Sebebi : Doağl süreçte atılan eski deriyi peeling ile kaldırdın alttan yeni deri çıktı o cilt taze ve korumasız olduğu için kırmızı olması ve yanması normal çünkü havada bulunan oksijen ile ilk temasını yapıyor.
Buz kullanma deriyi gerer ve daha çok acı verir, Bol suyla yıkadıktan sonra nemlendirici sür acısını alır hemde cildini korur, kırmızılık muhtemelen yarında sürer sonra geçer. Korkulacak birşey yok.
Geçmiş olsun..:)33 Yorumla
Soran+1 yılevet ama kaç gündür girmiyorum 48 yorum olmuş ! günün sorusu falan mı seçildi acaba? :D :D
+1 yıl00 Yorumla
Biraz buz gezdir ama buzu direk temas ettirme daha çok yakar. Buzdolabı poşetine koy ve öyle temas ettir yüzüne. Ardından çok yanıksa yanık kremi, hafif tahrişse yatıştırıcı nemlendirici bir krem uygula. Dairesel hareketlerle masaj yaparak sür, kan dolaşımın hızlansın. Geçmiş olsun
00 Yorumla
burda her söyleneni de deneme şimdi hiç birşey yapma daha iyi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bir şey olmaz merak etme suratımdaki tüyleri sarartmak için oksijenli su sürmüştüm meğersem onu sürüp yıkamak lazımmış ben yıkamadan yattım bir şey olmadı :D Yanığa iyi gelen bir krem vardı adı neydi unuttum
01 Yorumla
+1 yıl-yüzüne ne oldu
-ne olmuş
-bende onu soruyorum ne olmuş
-tövbe estağfurullah böyle bir şey gibi...
adasdgjahsgdkabnsdasbf:D10 Yorumlakimi limonla yıkar hiçbir şey olmaz kimine de ters etki yapar. ben de sirke ve soda sürmüştüm sirke yakmıştı, en güzeli bephantene sür
23 Yorumla- 10 Yorumla
baska ne vardı bu karısımın içinde? cildin hassasmış. bence şimdilik hiç bişey sürmemelisin buz da dahıl.
00 Yorumla
+1 yılhacı naptın sen. cilt tipine göre olmayabilir bu uygulama. yanarsın şimdi alev alev doğal olarak.
nivea soft varsa ondan sür,yatıştırıyo cildi. veya bepanten falan.00 YorumlaDoktora danışmadan her duyduğunuz şeyi yapmayın Herkesin cildi bir mi? sonra böyle pişman oluyorsunuz olan güzelim cildinize oluyor.
00 YorumlaHiçbir şey yapma kendi kendine geçer o . Yüzün hassasmış her bulduğun karışımı da kullanmazsın artık . Ama acısını alması için buz tutabilirsin yanan yerlere
10 Yorumla
+1 yılEmınım kı acın hala geçmemiştir. Eczaneden bepantn alll
00 Yorumla
+1 yılilk önce bal sür bekle 5 dk
ardından da gül suyu sür
rahat bırak sonra da00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllahın vermediği güzelliği neden hıyardan limondan bekliyorsun. Cilt maskesinden bakım losyonuna kadar her şey eczanede satılırken... Arkadaşım bir poşete buz doldur ve yüzüne koy. Ateşini alacaktır.
00 Yorumlayoğurt sür bence. geçmiş olsun. buz daha çok yakabilir
00 Yorumla
+1 yılNemLendirici kuLLan,yada yogurt sür en iyisi asLinda yogurt :)
00 Yorumla
+1 yıllimon yüzünden olmuştur o benimde uyguladığım buna benzer tehlikeli maskeler var yüzünüzde yanma hissettiğiniz anda gidip yıkamalısınız
00 Yorumla:D ahahaha limon suyu bildigin asit:D bak daha neler olacaksiniz siz:D
not:bu arada gecmis olsun evde frankenstein gibi oyle seyler yapmayin yazik:/00 Yorumla- 10 Yorumla
cildib hassas sanrm canım yoksa neden öyle olsun yıka krem sür elleme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeeling yaptığında bunların olması çok normal, peeling ölü deriyi soyan ve cildin yenilenmesi yardım olan bir uygulamadır. yapman gereken tek şey, güneşe çıkmamak ve yüzüne hiç bir şey sürmemek ... 2-3 gün içinde düzelecektir.
00 Yorumla
+1 yılOlumsuz bii durum degil kanharweketini hizlandirmissin tazelenmis.. kizariklik kan dolasimindaki hareket noktalarini simgeliyor
00 Yorumlayoğurt koy yogurt pelink nedır anlamadım ama :D olsun
00 YorumlaBende yapmıştım limon + bebek pudrası falan karıştırıp biraz bekle geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLimon her cilde olmaz zaten cildin çok hassas demekki. Soğuk suyla yıka bepanthen sür sonra.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo değilde esmerimsema nın avatarını calmısın ne ayaksın kızım sen :D
00 Yorumlabilgisi olanlar vardır mutlaka
00 Yorumla
+1 yılaferim olur şeymi niye yaparsın :/
00 Yorumlasoğuk su ve buz gezdir
00 Yorumlabuz torbası koyabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılSoğuk su ile yıka .Sonrada buz ile masaj yap.
00 Yorumla
+1 yılAkşam akşam güldüm yaa valla ksura bakma bbeğim :D
01 Yorumla- +1 yıl
aynen aynen :D
herşeyi sürerseniz böyle olur cildiyeye git
00 Yorumla
+1 yılbol bol soğuk suyla yıka
01 Yorumla- +1 yıl
evet buz koy ama soğuk su da etkilidir.
Dua et iz kalmasın :)
00 Yorumla
+1 yılişsizlik başa bela