10aydir kullaniyorum gecen aydan beri duzensiz kanamalar oluyo yani hem 7gunluk arada hemde hapi kullandigimda kirmizi kanamalar bazende parca seklinde az ama sinir bozucu neredeyse haftada 2 3 kere oluyo.. neden olabilir bu zamana kdr hic olmadi? Jinekologta rdvm ayin 3unde.. :(
Cevabın nedir?
+1 yılAynısını bende yaşadım en sonunda hastanedeki doktor arkadaşıma sordum ve bana bırak dedi. İlaçı bıraktıktan sonra 1 Hafta hala kanamam vardı ama geçti. Şimdi çok şükür yine normal adet oluyorum. Bende o ilaçları komple bırak kendine çok zarar veriyorsun. Şu an belki farkına varmazsın ama ileride çok büyük zararını fark edeceksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin pko nedeniyle kullanıyorum ben zararli eminim ama simdilik kullanmak zorundayim. Doktora gittiğimde birakabilir miyim bir soruyum boyle surekli kanama psikolojim bozuldu resmen
- +1 yıl
İnanırım bendede aynıydı.. Tam 4 Hafta kanadım kurbanlık gibi. Kadın olmak cooook zor :(
+1 yılaklima hic hos seyler gelmiyor ama inshallah birseyin yoktur
03 Yorumla
Soran+1 yılNe geliyo soyle lutfen
- +1 yıl
doktorun daha saglikli bilgiler verecektir ama bir sure ara versen daha iyi olur senin icin
Soran+1 yılDoktor randevum gec olunca bende merak ediyorum boyle iste, sagol :(
+1 yılDoğum kontrol hapı sürekli kullanılmaz. Gün aşırı ya da 3 günde bir. Kanama ise rahime giden erkek sperm hücrelerini atıyor. Hamile kalmanı engelliyo ama kanama süren arttıkca bu senin vucut direncini azaltır. Haberin olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılbir iliskim yok pko nedeniyle kullanıyorum, 21gun kullanip 7 gun ara veriyorum
- +1 yıl
Dedigim gibi kanama ne kadar sürede bir oluyor. Halsizligin olması normal en az 6 saat uyumaya calis. Gece uykusunu almayı unutma
- +1 yıl
Eger yattiginda uyuyamiyorsan yatmadan 1 saat önce 1 bardak süt iç. Ama sade süt iç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
normal yani
04 Yorumla
Soran+1 yılNormal mi sence
Soran+1 yılAma ben birakmadim ki hatta hep duzenli kullanıyorum 10aydir bir kere bile unutmadim almayi falan
Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. bilmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol yinede
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası