• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Özel Günler & Hijyen

Parol adet kanamasını keser mi?

Dilekselinay
Dilekselinay Takip Et
Xper 4 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
21
Yapay Zekaya Sor
Adet döneminde Parol ilacı bir işe yarar mı? Parol adet kanamasını keser mi? Parol adet ağrısına iyi gelir mi? Lütfen yardımcı olun...
İş Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • liliaaaa
    liliaaaa Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 63%
    +1 yıl

Selam tatlım. Parol adet kanamasını keser mi, etki eder mi diye merak ediyorsan söyleyeyim, tabii ki de etkiler. Dilersen bunu başlıklar halinde inceleyelim.

Parol adeti etkiler mi, nasıl etkiler?

Parol kullanmadan önce akla sıkça gelen Parol adeti etkiler mi, Parol regli geciktirir mi gibi sorular için genel bir cevabım var; evet etkiler. Gün içerisinde yaşanan ağrılar için ağrı kesici haplar tercih edilebiliyor. Artık birçok kişi sürekli yanında bu hapları taşırken gerektiği anda kısa süre içerisinde kullanıyor. Ancak bu hapların yan etkileri de insanları ciddi biçimde düşündürüyor. Açıklama kısmında ilacın yan etkileri açıkça belirtiliyor olsa da kişiler bu açıklamaları çok fazla dikkate almıyor. Kadınlar ise bu ilaçların etkisini çok daha rahat bir biçimde fark edebiliyor.

Parol adet gecikmesi yapar mı? Kullanılan ağrı kesiciler ya da diğer ilaçlar bayanlarda adet gecikmesine sebep olabilir. Bu durum kişiden kişiye değişiklik gösteren bir durumdur. Ağrı kesici kullanımı bazı bayanlarda adet döngüsü üzerinde herhangi bir etki göstermez. Bazı bayanlarda ise döngünün kökten değişimine sebep olabilir. Bayanlarda adet döngüsünün gecikmesi durumu genel olarak en güçlü etki olarak görülmektedir. Birçok bayanda adetin zayıflaması görülmektedir.

Parol adet sancısına iyi gelir mi?

Parol adet sancısına iyi gelir mi diye merak ediyorsan belirteyim; esasen Parol, çok güçlü bir ağrı kesici olmamakla beraber her adet dönemindeki sancıları tamamen geçirmeyebilir. Eğer adet dönemindeki sancılarınız dayanılabilecek, günlük hayatı etkilemeyecek kadar az ise o zaman Parol, ağrıları dindirmede etkili olabilir.

Hangi durumlarda parol kullanılmalıdır?

Parol (parasetamol) hafif ve orta şiddette ağrılar için kullanılan bir ağrı kesicidir. Migren, diş ağrısı ve adet sancılarını kısa sürede dindirir. Grip ve soğuk algınlığında ateşi düşürmek için kullanılır. Düzenli kullanılmamalıdır. Sadece ihtiyaç duyulduğunda alınmalı ve şikâyetler geçince kesilmelidir. İdeal dozu günde ortalama 1-2 tablettir. Altı yaşından küçük çocuklar ve hap kullanamayan yetişkinler likit (şurup-süspansiyon) formunu kullanabilir. İlacın bulantı-kusma, baş dönmesi, uyku hali gibi hafif yan etkileri vardır. Bu nedenle hamile-emziren kadınlar da doktor kontrolünde kullanılabilir. Ancak alkol ile veya uzun süre yüksek dozda alımı karaciğere hasar verebilir. Doktora danışmadan kullanmayın.

4
    1 Yorumla
    • Of7yı
      Of7yı
      1 yıl

Peki başlamış olan adet kanını parol kesermi

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Fullafterburn
    Fullafterburn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

Kimseyi dinleme bu konuda. Vucudunu en iyi sen tanırsın. Ayrica sağlıkçıyım ve sirf adet ağrısi için bile ilaçlar varken bidi bidi konusanlara aldanma. Canin aciyorsa parol minoset icebilirsin. Ağır ilaclardan sakın. Benim agrim cok olur ve hap kesmez o yüzden igne oluyorum 1 hafta sıfır sıkıntı.

4
    1 Yorumla
    • Hilalwa
      Hilalwa
      +1 yıl

Ne iğnesi oluyorsun?

Yorumla
  • Alanin
    Alanin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Eğer az geldiği için ağrıyorsa kesmiyor dahada gelmesini önleyip daha çok ağrıtıyor ama adetin normal seyirde gelip başka nedenden ağrıyorsa kısa süreli kesebilir ama arveles daha etkili bu konuda diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • hinhontinton
    hinhontinton Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 43%
    +1 yıl

Senin agri seyine göre degisebilir benimkini mesela majezik anca geçiriyo sen yine hafif ilac ic eger ki gecirmezse daha kuvvetlileri icersin parol cok gecirmez ama sanmam

0
    0 Yorumla
  • zeeynoo
    zeeynoo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Ben adet dönemlerimde ağrım olduğu zaman Parol kullanıyordum ve ağrımı kesiyordu. Ama bünyeden bünyeye değişebilir.

3
    1 Yorumla
    • Of7yı
      Of7yı
      1 yıl

Adeti kesiyorum yoksa sadece ağrıyımı

Yorumla
  • effektif
    effektif Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 43%
    +1 yıl

Parol hafif bir ağrı kesicidir, adet sancısına pek fayda etmez.
    Buscopan daha kuvvetlidir.

4
    0 Yorumla
  • kırmızı_kurdele
    kırmızı_kurdele Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Buscopan ordaki kasların rahatlaması için. Parol başka türlü kasların ağrısını keser.

1
    0 Yorumla
  • Hüzün_Kovan_Kuşu
    Hüzün_Kovan_Kuşu Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Herkes kesiyor demiş. Bendeki migrene bir kutu Parol içsem fayda vermez. Demek mi baş ağrısı regl sancısından çok daha kötü. Regl sancısını kızlar fazla abartıyor olmalı.

0
    3 Yorumla
    • 123hkf
      123hkf
      +1 yıl

Parol hic bir halta yaramiyo buscopan ya da majezik iç biseyin kalmaz parolu zeten ari kesici olarak kullaniliyor benim ablamdada migren var ve 2 tane majezik zor geciriyor ama sancisi olunca gunde 3 4 tane iciyor ben 2 3 tane iciyorum sanci gercekten kotu

Yorumla
    • ŞuleBey
      ŞuleBey
      +1 yıl

Mantığa bak hele ne zekisiniz siz öyle lfdlfkfklf
      Her ilacın farklı etkisi vardır
      Mantık yürütürken saçma kıstaslar almayın

Yorumla
    • Serap9867
      Serap9867
      +1 yıl

şu an sabahın 6 sı , gözümden yaşla yataktan fırlayıp davul gibi şişmiş karnımla regli sancıma çözüm ararken senin yorumunu gördüm. 7 ceddime küfür etseydin bu kadar sinirlenmezdim. Aynen abartıyoruz...

Yorumla
  • Geanuxer
    Geanuxer Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 38%
    +1 yıl

içeriği ibuprofen olan ağrı kesicilerin kesemiceği ağrı yoktur bilmeden ağrı kesici kullanmayınız brufen suprafen advil artril gibi ilaçlar saf ibuprofendir

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar Ne Diyor

79

3 özel cevap
Sadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!

• pembepijamam
    pembepijamam Takip Et
    FenomenXper 7 Yaş: 25
    +1 yıl

Parol içmek adetini kesmez, adet döneminde yaşadığın kasık, bel, sırt, baş ağrısı gibi ağrılarını hafifletir ve rahatlamanı sağlar.

2
    0 Yorumla
  • canselcanım
    canselcanım Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 83%
    +1 yıl
    Özel Günler & Hijyen konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Parol (adet) regli keser mi kesmez mi?

Parol ve benzeri basit ağrı kesici ilaçların adet kanamasını kesme ihtimali vardır. Bu ihtimal, neredeyse tüm ilaçlar için de geçerlidir, aklımızda bulunsun. Fakat adeti kesmek için Parol ve benzeri ağrı kesicilere başvurmak doğru değildir. Eğer adeti kesmek istiyorsanız, bunun için mutlaka kadın doğum doktoruna muayene olmalısınız ve adet kesebilecek ilaç önerisinde bulunmasını istemelisiniz. Parol adeti/regli keser mi yani, kesmeyebilir fakat ağrılarını hafifletir. Adet ağrısını çok yaşıyorsan Parol kullanabilirsin.

Peki Parol adet geciktirir mi?

Adet döneminde ağrıların azalmasını isterken, adetin kesilmesini veya gecikmesini istemeyiz, bunda hem fikir olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü adet dönemi ne kadar düzenli ise kendimizi hem daha iyi hissediyor hem de rutinimize ayak uydurabiliyoruz. Bunun için de Parol, Vermidon, Aspirin gibi adeti kesmeyen ağrı kesiciler, baş ucu önerileri arasında yer alıyor. Dolayısıyla adet/regl iken parol içmek, istisnalar haricinde, adeti geciktirme veya kesmeye neden olmaz. siz yine de her ihtimale karşı, doktorunuza adet döneminde Parol, Vermidon veya Aspirin gibi hafif gördüğümüz ağrı kesicileri kullanıp kullanamayacağınızı sorun, ona göre doz ve zaman ayarlamalarınızı yapın.

Hangi ağrı kesici adeti keser?

Hangi ağrı kesici adeti keser dediğimizde aklımıza direkt sık kullandığımız ve en etkili gördüğümüz ağrı kesiciler olan Majezik ve Arveles geliyor. Çünkü bu ilaçlar, ağrıyı hızlıca bloke edebilmek yani ağrıyı dindirmek için kan dolaşımına etki ediyor ve adet kanaması da bundan nasibini alıyor. Özellikle adet dönemindeki ağrıları dindirmek isteyenler, Majezik ilacını kullandıklarında adetin birkaç saat içerisinde tamamen kesildiğini, ertesi gün adetin bittiğini sandığını ve sonra tekrar adet kanamasının başladığı bir döngüye şahit olmuşlardır. Ha bu "adeti kesmek için Majezik için" demek değildir, yanlış anlaşılmasın. Adeti kesmek istediğiniz zaman direkt doktorunuza sormalısınız, Majezik herkeste aynı etkiyi göstermez.

0
    0 Yorumla
  • Perıkızı1404
    Perıkızı1404 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Benim adet sancılarım bir ay çok kötü oluyor tüm sosyal hayatımı engelliyor bir ay da hiç anlamıyorum bile. Evlendiğimden beri böyle. Evlenmeden önce her ay agrı içimde kıvranıp kendimi hastaneye iğne olmaya zor atardım. Şu an durum daha iyi. Ama bu ay ciddi manada agrm olunca aynı gün farklı saatlerde iki adet parol içtim. Adetim normalde 6 gün sürer şu an 4. Gündeyim bitti gibi birşey. Bende kanamayı azalttı ve neredeyse kesti. Bilinçsiz de kullanmamak gerekiyor. Bu dönemde taze zencefil kaynatıp içince de agrıyı azaltıyor ayni-enflumatuvar özelliği bulunduğu ya da pasiflora adında kas gevşetici rahatlatıcı tamamen bitkisel br ilaç bulunuyor bu da kullanılabilir. Ağrı kesici kullanmayacağım bir daha kimseye de tavsiye etmiyorum.

1
    1 Yorumla
    • Perıkızı1404
      Perıkızı1404
      +1 yıl

Fakat geciktirme yapacagını zannetmiyorum. Bunu muhtemel stres faktörü etkilemiştir.

Yorumla
  • Sevgicimmm
    Sevgicimmm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 33%
    +1 yıl

Yok kesmez tatlım ama kanamanı azaltır ama çok değil sen yeni olmuşsun bişey olmaz bende içiyorum arada hatta daha ağır ilaçlar içtiğim oluyor benimki bayağı ağrılı geçiyor içebilirsin kısaca

1
    0 Yorumla
  • Balvebadem
    Balvebadem Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 53%
    +1 yıl

Ağrı kesiciler kesiyor evet. Icmemeye çalışırım ben. Doktora sor problem olmuyor herhalde.

1
    0 Yorumla
  • Melikuss56
    Melikuss56 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

parolun bana yaptığı etkiyi şöyle açıkliyim. Oturup ağrının geçmesini beklesem daha çabuk geçer. Bu arada adetin kesilmesi kötü bir şey değildir onu da söyliyim. İçimizde kalmıyor yani o atılmaya çalışan şey. Ona kaldıysa erkeklerin hep içinde kalıyor atacak bir şeyleri de yok vücutlarında.

0
    0 Yorumla
  • Zeeeeep
    Zeeeeep Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28 , eic 53%
    +1 yıl

Yazılsnı hatrlmyorm buskopan dı sanrm iciyosn 5 dk ya şok hic agrn yok ama cok siddetlenmeden icme vucudun bagısıklık kazanmasın ya da muza bol tarcın dök ye ve ya kekik kaynat ic 3 de kesin cozum

0
    0 Yorumla
  • SarıKurdele
    SarıKurdele Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 30%
    +1 yıl

Papatya çayı iyi geliyo ya da doktor bana karanfil at içtiğin her seye demisti ilac diyosan parol zaten pek etkili bir agrikesici degil daha agirini alabilirsin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran

az önce ictim ama karanfil atmadim denerim

Yorumla
  • kargislamak
    kargislamak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 67%
    +1 yıl

Zannetmiyorum 😐 Şekerli sıcak su içmek iyi gelir, muz yemek de aynı şekilde bir de sıcak su torbası.

2
    0 Yorumla
  • Görkemin-ki
    Görkemin-ki Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

en iyi doğal ağrı kesici yöntemidir.. bacaklarını karnına kadar çek bir bavula sığabilecek pozisyona gir hatta ellerinle bacaklarını tutup denge saglayabilirsin sonra yat uyu.. agrı kesiciler etkiyi geçirsede alışkanlık yapıyor :D

0
    0 Yorumla
  • tazeissiz
    tazeissiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 36%
    +1 yıl

Zeloxim en etkilisi iç ve ağrıyı unut. Yoksa bucsopan da çok etkili özellikle doktorların adet agrısı için verdiği ilaçlar

1
    0 Yorumla
  • jölelipastaaa
    jölelipastaaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 45%
    +1 yıl

Üste üste alma ağrı kesicilere hiç belli olmaz, sıcak su torbasi kulln, ayaklarıni sıcak suda tut rahatlatacaktr seni

0
    0 Yorumla
  • Luvina
    Luvina Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Öyle bir söylenti var adeti keser diye ama ne kadar doğru tartışılır

1
    0 Yorumla
  • grişehir
    grişehir Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 45%
    +1 yıl

Hayır :D kesinlikle ağrın çoksa zor ama ağrın azsa bir ihtimal.

0
    0 Yorumla
  • sabreyna
    sabreyna Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 68%
    +1 yıl

kişiye göre değişir yani senin bünyene bağlı mesela benimkini majezik kesiyor parol kesmiyor

0
    0 Yorumla
  • Minniedelisi
    Minniedelisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 64%
    +1 yıl

Bunyeye bagli ya mesela benimkini majezik kesmiyor. Parol kesiyor.

0
    0 Yorumla
  • ririririri
    ririririri Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 30%
    +1 yıl

Başka ağrı kesici alma ama Şu an üstünden biraz zaman geçmeli

0
    0 Yorumla
  • FraudeKlotho
    FraudeKlotho Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Kişiden kişiye değişiyor. Ağrı kesiciye alışkın bir insanda işe yaramıyor pek

0
    0 Yorumla
  • ecembal
    ecembal Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Aspirin iç dozu daha düşük yan etkisi daha az ve geçiriyo

0
    0 Yorumla
  • Lilokoala
    Lilokoala Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Sancı için ağrı kesici kullanmayı pek tavsiye etmiyorlar. Senin yerinde olsam kullanmadan önce doktora giderdim ve parol kullanma. Bir yerde okumuştum zararlı olurmuş. Ama emin değilim yinede bir yerlerden araştır.😊

0
    0 Yorumla
  • ecembal
    ecembal Takip Et
    +1 yıl

Aspirin varsa aspirin onun dozu daha düşük ve geçiriyo bir de ayaklarını sıcak tut

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bizzat doktora sordum kesiyorsa kullanmayacakrim hiçbir şekilde etkilemiyor dedi.

1
    0 Yorumla
  • cicikız63
    cicikız63 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Yaramıyor. Tavsiyem adetliyken ilaç içme kesinti yapıyor buda zarar veriyor.

0
    0 Yorumla
  • liila
    liila Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl

volteren iğne en etkilisi beş dkya pamuk şekeri gibi oluyorsun ☺️

0
    0 Yorumla
  • Miksii
    Miksii Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

şu an ağrıdan ölüyorum parol aldım bir tane faydası olmadı majezik anında kesiyor ama önermiyorum vucut güçlü ağrı kesiciye alılmamalı çok sancım var keşke yılda bşr kez regl olsaydık 🤦‍♀️

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Majezik kullan hemen keser aspiriner kanı civtiyor daha çok kanaman ve agrin olur

0
    0 Yorumla
  • Gokyuzundekiyakamoz
    Gokyuzundekiyakamoz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Ben her regl olduğumda parol kullanırım çok nadir gecikdiği veya erken oduğu olur onun dışında günü düzenli

1
    0 Yorumla
  • pisdakk
    pisdakk Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Bazılarında geçirir ama bende pek bir etki yaratmiyor

0
    0 Yorumla
  • Civciv2212
    Civciv2212 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

2senedir oluyorum ve sancım olmuyor. Ama regliyken başka sebep yüzünden başım ağrıyor parol içsem keser mi bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • sezgiunsal
    sezgiunsal Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Bünyeden bünyeye değişir benim ağrımı sadece majezik kesiyor mesela

0
    0 Yorumla
  • Daha fazla (49)
Daha fazla(64)

Erkekler Ne Diyor

41

1 özel cevap
Sadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Özel Günler & Hijyen konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Yok ya gadası o ağrı kesici

1
    0 Yorumla
  • Berkan25
    Berkan25 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 64%
    +1 yıl

Regl sancisi öldürmez ama agri kesiciler zamanla öldürür. Evde sicak su tulumu koy dene, hareket et, bol bol yürü, ve derin nefes al, o bölgendeki krampi cözersin, agirda tamamen gitmese dahi aazalir.

1
    1 Yorumla
    • ŞuleBey
      ŞuleBey
      +1 yıl

Eğer ben hareket edersem ölürüm
      Yanlış tavsiyeler
      En iyisi güzelce kahvaltı yapıp ilk üç dört dün yorgan altında beklemek
      Başka çaresi yok ağrı kesici olmadan
      Bir de sıcak su torbası tabi

Yorumla
  • MehmetOzyalcin
    MehmetOzyalcin Takip Et
    +1 yıl

Naproksen sodyum içeren ilaçlar keser genelde regl sancısını apranax parol aprowell oprax aprol kapnax synax gibi ilaçlar

1
    0 Yorumla
  • sensizvesessiz
    sensizvesessiz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47
    +1 yıl

yyaramaz adetini artırır Ağaca Dayanma Çürür insanoğluna güvenme ihanet eder açalım ellerimiz bir teke bizi alla h görür ona sığınalım Günaydın hayırlı cumalar allahım yar ve yardımcın olsun

0
    0 Yorumla
  • Ok642642
    Ok642642 Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 76%
    +1 yıl

Kesmez değerli arkadaşım. Hekim olarak izah edeyim paresetamol içerir ağrı kesicidir.

0
    0 Yorumla
  • GelincikKokusu
    GelincikKokusu Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl

Adet doneminde ağrıyı kesecek tek şey Yarım demet kaynatılmış maydonoz suyu...

0
    0 Yorumla
  • BrosBeforeWhores
    BrosBeforeWhores Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Parol agri kesici miydi ya. Eger oyleyse ise yarar. Ates dusurucu de olabilir unuttum.

0
    0 Yorumla
  • mimfcit
    mimfcit Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

artık buna tek çarenin Majelzik olduğunu erkekler bile biliyor.

0
    0 Yorumla
  • ProqrammeR
    ProqrammeR Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Eski sevgilimden bildiğim kadarıyla o dönemlerde kullanılan ağrı kesici haplar kadınlarda gebeliği engelliyor"muş."

0
    0 Yorumla
  • tAnSp0ntAn
    tAnSp0ntAn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Parol ateş düşürücü ve ağrı kesici ama pek başarılı bir ağrı kesici değil. Majezik deneyebilirsin.

0
    0 Yorumla
  • Sencer45
    Sencer45 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 40%
    +1 yıl

Majezik en iyisi denemediysen tavsiye ederim

0
    0 Yorumla
  • Katatespızartmasıı
    Katatespızartmasıı Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 52%
    +1 yıl

Majezik kullan en az yan etkisi olan o sizin için.

0
    0 Yorumla
  • clark_kent
    clark_kent Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Parolün öyle bir işlevi yok.

0
    0 Yorumla
  • Mehmet0996
    Mehmet0996 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Parol çık iyide bilmiyorum o kadarını

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Dolarex Daha Etkili Olur Diye biliyorum

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Maleseff evde yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ileçtan sonra sıcak bişiler iç rahatlatır parolda etkili olur ama aklında bulunsun gende söylieyim dolax daha etkili oluyormuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Cok tesekkur ederim❤

Yorumla
  • Fikim
    Fikim Takip Et
    Guru Yaş: 45
    +1 yıl

pek yaramaz. ama hiç yoktan iyidir

1
    0 Yorumla
  • kayaaaaa111
    kayaaaaa111 Takip Et
    Guru Yaş: 25
    +1 yıl

Bünyene bağlı o ağrı tamamen kesilmez ama azalır

0
    0 Yorumla
  • D3rt_Ortağıı
    D3rt_Ortağıı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

yararda sicak su koymayi dene

1
    0 Yorumla
  • BlackExplorer
    BlackExplorer Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Özel Günler & Hijyen konusunda 370 cevap paylaştı.

Dolarex nasıl oluyor bilen var mı?

0
    0 Yorumla
  • Can909
    Can909 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Melatolin öneririm veya Taylanol

0
    0 Yorumla
  • doktorcıwanım
    doktorcıwanım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Kesmez başka önerebilirim

0
    0 Yorumla
  • l3enTeN
    l3enTeN Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

Neden kescen ki birak :)

0
    0 Yorumla
  • ciddigenççç
    ciddigenççç Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

asla işe yaramaz etkisi düşük.

0
    0 Yorumla
  • Lubricant
    Lubricant Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Parol dedi ya la. Primolut n dir o

0
    0 Yorumla
  • Karizmatik_erkek_
    Karizmatik_erkek_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Regl desene kibar ol biraz

0
    0 Yorumla
  • çılgıngezgin
    çılgıngezgin Takip Et
    Master Yaş: 47
    +1 yıl
    Özel Günler & Hijyen konusunda 1,1b cevap paylaştı.

evet kanı suladırdığı için

0
    0 Yorumla
  • psikiyatrist-mert
    psikiyatrist-mert Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Ağrı kesici o

0
    2 Yorumla
    • Maze026
      Maze026

bir arkadaşım kullanmış onda etkili olmuş bende soruyum dedim

Yorumla
    • psikiyatrist-mert
      psikiyatrist-mert

Sen yinede kullanma amaç ne ki

Yorumla
  • recep48
    recep48 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Özel Günler & Hijyen konusunda 917 cevap paylaştı.

keser

0
    0 Yorumla
  • ProofStriker06
    ProofStriker06 Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Özel Günler & Hijyen konusunda 710 cevap paylaştı.

Kesiyormuş

0
    0 Yorumla
  • Fişek_Fişek
    Fişek_Fişek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

aleve

0
    0 Yorumla
  • Daha fazla (11)
Daha fazla(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Parol adet kanamasını keser mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Parol veya arveles adet kanamasını keser mi? 14 cevap verildi
Parol içmek regl kanamasını keser mi? 10 cevap verildi
Regl kanamasını ne keser ? 11 cevap verildi
Serum adet kanını keser mi? 7 cevap verildi
Adet disi gelen kanama orucu bozuyor mu? 2 cevap verildi
Dik Duruş Korsesi İşe yarıyor mu? Kambur mu kanbur mu:)? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨