beyaz tenliyim
Cevap sahibi+1 yılo zaman sorun etme bulasici bise degil demi
Soran+1 yılyok bulaşıcı değil tam ucunda 2 nokta var çevresinde beyaz olan yerde kahverengi gibi 3,4 nokta var. Aslında çok büyütülecek bişey değil ama bir çaresi yok galiba
Cevap sahibi+1 yılolsun bence sorun etme hic buyuk ve kalinsa zaten kimse ona dikkat etmez
Soran+1 yılbigün eşim olcak insan sorun eder mi acaba
Cevap sahibi+1 yıletmez bence
Soran+1 yılben çok dert ediyorum pensin alt tarfnda vardı 3,4 ay krem kullandım geçti. Ama penste kıl falan olmadığı için geçmiyo. kremde kıl tüy olan yerlerdekileri geçiryo
Cevap sahibi+1 yılbence bosa takiliyorsun hic problem etme hatta farkli bir havasi bile olabilir
Soran+1 yılfarklı nasıl havası olabilr ki beyaz tenliyim ya normalde beyaz ama tam çevresinde kahverengi bir kaç leke var işte
Cevap sahibi+1 yılolsun aikinti yapma
Soran+1 yılya kaç yıl oldu kimsede görmedi doktordan başka kimseyede söylemiyom aileyede söylemedim acaba biri gördüğünde ne tepki verir merak ediyorum ben dert ettim lekeli olduğundan
Cevap sahibi+1 yılsanki nolacak seni sevip isteyen insanin gozune o mu gorunur
Soran+1 yılNiye görmesinki insanlar artık herşeye dikkat etmiyor mu
Cevap sahibi+1 yılsevince igrenmez en azindan
Soran+1 yılya zaten iğrenmez iğrenilcek bişey yok beyazım ben ama diyom ya kahverengi gibi leke var çevresinde ve ucunda ondan dolayı dikkat çekyo
+1 yılgeçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılsaol pskolojisini bozuyo insanın
Başka biyerde yok mu
012 Yorumla
Soran+1 yılbaşka bir yerde yok bir orda var keşke başka bir yerde olsada orda olmasa
Soran+1 yılya yüzdekiler protopic kremle geçiyor ama peniste geçmiyo ve beni soğuttu bazı şeylerden çünkü lekeli
Soran+1 yılya beyaz tenliyim zaten uzun süre protopic krem kullanmadı mı?
Soran+1 yılprotopic krem 3,4 ay kullansın benim dirseğimde ve pensmin alt tarafındaki yani kıl, tüy olan yerlerdeki alanlarda nokta nokta birleşip kapanıyor
Soran+1 yılÖnce bir doktora görün derim çünkü vitiligo olmayabilir
Soran+1 yılarkadaşın protopiği uzun süre kullansın benim tam 3. ayda lekelenmeler başladı
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoktora gıt
01 Yorumla
Soran+1 yıldoktora gittim zaten krem veriyo gönderiyo
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam