Yaklaşık 2 hafta önce sabah uyandığımda vajinmdan soluk beyaz bir akıntı geliyordu 1 dakika aktı ve sonra bir dahada akıntı olmadı. Neden acaba?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. yaşınız orta yaşı gösteriyor. eğer profil bilgileriniz doğruysa.
akıntı kokuyorsa sarı ya da peynir gibi beyaz kitleli ise ve sümüksü kıvamda ise vajenit olmuşsunuzdur. antibiotik kullanmanz gerekir. largopen 1000 mg alın 10 gün kullanın.
eğer koku yoksa fiziksel akıntınız olabilir. ama bir daha olmadı diyorsunuz.
1 defa olmuşsa bu ihtimaller boşa çıkıyor. geriye şu ihtimal var. gece yatmadan önce ya da uykunuzda cinsel arzu hissettinizmi. böyle olmuşsa vajina kanalında oplin birikmesi olmuştur o akmıştır00 Yorumla
+1 yılhanımefendi anlattıgınızz durum tekrar nüksetmediyse üşüttüğünüzden dolayı olur özelliklee soğuk havadaa etek falan giydiyseniz ya da tasa falan oturduysanız olurr ama tekrarı olursa farklı düşünmeliyiz
00 Yorumla
+1 yılvajinal akıntı olabilir (ki bu çok normal bir şeydir) ama vajinal akıntı uzun sürelidir,bence sen uykunda orgazm oldun,gördüğün bir rüyadan dolayı olabilir bende daha önce yaşamıştım
01 Yorumla- +1 yıl
insanları yanlıss yönlendiriyorsunuz
+1 yılKukucuğuna iyi bakamadın küstü sana :(Şaka bir yana iltihap flan olabilir..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
rüyalanmışsındır, bana her hafta olur :) korkulacak bişey yok
10 Yorumlamhb arkadaşım rüyanda sevişmişsin ondandır sevğiler sayğılar arkadaşım.?
00 Yorumlanedense erkekler daha fazla merak etmişler bizim acınası ülkemizin başaçıkılamaz durumu :/
00 YorumlaEğer bu durum ağrı, kaşıntı veya pis bir kokuya sahip değilse sıkıntı yapmanıza gerek yok
00 Yorumla
+1 yılkardeşim gece gece soda içiyoduk midemizi bulandırdın tamam sorunda böyle herşeyde sorulmaz ki :(
10 YorumlaUlen bırakın bir kızlar cevaplasın soruyu :)
00 Yorumlayapışkan şeffaf mıydı
00 Yorumlakoku varmıydı?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır ağrı,kaşıntı,koku gibi şeyler yoktu sadece akıyordu
+1 yılInci beyazımı ?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri