Cinsel Yaşam Kızlar, Erkeğe masaj yaptırırmısınız? (Sayfa 2) Keremsertçe Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kızlar, Erkeğe masaj yaptırırmısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Cacasko Takip Et Xper 2 Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl hayir 0 5 Yorumla Keremsertçe +1 yıl Neden? Yorumla Cacasko +1 yıl uygun bir durum degil. Yorumla Keremsertçe +1 yıl Ne açıdan dokunması masaj yapması ne etki yaparki Yorumla Cacasko +1 yıl kusura bakmayin bu konuyu sizinle tartismak isremiyorum Yorumla Keremsertçe +1 yıl Tartışmıyoruz ki Yorumla
Almenda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 38% +1 yıl Hayir yaptirmazdim. 0 6 Yorumla Keremsertçe +1 yıl Neden? Yorumla Almenda +1 yıl Yaptirmam nedeni yok Yorumla Keremsertçe +1 yıl Bayan olsa masöz olsa Yorumla Almenda +1 yıl Olabilir... Yorumla Keremsertçe +1 yıl Erkek olunca ne olacak ki Yorumla Almenda +1 yıl Ben sevmiyorum... Bir sey olacagindan degilim. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkeğe masaj yaptırılmaz 0 3 Yorumla Keremsertçe +1 yıl Neden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek seks düşünür o an Yorumla Keremsertçe +1 yıl Masör bu hergün 10 kadına masaj yapıyor yani nie düşünsün :) erkeğin masaj yapması tahrik edermi Yorumla
Denizasyaa Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Olabilir. 0 3 Yorumla Keremsertçe +1 yıl Tahrik olurmusun masörün masajından Yorumla Denizasyaa +1 yıl Hayır. Yorumla Keremsertçe +1 yıl 😊😊 Yorumla
kaparias Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Fark etmez 1 4 Yorumla Keremsertçe +1 yıl Tahrik olurmusun masajda Yorumla kaparias +1 yıl yo neden oliyim ne kadar saçma bir soru Yorumla Keremsertçe +1 yıl Saçma deme her soruda bir mana vardır? Yorumla kaparias +1 yıl tamam Yorumla
BayanKıvırcıkEsmer Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Yaptırmam 0 2 Yorumla Keremsertçe +1 yıl Neden? Yorumla BayanKıvırcıkEsmer +1 yıl Yaptırmam çünkü ondan. Gerek yok böyle saçma şeylere Yorumla
Shalimar Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Evet 2 1 Yorumla Keremsertçe +1 yıl Tahrik olurmusun? Yorumla
dnzzakk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl hayır tabiki 0 3 Yorumla Keremsertçe +1 yıl Neden? Yorumla dnzzakk +1 yıl erkeklere güven olmaz Yorumla Keremsertçe +1 yıl Masör yani güvenilir biryer? Yorumla
Aykırı00 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl hayır 0 3 Yorumla Keremsertçe +1 yıl Neden Yorumla Aykırı00 +1 yıl bana uygun değil Yorumla Keremsertçe +1 yıl Ama neden misal erkeğe masaj yaptırdın Yorumla
Thalia27 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. hayır. 0 2 Yorumla Keremsertçe +1 yıl Neden Yorumla Thalia27 +1 yıl nedeni yok hoşlanmam.. Yorumla
sugartown1997 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Hayir 0 2 Yorumla Keremsertçe +1 yıl Neden yaptırmazsın Yorumla sugartown1997 +1 yıl Esimden baska bir erkegin bana dokunmasina izin vermem de ondan Yorumla
littlesxy Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Evet 0 4 Yorumla Keremsertçe +1 yıl Tahrik olmaz mısın Yorumla littlesxy +1 yıl Olurum eğer tatliysa masaj yapan Yorumla Keremsertçe +1 yıl Heh hee popoya filan krem sürerek masaj yapacak :) dur demezsin Yorumla littlesxy +1 yıl Biraz yapma falan derim tabiki :) Yorumla
siray Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Hayır. 0 3 Yorumla Keremsertçe +1 yıl Neden? Yorumla siray +1 yıl Evlenince karina sor bakalım. Yorumla Keremsertçe +1 yıl Sorarım Yorumla
Rockerebel Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hayır 0 1 Yorumla Keremsertçe +1 yıl Neden yaptırmazsın Yorumla
AngelOfDeathh Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Nö hayır 0 5 Yorumla Keremsertçe +1 yıl Nedenki Yorumla AngelOfDeathh +1 yıl Neden böyle bir soru sordun? Erkek kadından kadın erkekten tahrik olur işte bunun neyini merak ediyosn? Tahrik olmak istemiyorum işte Yorumla Keremsertçe +1 yıl Anladım asıl soru bu :) tahrik olurmuydun olsan masaja devam ettirirmiydin yani Yorumla AngelOfDeathh +1 yıl Ne salakça bir soru ya olmak istemediğim için yaptırmam diyorum kafan almıyo mu Yorumla Keremsertçe +1 yıl Almıyor beee Yorumla
xxkvrckxx Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Hayır 0 9 Yorumla Keremsertçe +1 yıl Neden? Yorumla xxkvrckxx +1 yıl Zorunlu olmadıkça dokunmasına gerek yok çünkü Yorumla Keremsertçe +1 yıl Masaj yapıyor omuz sırt kollar ve bacaklar Yorumla xxkvrckxx +1 yıl Yapmasın Yorumla Keremsertçe +1 yıl Tahrik olurmusun erkek masaj yapsa Yorumla xxkvrckxx +1 yıl İstemiyorum bilmiyorum Yorumla Keremsertçe +1 yıl Anladım muhtemelen olur Yorumla xxkvrckxx +1 yıl Anlama sen Yorumla Keremsertçe +1 yıl Ya tamam kızma ne yani normaldir Yorumla
Şuhedatırabzon Takip Et Xper 2 Yaş: 125 +1 yıl hayır tabiki 0 5 Yorumla Keremsertçe +1 yıl Peki açıkca nedeni Yorumla Şuhedatırabzon +1 yıl kapalıyım çünkü Yorumla Keremsertçe +1 yıl Anladım peki yaptırmış olsan tahrik olurmusun Yorumla Şuhedatırabzon +1 yıl düşünemiyorum Yorumla Keremsertçe +1 yıl Düşünemiyorum derken Yorumla
Kızlar Ne Diyor
hayir
Neden?
uygun bir durum degil.
Ne açıdan dokunması masaj yapması ne etki yaparki
kusura bakmayin bu konuyu sizinle tartismak isremiyorum
Tartışmıyoruz ki
Hayir yaptirmazdim.
Neden?
Yaptirmam nedeni yok
Bayan olsa masöz olsa
Olabilir...
Erkek olunca ne olacak ki
Ben sevmiyorum... Bir sey olacagindan degilim.
Erkeğe masaj yaptırılmaz
Neden?
Erkek seks düşünür o an
Masör bu hergün 10 kadına masaj yapıyor yani nie düşünsün :) erkeğin masaj yapması tahrik edermi
Olabilir.
Tahrik olurmusun masörün masajından
Hayır.
😊😊
Fark etmez
Tahrik olurmusun masajda
yo neden oliyim ne kadar saçma bir soru
Saçma deme her soruda bir mana vardır?
tamam
Yaptırmam
Neden?
Yaptırmam çünkü ondan. Gerek yok böyle saçma şeylere
Evet
Tahrik olurmusun?
hayır tabiki
Neden?
erkeklere güven olmaz
Masör yani güvenilir biryer?
hayır
Neden
bana uygun değil
Ama neden misal erkeğe masaj yaptırdın
Hayirrr
Neden
hayır.
Neden
nedeni yok hoşlanmam..
Hayir
Neden yaptırmazsın
Esimden baska bir erkegin bana dokunmasina izin vermem de ondan
Evet
Tahrik olmaz mısın
Olurum eğer tatliysa masaj yapan
Heh hee popoya filan krem sürerek masaj yapacak :) dur demezsin
Biraz yapma falan derim tabiki :)
Hayır.
Neden?
Evlenince karina sor bakalım.
Sorarım
Hayır
Neden yaptırmazsın
Nö hayır
Nedenki
Neden böyle bir soru sordun? Erkek kadından kadın erkekten tahrik olur işte bunun neyini merak ediyosn? Tahrik olmak istemiyorum işte
Anladım asıl soru bu :) tahrik olurmuydun olsan masaja devam ettirirmiydin yani
Ne salakça bir soru ya olmak istemediğim için yaptırmam diyorum kafan almıyo mu
Almıyor beee
Hayır
Neden?
Zorunlu olmadıkça dokunmasına gerek yok çünkü
Masaj yapıyor omuz sırt kollar ve bacaklar
Yapmasın
Tahrik olurmusun erkek masaj yapsa
İstemiyorum bilmiyorum
Anladım muhtemelen olur
Anlama sen